Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2023-2024
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2023-2024
Σ ολα τα τοπικ ξερουμε να κανουμε τους λογιστες με φραγκα αλλουνου...
Εδω οταν ερχεται η δικη μας συμβολη... :whatever:
Εδω οταν ερχεται η δικη μας συμβολη... :whatever:
- navigator11
Του μπάσκετ άλλο καπέλο. Εκείνα θα τα αγοράσουν και οι συνδεσμίτες, που έπλεξαν και το εγκώμιο του Χατζόπουλου στη σημερινή ανακοίνωση. Φαντάζομαι τώρα στην αρχή αρχή για να έχει ο κύριος Θανάσης και κάποιο χρόνο μπροστά του για να κάνει τα κουμάντα του.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μαζί με του μπάσκετ;
- sourmenetes
- Moderator
Τι έγινε;; εδώ θα ασχοληθούμε καθόλου;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν γίνουν μεταγραφές πρωταθλητισμού, 4ψηφιο νούμερο θα είναι τα διάρκειας. Και δικαίως θα πω εγώ. Περάσαμε σε φάση που η ομάδα πρέπει να ψήσει τον κόσμο και όχι το ανάποδο. Ο,τι λίπος εναπομείνασας κ@υλας είχαμε, το κάψαμε πέρσι. Γνώμη μου.
Καλως ή κακως
Δυστυχως ή ευτυχως
Αυτο π γραφεις ειναι αληθεια
Δυστυχως ή ευτυχως
Αυτο π γραφεις ειναι αληθεια
Μην παρετε αν ειναι διαρκειας ακομα και αν τελικα ερθουν παικτες. Δεν χρειαζεται, μην στηριξετε την ομαδα αφου δεν ψηνεστε
Δεν βλέπω να τσουλαει το πράγμα...
Άλλωστε όπως είπαν οι οργανωμένοι θα στηριχθεί μαζικά το μπάσκετ και τα τμήματα του ερασιτέχνη όπως κάθε χρόνο.
Τι; Όχι;
Άλλωστε όπως είπαν οι οργανωμένοι θα στηριχθεί μαζικά το μπάσκετ και τα τμήματα του ερασιτέχνη όπως κάθε χρόνο.
Τι; Όχι;
- Μπαρκαρούτσος
Ναι ρε.
Θα ξεχάσω εγώ ιστορικές κερκίδες στο volley ανδρών;
Θα ξεχάσω εγώ ιστορικές κερκίδες στο volley ανδρών;
Και πολυ καλα θα κανειςgpap έγραψε:εγώ θα πάρω, για να σκάσεις απο το κακό σου.
Για να βλέπεις τον Πασχαλάκη να πανηγυρίζει; Πώς θα το αντέξεις;gpap έγραψε:εγώ θα πάρω, για να σκάσεις απο το κακό σου.
Πρέπει να πάρουμε δειαρκείας φετο για να δειξουμε και εμεις οτι στα δυσκολά ισως του Προέδρου στηρίζουμε το σωματείο .Ο Καθένας βέβαια με το πορτοφόλι του ... 

- Μπαρκαρούτσος
Δεν βλέπω τους haters του Lucescu ή του Τηλέμαχου ή του ΚυρΚυρ ή του Ιβάν, να αγοράζουν διαρκείας στο μπάσκετ από αντίδραση!
Ψήφο αντίδρασης σε ΧΑ, Ζωίτσα, Σπαρτιάτες, Νίκη κτλ, ξέρετε να ρίξετε μερικοί...
Ψήφο αντίδρασης σε ΧΑ, Ζωίτσα, Σπαρτιάτες, Νίκη κτλ, ξέρετε να ρίξετε μερικοί...
- kataramenos5
Κατηγορουμε συνεχως διοικησεις,δημοσιογραφους,προπονητες
και στελεχη οτι δε κανουν καλα τη δουλεια τους.Κι εμεις?Εμεις τι κανουμε? Βουλιαξαμε στον καναπε και τα περιμενουμε ολα ετοιμα απ το Βανια.
Ηρθε η ωρα να βγουμε μπροστα ,αρκετα αραξαμε Ηρθε η ωρα να δειξουμε και παλι το δρομο.Να καταλάβουν ολοι σε ποια ομαδα ηρθαν.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ .ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕΕ
και στελεχη οτι δε κανουν καλα τη δουλεια τους.Κι εμεις?Εμεις τι κανουμε? Βουλιαξαμε στον καναπε και τα περιμενουμε ολα ετοιμα απ το Βανια.
Ηρθε η ωρα να βγουμε μπροστα ,αρκετα αραξαμε Ηρθε η ωρα να δειξουμε και παλι το δρομο.Να καταλάβουν ολοι σε ποια ομαδα ηρθαν.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ .ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕΕ
- navigator11
Ο άλλος γράφει ότι αν δε γίνουν κινήσεις πρωταθλητισμού, όπως τις φαντασιώνεται προφανώς ο ίδιος, δε θα πουληθούν τα διαρκείας και το βρίσκει και δίκαιο. Ο τύπος αυτός έχει ... προκαλέσει τον Ιβάν να πουλήσει και να φύγει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν βλέπω τους haters του Lucescu ή του Τηλέμαχου ή του ΚυρΚυρ ή του Ιβάν, να αγοράζουν διαρκείας στο μπάσκετ από αντίδραση!