ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Νομίζω φέτος στο πρωτάθλημα δεν έχουμε κερδίσει ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Σε όλες μας τις νίκες κερδίζαμε από ημίχρονο.
Re: Πας Γιαννινα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Είχαμε τα ψυχολογικά του Κουαλιατα τώρα έχουμε και τα ψυχολογικά του Μπραντον. Βγήκε και προλάβαμε να δούμε όσα δεν βλέπει ο Λουτσος στις προπονήσεις (όπως τότε με Ελ Καντουρι και Πέλκα, μετά με ΕλΚανρουρι και Ντελια και τώρα με Μπραντον και Τζίμα). Φτάσαμε στο σημείο να αναπολούμε τον Ολιβέιρα που καλός χρυσός και πολεμιστής αλλά γκολτζης δεν είναι και ούτε και θα γίνει.
Χαμένη χρόνια, καλά που είναι και το κύπελλο ΜΠΑΣ και γίνει το θαύμα. πάλι καλά που δεν παίζουν στα πλέι οφ τα Γιάννενα οι οφηδες και οι Λεβαδειακός γιατί θα πιάναμε πάτο. Τουλάχιστον τώρα θα έχουμε να λέμε για ντέρμπι. Ιβάν δεν θα κάνω κουμάντο στα λεφτά σου αλλά είναι κρίμα τέτοια κατάντια.
Προπονητής δεν είμαι, αλλά οι βαθμοί μετράνε το ίδιο είτε παίζεις με ΑΕΚ είτε με ΠΑΟ είτε με Λειβαδιά.
Χαμένη χρόνια, καλά που είναι και το κύπελλο ΜΠΑΣ και γίνει το θαύμα. πάλι καλά που δεν παίζουν στα πλέι οφ τα Γιάννενα οι οφηδες και οι Λεβαδειακός γιατί θα πιάναμε πάτο. Τουλάχιστον τώρα θα έχουμε να λέμε για ντέρμπι. Ιβάν δεν θα κάνω κουμάντο στα λεφτά σου αλλά είναι κρίμα τέτοια κατάντια.
Προπονητής δεν είμαι, αλλά οι βαθμοί μετράνε το ίδιο είτε παίζεις με ΑΕΚ είτε με ΠΑΟ είτε με Λειβαδιά.
- sourmenetes
- Moderator
Έλα ρε tad.tad έγραψε:Η ομάδα κυριάρχησε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι αλλά είμασταν κακοί μπροστά …
Κυρίως λόγος η ανεξήγητη μη χρησιμοποίηση του Τζιμα από την αρχή … τόσο απλά
Απορώ ρε κοουτς τι βλέπεις στις προπονήσεις … σε εξέθεσε ο μικρός με το που ακούμπησε την μπάλα … Δεκα λεπτά ακόμα να είχε θα το είχε καρφώσει
Επίσης δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα μερικών με τον φελιπε. Μέτριος ήταν αλλά και ο Σβαμπ δεν ήταν καλύτερος …πρώτη φορά έπαιξε μετά από καιρό. Ο κοουτς όμως και με αυτόν κόλλημα. Μόλις κάποιος από τους παίχτες που δεν γουστάρει δεν παίζει καλά τον πετάει έξω.
Η ομάδα έχει ανεβεί επίπεδο γενικά από τον πρώτο γύρο και συνεχώς βελτιώνεται. Αλλά της λείπει το ταλέντο όταν δεν παίζουν όλοι οι καλοί. Ο κοουτς του οποίου είναι δημιούργημα αυτή η ομάδα καλά θα έκανε να εμπιστευόταν ακόμα περισσότερο τους νέους παιχτες. Αδικεί μόνος του τον εαυτό του …
Διαφωνώ με όρους γράφουν γιε τις μεταγραφές. Ο κοουτς απλά πρέπει να βάλει τον Τζιμα να παίξει
Στο δεύτερο ανέβασες μπαλα
Ποιος Φελίπε;
Τι έκανε σε όλο το πρώτο ημίχρονο;;
Άφαντος!
Στην αρχή ήθελε προσαρμογή μετά τραυματισμο μετά πάλι χρόνο..
Ποτέ θα παίξει αν δεν παίξει σε αυτό το ματς;;;
Του χρόνου;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Caballo Viejo
Μάγκες το πέναλτι ήταν μαρς. Πάλι συγγνώμη θα μας ζητάνε μεσοβδόμαδα. Πού θα πάει αυτό; Μας έχουν σκίσει.
