2. Γιάννης Κάργας
Re: 2. Γιάννης Κάργας
Καλωσήρθες παλικαρε. Να είσαι γέρος και να δώσεις ότι έχεις. Σου εύχομαι να λάμψεις σε εμάς και να μείνεις πολλά πολλά χρόνια στην ομάδα.
- Dimitris_L4
Αντε να παίρνουν σειρά ο δεληζησης και ο αρχηγός του Πανιωνίου. (Αν και σταμάτησε νομίζω)
Ααααα και ο ΔΜΠΓ.
ΜΠΡΑΒΟ σας
Ααααα και ο ΔΜΠΓ.
ΜΠΡΑΒΟ σας
Καθολου δεν τρολαρω και γέλασε όσο θες.Γιατι να δινω 1.800.000 στον Λουτσεσκου,ενώ μπορώ να έχω Αγγελο με 300.000;Και φθηνός και πολυνίκης.Με DNA ΠΑΟΚ.Το σταματαω εδω γιατι ειμαστε και εκτός θεματος.NikLiverpool έγραψε:Ωραίο τρολλινγκ. Αν όχι λολGeor1926 έγραψε:Τετοιους παιχτες πρεπει να παιρνουμε από εδω και στο εξής.Και οχι να δινεις 800000; στον Ινγκασον για την ιδια δουλεια.Καποτε πρεπει να σταματησουμε να δινουμε κοροιδιστικα λεφτα.11 Καργες με προπονητη τον Αγγελο,θα εκαναν θαυματα!
Με 11 Καργες και Αγγγελο θα εισουν play out. Λίγη σοβαρότητα.
Δεν το πιστεύω ότι εν ετει 2022 ακούμε ΑΚΟΜΗ για τον Άγγελο και το "DNA του ΠΑΟΚ"...Ήμαρτον ρε αδερφέGeor1926 έγραψε:Καθολου δεν τρολαρω και γέλασε όσο θες.Γιατι να δινω 1.800.000 στον Λουτσεσκου,ενώ μπορώ να έχω Αγγελο με 300.000;Και φθηνός και πολυνίκης.Με DNA ΠΑΟΚ.Το σταματαω εδω γιατι ειμαστε και εκτός θεματος.NikLiverpool έγραψε:Ωραίο τρολλινγκ. Αν όχι λολGeor1926 έγραψε:Τετοιους παιχτες πρεπει να παιρνουμε από εδω και στο εξής.Και οχι να δινεις 800000; στον Ινγκασον για την ιδια δουλεια.Καποτε πρεπει να σταματησουμε να δινουμε κοροιδιστικα λεφτα.11 Καργες με προπονητη τον Αγγελο,θα εκαναν θαυματα!
Με 11 Καργες και Αγγγελο θα εισουν play out. Λίγη σοβαρότητα.
Επειδή στο τοπικ των Μεταγραφών ασχοληθηκαμε περισσότερο με τα κοινωνικά παρά τα αγωνιστικά του, δεν συγκράτησα τα γηπεδικα χαρακτηριστικά του παίκτη. Βάση αυτών, η θέση του είναι η ίδια με του Ίνγκα και άρα μόνο σαν αναπληρωματικός του νοείται; Δεν μπορεί να παίξει δίδυμο κεντρικό μαζί του και άρα βασικός;
- Dark Knight
Καλώς ήρθες παικταρά μου! Είσαι πλέον μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ! Να είσαι πάντα γερός και να προσφέρεις τα μέγιστα!
- Επισκέπτης
Σιδερενιος Γιάννη !
Αντε αγόρι μου, παιξε καλά και ανάγκασε μας να γίνουμε Κομανεντσκι!
Αντε αγόρι μου, παιξε καλά και ανάγκασε μας να γίνουμε Κομανεντσκι!
Θεωρώ πως μπορεί. Παίζει καλά και δεξί και αριστερό στόπερ.Kourdos έγραψε:Επειδή στο τοπικ των Μεταγραφών ασχοληθηκαμε περισσότερο με τα κοινωνικά παρά τα αγωνιστικά του, δεν συγκράτησα τα γηπεδικα χαρακτηριστικά του παίκτη. Βάση αυτών, η θέση του είναι η ίδια με του Ίνγκα και άρα μόνο σαν αναπληρωματικός του νοείται; Δεν μπορεί να παίξει δίδυμο κεντρικό μαζί του και άρα βασικός;
Στον ΠΑΣ κυρίως αριστερό στόπερ έπαιζε, δίπλα στον Εραμούσπε. Ο Βαρέλα για παράδειγμα άμα τύχαινε να παίξει αριστερό στόπερ, μπουρδουκλώνονταν.
-
Ο καργας ειναι καλος παίκτης. Είναι γρήγορος στις αντιδράσεις, με μυαλό και παίζει με αυτοθυσία. Πολύ συγκεντρωμένος. Επίσης φαίνεται προσγειωμένος και ώριμος χαρακτήρας. Φυσικά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ ακόμα να ξεχάσω το αυτογκόλ με τον γάβρο.
Καλώς ήρθες με υγεία και ελπίζω σε επιτυχημένη μεταγραφή. Για να πω την αλήθεια το πιστεύω κιόλας
Καλώς ήρθες με υγεία και ελπίζω σε επιτυχημένη μεταγραφή. Για να πω την αλήθεια το πιστεύω κιόλας
- V-olakiotis
Καλώς ήρθες! Το 4 στον λαιμό όλα τα λεφτα!
Σιδερένιος!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σιδερένιος!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- kataramenos5
Αλητοφατσα. Στα παπάκια μου κι αν είναι ανηψιος καραπαπαρα.Αρκει να λυσσαει στο γηπεδο.
Καλώς ήρθες.
Καλώς ήρθες.