ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μιας και την ποιότητα στο γκολ δεν μπορούμε πλέον να την αγοράσουμε, ας φτιάξουμε λίγο ακόμα την άμυνα μας.
Μπράβο στον Κουλιεράκη.
Ετσι θα πάει η χρονιά το γνωρίζουμε.
Οι γνωστές ελλείψεις σε φορ και 10 θα στοιχίσουν είναι γνωστό.
Πάμε παρακάτω.
Ας κρατούσε και κανά μισάωρο ακόμα ο διαιτητής...νταξ
Μπράβο στον Κουλιεράκη.
Ετσι θα πάει η χρονιά το γνωρίζουμε.
Οι γνωστές ελλείψεις σε φορ και 10 θα στοιχίσουν είναι γνωστό.
Πάμε παρακάτω.
Ας κρατούσε και κανά μισάωρο ακόμα ο διαιτητής...νταξ
-
Κέρδισες αλλα παιχνίδια που δεν ήσουν καλός. Σήμερα δυστυχώς δεν κέρδισες στη καλύτερη φετινή σου εμφάνιση. Σήμερα ο ΟΦΗ δεν άξιζε τίποτα από το παιχνιδι. Κι όμως έτσι είναι. Δυστυχώς μια ζωή είμαστε αποδέκτες της ρησης "η μπάλα τιμωρει"... όσο δεν μπαίνει η ρουφιανα...
Υ.Γ. Υπομονή παιδιά θα είναι μεγάλη σεζον. Με νίκη με τον λαγό αλλάζει όλο το κλίμα πάλι.
Υ.Γ. Υπομονή παιδιά θα είναι μεγάλη σεζον. Με νίκη με τον λαγό αλλάζει όλο το κλίμα πάλι.
Αδελφέ με το συμπάθειο, περιμένεις ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα; Πώς θα πάρεις πρωτάθλημα ρε φίλε όταν όλοι ενισχύονται και εσύ είσαι ποιοτικά μέτριος με ελλείψεις; Κανένας παίκτης δεν φταίει και κανένας προπονητής. Η ομάδα αυτούς τους παίκτες έχει και με αυτούς θα πορευτεί τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη. Μέχρι τότε καλά να είμαστε να αντέχουμε σκηνικά όπως το σημερινό. Το να έχεις αυτογνωσία σε γλυτώνει από τρελό χάλασμα αδελφέ. Φιλικά και πάντα ΠΑΟΚτσίδικα.aivas19 έγραψε:Η ομαδα αδικησε τον εαυτο της. Ποσο κριμα. 3-4 κλασσικες, αν δεν εχεις φορ/δεκαρι ετσι γινεται. Στοιχίζει στο πρωταθλημα αμεσα, αφησες τον βαζελο στο +4
ΥΓ: Σιδηροπουλε παρατα το

- HARISPAOK83
Κριμα κριμα και παλι κριμα. Και το ροστερ (οσο χρησιμοποιει δλδ ο Λουτσε) φτωχο, αλλα και το στησιμο του Λουτσε και η προετοιμασια του χαμηλου επιπεδου.
Ντεφορμε εδω και πολυ καιρο ο κοουτς...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ντεφορμε εδω και πολυ καιρο ο κοουτς...
Συγνώμη αλλά αυτό που κάνει ο Μπράντον δεν λέγεται ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά ποδόσφαιριστες δεν λέγεται.
είναι αδιανόητο ο ΠΑΟΚ με έχει τέτοιους παίκτες,που δεν θα έπαιζαν ούτε στον Βόλο.
Είναι ντροπή να πουλάς επιθετικό 2,5 εκατομμύρια ο οποίος είχε μισό εκατομμύριο συμβόλαιο και να φέρνεις αυτόν
είναι αδιανόητο ο ΠΑΟΚ με έχει τέτοιους παίκτες,που δεν θα έπαιζαν ούτε στον Βόλο.
Είναι ντροπή να πουλάς επιθετικό 2,5 εκατομμύρια ο οποίος είχε μισό εκατομμύριο συμβόλαιο και να φέρνεις αυτόν
Ηρεμία παίδες, ξέρουμε τι ροστερ έχουμε.
Τα έχουμε πει, τα έχουμε αναλύσει.
