Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο Ραζβαν πέτυχε επιτέλους το πολυπόθητο ένα ματς την βδομάδα. Αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται.
Ο Μποτο στα φρύδια του, έχει όνομα. Φεύγει από δω και την επόμενη μέρα βρίσκει ομάδα για πλάκα.
Η διοίκηση βρίσκει την τέλεια δικαιολογία ώστε και άλλες μεταγραφές να μην κάνει αλλά και τα συμβόλαια των Κουρτιτς/Αουγκουστο να ξεφορτωθεί. Μείον 2Μ στο μισθολογικο μπάτζετ.
Μόνο εμείς σκαμε. Αξίζει πλέον;
Αρχίζω και αμφιβάλλω...
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μονο θετικο στην μαυριλα ειναι η διαφαινομενη αποδεσμευση του αφελη (να το πω κομψα) Αουγκουστο και του στατικου παικταρα Κουρτιτς.
Ας παιζουμε με Νταντας Τσιγγαρα Φιλιπε και ας κανουμε και γκελες.
Ζούμε τη μεγαλύτερη ντροπή της νέας εποχής και ενώ ο κόσμος σε χειροκροτάει μέχρι το 90' είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ καραγκιόζης και αντί να το βουλώσεις και να σκύψεις το κεφάλι παρατάς την προσπάθεια στο 80'.
Η ομάδα έχει χάσει ΚΑΙ τον χαρακτήρα της. 4η χρονιά ελεύθερης πτώσης. Θα με βλέπετε να ποστάρω πολύ λιγότερο πλέον γιατί καλά λόγια δεν έχω να πω.
Το πρόβλημα δεν είναι ποιοι έπαιξαν, αλλά το πως έπαιξαν.
Το πρόβλημα είναι πως τους έβαλε ο Λουτσέσκου να παίξουν.
Το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ είναι αναχρονιστικό. Δεν έχει το παραμικρό ίχνος ταχύτητας και δύναμης.
Μέχρι πέρσι λέγαμε ότι έφταιγε ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Φέτος έχουμε 15 παίκτες που τρέχουν και παίζουν τη μπάλα με τη μία (από δύναμη πάλι μηδέν, αλλά...)
Αντ' αυτού όμως, ο Λουτσέσκου θέλει να παίζει με τον ίδιο αυτό παλαιομοδίτικο και ευκολοαντιμετωπίσιμο τρόπο.
Του έκαναν τη χάρη και κράτησαν Βιειρίνια, Σβάμπ, Μπίσεσβαρ, αλλά αισθάνεται προδομένος που δεν κράτησαν Κρέσπο, Πασχαλάκη, Μιτρίτσα και Βαρέλα.
Θεωρώ ότι τα νεύρα που βγάζει η ομάδα είναι τα νεύρα του Λουτσέσκου, που κάνει σαν παιδί που δεν του έκαναν τα χατήρια.
Ήθελε συγκεκριμένους παίκτες και διαφωνούσε κάθετα με τις επιλογές του Μπότο.
Αυτό πρέπει να το πέρασε στην ομάδα και τώρα βλέπουμε αυτά που βλέπουμε.
Αυτό το αστείο με Λουτσέσκου πρέπει να σταματήσει σήμερα βράδυ.
Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να υπηρετήσει το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους ο Ιβάν με τον Μπότο.
Προσωπικά μοναδικός και ΑΠΟΛΥΤΑ υπεύθυνος για τον αποκλεισμό και την εικόνα της ομάδας είναι ο Λουτσέσκου και πρέπει να απομακρυνθεί ΑΜΕΣΑ, γιατί στο κάτω-κάτω, δεν υπάρχει και άλλη εναλλακτική.
Έχουμε ένα μήνα μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα.
Να έρθει νέος προπονητής, για να προλάβει να ενσωματωθεί στην ομάδα, να φύγουν και οι Κούρτιτς-Αουγκούστο και να προστεθεί ακόμα ένα αξιόπιστο χαφ.
Εγώ σας έλεγα να δώσετε 10€ για μετοχές στο μπάσκετ με γνήσιο ΠΑΟΚτσή πρόεδρο και καλύτερες μεταγραφές, αλλά εσείς δίνετε υπερπολλαπλάσια για φανέλες και διαρκείας στο ποδόσφαιρο.
Ο Μπίσεσβαρ, Όλοι η ομάδα μεσοεπιθετικά αυτό "δυστυχώς" είδα με τόσους νέους παίκτες στο ρόστερ. Δηλαδή ποιοτικοί δεν υπάρχουν από το πάνω ράφι πρέπει να έρθουν ΤΩΡΑ!!!
kos έγραψε:Η κατάσταση θυμίζει έντονα βαζελο επί Βαρδινογιάννη.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ σας έλεγα να δώσετε 10€ για μετοχές στο μπάσκετ με γνήσιο ΠΑΟΚτσή πρόεδρο και καλύτερες μεταγραφές, αλλά εσείς δίνετε υπερπολλαπλάσια για φανέλες και διαρκείας στο ποδόσφαιρο.
Ότι η ανανέωση και το rebuild θα απαιτούσε γερό στομάχι το ξέραμε και το περιμέναμε. Το λέγαμε άλλωστε όλοι. Και όσοι υποστηρίζαμε ότι το πλάνο είναι μια χαρά και όσοι έλεγαν το αντίθετο.
Δυστυχώς η σφαλιάρα ήρθε στα πρώτα δύο ματς της σεζόν απέναντι σε μια ομάδα που θεωρούσαμε ότι την είχαμε και κυρίως με 2 αποκαρδιωτικες εμφανίσεις.
Για αυτό και είναι δύσκολα διαχειρισιμη η κατάσταση.
Επειδή μιλάνε κάποιοι για νέα ομάδα και χρόνο, εγώ θα πως η ευθύνη είναι 100% του προπονητή...Εντελώς ανέτοιμη η ομάδα και καθόλου μα καθόλου καλό scouting του αντιπάλου που μας έκανε γιογιό ο αντίπαλος προπονητής έχοντας υποπολλαπλάσιο μπατζετ.