Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023
Και αποχωρηση Ιβαν αν δεν δωσει λεφτα Ναπολι [FACE WITH TEARS OF JOY]
- καφέ δερμάτινο
- john4serres
Πες τα Χρυσόστομε Αντρέα.AntreasG4 έγραψε:Το εχω ξαναγράψει σε άλλο τόπικ. Δεν θελουμε θεωρω πολλές μεταγραφές αλλά λίγες και ποιοτικές. Οπωσδήποτε 5 μεταγραφές 11αδας
1. Στόπερ
2. Αριστερό μπακ
3. Χαφ
4. Αριστερό εξτρεμ
5. Επιθετικός
- PAOKevolution
Συμφωνώ σε αυτό. Ο πάγκος μας είναι ελάχιστος. Προσωπικά θα ήθελα 4 βασικούς και 4 αλλαγές.joshua έγραψε:Εγώ πάντως τις 6 προσθήκες μπορει και να τις βρίσκω λίγες...
- navigator11
Napoli4 έγραψε:Καλά, εύκολα σε αυτή τη φάση συμφωνούμε με κάθε τι μηδενιστικό
Δηλαδή, αυτή τη στιγμή, για να καταλάβω
Μποτο - άχρηστος
Λουτσεσκου - άχρηστος
Συνδυασμός των 2 - επικίνδυνος
Να δώσουμε 10Μ για 7 παίκτες - το καλύτερο σενάριο από τη μια ΑΛΛΑ και απόδειξη πως επιχειρηματικά δεν κάνουν
Δηλαδή για να είστε ευχαριστημένοι θέλετε αποχώρηση Μποτο, Λουτσεσκου ή έστω ενός από τους 2
Και για να καταλάβω, να δώσουμε ή να μην δώσουμε λεφτά;
Αν δώσουμε - γιατί δεν τα έδωσες πέρσι;
Αν δεν δώσουμε - γιατί δεν τα έδωσες φέτος;

Εντάξει ρε φίλε, είπαμε κουμάντο από χθες κάνει η αγανάκτηση. Θα γραφτούν έπη, είναι δεδομένο.
Παντως η συνεργασία των δυο δεν δειχνει να παει καλα. Και το θεμα ειναι πως δεν μπορουμε να βγαλουμε και ασφαλες συμπερασμα αναφορικα με την συνεργασία και την σχέση Μποτο με ιδιοκτησια. Αν οντως ο Μποτο δεν χαιρει εμπιστοσυνης, τοτε ειναι εγκληματικα ηλιθιο να τον κρατησουμε και του χρονου. Βεβαια ΠΑΟΚ εισαι, χρονια τωρα μαλωμενοι με την ποδοσφαιρικη λογικη.Napoli4 έγραψε:Καλά, εύκολα σε αυτή τη φάση συμφωνούμε με κάθε τι μηδενιστικό
Μποτο - άχρηστος
Λουτσεσκου - άχρηστος
Να δώσουμε 10Μ για 7 παίκτες - το καλύτερο σενάριο από τη μια ΑΛΛΑ και απόδειξη πως επιχειρηματικά δεν κάνουν
Δηλαδή για να είστε ευχαριστημένοι θέλετε αποχώρηση Μποτο, Λουτσεσκου ή έστω ενός από τους 2
Δεν μπορεις να περιμενεις αξιολογα αποτελεσματα οταν αυτα εξαρτωνται εν πολλοις απο την σχεση τριων μερων τα οποια δεν λειτουργουν ως ενα.
Εγω θα ειμαι ευχαριστημενος αν καλυφθουν τα κενα. Γιατι εκει εχουμε φτασει. Μετα θα κρινω αν ειναι καλοι οι παικτες.
Αν παλι 20 Αυγουστου ψαχνουμε αυτο το "μοναδικο" φορ ή αριστερο εξτρεμ που μονο ο ΠΑΟΚ μπορει να το βρει, τοτε θα εχουμε μια απο τα ιδια.
Αν παλι 20 Αυγουστου ψαχνουμε αυτο το "μοναδικο" φορ ή αριστερο εξτρεμ που μονο ο ΠΑΟΚ μπορει να το βρει, τοτε θα εχουμε μια απο τα ιδια.
