Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ζίβκοβιτς
5
4%
Ράφα Σοάρες
3
3%
Νάσμπεργκ
5
4%
Ίνγκασον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σάστρε
22
19%
Ντόουγκλας
7
6%
Σβαμπ
6
5%
Ζίβκοβιτς
3
3%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Νάρεϊ
18
15%
Ολιβέιρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
1
1%
Μπίσεσβαρ
38
32%
Τάισον
1
1%
Μπράντον
7
6%

Σύνολο ψήφων: 117

EugenePAOKI

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Ανικανότητα. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει τις γνωστές παθογένειες της ομάδας. Ανικανότητα να σκοράρεις ξανά και ξανά και ξανά σε διακόσιες περιστάσεις. Ανικανότητα και το να μην μπορείς να κρατήσεις το 0 σε ένα γήπεδο νεκροταφείο. Βρε κερδίζω 0-2... σιγά μη τους αφήσω να κρατήσουν μπάλα. Κάθε φορά που πέφτω 5 λεπτά θα κάνω να σηκωθώ.... Μας έχει φάει η ανωτερότητα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

deathmassious έγραψε:
dragon έγραψε:
deathmassious έγραψε:Θα μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς έχουν δει στο Νασμπεργκ και γτ παίζει αυτός και όχι ο Μιχαηλίδης;
Ξέχασες από τι τραυματισμό έρχεται ο Μιχαηλίδης;;; θυμάσαι ποσο καιρό πηρε σε Ιγκανσον κ Ολιβέιρα μετά από μεγάλη αποχή να επανέλθουν;
Φίλε μου Δράκοντα κοντεύει να συμπληρωθεί χρόνος από το τραυματισμό του και έχει γράψει και πόσες συμμετοχές με τη Β ομάδα. Και πέρα από αυτό, το θέμα μου εμένα ειναι τι ακριβώς είδαν στο Νασμπεργκ και τον έφεραν. Όποτε παίζει είναι κίνδυνος θάνατος.

Ο Νασμπεργκ δεν είναι τόσο κακός κ μην ξεχνάς δεν είναι ο βασικός σου
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ωρε κλαψα που θα πέσει πάλι...

Mods σας λυπάμαι για την επανάληψη που θα λουστείτε
george188

Δημοσίευση από george188 »

89 λεπτα κανεις περίπατο κ πλάκα με ολοκληρωμένη εμφάνιση και στα τελευταια 3 λεπτα τα χαλάς ολα. Οι πύλες του ανεξήγητου σήμερα. Επίσης κανενας μπισεσβαρ δεν σου έφταιγε σήμερα, οπως ειπε κ ο rene με τον μπισεσβαρ μεσα κανεις το 0-2 και εχεις τον έλεγχο του ματς. Η ομάδα οφείλει να διαχειρίζεται και τα παιχνιδια οταν τρώει γκολ, ειναι απιστευτο το οτι μεσα σε 2 λεπτα με 0 φασεις εχασες 2 βαθμούς. Αδικεί την προσπάθεια της η ομάδα.

Υ.Γ. Ο νασμπεργκ ρε φιλε τι ακριβως σε χάλασε σημερα και τι παραπάνω θα έκανε ο μιχαηλίδης που ηταν ντεφορμέ και στη β ομάδα. Εχουμε βρει 2-3 και βαράμε γιατί ετσι
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Καλοφάγωτα... :redcard:
mixos4

Δημοσίευση από mixos4 »

Αυτό που με οργίζει είναι ό, τι εμείς πρέπει να τα κάνουμε Οοοολα σωστά και μάλιστα πολλές φορές για να βάλουμε ένα γκολ σε ένα χωριό.
Αντιθέτως, οι αντίπαλοι εδώ και καιρό πρέπει πάντα να κάνουν απλώς τα βασικά για να βάλουν γκολ.
Το κουφό είναι μερικές φορές με μια ευκαιρία βάζουν και δύο γκολ.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Έχω μια υποψία ότι εάν έμπαινε το γκολ του Κεντζιόρα και πήγαινε στο βαρ θα μετρούσε. Πόση γκαντεμιά σήμερα ρε πστ μου. ένα γαμημένο διώξιμο στο πουθενά στην τελευταία φάση ήθελε ρε γμτ μου
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Eagle1980 έγραψε:Καλοφάγωτα... :redcard:
Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Έχω μια υποψία ότι εάν έμπαινε το γκολ του Κεντζιόρα και πήγαινε στο βαρ θα μετρούσε. Πόση γκαντεμιά σήμερα ρε πστ μου. ένα γαμημένο διώξιμο στο πουθενά στην τελευταία φάση ήθελε ρε γμτ μου
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

