Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

GINOLA έγραψε:Τι επιβεβαιωσα; :)

Παιδιά δεν ξέρω ποιος Έλληνας θα έρθει.ξερω ότι η διαρροή περί Ελλήνων ( ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ) είναι non paper. Κάποιος Έλληνας είναι να κλείσει.

Μετά τα ονόματα, είναι κλασικά ζαριές,εκτός του Λάμπρου που ενημέρωσαν ότι έρχεται κανονικά,τον πιστεύουν και ειδωμεν.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει σίγουρη πληροφορία για στοπερ που θα είναι σημαντικός και θα το συμβόλαιο θα ήταν σοβαρό. Αν από αυτό καταλήξουμε στον Κάργα που προσπαθεί να τον σπρώξει όλο το σύμπαν στον ΠΑΟΚ λες και είναι ο μπεκενμπαουερ,όσο να ναι ,προκαλεί ανησυχία.
Ε τι κάνει νιάου νιάου ρε συ ginola.

Η διαρροή για Έλληνες είναι non paper από την ΠΑΕ.

Πόσοι Έλληνες δηλαδή υπάρχουν διαθέσιμοι;

Υπάρχει καμία τεράστια δεξαμενή παιχταράδων και δεν το ξέρουμε;

All one has to do is to connect the dots.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 20 Ιουν 2022, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Με 5 εκατομμύρια πριν μπει ο Ιούλης δεν νομίζω να μιλάμε για χειρόφρενο. Ίσως αλλαγή μεταγραφικής πολιτικής
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Dim δεν ξέρω.

Rene, για την οικονομία της κουβέντας θα πω μια η άλλη είναι οι παικτες. Αυτο που με ενοχλεί προσωπικα ειναξ το να πας μέσω μπουζου να σπρωχθεις στον ΠΑΟΚ με ρητορικές,μεγάλωσα με την φανέλα του παρι ζουμπούλη. Αυτά μου προκαλούν πονοκέφαλο.

Ναι , John, απλά ας σεβαστούμε το γεγονός (και εγώ γιατί ψιλονευριασα) ότι όνομα δεν βγήκε. Ζαριές ειναι. Μακάρι να είναι ξέρω γω Έλληνες επιπέδου πελκα.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Metagrafakias έγραψε:
papwolf έγραψε:Για θυμήστε μου λίγο ρε μάγκες, ο Κάργας είναι αυτός που έβαζε τα αυτογκόλ όταν ο γαύρος τα εύρισκε σκούρα με τον ΠΑΣ ή αυτός που βγήκε πρώτος στα κλεψίματα στη σούπερ λίγδα?
Τον καραχαλιο λες...
Άνα.. μπράβο, ο Καραχάλιος έκλεβε. Ο Σάλιακας κάρφωνε τον Λοντίγκιν και ο Κάργας τα κάρφωνε στη Παναχαϊκή, τώρα θυμήθηκα. Να τον πάρουμε να καρφώνει κι εμάς, καλός φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Περί γηγενών ο λόγος...

Για τον Λάμπρου είναι πολύ λογικό να τον κρατήσει φέτος η ομάδα.
Σε ροτέισον 7-8 ποδοσφαιριστών για 3 θέσεις, κάλλιστα θα μπορούσε να έχει θέση.
Πέρσι είχαμε Μούργκ και Τέιλορ... και θυμάμαι πολλούς να γράφουν "χίλιες φορές Λάμπρου".

Τον Μιχάι τον βλέπω να κάθεται στην ομάδα μέχρι το τέλος Αυγούστου, για να βγουν οι υποχρεώσεις των προκριματικών. Κανένα μήνα μετά θα επιστρέψει ο Μιχαηλίδης.

Ο Κούτσιας πρέπει οπωσδήποτε να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Απλά ΠΡΕΠΕΙ!

Από εκεί και πέρα, τους μοναδικούς Έλληνες που πιστεύω ότι μπορούν να σταθούν στην ομάδα είναι ο Λημνιός και ο Γιαννούλης. Από τους υπόλοιπους (όπως τους βλέπω περιστασιακά με τις ομάδες τους και με την Εθνική) δυστυχώς κανένας δεν μου κάνει, ούτε για απλή συμμετοχή σε ροτέισον.

Ας δούμε όμως και τι υπάρχει στις ακαδημίες μας που να μπορεί σε λίγο καιρό να προωθηθεί στη μεγάλη ομάδα...
Ο Κούτσιας ήδη αποτελεί μέλος της και μεγάλο στοίχημα αυτής.
Ο Κουλιεράκης προαλείφεται ως ο επόμενος Μιχαηλίδης.
Ο Τζίμας ήρθε από τον Αστέρα πατώντας με το ένα πόδι στη Β' ομάδα και με το άλλο στη μεγάλη. Να πω όμως την αλήθειά μου... δεν μου έδειξε τίποτα.
Ουεντραογκό ??? Ίσως. Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω.
Από εκεί και πέρα, οι μικρότεροι Κουλούρης και Σμυρλής.