-
Εξαρτάται τι προσθήκες θα είναι.joshua έγραψε:Εγώ πάντως τις 6 προσθήκες μπορει και να τις βρίσκω λίγες...
Πρεπει να πιασουμε ποσοστα επιτυχιας Manchester city στο recruiting για να πετυχουμε του χρονου. Η για να το κανω πιο ρεαλιστικο της φετινης αεκ..
Να δούμεGospi έγραψε:Παντως η συνεργασία των δυο δεν δειχνει να παει καλα. Και το θεμα ειναι πως δεν μπορουμε να βγαλουμε και ασφαλες συμπερασμα αναφορικα με την συνεργασία και την σχέση Μποτο με ιδιοκτησια. Αν οντως ο Μποτο δεν χαιρει εμπιστοσυνης, τοτε ειναι εγκληματικα ηλιθιο να τον κρατησουμε και του χρονου. Βεβαια ΠΑΟΚ εισαι, χρονια τωρα μαλωμενοι με την ποδοσφαιρικη λογικη.Napoli4 έγραψε:Καλά, εύκολα σε αυτή τη φάση συμφωνούμε με κάθε τι μηδενιστικό
Μποτο - άχρηστος
Λουτσεσκου - άχρηστος
Δεν μπορεις να περιμενεις αξιολογα αποτελεσματα οταν αυτα εξαρτωνται εν πολλοις απο την σχεση τριων μερων τα οποια δεν λειτουργουν ως ενα.
Επειδή εδώ ήμασταν και τα συζητούσαμε
Ο Μποτο μπορεί να χρεώνεται αρκετές λάθος επιλογές
Αλλά μετά από χρόνια βλέπουμε να έχει οργανωθεί ένα τμήμα scouting που ακόμα δεν έχουμε δει τους καρπούς που θα αποφέρει
Μέσα στη σεζόν ανακοινώθηκαν οι προσθήκες 2 ακόμα ατόμων σε αυτό το τμήμα
Πέρσι το καλοκαίρι ήταν μόνο ο Μποτο με τον Ουκρανό.
Επίσης, το έχουμε δει πολλάκις να έρχονται άτομα που αξιολογούν λάθος το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ
Η λύση δεν θα είναι μια ζωή να τους διώχνουμε μόλις αρχίσουν να εγκλιματιζονται
Βέβαια αυτό απαιτεί εμπιστοσύνη από την ιδιοκτησία και να μην τους καπελωνει
Αν θέλουν, ας του πουν φέτος κοιτάμε και πιο ακριβούς παίκτες, και κοντά στα 30
Γιατι πέρσι άλλο ήταν το ζητούμενο.
Όχι να του έχουν πει φέρει vfm νεαρούς παίκτες και καπάκι να φέρνουν Τάισον με 1.5εκ.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνώσεις, την ίδια ευφυία και την ίδια, ορθή, κρίση. Ναι, μετά από σφαλιάρες λέμε και κανένα έπος. Να μας συγχωράς, αλλά τουλάχιστον σε κάναμε να γελάσεις, δεν είναι λίγο αυτό.navigator11 έγραψε:Napoli4 έγραψε:Καλά, εύκολα σε αυτή τη φάση συμφωνούμε με κάθε τι μηδενιστικό
Μποτο - άχρηστος
Λουτσεσκου - άχρηστος
Αν δεν δώσουμε - γιατί δεν τα έδωσες φέτος;![]()
![]()
![]()
Εντάξει ρε φίλε, είπαμε κουμάντο από χθες κάνει η αγανάκτηση. Θα γραφτούν έπη, είναι δεδομένο.
- loukas karadimos
τα πραγματα ειναι απλα κυριες και κυριοι
ενας εχει το καρπουζι, ενας εχει και το μαχαιρι.
το ονομα αυτου, Ιβαν Σαββιδης.
Αν ο Ιβαν, με ολη την αγαπη που του εχουμε, θεωρει οτι οι κινησεις της τελευταιας διετιας θα πω απλα, μας εχουν βαλει στην τροχια των 20 καλυτερων ομαδων της Ευρωπης και του οραματος του για τα 100 χρονια ζωης του σωματειου δεν προκειται να δουμε απολυτως τιποτα και φετος.
