Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023

Δημοσίευση από miburosaito »

Εικόνα

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Όλγα Βεργίδου για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Όλγα Βεργίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω μετά από ένα χρόνο στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πήραμε μαζί τον πρώτο μας τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε και φέτος κάποιο τρόπαιο. Το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο σε σχέση με άλλες χρονιές και σίγουρα θα έχουμε μία απαιτητική χρονιά. Πιστεύω με μαχητικότητα και δουλειά θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!».
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Ανακοινωθηκε και το πουλεν!!

Εικόνα
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Όλγα Στράντζαλη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Καλώς ήρθες Όλγα!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Αγάπη μεγάλη! Καλώς ήρθες Όλγα!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Σάβ 04 Ιουν 2022, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Η μεγαλύτερη μεταγραφή νομίζω! Ελπίζω να είναι καλά και μαζί με τη Μερτέκη και την Βεργίδου να δώσουν την ώθηση και στις άλλες παίκτριες (τις ξένες κυρίως) να καταλάβουν που ήρθαν.

Εξαιρετική και η Λιάγκη, θα βοηθήσει πολύ.

Από ότι φαίνεται έχουμε κλείσει το ρόστερ, και αναμένουμε νεότερα εάν και εφόσον επιτραπεί η 4η ξένη. Το πιθανότερο είναι πως αυτό θα γίνει, καθώς αυτό θέλει ο κόκκινος βρυκόλακας.

Ας δούμε λοιπόν που βρισκόμαστε και κατά πόσο (στα χαρτιά) έχουμε βελτιωθεί ή όχι σε σχέση με πέρυσι (με βάση τις δικές μου περιορισμένες γνώσεις και αρκετά επιφανειακά):

Άκρα: Στράντζαλη-Μερτέκη-Κάφρι-Κλέπκου
Εδώ έχουμε αλλαγή 2 στις 4. Ακόμη και αν η Κάφρι δεν αποδειχθεί λαχείο, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να είναι χειρότερη της Φιντόν σε συνεισφορά. Με βάση αυτό, έχουμε μεγάλη βελτίωση εδώ, καθώς σαφέστετα η Στράντζαλη υπερτερεί της Κυπαρίσση.

Κέντρο: Πολυνοπούλου-Μπλάνκο-Τσιόγκα-Τερζόγλου
Εδώ υπάρχει η αλλαγή της Άννας με την Κουβανή που μας δίνει το ύψος που θέλαμε. Λογικά θα έχουμε αρκετή βελτίωση και εδώ.

Διαγώνιος: Κάσια - Λιάγκη
Η βελτίωση εδώ προέρχεται κυρίως από την ποσότητα. Πέρυσι η Κογιάρ ήταν απελπιστικά μόνη, τα πειράματα με Μερτέκη και Κυπαρίσση στη θέση αυτή απέτυχαν παταγωδώς, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Δεν ξέρω αν η Κάσια παίξει συνολικά καλύτερα από την Κογιάρ, αλλά η παρουσία της Λιάγκη μας δίνει αβαντάζ σε σχέση με πέρυσι

Λίμπερο: Ξανθοπούλου - Παπαδοπούλου
Δεν έχουμε διαφορά εδώ όπως φαίνεται, οπότε είμαστε στα ίδια ονομαστικώς. Βέβαια, η μια χρονιά επιπλέον εμπειρίας στο μεγάλο ταλέντο την Παπαδοπούλου, ίσως βοηθήσει να παρουσιαστούμε και εδώ βελτιωμένοι.

Πάσα: Βεργίδου - Ηλιοπούλου

Η αλλαγή της Λι με τη Βεργίδου θα λειτουργήσει σίγουρα εις βάρος μας στα έσοδα από youtube 8-) Στον αγωνιστικό χώρο στα χαρτιά η Λι είναι σαφώς καλύτερη της Όλγας. Η Βεργίδου όμως είναι πολύ πιο έμπειρη και μπορεί να διαχειριστεί ίσως καλύτερα κάποιες καταστάσεις που πιθανόν στρέσαραν τη Λι στη διάρκεια του δεύτερου γύρου και στα πλέι όφ, με αποτέλεσμα κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Άρα, είμαστε μείον εδώ, αλλά ευελπιστώ η απόδοση της Όλγας και η εμπειρία της να καλύψουν το ντεζαβαντάζ αυτό.