Έτσι θα πάει η χρονιά τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη. Σφιχτά για το 1-0 και αν μας κάτσει μας έκατσε.
Δυστυχώς η ποιότητα της μεσοεπιθετικης μας γραμμής είναι ίσως στο χειρότερο επίπεδο από τότε που ανέλαβε ο Ιβαν.
Αυτό επιλέξαμε να κάνουμε ως ομάδα, με αυτό θα ζήσουμε.
Υπομονή και ηρεμία.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα έχουμε πει, τα έχουμε αναλύσει.
Έτσι θα πάει η χρονιά τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη. Σφιχτά για το 1-0 και αν μας κάτσει μας έκατσε.
Δυστυχώς η ποιότητα της μεσοεπιθετικης μας γραμμής είναι ίσως στο χειρότερο επίπεδο από τότε που ανέλαβε ο Ιβαν.
Αυτό επιλέξαμε να κάνουμε ως ομάδα, με αυτό θα ζήσουμε.
Υπομονή και ηρεμία.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- HARISPAOK83
Φερτε βρε ενα φορ! Φερτε ενα φορ γιατι τετοιες κηδειες θα δουμε μπολικες φετος!
Ακπομ θα λεμε και θα κλαιμε!
Ακπομ θα λεμε και θα κλαιμε!
Δεν χρειαζόμαστε φορ. Έχουμε τον καλύτερο της σούπα λιγκ αν δεν είχε τους τραυματισμούς. Σήμερα που ήταν μια χαρά δίδαξε. Πάρτε το στην πλάκα γιατί είναι πολύτιμη η ζωή μας να τη χάσουμε από κάνα εγκεφαλικό. Όταν είσαι ασοβαρος μέσα και έξω από το γήπεδο αυτά θα γίνονται.
Εγώ πάλι θεωρώ ότι ο 17χρονος Τζήμας θα είχε σκοράρει σήμερα
Ρε σείς αυτό που κάνετε είναι απίστευτο . Σκίζεται την ομαδα ενώ το άλλο το αρχιδι δίνει 11 λεπτά με την ελπίδα να βάλει ο ΟΦΗ γκολ . Οσο είχαμε την μπάλα είπε θα αφησω αλλά 3. Με το που έβαλαν γκολ στο 12 το έληξε . Ποσο πιο σαφές να κάνει ότι αυτό ήθελε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
chri5ti9 έγραψε:Το ότι δόθηκαν 11 λεπτά . Είπε θα κρατήσω αλλά 3 και με το που μπήκε το φουλ το έληξε δεν υποδηλώνει δόλο ; Πλάκα με κάνετε ; Ο κακός ο ΠΑΟΚ που δεν έβαλε αλλά γκολ . ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΟΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ
Αν ο ΠΑΟΚ δεν ζητήσει σήμερα κιόλας να μη ξανά σφυρίξει αυτός ο υπουλος αντιΠΑΟΚτσης αθηναιζοδουλος για φέτος είναι άξιος της μοίρας τους
Πρέπει να σηκώσει η ΠΑΕ τόσο θόρυβο που να τον τιμωρήσουν... Μια εβδομάδα καθυστερήσεις κ ολα ανάποδα από το 80 κ μετά...
- theodorsalonika
Άντε τώρα να πας δουλειά...γαμω την πουτανα μου μέσα...τελευταία φάση ...τζάμπα..δεν μπορώ να το χωνέψω...ουφ..
Δεν γινεται όλα τα ματς να τα πάρεις στο γκολ. 5/5 ματς τα έχουμε κάνει θρίλερ. Όπως σου κάθισε με τον ατρόμητο έτσι σου στράβωσε σήμερα. Έτσι είναι αυτά.
Αυτό που χάνει ο Παλτέιρα, δεν ξέρω αν μπορεί να το χάσει άλλος επιθετικός.
Αυτό που χάνει ο Παλτέιρα, δεν ξέρω αν μπορεί να το χάσει άλλος επιθετικός.
Πως περιμένεις να βάλεις γκολ όταν δεν έχεις την στοιχειώδη ποιότητα να το κάνεις;
- theodorsalonika
Άντε τώρα να πας δουλειά...γαμω την πουτανα μου μέσα...τελευταία φάση ...τζάμπα..δεν μπορώ να το χωνέψω...ουφ..