Αν παλι δουμε βαρια χαρτια με εμπειρια και γνωση πρωταθλητισμου και καλα συμβολαια να ερχονται μεχρι και το πρωτο δεκαημερο του Ιουλιου, τοτε ε, ισως..
Κυριως ομως απαιτω ο Ιβαν Σαββιδης, να ειναι εξω απο την Τουμπα στο πρωτο επισημο παιχνιδι της σεζον και να χαιρετησει τους παιχτες εναν - εναν, και ας το κανει μονο μια φορα φετος.
Αυτη ΝΑΙ, θα ειναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφη.
επιτελους τελειωσε το περσινο δραμα, καλη χρονια σε ολους
ενας εχει το καρπουζι, ενας εχει και το μαχαιρι.
το ονομα αυτου, Ιβαν Σαββιδης.
Αν ο Ιβαν, με ολη την αγαπη που του εχουμε, θεωρει οτι οι κινησεις της τελευταιας διετιας θα πω απλα, μας εχουν βαλει στην τροχια των 20 καλυτερων ομαδων της Ευρωπης και του οραματος του για τα 100 χρονια ζωης του σωματειου δεν προκειται να δουμε απολυτως τιποτα και φετος.
Αν παλι δουμε βαρια χαρτια με εμπειρια και γνωση πρωταθλητισμου και καλα συμβολαια να ερχονται μεχρι και το πρωτο δεκαημερο του Ιουλιου, τοτε ε, ισως..
Κυριως ομως απαιτω ο Ιβαν Σαββιδης, να ειναι εξω απο την Τουμπα στο πρωτο επισημο παιχνιδι της σεζον και να χαιρετησει τους παιχτες εναν - εναν, και ας το κανει μονο μια φορα φετος.
Αυτη ΝΑΙ, θα ειναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφη.
επιτελους τελειωσε το περσινο δραμα, καλη χρονια σε ολους
Ελπίζω (ακόμα δεν έχω μάθει από τα λάθη μου) να απαγορέψει ο Ιβάν στον Μπότο, να φέρει οποιονδήποτε άγνωστο πιτσιρικά πιστεύει πως είναι ταλέντο στα 23 του και πως θα μοσχοπουληθεί σε 2-4-6 χρόνια.
Κρίνοντας με αυτά που έχουμε δει ως τώρα, με τεράστια εξαίρεση τον Κοτάρσκι, χίλιες φορές να δώσεις 2-3 εκατομμύρια για παίκτες από 28 έως 30, παρά για άγνωστους "πιτσιρικάδες". Δεν μου έδειξε πως το κατέχει ο Μπότο.
Ίσως αν του έδινες 20 εκατομμύρια για να φέρει 3-4 παίκτες 22-23 χρονών, να πετύχαινε τον έναν, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.
Τον ΠΑΟΚ δεν τον παίρνει να μην του βγαίνουν οι μεταγραφές των δυο και τριών εκατομμυρίων. Δεν είμαστε Σαχτάρ, ούτε Μπενφίκα.
Εδώ τα 2-3 εκατομμύρια, πρέπει να σου προσφέρουν άμεσα. Χίλιες φορές να έχω 4ο χαφ τον Τσιγγάρα και "αύριο" τον Σνάουτσνερ, παρά τον Φιλίπε Σοάρες.
Έχεις ακαδημίες που παράγουν καθαρόαιμα. Ελπίζω (ακόμα δεν έχω μάθει από τα λάθη μου) να το πήρες πλέον χαμπάρι.
Φέρε έτοιμους να πλαισιώσουν τους καλούς - και κάποιους παικταράδες που βγάζουν οι ακαδημίες σου και θα ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΊΣ.
Κρίνοντας με αυτά που έχουμε δει ως τώρα, με τεράστια εξαίρεση τον Κοτάρσκι, χίλιες φορές να δώσεις 2-3 εκατομμύρια για παίκτες από 28 έως 30, παρά για άγνωστους "πιτσιρικάδες". Δεν μου έδειξε πως το κατέχει ο Μπότο.