Αναμένω όμως την εκτίμηση των ειδικών του αθλήματος, για να μαθαίνουμε και περισσότερα :)
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Μάγκες έχω νέα. Έμαθα που μπορούμε να δούμε το πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο.
Είναι σε μια ιστοσελίδα που λέγεται island hub . Το κακό είναι ότι από ότι κατάλαβα κάθε ματς κοστίζει 5€.
Εγώ σκοπεύω να δω ένα ( εντάξει δε σκοπεύω να δώσω παραπάνω λεφτά , ι μπατηροφοιτητης) .
Καλό θα ήταν αν και εφόσον υπάρχουν και άλλοι που ενδιαφέρονται και θέλουν να παρακολουθήσουν την νέα μας παίκτρια προτεινω ( μιας και φαντάζομαι ότι δε θα θελεται να δίνεται συνέχεια 5€ για κάθε παιχνίδι) να συνεννοηθούμε και αν βάλουμε να δούμε ενα διαφορετικό παιχνίδι ο καθένας και μετά να σχολιάσουμε την απόδοση της Πέιτον εδώ στο φόρουμ.
Τι λέτε? Είναι κανείς μέσα?
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Για το VNL η Κινα εξακολουθει να κυριαρχει σε ολα της ματς, η Ταυλανδη συνεχιζει τις πολυ καλες εμφανισεις - εξαιρετικη αμυνα.

Η Κορεα χωρις τις διδυμες μετα και την αποχωρηση της Κιμ, παει απο το κακο στο χειροτερο...

Οι υπολοιπες παιζουν πανω κατω τα αναμενομενα....

Εικόνα
Εικόνα

EDIT

Ξεχασα και την εκπληξη της ημερας!

Η ασημη Πορτογαλια κερδισε την Σουηδια για το Silver league :roll:

[youtube]LipTURIJH9I[/youtube]

Nickpower ετσι ακριβως οπως τα λες, εχουν παψει απο καιρο να ασχολουνται στις προπονητικες σχολες με το υψος (τουλαχιστον στο εξωτερικο).

Δυο πραγματα κοιτανε στο βολευ οσον αφορα αυτο το θεμα, wingspan και reach.

Το ειχα αναφερει και για τη Τσιογκα περσι, παρα το υψος της εχει μειωμενο wingspan, η μικρη η Τερζογλου εχει μεγαλυτερα περιθωρια εξελιξης. Οπως βεβαια και η Σταματια εχει, αλλα παιζουν κι αλλοι παραγοντες στο talent development...

fuzztone έγραψε:Η μεγαλύτερη μεταγραφή νομίζω! Ελπίζω να είναι καλά και μαζί με τη Μερτέκη και την Βεργίδου να δώσουν την ώθηση και στις άλλες παίκτριες (τις ξένες κυρίως) να καταλάβουν που ήρθαν.

Εξαιρετική και η Λιάγκη, θα βοηθήσει πολύ.

Από ότι φαίνεται έχουμε κλείσει το ρόστερ, και αναμένουμε νεότερα εάν και εφόσον επιτραπεί η 4η ξένη. Το πιθανότερο είναι πως αυτό θα γίνει, καθώς αυτό θέλει ο κόκκινος βρυκόλακας.

Ας δούμε λοιπόν που βρισκόμαστε και κατά πόσο (στα χαρτιά) έχουμε βελτιωθεί ή όχι σε σχέση με πέρυσι (με βάση τις δικές μου περιορισμένες γνώσεις και αρκετά επιφανειακά):

Γενικα δεν διαφωνω με αυτα που γραφεις, απλα καλο να δουμε και τις ανακοινωσεις πρωτα!

Πχ η μεταγραφη της Λιαγκη (με το ροστερ που εχουμε) ειναι πολυ πολυ σημαντικη, αν δεν κλεισει τοτε θα μιλαμε απο αλλη βαση

Αλλα σε ολες τις θεσεις θα εχουμε φετος πληροτητα, σε αντιθεση με περσι.

Ειναι μεγαλη υποθεση ο παγκος. Ειδαμε ποσο βοηθησαν τον βαζελο οι εξτρα επιλογες που ειχε σε ακραιες/διαγωνιες περσι, δοκιμασε τα παντα μεχρι να βρει αυτο που τραβουσε εκεινη την (πολυ κρισιμη) περιοδο των τελικων
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Μια κίνηση που έγινε νωρίτερα απο τις παραπάνω
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Katarzyna Zaroślińska-Król, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στις 03/02/1987 στην Πολωνία, η Katarzyna Zaroślińska-Król αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 187cm.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
miburosaito

AntreasG4 έγραψε:Μια κίνηση που έγινε νωρίτερα απο τις παραπάνω

Εχει ηδη ανεβει, κοιτα στην προηγουμενη σελιδα

https://worldofvolley.com/latest_news/t ... ersey.html

Πολυ σημαντικη μεταγραφη για την THY! Η Τουρκαλα θεωρειται απο αρκετους η καλυτερη που κυκλοφορει στην Τουρκικη αγορα (ειδικα οταν ηταν στα καλα της) και μπορει να αλλαξει τις ισορροπιες. Η Vakif θα ειναι παλι φαβορι αλλα για fun bet οταν θα βγουν τα μακροχρονια στο βολευ θα ριξω ενα 10αρι στην THY :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Liset Herrera Blanco, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στην Κούβα στις 06/12/1998, η Liset Herrera Blanco αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 192cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της την αγωνιστική περίοδο 2014-15, από την κουβανική, Matanzas, ούσα ήδη διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες ηλικιακών κατηγοριών της χώρας της.

