ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Re: ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν είναι αντικειμενική η γνώμη μου γιατί για τον Σβαμπ έχω την χειρότερη γνώμη .Παίκτης δεκαετίας του 80 ,δεν ξέρω γιατί τον ανανεώσανε. Για τις μεταγραφές μόνο ο Κοταρσκι έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ . Για τους άλλους δεν μπορώ να τους κρίνω όταν τους βάλει στην θέση τους ο Λουτσεσκου θα τους κρίνω . Σε αυτή την κατηγορία είναι ο Νταντάς,Κουαλιατα,Φελίπε Σοάρες . Όταν πειραματίζεται και τους παντρεύει κάτι άλλο ο Λουτσεσκου τι να κρίνω .Ούτε ο Νταντάς ούτε ο Σοάρες είναι δεκαριά ,ο Κουαλιατα δεν μπορεί να παίξει εξτρέμ ,δεν είναι γρήγορος δεν έχει την δυναμη να είναι πάνω κάτω .ο Καργας το παιδί παίκτης για τα Γιάννενα . Αυγουστος σε κακια μέρα ,Ζιβκοβιτς σε τραγική μέρα . Μέχρι να έρθουν άλλοι παίκτες Τσιγγαρας,Κουρτίτς,Αύγουστο δεν πρέπει να αλλάξουν . Ναρευ από την αρχή και ας κάνουμε την προσευχή μας . Η ομάδα έπρεπε να είχε στοχεύσει σε χαφ αξίας . Τώρα φαίνεται ότι θέλει και δεκαρι και εξτρέμ και σέντερ φορ και στόπερ.
Κάποιος αδελφός είπε για Μπίσε 50 μάτς. Κι εγώ το πιστεύω, χωρίς πλάκα.Athens έγραψε:ειπε και για Μπισεσβαρ στην ρεβανς

Οι πολλοί νέοι αυξάνουν τις πιθανότητες να βγει κάποιος και να πουληθεί.. Αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης..hawklord έγραψε:Ο,τι έγινε έγινε. Τραγική η ομάδα αλλά το κράξιμο ας περιμένει μια εβδομάδα. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι η δικαιολογία των 12 νέων παικτών. Ε αν είναι να δέσουν το 2024 γιατί σωνει και καλά έπρεπε να φέρουμε τόσους και όχι λιγότερους; MVP ο Κωνσταντελιας των 3και60.
Αν ο στόχος ηταν να φέρω επιτυχίες,σίγουρα θα είχαν διαφορετική φιλοσοφία..
Δεν πρόκειται να γίνουν πολλές περισσότερες κινήσεις. Ίσως κάποιο 10αρι αλλά στόπερ και φορ όχι.panpangr77 έγραψε:Δεν είναι αντικειμενική η γνώμη μου γιατί για τον Σβαμπ έχω την χειρότερη γνώμη .Παίκτης δεκαετίας του 80 ,δεν ξέρω γιατί τον ανανεώσανε. Για τις μεταγραφές μόνο ο Κοταρσκι έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ . Για τους άλλους δεν μπορώ να τους κρίνω όταν τους βάλει στην θέση τους ο Λουτσεσκου θα τους κρίνω . Σε αυτή την κατηγορία είναι ο Νταντάς,Κουαλιατα,Φελίπε Σοάρες . Όταν πειραματίζεται και τους παντρεύει κάτι άλλο ο Λουτσεσκου τι να κρίνω .Ούτε ο Νταντάς ούτε ο Σοάρες είναι δεκαριά ,ο Κουαλιατα δεν μπορεί να παίξει εξτρέμ ,δεν είναι γρήγορος δεν έχει την δυναμη να είναι πάνω κάτω .ο Καργας το παιδί παίκτης για τα Γιάννενα . Αυγουστος σε κακια μέρα ,Ζιβκοβιτς σε τραγική μέρα . Μέχρι να έρθουν άλλοι παίκτες Τσιγγαρας,Κουρτίτς,Αύγουστο δεν πρέπει να αλλάξουν . Ναρευ από την αρχή και ας κάνουμε την προσευχή μας . Η ομάδα έπρεπε να είχε στοχεύσει σε χαφ αξίας . Τώρα φαίνεται ότι θέλει και δεκαρι και εξτρέμ και σέντερ φορ και στόπερ.

Σε αυτα τα καλοκαιρινα ματς υποτιθεται βασιζεσαι λιγο παραπανω στους παλιους, γιατι ξερουν και πεντε πραγματα ηδη, εχουν και την εμπειρια. Οταν οι χειροτεροι ειναι οι παλιοι, τοτε δεν υπαρχει ελπιδα. Σημερα αν ολα ειχαν κυλισει ομαλα, θα ξεκινουσε και ο Καντουρι και ο Ολιβειρα και ισως και ο Μπισεσβαρ. Και πιστευω θα ειχαμε καλυτερη εικονα. Αλλα με τα αν δεν περνας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Πέμ 21 Ιούλ 2022, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσοι αναφέρετε τα χρήματα, μπορείτε έτσι από περιέργεια να μου πείτε, τι ακριβώς νομίζετε πως θα γίνει διαφορετικό αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει τα χρήματα της Ευρώπης ή αν τα πάρει;
Εδώ πουλήσαμε για 20 εκατομμύρια δυο παίκτες και ήρθε ο Τέιλορ.