Ο Τζίμας πιστεύω θα πάρει ματς και θα έχουμε άλλη μια αποκάλυψη.
Ο Λιβάι θα χάσει ματς, η αεχ θα δυσκολευτεί κι άλλο.
Ο Καντουρί θα γυρίσει κια θα βοηθήσει πολύ.
Ο βαζελος σήμερα θα χάσει βαθμούς.
Έχει πολλά ερωτηματικά η συνέχεια και λίγες βεβαιότητες όπως η τόσο δημοφιλής καραμέλα που τη μασάμε από τον Οκτώβριο: " τελείωσε το πρωτάθλημα".
Έχει πολλά ερωτηματικά η συνέχεια και λίγες βεβαιότητες όπως η τόσο δημοφιλής καραμέλα που τη μασάμε από τον Οκτώβριο: " τελείωσε το πρωτάθλημα".
Re: Πας Γιαννινα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Δυστυχώς είναι έτσι το ρόστερ που δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάζουν παίχτες όπως ο Ολιβέιρα. Και γι αυτό ηταν εντελώς εκτός πραγματικότητας να λέμε ότι εχουμε την παραμικρή ελπίδα φέτος για πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια ο Τσίμας. Δεν μπορεί να προσφέρει κατι ο Μπράντον. Είναι παρά πολύ μέτριος παιχτης και πολύ κακός τακτικά. Πρέπει να έπεσε πάνω σε δικό μας παίχτη τουλάχιστον τρεις φορές. Ο Τσίμας παρά την ηλικία του φαίνεται έτοιμος και σωματικά και πνευματικά να παίξει έστω έναν μικρό ρόλο φέτος.
Το ξέρω ότι ίσως να είναι υπερβολικό να λέμε λέμε ότι έκανε λάθος ο Λουτσε που δεν έβαλες πιο νωρίς τον μικρό, αλλά είναι τόσο αισθητή η διαφορά από την ώρα που μπαίνει που δεν γίνετε να μην το σκεφτούμε.
Αυτά. Συνεχίζουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το ξέρω ότι ίσως να είναι υπερβολικό να λέμε λέμε ότι έκανε λάθος ο Λουτσε που δεν έβαλες πιο νωρίς τον μικρό, αλλά είναι τόσο αισθητή η διαφορά από την ώρα που μπαίνει που δεν γίνετε να μην το σκεφτούμε.
Αυτά. Συνεχίζουμε.
Ο Ιβαν αποφάσισε να είναι (στην παρούσα φάση) η 4η ομάδα στην Ελλάδα.
Δυνατή 4η μεν, 4η δε.
Και κάθεστε εσείς κι εγώ να σπάμε τα παπαρια μας κάθε ΣΚ.
Εγώ δεν μπορώ πλέον, στα 43 τερμάτισα.
Καλό καλοκαίρι και να είστε όλοι καλά από βάθη της καρδιάς μου.
Δυνατή 4η μεν, 4η δε.
Και κάθεστε εσείς κι εγώ να σπάμε τα παπαρια μας κάθε ΣΚ.
Εγώ δεν μπορώ πλέον, στα 43 τερμάτισα.
Καλό καλοκαίρι και να είστε όλοι καλά από βάθη της καρδιάς μου.
Φιλε το θεμα ειναι οτι εμεις θα ξαναχασουμε βαθμους. Δεν ειναι μονο τι θα κανουν οι αλλοι.trouman έγραψε:Ο Τζίμας πιστεύω θα πάρει ματς και θα έχουμε άλλη μια αποκάλυψη.
