Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
μεγάλη τύχη που στράβωσε του Μαρτινς. Το γεγονός ότι αποδέχθηκε και πάλι πρόταση από την Αραβία υποδηλώνει και το ποσό όρεξη έχει σαν αθλητής να παίξει σε ανταγωνιστικο επίπεδο. Χιλιες φορές Μουργκ από έναν ζαμαν φου.
ας υποθεσουμε οτι δεν μπορείς να βρεις αξιολογους παίκτες μα 5 κατοσταάρικα...τι λες να κανουμε?proedros έγραψε:Εσυ μπορεις να λες οτι θελεις.Αν θεωρεις πως με αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις αξιολογο ποδοσφαιριστη, οκ..Εγω σημειωσα πως ο Ιανουαριος ειναι κρισιμος και πως ιδεατο θα ηταν να ειναι ηδη εδω καποιος ποδοσφαιριστης.renegade έγραψε:Ποια ήταν η ευκαιρία?proedros έγραψε:Όταν σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία και δεν την εκμεταλλεύεσαι , αυτό συμβαίνει..Με 500.000-600.000 ταβάνι συμβόλαιο δεν βρίσκεις παίκτες ούτε στις 31 Ιανουαρίου..Αναγκαστικά θα πας σε δανεισμό…την στιγμή που ο Ιανουάριος είναι μήνας που κρίνει στόχους…
Αν σε χαλάει το διαθέσιμο ποσό που έχει η ομάδα μπορείς να τσονταρεις τα υπόλοιπα μέχρι το εκατομμύριο.
Πάλι καλά λέω εγώ που δεν έκλεισε η συγκεκριμένη μεταγραφή
Να παμε να την πέσουμε στον Ιβάν ή να κάνουμε κατάληψη στα γραφεία?
Ας μην ειμαστε υπερβολική με τη γρινια.
Δεν είναι στραγάλια τα εκατομυρια, αν δεν υπηρχε Ιβαν με πρωτοδικια και λογιστικη θα τρεχαμε.
Στην ΑΜΚ της ΚΑΕ οι ιδιοι και οι ιδιοι τσοντάραμε και αν δεν υπήρχε ο Ιβαν να βαλει ρευστο και εκει θα κλαιγαμε με μαυρο δακρυ.
Δεν είναι στραγάλια τα εκατομυρια, αν δεν υπηρχε Ιβαν με πρωτοδικια και λογιστικη θα τρεχαμε.
Στην ΑΜΚ της ΚΑΕ οι ιδιοι και οι ιδιοι τσοντάραμε και αν δεν υπήρχε ο Ιβαν να βαλει ρευστο και εκει θα κλαιγαμε με μαυρο δακρυ.
Αν δεν μπορεσεις να βρεις, δεν θα παρεις..renegade έγραψε:ας υποθεσουμε οτι δεν μπορείς να βρεις αξιολογους παίκτες μα 5 κατοσταάρικα...τι λες να κανουμε?proedros έγραψε:Εσυ μπορεις να λες οτι θελεις.Αν θεωρεις πως με αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις αξιολογο ποδοσφαιριστη, οκ..Εγω σημειωσα πως ο Ιανουαριος ειναι κρισιμος και πως ιδεατο θα ηταν να ειναι ηδη εδω καποιος ποδοσφαιριστης.renegade έγραψε: Ποια ήταν η ευκαιρία?
Αν σε χαλάει το διαθέσιμο ποσό που έχει η ομάδα μπορείς να τσονταρεις τα υπόλοιπα μέχρι το εκατομμύριο.
Να παμε να την πέσουμε στον Ιβάν ή να κάνουμε κατάληψη στα γραφεία?
Καλυτερα να μασας παρα να μιλας..
Φιλικα...
- Amsterdamer_87
Οι αλλες ομαδες δηλαδη πως βρισκουν ? και μετα αφου δουμε τι πηραν τους λιγουρευομαστε ??proedros έγραψε:Εσυ μπορεις να λες οτι θελεις.Αν θεωρεις πως με αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις αξιολογο ποδοσφαιριστη, οκ..Εγω σημειωσα πως ο Ιανουαριος ειναι κρισιμος και πως ιδεατο θα ηταν να ειναι ηδη εδω καποιος ποδοσφαιριστης.renegade έγραψε:Ποια ήταν η ευκαιρία?proedros έγραψε:Όταν σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία και δεν την εκμεταλλεύεσαι , αυτό συμβαίνει..Με 500.000-600.000 ταβάνι συμβόλαιο δεν βρίσκεις παίκτες ούτε στις 31 Ιανουαρίου..Αναγκαστικά θα πας σε δανεισμό…την στιγμή που ο Ιανουάριος είναι μήνας που κρίνει στόχους…
τυπου Φαν Βερτ,Μαντσινι,Φερναντεζ και λοιποι πολλοι !!!!