Σε τι ακριβώς ελπίζετε; Να περάσουμε στην Ευρώπη και να έρθει ο Καβάνι ξέρω γω;
Πέσε κοιμήσου, δεν θα στείλει, είναι η απάντηση.
Ο μόνος λόγος που θέλουμε να περάσουμε, είναι για να ζήσουμε τη ΠΑΟΚΆΡΑ μας ξανά στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, όπως πέρσι και όπως κάθε φορά που παίζουμε Ευρώπη.
Κανέναν παικταρά δεν πρόκειται να φέρει, καμία υπέρβαση δεν πρόκειται να γίνει, κανένα αεροδρόμιο δεν θα πέσει.
Σόρυ αν σας το χαλάω, αλλά έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι απ' ότι φαίνεται.
Εδώ πουλήσαμε για 20 εκατομμύρια δυο παίκτες και ήρθε ο Τέιλορ.
Σε τι ακριβώς ελπίζετε; Να περάσουμε στην Ευρώπη και να έρθει ο Καβάνι ξέρω γω;
Πέσε κοιμήσου, δεν θα στείλει, είναι η απάντηση.
Ο μόνος λόγος που θέλουμε να περάσουμε, είναι για να ζήσουμε τη ΠΑΟΚΆΡΑ μας ξανά στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, όπως πέρσι και όπως κάθε φορά που παίζουμε Ευρώπη.
Κανέναν παικταρά δεν πρόκειται να φέρει, καμία υπέρβαση δεν πρόκειται να γίνει, κανένα αεροδρόμιο δεν θα πέσει.
Σόρυ αν σας το χαλάω, αλλά έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι απ' ότι φαίνεται.
Nostalgos έγραψε:Ρε ραζβαν σταματά να μας φιτιλιαζειςnunies4 έγραψε:"Όσον αφορά τον Κουρτιτς θεώρησα ότι δεν πρέπει να ξεκινήσει επειδή έχει μόνο δύο εβδομάδες προετοιμασία και γιατί υπάρχει ένα θέμα μεταξύ του παίκτη και της ομάδας που ευελπιστώ να λυθεί"
Δηλώσεις Ραζβαν αυτή την ώρα
Αυτά που είπαμε, λογικά έβαλε τελεσίγραφο ο Σλοβενος ή μου τα σκατε και επεκτείνουμε για δύο χρόνια ή με αφήνετε να φύγω, χωρίς να αξιωσετε τίποτα.
Εφοσον η ομαδα ξερουμε οτι εχει αυτα τα παιχνιδια γιατι δεν παιζει με στρατηγικη να σβησει το ματς στο 0-0 και να τα παιξει ολα στην Τουμπα? Αφου ρε Ραζβαν ολοι μαζι σου ειμαστε, η ομαδα δεν ειναι ετοιμη ακομα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΟΥΛΟΧΤΑ?
Βασικά θέλουν μοντέλο πορτογαλλικών ομάδων αλλά με πορδές δεν βάφεις αυγά. Θα δούμε, είναι αρχή, αλλά για να δώσεις χρόνο πρέπει να παίρνεις και αποτελέσματα αλλιώς μικραίνεις και αρχιζουν οι γκρίνιες, οι φαγωμάρες, η εσωστρέφεια και τα μικρά καίγονται.markos4 έγραψε:Οι πολλοί νέοι αυξάνουν τις πιθανότητες να βγει κάποιος και να πουληθεί.. Αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης..hawklord έγραψε:Ο,τι έγινε έγινε. Τραγική η ομάδα αλλά το κράξιμο ας περιμένει μια εβδομάδα. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι η δικαιολογία των 12 νέων παικτών. Ε αν είναι να δέσουν το 2024 γιατί σωνει και καλά έπρεπε να φέρουμε τόσους και όχι λιγότερους; MVP ο Κωνσταντελιας των 3και60.
Αν ο στόχος ηταν να φέρω επιτυχίες,σίγουρα θα είχαν διαφορετική φιλοσοφία..

Αυτό που λέτε ότι πρώτο παιχνίδι είναι και 12 νεοι παίκτες δεν έχει και πολύ βάση...Μα γι αυτον οτον λόγο ζήτησες όλους αυτους τους παίκτες να τους έχεις στην προετοιμασία..και από την άλλη αν αποκλειστείς και χασεις έναν από τους πιο βασικούς σου στόχους, τι κατάφερες?Κατάφερες να νευριάσεις τον Πόντιο...και όχι μόνο...
