15_50 έγραψε:Τι δηλαδή;nikpap1926 έγραψε:δηλαδη ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Περαστικά στον mbison, nikpap1926, 15_50 κτλ..
Περικεφαλαιούχος με εξουσία είναι, ότι θέλει μας λέει.
Πας πριονοκορδέλα τον προπονητή εδώ και μήνες και έχεις παράπονο;
15_50 έγραψε:Τι δηλαδή;nikpap1926 έγραψε:δηλαδη ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Περαστικά στον mbison, nikpap1926, 15_50 κτλ..
Περικεφαλαιούχος με εξουσία είναι, ότι θέλει μας λέει.
Κάτι σε ρώτησα στου μπισεσβαρ και θέλω απάντηση!15_50 έγραψε:Μην αγχώνεσαι giapa την πρωτιά λίγοι μπορούν να σου την πάρουν και εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς.
.
Αυτός είναι ένα απλό μέλος. Εσύ είσαι Mod.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Αυτή, Αποστόλη, είναι αποδεκτή δήλωση για ΠΑΟΚτσή;
Να είσαι καλά Γιάννη.giapas έγραψε:Αποστόλη μου είσαι ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλέυρι.
Ε όχι Φίλε, δεν πιστεύω ότι απειληθήκαμε σήμερα ιδιαίτερα.renegade έγραψε:Είναι λίγο οξύμωρο να θεωρείται σήμερα η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση παράφρονα ο πας έβρισκε πολύ εύκολα τον τρόπο φτάνει στην περιοχή μας απειλητικά.
Σήμερα ήμασταν τυχεροί γιατί δεν πληρώσαμε όπως άλλες φορές το λάθος για παράδειγμα του κοταρσκι στο 45 όπου αντίπαλος έχασε σίγουρο γκολ... ακόμα ακόμα το λάθος μαρκάρισμα του Νεσμπεργκ όπου εάν ο ΠΑΟΚ ήτανε κοντά στην κορυφή θα στηριζόταν σίγουρα πέναλτι.
Περαστικά σε σένα που βάζεις τον Λουτσέσκου πάνω απ τον ΠΑΟΚ. Μάλλον εισαι 1 από αυτούς που χειραγωγούν το κοινό. Αλλά που θα πάει θα βγει κάποιο σάιτ να μην παίρνει διαταγές από τη διοίκηση.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Περαστικά στον mbison, nikpap1926, 15_50 κτλ..
Την πριονοκορδέλα, σύμφωνα με αυτά που βλέπω και ακούω από αυτόν, την έχει κερδίσει επάξια γιατί δεν βλέπω να εξελίσσει ούτε παίκτες ούτε ομαδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαρώ σε μια ήττα ή έναν διασυρμό της ομάδας, ούτε και πως θα χαρώ λιγότερο σε μια νίκη ή σε μια καλή εμφάνισή της.Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Πας πριονοκορδέλα τον προπονητή εδώ και μήνες και έχεις παράπονο;