- iremidynami 4+
Επειδη δεν μπορεσα να παρακολουθήσω το α ημίχρονο, ας πει κάποιος παρακαλω, ηταν τοσο χαλια ο φελιπε ωστε να τον κανει αλλαγη ο λουτσε στο ημιχρονο, πιυ δεν κανει ποτε αλλαγες πριν το 65;
-
Τραγικοςiremidynami 4+ έγραψε:Επειδη δεν μπορεσα να παρακολουθήσω το α ημίχρονο, ας πει κάποιος παρακαλω, ηταν τοσο χαλια ο φελιπε ωστε να τον κανει αλλαγη ο λουτσε στο ημιχρονο, πιυ δεν κανει ποτε αλλαγες πριν το 65;
Θεωρώ δεδομένο πως έχουν χαθεί οι 2 πρώτες θέσεις..Και ο Λιβάι να λείπει, η Άεκ έχει 2 καθαρά φορ..Το θέμα είναι πως με την αστάθεια που έχουμε και τους τόσους μα τόσους πολλούς πόντους που έχουμε χάσει από μικρές ομάδες, ε δεν αξίζουμε να παλεύουμε για πρωτάθλημα φέτος ρε παιδιά.Εξάλλου το δήλωσε και ο προπονητής εχθές."Οι άλλοι τρεις παλεύουν για το πρωτάθλημα.."Ας μην εθελοτυφλούμε..trouman έγραψε:Ο Τζίμας πιστεύω θα πάρει ματς και θα έχουμε άλλη μια αποκάλυψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Σάβ 25 Φεβ 2023, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@icue
H αναφορά μου, ήταν συνέχεια της επαναλαμβανόμενης και σωστής όμως αναφοράς, ότι θα χάσουμε βαθμούς.
Άρα δεν τελείωσε κάτι, γιατί οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες και ως το τέλος έχει πολύ δρόμο.
Έτσι το βλέπω εγώ.
Κι αν κάτι με ανησυχεί, είναι κυρίως ότι στο παρασκήνιο υπάρχει σπρώξιμο σε κάποιους. Αυτό δεν παλεύεται με τίποτα. Αν το παιχνίδι παιζόταν επι ίσοις όροις η βαθμολογία υα ήταν διαφορετική. Δε θέλω να το ξεχνάω αυτό , γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα.
H αναφορά μου, ήταν συνέχεια της επαναλαμβανόμενης και σωστής όμως αναφοράς, ότι θα χάσουμε βαθμούς.
Άρα δεν τελείωσε κάτι, γιατί οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες και ως το τέλος έχει πολύ δρόμο.
Έτσι το βλέπω εγώ.
Κι αν κάτι με ανησυχεί, είναι κυρίως ότι στο παρασκήνιο υπάρχει σπρώξιμο σε κάποιους. Αυτό δεν παλεύεται με τίποτα. Αν το παιχνίδι παιζόταν επι ίσοις όροις η βαθμολογία υα ήταν διαφορετική. Δε θέλω να το ξεχνάω αυτό , γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Σάβ 25 Φεβ 2023, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ομαδα χωρις λεφτα για παικτες ποιοτητας δεν γινεται. Αν θες να διαπραγματευτεις 100κ για ναρευ ή παιρνει φορ τριπολης δεν μπορει να ζητας πρωταθλημα Ιβαν. Οταν ξοδεψεις τωρα μιλα για πρωταθλητισμο αλλιως αστο
- iremidynami 4+
Thankspaokpantou έγραψε:Τραγικοςiremidynami 4+ έγραψε:Επειδη δεν μπορεσα να παρακολουθήσω το α ημίχρονο, ας πει κάποιος παρακαλω, ηταν τοσο χαλια ο φελιπε ωστε να τον κανει αλλαγη ο λουτσε στο ημιχρονο, πιυ δεν κανει ποτε αλλαγες πριν το 65;
Οταν στα ντέρμπι εχεις μολις μια ήττα πως ακριβώς προδικάζεις οτι εχεις χάσει ηδη τη 2η θεση και γιατι εθελοτυφλούμε εμεις οι υπόλοιποι? Πες μ μισό ντερμπι πλην το ΑΕΚ ΠΑΟΚ που επαιξες κ ησουν χειρότερος, θα σου πω εγω, κανεναproedros έγραψε:Θεωρώ δεδομένο πως έχουν χαθεί οι 2 πρώτες θέσεις..Και ο Λιβάι να λείπει, η Άεκ έχει 2 καθαρά φορ..Το θέμα είναι πως με την αστάθεια που έχουμε και τους τόσους μα τόσους πολλούς πόντους που έχουμε χάσει από μικρές ομάδες, ε δεν αξίζουμε να παλεύουμε για πρωτάθλημα φέτος ρε παιδιά.Εξάλλου το δήλωσε και ο προπονητής εχθές."Οι άλλοι τρεις παλεύουν για το πρωτάθλημα.."Ας μην εθελοτυφλούμε..trouman έγραψε:Ο Τζίμας πιστεύω θα πάρει ματς και θα έχουμε άλλη μια αποκάλυψη.