Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Να αναφέρω και ένα γεγονός που δεν βλέπω να παίρνει τη σημασία που του αρμόζει..

Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν χθες στο Παλατάκι, για έναν ακόμη αγώνα. Και αυτό σημαίνει πάρα πολλά και για την ΚΑΕ, αλλά και για την ΠΑΕ φυσικά.
Ο Γιωρίκας πλέον κατοικεί Θεσσαλονίκη. Έχω δει πού κάνει βόλτα το σκύλο του, είναι εδώ πλέον. Είναι τα μάτια και τα αυτιά του Ιβάν στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται κιόλας να πάρει τα ηνία ο ίδιος κάποια στιγμή...
Επίσης σημαντικό είναι ότι χάσαμε με 20 πόντους από τον γαύρο στην έδρα μας.

Αλλά αφού βγάζει ο Γιώργος το σκύλο του βόλτα στη Θεσσαλονίκη, ας πανηγυρίσουμε...

Έχουμε χάσει τελείως την μπάλα ως οπαδοί...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Taseos έγραψε:Γιατι,πλαστογραφουν βιβλια γ κατηγοριας;
Όχι δεν πλαστογραφούν τίποτα, αλλά όπως πολύ καλά ξέρεις δεν λειτουργούν με τους νόμους της αγοράς και την κερδοφορία. Όλες οι ελληνικές ΠΑΕ μέσα μπαίνουν και συνεχίζουν για χρόνια. Όποτε η αλήθεια είναι ότι μικρή σημασία έχει ο ισολογισμός και το τι δείχνει, όσο ο Ιβαν έχει όρεξη να ρίχνει φράγκα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Mitsospaoki4 έγραψε:
gika έγραψε:Το πως ορίζει ο καθένας τον πρωταθλητισμό, είναι υποκειμενικό, οπότε ας ανασκευάσω:

Δικαιολογείται μια ποδοσφαιρική ομάδα που τα τελευταία χρόνια απέχει σταθερά περί τους 20 βαθμούς από την κορυφή της ελληνικής σουπερλίγδας και που φέτος δεν κατάφερε να μπει ούτε στο Conference League, να καίει σε μία χρονιά σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ μπαίνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια τον χρόνο μέσα;
Για αρχή βλέποντας αυτόν τον προβληματισμό σε αυτό το τοπικ ( όσο ορθός και αν είναι) είναι σαν να θεωρείς ότι ο Ιβάν έχει ευθύνη σε αυτό.
Σόρρυ αν κάνω λάθος , αλλά εγώ έτσι το βλέπω

Από εκεί και πέρα, αν ο ΠΑΟΚ δεν έτρωγε τον πόλεμο που έτρωγε, και τσλ θα είχαμε παίξει, και 2-3 τίτλους παραπάνω θα είχαμε ( τουλάχιστον) και σίγουρα τα έσοδα από τις πωλήσεις μας θα ήταν διπλάσια, μην πω τριπλάσια..

Ο Ιβαν όταν έκανε το πρώτο άνοιγμα , κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό του αλλά προφανώς δεν είχε καταλάβει πλήρως με ποιους πάει να τα βάλει.

Και θα πουν κάποιοι τώρα πως όλα αυτά είναι θεωρίες και γκρινιάζουμε πως είμαστε μονίμως αδικημένοι και όλα αυτά.
Νομίζω πως όποιος βλέπει, καταλαβαίνει
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο προβληματισμός μου μομφή για τον Ιβαν.

Και σε έναν άλλο κόσμο τα 160 εκατομμύρια του Ιβαν θα είχαν φέρει παραπάνω τίτλους και διακρίσει, συμφωνώ.

Όμως δια στόματος των υπευθύνων διανύουμε μια περίοδο που ο στόχος της ομάδας δεν είναι οι τίτλοι αλλά η αυταρκεια, και μακάρι αφού επιτευχθεί με τα κερασάκια να έρχονται και οι τίτλοι. Σε μια τέτοια περίοδο, και ενώ από αυτά που ξέρουμε τα συμβόλαια του αγωνιστικού πρέπει να είναι τα χαμηλότερα από το 2017-2018, η ΠΑΕ έγραψε έξοδα σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ.

