Beitar Jerusalem - ΠΑΟΚ 03/08, 20:30, Novasports
- john4serres
Re: Beitar Jerusalem - ΠΑΟΚ 03/08, 20:30, Novasports
Χέλι Μπραντον Τόμας απέναντι σε τρία στόπερ
Επειδή ΠΑΟΚ είσαι
Επειδή ΠΑΟΚ είσαι
Πιστευω Κωσταντελιας μετα απο τετοια τραγικη εμφανιση δεν θα ξεκινησει.Psaras έγραψε:Κοταρσκι
Εκονγκ
Μιχαηλιδης
Κεντζιορα
Μπαμπά
Σβαμπ
Αουγκουστο
Ζιβκοβιτς
Κωνσταντελιας
Τάισον
Σαματτα
Το κανει συχνα ο Λουτσεσκου να μην ξεκιναει παιχτες που παιξανε ασχημα, ειδικα τους μικρους.
Νομιζω Ταισον στο 10 ακρα Ναρευ Ζιβκοβιτς, και λογω εμπειριας, γιατι ηταν το πρωτο ευρωπαικο ματς του Ντελια και τα εκανε θαλασσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzabi την Δευ 31 Ιούλ 2023, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
WeWillRockYou έγραψε:Η λογική λέει πως η τετράδα στην άμυνα δεν αλλάζει εφόσον κράτησε το μηδέν στο πρώτο παιχνίδι.
Μόνη πιθανή αλλαγή θα ήταν ο Βιειρίνια, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο και λογικά θα θέλουμε κάποιον να μπορεί να μπει από τον πάγκο αν κάτι στραβώσει.
Στο κέντρο η είσοδος Αουγκούστο στην ομάδα θα δώσει μεγαλύτερη ισορροπία. Ερωτηματικό στο ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Προσωπικά θα ξεκινούσα Τσιγγάρα, διότι ο Σβαμπ σίγουρα θα δυσκολευτεί να βγάλει ενενηντάλεπτο με τις συνθήκες που θα επικρατούν αυτή την εποχή. Έτσι, έχεις και δεύτερη έμπειρη αλλαγή αν θες να αλλάξεις κάτι στο δεύτερο ημίχρονο.
(Μεσ)επιθετικά είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος νομίζω. Ο Τάισον έκανε καλό δίδυμο με Μπαμπά και ο Κωνσταντέλιας δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Καλώς ή κακώς μπορούν εναλλάσσονται κιόλας μέσα στο παιχνίδι.
Η επίθεση είναι δύσκολη πίστα.
Στα άλλα πιστεύω θα πάει όπως λες... Μπροστά, ο Μπραντον έδειξε ότι δε το έχει ανάμεσα σε τόσα μπακ κ σε λίγους χώρους. Το ξέραμε βέβαια αυτό.
Επίσης ο σαματα από τη στιγμή που δεν έχει 60-70 λεπτά, αλλά 45-60, είναι ισως προτιμότερο να έρθει από τον πάγκο, διότι υπάρχει κ περίπτωση παράτασης.
Εγωθα ξεκινούσα τον Τζίμα., θα έβαζα τον Τανζανο στο 55-60, και αν χρειαζόμαστε οπωσδήποτε γκολ, θα έβαζα σαν δεύτερο, περιφερειακά τον Μπραντον...
Αν είχε ο Σαματα δυνατότητα για 70 λεπτά, θα τον ξεκινούσα.
Δεξία ο Ζίβκοβιτς έχει τα γνωστά του θέματα με το γκολ, ενώ ο Νάρει που έχει το γκολ δεν έχει πιάσει τα απαιτούμε επίπεδα φυσικής κατάστασης λόγω του θέματος υγείας του νομίζω.
Επίσης μεγάλο ερωτηματικό, η επιλογή στην κορυφή της επίθεσης: εφόσον ο Σαμάτα μπορεί να βγάλει μαξ ένα ημίχρονο, το ερώτημα είναι τον ξεκινάς από την αρχή με στόχο να βάλεις γκολ νωρίς και αν δεν τα καταφέρεις να έχεις Μπράντον και Τζίμα στον πάγκο ή ξεκινάς Μπράντον για την πίεση ψηλά και βάζεις τον Σαμάτα στο δεύτερο (ακόμα και να παίξουν μαζί αν χρειαστεί);
Από τα λεγόμενα του προπονητή της, η Μπειτάρ για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της, θα παίξει όπως στην Τούμπα.