Η πρώτη... γεύση από το ευρωπαϊκό βόλεϊ ήρθε την περίοδο 2017-18, αγωνιζόμενη για την ελβετική, Volero Zurich, στην οποία κατέκτησε το εγχώριο «τρεμπλ», δηλαδή Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ελβετίας, ενώ παράλληλα έφτασε μακριά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού βόλεϊ, το CEV Champions League.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις της στο ελβετικό πρωτάθλημα, τις έδωσαν την δυνατότητα να βρεθεί σ' ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αυτό του γαλλικού. Έτσι, τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Volero Le Cannet. Πραγματοποιώντας και εκεί εξαιρετικές εμφανίσεις, η Κουβανή κεντρικός έμεινε και την επόμενη χρονιά (2019-20) στην γαλλική Volero Le Cannet, μία σεζόν ωστόσο η οποία «σημαδεύτηκε» από την πανδημία.

Την σεζόν 2020-21 έκανε το ταξίδι Γαλλία-Ιταλία, για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Unet E-Work Busto Arsizio. Η χρονιά «σημαδεύτηκε» από την εξαιρετική πορεία στο CEV Champions League, εκεί όπου η Unet E-Work Busto Arsizio έφτασε μέχρι τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε την δεύτερη σερί χρονιά της με τα χρώματα της ιταλικής, Unet E-Work Busto Arsizio.

Διεθνής με την Εθνική Κούβας, μετρώντας πολλές συμμετοχές.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Liset Herrera Blanco, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέρος μίας εξαιρετικής ομάδας, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να δώσω στο γήπεδο το 100% μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά. Ελπίζω την φετινή χρονιά να πετύχουμε όλους τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε!».

Welcome Liset!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Ανακοινωσεων συνεχεια λοιπον!

Τι φαση εκει στη διοικηση? Γιατι καθε μερα και απο μια? Για να μας κρατανε σε αγωνια? :mrgreen:

Διαστημικη η Ταυλανδη σε αυτο το VNL, νικησε και τη Κινα παρα τις απουσιες που εχει!

[youtube]XE46XPAwSAI[/youtube]
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Α ρε Λιζετα θα γινεις μεγαλο πουλεν
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Εχουμε δυνατό τμήμα μάρκετινγκ στον Α.Σ., ξέχασες πόσο εκμεταλλευθηκαμε το κοινό από την Άπω Ανατολη την σεζόν που έφυγε...χαχαχα

Άβαταρ μέλους
fuzztone

Καλώς μας ήρθε και η Λιζέτ, ελπίζουμε να δικαιωθεί ο στρατηγός Μάρκο που την ήξερε από την Μπούστο.

Πάντως έχοντας δει όλα τα μηνύματα των νέων παικτριών μας, το καλύτερο μέχρι στιγμής ήταν της Κάσια... ;)

Υ.Γ. Steven, η δική μας έχασε κατά κράτος από την Μπελ στο Πουέρτο Ρίκο...Λες να έχουμε καμιά έκπληξη της τελευταίας στιγμής? Είναι τυχαίο που η Βεργίδου βρέθηκε στη Σλοβενία και φωτογραφήθηκε με την Μόνικα? :twisted:
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Από συνέντευξη Αμποτάνζα:
Οι αθλήτριες δεν είναι «ολοκληρωμένες». Υπάρχουν αρκετά τεχνικά θέματα στα οποία δουλεύουμε. Προσπαθούμε σε μεγάλο βαθμό να βελτιώσουμε τεχνικά θέματα και μετά να δουλέψουμε πάνω σε συστήματα.
Πιστεύω ότι όλοι οι προπονητές έχουν το δικαίωμα να βλέπουν τις αθλήτριες των συλλόγων τους πως προπονούνται και πως βελτιώνονται μέσα από την εθνική ομάδα.
Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αυτό που αναφέρει ο Ιταλός για τεχνικά ζητήματα που δουλεύει με διεθνείς παίκτριες. Πρόκειται για "μακαρονά" που θέλει να θίξει τους Έλληνες προπονητές (όπως διαβάζω σπόντες σε διάφορα σαιτ)? Είναι μια πραγματικότητα?

Οι γνώστες αν θέλετε σχολιάστε.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Καλως το κανονι! :mrgreen:

Εικόνα
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αθανασία Λιάγκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αθανασία Λιάγκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες μου τις δυνάμεις και όλη την αγάπη που έχω γι' αυτό το άθλημα, ώστε να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλος εύχομαι να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι πάντα εκεί και στα εύκολα και στα δύσκολα, διότι με τον δικό τους τρόπο μας δίνουν το ερέθισμα να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ' όλα».

Καλώς ήρθες Αθανασία!

fuzztone έγραψε:
Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αυτό που αναφέρει ο Ιταλός για τεχνικά ζητήματα που δουλεύει με διεθνείς παίκτριες. Πρόκειται για "μακαρονά" που θέλει να θίξει τους Έλληνες προπονητές (όπως διαβάζω σπόντες σε διάφορα σαιτ)? Είναι μια πραγματικότητα?

Και λιγα λεει.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”