Το «τρώνε τα λεφτά του Ιβαν» είναι μια καραμέλα στα στόματα μερικών στραβοστομηδων και είναι σίγουρα μια υπεραπλούστευση της κατάστασης, αλλά όταν διαβάζω αυτά τα νούμερα λίγο ανασκουμπώνομαι. Βέβαια δεν είναι χαζός ο Ιβαν, κάθε άλλο, όποτε επανέρχομαι στο ότι κάτι άλλο είναι.

Πάντως όπως έσφιξαν τα λουριά στο αγωνιστικό, οφείλουν να σφίξουν και σε κάθε άλλο τομέα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ευθέως εναντίον του Σαββίδη.
Αυτός, εξ άλλου, μίλησε για αυτάρκεια.
Αυτός ορίζει την στρατηγική.
Πολύ περισσότερο ευθεία αμφισβήτηση της ειλικρίνειας των στοιχείων που ανακοινώθηκαν στη ΓΣ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ακριβως αλλα οταν σε καποιον του εχει καρφωθει στο μυαλο οτι οι προθεσεις του ιβαν δεν ειναι καλες δεν του τις αλλαζεις.........εξ αλλου δεν ειναι και της αισθητικης του αγγλοσαξωνικης σχολης αυτος τι να του πει ο βρωμερος 'ρωσος' η ρωσικης σχολης ιβαν ?
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Χαλαρώστε λίγο. Κανένας δεν μίλησε για αγγλοσάξωνες, ρώσους, ούνους, βησιγότθους ή δεν ξέρω εγώ τι.
Μία διαπίστωση έκανε ο gika και έχει το δικαίωμα να το κάνει.
Δηλαδή αυτά τα χρόνια που είναι ο Ιβάν στην ομάδα (να ναι καλά ο άνθρωπος) λάθη δεν έγιναν? Λεφτά δεν πετάχθηκαν άσκοπα? Νομίζω ούτε ο Ιβάν δε θα το έλεγε αυτό.

Το καλό είναι ότι φαίνεται να μαθαίνει και να υπάρχει τώρα μια πολιτική που εγώ είμαι 100% σύμφωνος. Αρκεί να μείνουν πιστοί σε αυτήν μέχρι κεραίας.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Ότι αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Jules Winnfield έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Να αναφέρω και ένα γεγονός που δεν βλέπω να παίρνει τη σημασία που του αρμόζει..

Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν χθες στο Παλατάκι, για έναν ακόμη αγώνα. Και αυτό σημαίνει πάρα πολλά και για την ΚΑΕ, αλλά και για την ΠΑΕ φυσικά.
Ο Γιωρίκας πλέον κατοικεί Θεσσαλονίκη. Έχω δει πού κάνει βόλτα το σκύλο του, είναι εδώ πλέον. Είναι τα μάτια και τα αυτιά του Ιβάν στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται κιόλας να πάρει τα ηνία ο ίδιος κάποια στιγμή...
Επίσης σημαντικό είναι ότι χάσαμε με 20 πόντους από τον γαύρο στην έδρα μας.

Αλλά αφού βγάζει ο Γιώργος το σκύλο του βόλτα στη Θεσσαλονίκη, ας πανηγυρίσουμε...

Έχουμε χάσει τελείως την μπάλα ως οπαδοί...
Αυτό τώρα τι εξυπνάδα ήταν;

Το πόιντ είναι ότι υπάρχει μια συνέχεια της οικογένειας Σαββίδη στην ομάδα

Διαφωνείς με αυτό;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ευθέως εναντίον του Σαββίδη.
Αυτός, εξ άλλου, μίλησε για αυτάρκεια.
Αυτός ορίζει την στρατηγική.
Πολύ περισσότερο ευθεία αμφισβήτηση της ειλικρίνειας των στοιχείων που ανακοινώθηκαν στη ΓΣ.
Επί του θέματος.

Έχουμε μια ΠΑΕ που σε καιρούς σφιχτής οικονομικής πολιτικής, που τα συμβόλαια των παικτών είναι τα χαμηλότερα στην πενταετία και που με όσα διαρρέουν δεν ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια ευρώ, όπου ξόδεψε 50 ολόκληρα εκατομμύρια.

