Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3/5/2023 20:00 Cosmote sport3
- ΑποστόληςΑ
Re: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3/5/2023 20:00 Cosmote sport3
Ανασταλτικά δεν είμαστε καλοί, θα χρειαστούμε τύχη να μην φάμε γκολ.
Ναι, αυτό είναι αλήθεια, πίσω μπάζουμε επικίνδυνα.
- episimos73
Δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε κάτι από το αυριανό ματς για πολλούς λόγους.
Να είμαστε σοβαροί στο Βόλο για να έχουμε ενδιαφέρον στον τελευταίο αγώνα με το γαύρο και φυσικά όλα για όλα στον τελικό για έναν ακόμα τίτλο.
Έτσι βλέπω εγώ τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια φέτος.
Sent from my iPad using Tapatalk
Να είμαστε σοβαροί στο Βόλο για να έχουμε ενδιαφέρον στον τελευταίο αγώνα με το γαύρο και φυσικά όλα για όλα στον τελικό για έναν ακόμα τίτλο.
Έτσι βλέπω εγώ τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια φέτος.
Sent from my iPad using Tapatalk
Είμαι περίεργος πως θα το αντιμετωπίσουμε τακτικά με δεδομένες τις απουσίες.
Θα έχουμε ευκαιρίες να βγούμε στη κόντρα. Ελπίζω να το εκμεταλλευτούμε.
Θα έχουμε ευκαιρίες να βγούμε στη κόντρα. Ελπίζω να το εκμεταλλευτούμε.
Aν η σφαγή του ηταν μονο σε υρωπαικους αγωνες, τότε εκτελούσε συμφεροντα μεγαλων ομαδων, Αγιαξ κλπ. Εδώ δεν εχει λογο να το κανει. Ειναι κ αδερφή, δεν θα συγκινηθεί αν του πετάξουν καμιά μ@υνάρα στο hotel του.navigator11 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του γαμώσπιτου ποουσον και των συνεργών του δεν υπήρξε έντονη δυσφορία και αντίδραση από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Αυτό. Τα υπόλοιπα μετά το παιχνίδι, που προβλέπω ότι θα μας κλαπεί με το έτσι θέλω.
Την στιγμή που φέτος στην ομάδα πλην του ινγκασον με 3000κάτι λεπτά δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να έχει περάσει το φράγμα των 3000...αλλα οι συνεχόμενοι μυϊκοί τραυματισμοι συνεχίζονται αμείωτοι δείχνοντας ότι αν δεν βρεθεί λύση για το πρόβλημα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τροχοπέδη για την εκπλήρωση των στόχων,όχι μόνο για την φετινή σεζόν.
Το ότι αύριο η ομάδα δεν θα έχει στην διάθεση της 5+1 βασικούς της ποδοσφαιριστες θα έπρεπε να προβληματίσει πολλούς
Το ότι αύριο η ομάδα δεν θα έχει στην διάθεση της 5+1 βασικούς της ποδοσφαιριστες θα έπρεπε να προβληματίσει πολλούς
Μακάρι σήμερα αλλά δεν μπορώ να πω ότι βλέπω πώς και με ποιους
για μένα φταίει ξεκάθαρα το γεγονός ότι έχουμε περιορισμένο βάθος στο ρόστερ. Η ξαδέρφη έχασε Ελιασον, Τσουμπερ, Αραουχο, Αμραμπατ, Λιβαι, Στανκοβιτς, Φερναντες, Μοχαμαντι, Φαν Βεερτ, Σιντιμπε, Γκατσινοβιτς για αρκετές μέρες/ εβδομάδες φέτος. Οταν έχεις βαθος το κενό καλύπτεται.renegade έγραψε:Την στιγμή που φέτος στην ομάδα πλην του ινγκασον με 3000κάτι λεπτά δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να έχει περάσει το φράγμα των 3000...αλλα οι συνεχόμενοι μυϊκοί τραυματισμοι συνεχίζονται αμείωτοι δείχνοντας ότι αν δεν βρεθεί λύση για το πρόβλημα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τροχοπέδη για την εκπλήρωση των στόχων,όχι μόνο για την φετινή σεζόν.
Καθαρά θέμα βάθους ρόστερ. Επισης και ποιότητας ομάδας. Όταν στηρίζεσαι σε 5-6 παίκτες πόση ένταση να βγάλουν πια.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Είμαι απαισιόδοξος, λόγω των πολλών απουσιών. Σκέφτομαι να μην δω τον αγώνα για λόγους υγείας, γιατί θα εκνευριστώ και θα χαλαστώ αναίτια.