Αυτοι δεν ξερω καν αν κανουν τν διαφορα..με εξαιρεση ισως τον Φερναντεζ...Amsterdamer_87 έγραψε:Οι αλλες ομαδες δηλαδη πως βρισκουν ? και μετα αφου δουμε τι πηραν τους λιγουρευομαστε ??proedros έγραψε:Εσυ μπορεις να λες οτι θελεις.Αν θεωρεις πως με αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις αξιολογο ποδοσφαιριστη, οκ..Εγω σημειωσα πως ο Ιανουαριος ειναι κρισιμος και πως ιδεατο θα ηταν να ειναι ηδη εδω καποιος ποδοσφαιριστης.renegade έγραψε: Ποια ήταν η ευκαιρία?
τυπου Φαν Βερτ,Μαντσινι,Φερναντεζ και λοιποι πολλοι !!!!
Το σιγουρο ειναι πως το διαθεσιμο ποσο,οποιο και αν ειναι αυτο ,δεν αποτελεί δικαιολογια για να μην γινει μια κινηση που τοσο αναγκη εχει η ομαδα. Για αυτο αλωστε υποτιθεται οτι υπαρχει ο Μποτο,για να μπορει να βρει αξιολογους παικτες μεσω σκαουτινγκ. Με διαθεσιμα εκατομμυρια και ο Μιχελ εφερνε παικτες...Μονη δικαιολογια για μη κινηση ειναι να εχει δωσει απαγορευτικό ο Ιβαν.
- Amsterdamer_87
Η κουβεντα ειναι αν με 500χ μπορεις να βρεις αξιολογο παιχτη..
κανεις δεν θεωρει πιστευω οτι ειναι δικαιολογια για να μην γινει μεταγραφη..
Εκτός αν δεν υπάρχει καν διαθέσιμο ποσό…joshua έγραψε:Το σιγουρο ειναι πως το διαθεσιμο ποσο,οποιο και αν ειναι αυτο ,δεν αποτελεί δικαιολογια για να μην γινει μια κινηση που τοσο αναγκη εχει η ομαδα. Για αυτο αλωστε υποτιθεται οτι υπαρχει ο Μποτο,για να μπορει να βρει αξιολογους παικτες μεσω σκαουτινγκ. Με διαθεσιμα εκατομμυρια και ο Μιχελ εφερνε παικτες...Μονη δικαιολογια για μη κινηση ειναι να εχει δωσει απαγορευτικό ο Ιβαν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Dark Knight
Kαι τι να κανουμε? Να μην ξανακανουμε μεταγραφη? Προφανως και δεν μπορεις να φερεις ενεργο και γεματο βιογραφικο αλλα σιγουρα υπαρχουν ενδιαφερουσες περιπτωσεις. Αλωστε ετσι οπως εχει γινει το ποδοσφαιρο η διαφορα μεταξυ παικτη του εκατομμυριου και παικτη των 500.000 ειναι αμφιβολη και κυριως προερχεται απο το ονομα της λιγκας και πολλες φορες μονο απο καποιου ειδους αναιτιας υπεραξιας που καποια στιγμη κερδισε ενας παικτης.Για να εισαι οσο το δυνατον πιο σιγουρος πλεον πρεπει να δαπανησεις πολυ μεγαλυτερα ποσα,αρα ισως και καλυτερα.Τουλαχιστον δεν θα φορτωθουμε συμβολαια εκατομμυριου που πολλες φορες δεν δικαιολογησαν το ποσο.Amsterdamer_87 έγραψε:Η κουβεντα ειναι αν με 500χ μπορεις να βρεις αξιολογο παιχτη..
- Amsterdamer_87
Συμφωνω,,
Εγω πιστευω οτι με 500χ μπορεις να βρεις πολυ αξιολογους παιχτες..
Εγω πιστευω οτι με 500χ μπορεις να βρεις πολυ αξιολογους παιχτες..
Πολύ δύσκολα τέτοιοι όμως που θα τους βάλει ο λουτσέσκου κατευθείαν στο rotation
- kataramenos5
Aυτο ειναι δικο του προβλημα,οχι της ομαδας.Εδω μεχρι και ο Ολιβειρα ετρωγε παγκο.