Προσωπικά προτιμώ να ξεκινήσει ο Σαμάτα, καθώς τραβώντας παίκτες πάνω του, θα βρουν χώρο και οι υπόλοιποι μέσα στην περιοχή.Αν γίνει η αρχή με το πρώτο γκολ, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα.
Φελιπε αντί Κωνσταντελια και Σαματά αντί Τομας για να μην παίζουμε με 9 πάλι.
Αουγκουστο αντι Σβαμπ για τα τρεξίματα στο κέντρο.
Ναρει βασικός δεξιά με Αντριγια δεξί φουλ μπακ.
Αν το βάλουμε στο ημίχρονο, κλείσιμο πίσω και αντεπιθέσεις.
Αν δεν το βάλουμε, κλείσιμο πίσω και αντεπιθέσεις και πάμε να το πάρουμε στα πέναλτυ.
Αουγκουστο αντι Σβαμπ για τα τρεξίματα στο κέντρο.
Ναρει βασικός δεξιά με Αντριγια δεξί φουλ μπακ.
Αν το βάλουμε στο ημίχρονο, κλείσιμο πίσω και αντεπιθέσεις.
Αν δεν το βάλουμε, κλείσιμο πίσω και αντεπιθέσεις και πάμε να το πάρουμε στα πέναλτυ.
- ΑποστόληςΑ
Kotarski
Vieirinha - Ekong - Κουλιε - Baba
F. Soares - Douglas
A. Zivkovic - Taison - Ντέλιας
Samatta
Vieirinha - Ekong - Κουλιε - Baba
F. Soares - Douglas
A. Zivkovic - Taison - Ντέλιας
Samatta
Θεωρώ ότι εύκολα θα φάμε 1-2 γκολ..
Το θέμα είναι αν θα μπορέσουμε να βάλουμε κιόλας..
Αν ξεκινήσουμε με βασικό τον Σαματά πιστεύω ότι θα το καρφώσει..
Δεν βλέπω πρόκριση στην κανονική ροή
1-1 ή 2-2 οι προβλέψεις μου και παράταση..
Και προς θεού όχι Κεντζιορα ούτε καν σαν αλλαγή.
Το θέμα είναι αν θα μπορέσουμε να βάλουμε κιόλας..
Αν ξεκινήσουμε με βασικό τον Σαματά πιστεύω ότι θα το καρφώσει..
Δεν βλέπω πρόκριση στην κανονική ροή
1-1 ή 2-2 οι προβλέψεις μου και παράταση..
Και προς θεού όχι Κεντζιορα ούτε καν σαν αλλαγή.
0-0 στο 90', 0-0 στο 120' και 5-7 στα πέναλτι.
Γιατί ΠΑΟΚ είσαι.

Γιατί ΠΑΟΚ είσαι.

δεν ξερω σε ένα τέτοιο σενάριο αν μπορώ να αντέξω τα πέναλτι. Είμαι και κάποιας ηλικίας.
Αλλα πραγματικά το οτι θα κάναμε αγώνα ζωης ή θανάτου ένα αγώνα με την 8η του Ισραήλ στις 3 Αυγούστου με ξεπερνά...
Εγω αλλιώς τον οραματίζομαι τον ΠΑΟΚ...
Αλλα πραγματικά το οτι θα κάναμε αγώνα ζωης ή θανάτου ένα αγώνα με την 8η του Ισραήλ στις 3 Αυγούστου με ξεπερνά...
Εγω αλλιώς τον οραματίζομαι τον ΠΑΟΚ...
Μια μικρή διόρθωση δεν είναι αγώνας ζωής η θανάτου.
Μόνο να χάσεις έχεις.
Για να πεις ότι υπάρχει ζωή δυστυχώς πρέπει να κάνεις 3 προκρίσεις.