thomas Murg έγραψε: ..... Πόση γκαντεμιά σήμερα ρε πστ μου. ένα γαμημένο διώξιμο στο πουθενά στην τελευταία φάση ήθελε ρε γμτ μου
Αν είναι επαναλαμβανόμενο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γκαντεμιά αλλά μαλάκυνση εγκεφάλου, ηττοπάθεια, λάθος χειρισμός από προπονητή, χεσμένοι παίκτες, κακή νοοτροπία, έλλειψη προστίμων!
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Η ομάδα ήταν καλή μέχρι το 90. Βέβαια ο Μπίσε και ο Τάισον ήταν στον κόσμο τους, δεν υπήρχαν αμυντικά. Καμία συγκέντρωση. Κάνε ρε Μπίσε 1 δυνατό φάουλ στο κέντρο να περάσει η ώρα, να γίνει και καμιά μανούρα. Μόλις μπήκε το γκολ στο 90, όλοι χεσμένοι. Καλά να μην πω για τον Ζίφκο..........Η ομάδα με τους νέους, όχι μόνο σε ηλικία παίκτες, δεν έχει χαρακτήρα. Αν ήταν ο Καντουρί και ο Κούρτιτς (έστω) πιστεύεται θα ήταν έτσι τα πράγματα. Πάντως ρε κόουτς, ασε έξω τον Μπίσε....Κρίμα για την δουλειά που κάνεις.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzouvi την Δευ 13 Φεβ 2023, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αστεία λιγοψυχα παικτακια πήραν ότι τους άξιζε.
Μπισεσβαρ, Τόμας, Φελίπε, Νασμπεργκ, παικτακια του κώλου, πάγκος του κώλου να μην έχεις ένα παίκτη να αλλάξεις το Σβαμπ.
Βγήκαν ο Ζιλε, ο Σαστρε και ο Ντουγκλας και πάσα δεν αλλάξατε ρε ελάχιστοι λες και παίζατε με τη Ρεαλ.
Χεσμενοι πάνω σας στην Τρίπολη, περιμένουμε και τίτλο οι μαλακές, καλά να πάθουμε.
Το άλλο το βλαμμενο ο Τόμας κάνει στο 93 κεφαλιά προς τα πίσω και δίνει κόρνερ , ο άλλος χάνει γκολ σε κενο τέρμα, Μπισεσβαρ απλά άντε στο διαολο, θα πάθουμε εγκεφαλικό εξαιτίας της μλκς που σας δέρνει
george188

Δημοσίευση από george188 »

Tι ακριβώς να κανει ο προπονητής ρε παιδιά πανω στη διαχείριση του ματς, θα τρελαθώ
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

mixos4 έγραψε:Αυτό που με οργίζει είναι ό, τι εμείς πρέπει να τα κάνουμε Οοοολα σωστά και μάλιστα πολλές φορές για να βάλουμε ένα γκολ σε ένα χωριό.
Αντιθέτως, οι αντίπαλοι εδώ και καιρό πρέπει πάντα να κάνουν απλώς τα βασικά για να βάλουν γκολ.
Το κουφό είναι μερικές φορές με μια ευκαιρία βάζουν και δύο γκολ.
Οι αντίπαλοι σου δεν περασαν επίσης. Κ εμείς είχαμε την καλυτερη εμφάνιση. Ξέραμε φέτος ότι θα είναι έτσι. Δουλειά γίνεται. Ή κάνουμε υπομονή ή χυνουμε το γάλα από τη καρδαρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”