Μπορει να ακουγετε καπως αλλα πραγματικα δε βλεπω τον παραμικρο λογο να κατσω να δω αυτο το ματς σημερα. Δεν εχει το παραμικρο ενδιαφερον απο πλευρας μπαλας να ΔΕΙΣ κατι.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω αν πάρουμε κάτι σήμερα θα μας δώσει προβάδισμα για 3η θέση. Πιστεύω ο ολυμπιακός δε θα πάρει τίποτα με άεκ και πάο. Αν χάσουμε τότε και μαθηματικά πηγαίνουμε μόνο για νίκη με ολυμπιακό.
Πείτε με απαισιόδοξο αλλά αν χάσουμε σήμερα και θέλουμε μόνο ένα αποτέλεσμα με τον ολυμπιακό δε θα τα καταφέρουμε.
Θα μου πείτε φοβάσαι αυτόν τον ολυμπιακό;
Εμάς φοβάμαι.
Όταν παίξαμε στην Τούμπα μαζί τους ήμασταν στα καλύτερά μας, ήμασταν κομπλέ με μόνη απουσία τον Τάισον και μας πήραν σχετικά εύκολα. Τους είχαμε σαν τη γάτα με το ποντίκι αλλά εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο και μια ευκαιρία με τον Αουγκούστο στο δεύτερο, δεν απειλήσαμε με πραγματικά μεγάλες φάσεις.
Ξαναλέω ήμασταν στα καλύτερά μας τότε.
Τώρα είμαστε με πολύ χαμηλότερες εντάσεις, χειρότερη απόδοση, πάρα πολλά προσωπικά αμυντικά λάθη και πολλές απουσίες εκ των οποίων είναι άγνωστο πόσοι και σε ποια κατάσταση θα επιστρέψουν μέχρι την άλλη Κυριακή.
Άρα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε σήμερα βαθμό ή βαθμούς.
Θα μου πεις φοβάσαι πιο πολύ τον ολυμπιακό από τον παναθηναϊκό.
Είναι η στιγμή τέτοια που ο παναθηναϊκός είναι πραγματικά ψόφιος μετά τον αγώνα της Κυριακής και πάει υποχρεωτικά για νίκη. Είναι γενικώς δυσκοίλια ομάδα στη δημιουργία και όσο μένει το 0-0 θα ζορίζονται.
Αν δεν μείνουμε με 10 από το 8ο λεπτό βλέπω μέχρι και νίκη..
Πείτε με απαισιόδοξο αλλά αν χάσουμε σήμερα και θέλουμε μόνο ένα αποτέλεσμα με τον ολυμπιακό δε θα τα καταφέρουμε.
Θα μου πείτε φοβάσαι αυτόν τον ολυμπιακό;
Εμάς φοβάμαι.
Όταν παίξαμε στην Τούμπα μαζί τους ήμασταν στα καλύτερά μας, ήμασταν κομπλέ με μόνη απουσία τον Τάισον και μας πήραν σχετικά εύκολα. Τους είχαμε σαν τη γάτα με το ποντίκι αλλά εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο και μια ευκαιρία με τον Αουγκούστο στο δεύτερο, δεν απειλήσαμε με πραγματικά μεγάλες φάσεις.
Ξαναλέω ήμασταν στα καλύτερά μας τότε.
Τώρα είμαστε με πολύ χαμηλότερες εντάσεις, χειρότερη απόδοση, πάρα πολλά προσωπικά αμυντικά λάθη και πολλές απουσίες εκ των οποίων είναι άγνωστο πόσοι και σε ποια κατάσταση θα επιστρέψουν μέχρι την άλλη Κυριακή.
Άρα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε σήμερα βαθμό ή βαθμούς.
Θα μου πεις φοβάσαι πιο πολύ τον ολυμπιακό από τον παναθηναϊκό.
Είναι η στιγμή τέτοια που ο παναθηναϊκός είναι πραγματικά ψόφιος μετά τον αγώνα της Κυριακής και πάει υποχρεωτικά για νίκη. Είναι γενικώς δυσκοίλια ομάδα στη δημιουργία και όσο μένει το 0-0 θα ζορίζονται.
Αν δεν μείνουμε με 10 από το 8ο λεπτό βλέπω μέχρι και νίκη..