Και είμαστε στο 1/6 του δρόμου.
Δυστυχώς έτσι όπως τα κάναμε , για να δούμε φως πρέπει να τραβήξουμε πολύ κουπί.
Μόνο να χάσεις έχεις.
Για να πεις ότι υπάρχει ζωή δυστυχώς πρέπει να κάνεις 3 προκρίσεις.
Και είμαστε στο 1/6 του δρόμου.
Δυστυχώς έτσι όπως τα κάναμε , για να δούμε φως πρέπει να τραβήξουμε πολύ κουπί.
- figurehead4
Όποιοι και να παίξουν, εύχομαι να είναι οι κατάλληλοι για.την πρόκριση.
Εύκολη πρόκριση και ΠΑΟΚ δεν τολμώ να σκεφτώ, όσο κι αν είμαστε ανώτεροι.
Έχουμε το... χάρισμα να κάνουμε πάντα δώρα και να μας συμβαίνουν όλα τα στραβά μαζί σε τέτοια ματς.
Ας το λύσουν όμως προπονητής και παίχτες. Πρόβλημά τους. Γι αυτό είναι βαριά η φανέλα και δεν τη σηκώνουν γατάκια
Καλή επιτυχία ΠΑΟΚάρα μου
Εύκολη πρόκριση και ΠΑΟΚ δεν τολμώ να σκεφτώ, όσο κι αν είμαστε ανώτεροι.
Έχουμε το... χάρισμα να κάνουμε πάντα δώρα και να μας συμβαίνουν όλα τα στραβά μαζί σε τέτοια ματς.
Ας το λύσουν όμως προπονητής και παίχτες. Πρόβλημά τους. Γι αυτό είναι βαριά η φανέλα και δεν τη σηκώνουν γατάκια
Καλή επιτυχία ΠΑΟΚάρα μου
Τρία πράγματα δεν γυρίζουν πίσω:
1) η ευκαιρία που έχασα
2) η πέτρα που πέταξα στο βάθος της θάλασσας και
3) η κουβέντα που είπα.
just in case...
and on topic:
Ούτε περνά από το μυαλό μου, ούτε καν στο πίσω μέρος του εγκεφάλου που μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον προσανατολισμό σου, ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι δυνατόν, όχι μόνο να αποκλειστούμε από ομάδα δύο-τρία επίπεδα κάτω μας, αλλά και να μείνουμε εκτός ομίλων Con. L.
Σε ένα μακρινό παρελθόν 48 ετών που έρχεται όμως σαν μελλοντική οπτασία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και ο τότε προπονητής ο αείμνηστος Γκ. Λόραντ, όταν έχασαν με 6-1 από την Barcelona των Κρόιφ, Νέεσκενς, Ασένσι, Ρέσακ, Μαρίνιο (ξανθομάλλης Βραζιλιάνος αριστερός μπακ που έτρεχε πάνω κάτω με ταχύτητα σπρίντερ) κ.α. αστέρων και παρότι το σκορ δεν ανταποκρινόταν στην εικόνα του αγώνα, όταν γύρισαν στην Θεσσαλονίκη λυπημένοι και για την απώλεια της πρόκρισης μετά την νίκη στην Τούμπα (!!!), δεν είχαν μάτια να αντικρύσουν τον κόσμο. Κλείστηκαν στα αποδυτήρια και δήλωσαν πως αυτό ξεπλένεται μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που έγινε πραγματικότητα μετά από 8 μήνες. Πώς λοιπόν θα μπορέσουν να γυρίσουν χωρίς πρόκριση όποιοι και αν αγωνιστούν, κόντρα σε μια μετριότατη ομάδα;
Θα μου πείτε και εύλογα, άλλοι οι καιροί τότε...
1) η ευκαιρία που έχασα
2) η πέτρα που πέταξα στο βάθος της θάλασσας και
3) η κουβέντα που είπα.
just in case...
and on topic:
Ούτε περνά από το μυαλό μου, ούτε καν στο πίσω μέρος του εγκεφάλου που μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον προσανατολισμό σου, ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι δυνατόν, όχι μόνο να αποκλειστούμε από ομάδα δύο-τρία επίπεδα κάτω μας, αλλά και να μείνουμε εκτός ομίλων Con. L.