Πρώτον, για τον Ιβάν τι να πω;
Ο άνθρωπος, είτε φταίει είτε όχι, κάθε χρόνο βάζει μερικά εκατομμύρια για να καλύψει τις ζημιές για τις οποίες δεν είναι ο άμεσα υπεύθυνος. Που είδες την επίθεση προς τον Ιβάν;

Δεύτερον, που είδες την επίθεση προς την αυτάρκεια;
Έχεις αντίληψη του τι γίνεται γύρω μας; Μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να το κινηθεί στην λιτότητα; Όλος ο πλανήτης, όλος ο δυτικός κόσμος, έχει αποφασίσει να κάθεται στα χρήματα του, να φρενάρει τις επενδύσεις μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, να τεθεί ο πληθωρισμός υπό έλεγχο και να σταματήσει να αυξάνεται το κόστος δανεισμού.

Τρίτον, που είδες την αμφισβήτηση της ειλικρίνειας των στοιχείων που ανακοινώθηκαν στη ΓΣ;
Είπαν ότι είχαν έσοδα περί των 40 εκατομμύριων, έξοδα περί των 50 και ότι μπήκαν μέσα πάνω από 10 εκατομμύρια. Είδες πουθενά αμφισβήτηση αυτών στα post μου; Πάνω σε αυτά δεν συζητάω;

Η κύρια ερώτηση που έθεσα ήταν η εξής. Αν αύριο δεν είχαμε πρόεδρο τον Ιβάν και αντ' αυτού έμπαινε πρόεδρος ο Μάκης, ο Θοδωρής, ο Ζήσης, εσύ ή εγώ. Για να μη πάμε για φούντο, θα έπρεπε να μειωθούν τα έξοδα της ΠΑΕ κατά 10 περίπου εκατομμύρια ετησίως. Όταν οι ποδοσφαιριστές κοστίζουν περί των 15 εκατομμύριων, άντε 20 με τους φόρους και το προπονητικό επιτελείο, που πάνε τα υπόλοιπα 30 εκατομμύρια τον χρόνο; Υπάρχει περιθώριο η ΠΑΕ να είναι πιο οικονόμα σε άλλους τομείς πέρα του αγωνιστικού ώστε να επιτευχθεί η αυτάρκεια χωρίς να ζημιωθεί περαιτέρω το αγωνιστικό;

Προφανώς δεν σκέφτηκες να μην γράψεις ειρωνείες. Όλη η πρώτη παράγραφος έφυγε άκλαυτη.

Mod Team
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όντως, αν τα "μη καθαρώς ποδοσφαιρικά" έξοδα της ΠΑΕ φτάνουν κοντά στα 25 εκατομμύρια (προσθέτω στα ποδοσφαιρικά ΠΑΟΚ Β΄ και ακαδημίες), οι ενδείξεις είναι ότι υπάρχει σπατάλη και εκεί πρέπει να περιοριστεί δραστικά προκειμένου να βοηθηθεί η επαγγελματική ομάδα.
Κατά τα άλλα, δεν νομίζω πως πλην απειροελαχίστων εξαιρέσεων υπάρχει φίλος της ομάδας που δεν είναι ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Για την ταμπακιέρα, ουδέν.
Οι εξυπνακισμοί τζάμπα και η μπάλα στην κερκίδα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κούρασες. Ξανά διάβασε το παραπάνω post. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία που δεν έχει απαντηθεί από τα τελευταία 3-4 post μου, είμαι εδώ να σου την λύσω.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αυτο παλι που ....νομιζουμε....οτι ξερουμε πως μια επαγγελματικη ομαδα λειτουργει και κανουμε και συγκρισεις και βγαζουμε και συμπερασματα για εξοδα και εσοδα ....

και φτανουμε και στο συμπερασμα για σπαταλες και για φαγοποτια...

:pano: εισαι...
ΚΩΣΤΑΣ2019

gika έγραψε:Κούρασες. Ξανά διάβασε το παραπάνω post. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία που δεν έχει απαντηθεί από τα τελευταία 3-4 post μου, είμαι εδώ να σου την λύσω.
Κούρασα???
Εγώ??
Αν μη τι άλλο, έχεις χιούμορ.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Σε μένα φαίνονται υπερβολικά τα 50εκ έξοδα για μία σεζόν, σε ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό.

Στο μάνατζερ κάνεις πάρτι σε βάθος 3ετιας, με τέτοιο μπάτζετ, σε τέτοιο πρωτάθλημα. Εκεί λείπει η τοση τοξικότητα της πραγματικότητας βέβαια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”