Ίσως αν του έδινες 20 εκατομμύρια για να φέρει 3-4 παίκτες 22-23 χρονών, να πετύχαινε τον έναν, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.
Τον ΠΑΟΚ δεν τον παίρνει να μην του βγαίνουν οι μεταγραφές των δυο και τριών εκατομμυρίων. Δεν είμαστε Σαχτάρ, ούτε Μπενφίκα.
Εδώ τα 2-3 εκατομμύρια, πρέπει να σου προσφέρουν άμεσα. Χίλιες φορές να έχω 4ο χαφ τον Τσιγγάρα και "αύριο" τον Σνάουτσνερ, παρά τον Φιλίπε Σοάρες.
Έχεις ακαδημίες που παράγουν καθαρόαιμα. Ελπίζω (ακόμα δεν έχω μάθει από τα λάθη μου) να το πήρες πλέον χαμπάρι.
Φέρε έτοιμους να πλαισιώσουν τους καλούς - και κάποιους παικταράδες που βγάζουν οι ακαδημίες σου και θα ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΊΣ.
Μα το θεμα μου δεν ειναι τοσο σε επιπεδο αξιολογησης Μποτο και ικανοτητας Μποτο. Φυσικα και θεωρω πολυ χρησιμη την ελευση Μποτο, και απαραιτητη την παρουσια του στην ομαδα. Το θεμα ειναι οτι δεν ειδα καλη επικοινωνια αναμεσα σε Μποτο Λουτσεσκου Διοικηση. Αρα οσο καλος κι αν ειναι ο Μποτο ατομικα, οσο καλος κι αν ειναι ο Λουτσεσκου ατομικα, αν δεν μπορουν να δουλεψουν αρμονικα, θα παει πισω η ομαδα. Οποτε αν με ρωτας καλυτερα να αλλαξεις προπονητη παρα τεχννικο διευθυντη. Γενικοτερα ειμαι της αποψης πως τα αξιολογα διοικητικα στελεχη πρεπει να μενουν καιρο για να οργανωνεται σωστα το ποδοσφαιρικο τμημα.Napoli4 έγραψε:Να δούμεGospi έγραψε: Παντως η συνεργασία των δυο δεν δειχνει να παει καλα. Και το θεμα ειναι πως δεν μπορουμε να βγαλουμε και ασφαλες συμπερασμα αναφορικα με την συνεργασία και την σχέση Μποτο με ιδιοκτησια. Αν οντως ο Μποτο δεν χαιρει εμπιστοσυνης, τοτε ειναι εγκληματικα ηλιθιο να τον κρατησουμε και του χρονου. Βεβαια ΠΑΟΚ εισαι, χρονια τωρα μαλωμενοι με την ποδοσφαιρικη λογικη.
Επειδή εδώ ήμασταν και τα συζητούσαμε
Ο Μποτο μπορεί να χρεώνεται αρκετές λάθος επιλογές
Αλλά μετά από χρόνια βλέπουμε να έχει οργανωθεί ένα τμήμα scouting που ακόμα δεν έχουμε δει τους καρπούς που θα αποφέρει
Μέσα στη σεζόν ανακοινώθηκαν οι προσθήκες 2 ακόμα ατόμων σε αυτό το τμήμα
Πέρσι το καλοκαίρι ήταν μόνο ο Μποτο με τον Ουκρανό.
Επίσης, το έχουμε δει πολλάκις να έρχονται άτομα που αξιολογούν λάθος το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ
Η λύση δεν θα είναι μια ζωή να τους διώχνουμε μόλις αρχίσουν να εγκλιματιζονται
Βέβαια αυτό απαιτεί εμπιστοσύνη από την ιδιοκτησία και να μην τους καπελωνει
Αν θέλουν, ας του πουν φέτος κοιτάμε και πιο ακριβούς παίκτες, και κοντά στα 30
Γιατι πέρσι άλλο ήταν το ζητούμενο.
Όχι να του έχουν πει φέρει vfm νεαρούς παίκτες και καπάκι να φέρνουν Τάισον με 1.5εκ.