Σε ένα μακρινό παρελθόν 48 ετών που έρχεται όμως σαν μελλοντική οπτασία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και ο τότε προπονητής ο αείμνηστος Γκ. Λόραντ, όταν έχασαν με 6-1 από την Barcelona των Κρόιφ, Νέεσκενς, Ασένσι, Ρέσακ, Μαρίνιο (ξανθομάλλης Βραζιλιάνος αριστερός μπακ που έτρεχε πάνω κάτω με ταχύτητα σπρίντερ) κ.α. αστέρων και παρότι το σκορ δεν ανταποκρινόταν στην εικόνα του αγώνα, όταν γύρισαν στην Θεσσαλονίκη λυπημένοι και για την απώλεια της πρόκρισης μετά την νίκη στην Τούμπα (!!!), δεν είχαν μάτια να αντικρύσουν τον κόσμο. Κλείστηκαν στα αποδυτήρια και δήλωσαν πως αυτό ξεπλένεται μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που έγινε πραγματικότητα μετά από 8 μήνες. Πώς λοιπόν θα μπορέσουν να γυρίσουν χωρίς πρόκριση όποιοι και αν αγωνιστούν, κόντρα σε μια μετριότατη ομάδα;
Θα μου πείτε και εύλογα, άλλοι οι καιροί τότε...

- Montrealiotis
- Μπαρκαρούτσος
Baldur έγραψε:0-0 στο 90', 0-0 στο 120' και 5-7 στα πέναλτι.
Γιατί ΠΑΟΚ είσαι.
5 mods να είναι μέσα την ώρα του αγώνα, δεν θα σας κάνουν καλά

Κι όμως στον πρώτο αγώνα δεν μπορώ να κατηγορήσω ούτε έναν παίκτη. Όλοι προσπάθησαν, όλοι έπραξαν ανάλογα με τις δυνατότητες τους για να ανταποκριθούν σε αυτά που ζήτησε ο προπονητής.
Ο Λουτσέσκου έχει κάποιες ευθύνες για το αποτέλεσμα αλλά όχι συνολικές.
Αυτό με ανησυχεί περισσότερο. Σχεδόν πιάσαμε ταβάνι για να φέρουμε 0-0 με μια τόσο αδύναμη ομάδα;
Τι και πώς να βελτιωθεί σε μια εβδομάδα; Μόνο αν ποιοτικές προσθήκες Σάματα, Αουγκούστο και Βιερίνια κανουν τη διαφορά.
Αυτό τι σας λέει; Εμένα μου λέει οτι στην ομάδα δεν περισσεύει η ποιότητα ούτε για να περάσουμε «χωριά» στην Ευρώπη. Δεν κοιτάζω τις χρηματιστηριακές αξίες αλλά το γεγονός οτι από την ομάδα λείπει οπωσδήποτε το κάτι παραπάνω για να κάνει τα βασικά. Πού είναι ο Όζντοεφ ή ο Μαξίμοβιτς, οέο;
Ο Λουτσέσκου έχει κάποιες ευθύνες για το αποτέλεσμα αλλά όχι συνολικές.
Αυτό με ανησυχεί περισσότερο. Σχεδόν πιάσαμε ταβάνι για να φέρουμε 0-0 με μια τόσο αδύναμη ομάδα;
Τι και πώς να βελτιωθεί σε μια εβδομάδα; Μόνο αν ποιοτικές προσθήκες Σάματα, Αουγκούστο και Βιερίνια κανουν τη διαφορά.
Αυτό τι σας λέει; Εμένα μου λέει οτι στην ομάδα δεν περισσεύει η ποιότητα ούτε για να περάσουμε «χωριά» στην Ευρώπη. Δεν κοιτάζω τις χρηματιστηριακές αξίες αλλά το γεγονός οτι από την ομάδα λείπει οπωσδήποτε το κάτι παραπάνω για να κάνει τα βασικά. Πού είναι ο Όζντοεφ ή ο Μαξίμοβιτς, οέο;