κακη και απροετοιμαστη η ομαδα. σαστρε-ζιφκο διαγωνισμο λαθων.
θελει χρονο για να δεσει το συνολο, οποτε θεωρω ειμαστε αρκετα δυσκολα.
1 βδομαδα λιθοβολισμου ξεκιναει
θελει χρονο για να δεσει το συνολο, οποτε θεωρω ειμαστε αρκετα δυσκολα.
1 βδομαδα λιθοβολισμου ξεκιναει
- Psuxo_logos
Συμφωνώ και συνυπογράφω τα πάντα. Όσον αγορά τον νταντας, θεωρω πως δεν μπορεί να παίξει γενικά.Gospi έγραψε:Η αδα εδειξε και αδουλευτη. Οσο μςτριος και να ειναι ενας παιχτης, αν εχει δουλευτει ενα συγκεκριμενο πλανο, θα αποδωσει εστω το 5-6. Σημερα φαινοταν η αδα σαν να μαζευτηκαν αγνωστοι παιχτες μεταξυ τους για να παιξουν μπαλιτσα.
Τραγικη επιλογη του Νταντας στο 10.Το παιδι δεν ειναι δεκαρι. 6-8 παιζει.
Τραγικο να παιζουμε με βασικο φορ τον Κουτσια.
Επισης τραγικη επιλογη η απόκτηση του Σαστρε, και νομιζω το ιδιο ισχυει και για τον Ρ. Σοαρες. Μετριος αριστερος μπακ.
Οταν οι παιχτες π επιλεγονται για βασικοι ειναι μετριοκαλοι τοτε δεν μπορεις να εχεις πολλες απαιτησεις.
Στα εξτρεμ ειμαστε ξεβρακωτοι. Ο Κουαλιατα μια ζωη επαιζε δεκαρι και με το στανιο προσπαθουμε να τον κανουμε εξτρεμ Απο πισω του δεν υπαρχει παιχτης και δεν θεωρω πως ο Μπισε ειναι λυση. Στα δεξια ο Ναρει εδειξε κανονικος ποδοσφαιριστης αλλα ως εκει. Ο Ζιφκο πρεπει να φυγει. Δεν εχει κινητρο.
Καλο το να ρθουν 10 παιχτες μεχρι αρχες Ιουλη, αλλα δεν αποτελει απο μονο του δειγμα επιτυχημενου σχεδιασμου.
Αν γινει κανα χαζο (που πλεον ειναι πολυ πιθανο) και μεινουμε εκτος ευρωπης, τοτε η χρονια θα χει σκατωσει και θα συμπαρασυρει και το μελλον.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Για τους "we trust boto" ας ανοίξουν λίγο τα μάτια τους και ας κάνουν λίγο κριτική,καλές οι μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ Β αλλά κάπου οπα….ευτυχώς πιστεύω ότι θα παίξει ο 38 χρονος Βιεϊρίνια και ο 36 χρονος Μπισεσβαρ κ θα σκοτώσουμε το θηρίο στην ρεβάνς….
-
Παντως επειδη το βλεπω γραμμενο ξανα και ξανα.
Δεν εχουμε ροστερ με Σκονδρες, Κατσε και Τζανδαρη.
3 εκατομμυρια εδωσε για τον Φελιπε, κοντα 2 εκατομμυρια για τον Κουαλιατα, 2 για τον Κοταρσκι και εχεις και συμβολαια του εκατομμυριου μεσα στην ομαδα.
Οι απαιτησεις πρεπει να ειναι πολυ ψηλα και ελπιζω να το καταλαβαινει και ο Μποτο αλλα και ο Λουτσεσκου που εχει ενα υφος λες και παιζει με τον Ποποβιτς και τον Ποζογλου (δεν μου φταινε σε κατι τα παιδια).
Δεν εχουμε ροστερ με Σκονδρες, Κατσε και Τζανδαρη.
3 εκατομμυρια εδωσε για τον Φελιπε, κοντα 2 εκατομμυρια για τον Κουαλιατα, 2 για τον Κοταρσκι και εχεις και συμβολαια του εκατομμυριου μεσα στην ομαδα.
Οι απαιτησεις πρεπει να ειναι πολυ ψηλα και ελπιζω να το καταλαβαινει και ο Μποτο αλλα και ο Λουτσεσκου που εχει ενα υφος λες και παιζει με τον Ποποβιτς και τον Ποζογλου (δεν μου φταινε σε κατι τα παιδια).
Όσο και να ψάχνεις δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα από το σημερινό ναυάγιο και δυστυχώς αν προσπαθήσεις να το δεις ρεαλιστικα,δεν μπορείς να δεις πως αυτή η ομάδα θα βάλει τρία γκολ.
Πρώτη φορά είμαι τόσο απαισιόδοξος
Πρώτη φορά είμαι τόσο απαισιόδοξος