Αν -λέω ΑΝ- θέλουμε να δουλέψουμε κάποια από τα παραπάνω πρότζεκτ, θα πρέπει να αφήσουμε τα κατάλληλα "κενά" στο ρόστερ...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μπαλογιαννης (σαν 5ο χαφ και σαν 3ο αριστερο μπακ),Διαμαντης (σαν 4-5ο σεντερ μπακ),Λαμπρου (σαν 5 εξτρεμ) για ολη την χρονια.Γρηγορα γρηγορα ειναι +3 γηγενεις.Μαζι με Τσαουση,Λυρατζη,Τσιγγαρα παμε στους 6 γηγενεις αρα 23 παικτες δηλωμενοι στην ευρωπαικη λιστα συν μικρους οπως ο Ταλιχμανιδης,Κουτσιας,Κουλιερακης.

Υπαρχουν λυσεις χωρις να ματωσει η ομαδα,αποκτωντας 2 παικτες δικους σου (νομιζω ακομα υπαρχει οψιον επαναγορας) με προοπτικες.Ο Καργας καλως η κακως στα 27 του,τετοιος δεν ειναι.Μακαρι να ειχαμε κλεισει κ Μελισσα αντι για Ζιφκο,αλλα οκ,προχωραμε μπροστα,στο τι γινεται τωρα.

Ακομα και γηγενη σεντερ μπακ να παρουμε,δεν θα μεινουμε εκει,η λογικη λεει πως θα παρθει κ αλλος σεντερ μπακ.Ο Μιχαι εχει ζητησει να φυγει για να παιξει καπου βασικος.Δεν βγαινουν τα κουκια στους αμυντικους.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Καραχαλιο γιατι οχι;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Λυκογιάννης, ή Πέλκας. Σιγά μην κυκλοφόρησε non paper για τον Κάργα.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Και για να κλείσω γιατί κούρασα,ο λόγος που σήμερα πήρα ανάποδες είναι ότι κυκλοφόρησαν το non paper για λύσεις Ελλήνων επειδή έχουμε θέμα με την λίστα μισή ώρα μετά την ανανέωση ζιβκοβιτς.

Επίσης συμφωνώ με ναπολι,κανένα χειρόφρενο,αλλαγή πολιτικής ειναι, το θέμα χειρόφρενο έχει φύγει από την κουβέντα από την στιγμή που έχεις δώσει το οκ (πολυ πιο προσφαρα απο οσο ολοι νομίζουν)για μεγαλα ποσα απο την τσέπη του στο θέμα γήπεδο.

Καληνύχτα παίδες, και μην μαλωνετε χωρίς λογο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κοντός ψαλμός αλληλουια.

Αμα είναι να πάρει Κάργα ο ΠΑΟΚ (ειλικρινά δεν ξέρω, φαντάζομαι οτι αν αναπαράγεται ΚΑΙ από άλλα ΜΜΕ πέρα απ το σεσημασμένο μετρόπολις) τότε πιθανώς θα ισχύει ως σενάριο.

Προσωπικά, αν έρθει για.. τέταρτος μπακ, ψιλοχέστηκα. Παραμένει όμως ανάγη να έρθει ένα σοβαρό στόπερ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν έχω δει τι έχει κάνει ο Κάργας, υπάρχει video;
Sourme και rain,αποτι έχω καταλάβει έχετε τον τρόπο σας να επικοινωνείτε με την ΠΑΕ ,το σάιτ εννοώ, όχι προσωπικά εσείς,γιατί δε ρίχνετε μια ερώτηση για την διαροη που βγήκε;
Να μάθουμε από πρώτο χέρι και από άτομα που εμπιστευόμαστε, τι παίζει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

GINOLA έγραψε:Και για να κλείσω γιατί κούρασα,ο λόγος που σήμερα πήρα ανάποδες είναι ότι κυκλοφόρησαν το non paper για λύσεις Ελλήνων επειδή έχουμε θέμα με την λίστα μισή ώρα μετά την ανανέωση ζιβκοβιτς.

Επίσης συμφωνώ με ναπολι,κανένα χειρόφρενο,αλλαγή πολιτικής ειναι, το θέμα χειρόφρενο έχει φύγει από την κουβέντα από την στιγμή που έχεις δώσει το οκ (πολυ πιο προσφαρα απο οσο ολοι νομίζουν)για μεγαλα ποσα απο την τσέπη του στο θέμα γήπεδο.

Καληνύχτα παίδες, και μην μαλωνετε χωρίς λογο
Αύριο θα πάρουμε μια γεύση από αυτό

Να σαι καλά ginola με τις πληροφορίες σου!
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

GINOLA δεν κουρασες,εισαι δυστυχως απο τις λιγες λογικες και τεκμηριωμενες φωνες εδω μεσα,οταν θες κατι να πεις,να το λες.Καληνυχτα σου και καλη συνεχεια.

Rain δεν μπορω να φανταστω οτι δεν θα προχωρησουμε σε αποκτηση πρωτοκλασατου σεντερ μπακ,απλα αυτο ισως να αργησει λιγο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν ο Κάργα@ς είναι τρύπιος και πουληταρι,έστω με ενδείξεις μακριά.
Βασικά στα @@ μου ο συγκεκριμένος, εγώ είπα ότι επειδή είναι Έλληνας θα μπορούσε να πάρει τη θέση Μιχαι το κλείνω εδώ και δεν ξανά ασχολούμαι.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

https://www.youtube.com/watch?v=HM12mEaDedk απο το 2.20 και μετα δειτε.

Χωρις να θελω να θιξω τον παικτη προφανως,απλα εκεινο το λαθος μου εχει μεινει απο τοτε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”