Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Θεωρώ ότι εκτός από τον Μπισε ,ότι και ο Βιερινια δεν πρέπει να ανανεώσει, εκτός αν ο ρόλος του είναι καθαρά για τα αποδυτήρια και μια τιμής ένεκεν ανανέωση,δεν ειμαι σίγουρος όμως ότι θα αποδεχτεί έναν τέτοιο ρόλο και ούτε ότι θα του τον δώσει ο Λουτσεσκου.
Γι'αυτό λέω ότι για εμένα έπρεπε να συζητηθεί άλλη θέση εντός ομάδας, κάτι που από τις δηλώσεις Βιερινια για ανανέωση δε φαίνεται να είναι αποδεκτό αυτή τη στιγμή.
Για μένα για να το πω ξεκάθαρα, ο μόνος που μπορεί ακόμα να συνεισφέρει αγωνιστικά (φυσικά σε δεύτερο ρόλο) είναι ο Κρεσπο.
Ειναι ξεκαθαρο για εμένα ότι ο Λουτσεσκου θα ζητήσει να μείνουν και οι τρεις,αν γίνει πρέπει να ξεκαθαριστεί ο ρόλος τους ,πριν υπογράψουν,γιατί αν είναι να βλέπουμε πάλι την ομάδα να ξεκινάει από αυτούς τους τρεις ,δε πάμε πουθενά.
Θέλω να πιστεύω ότι όλοι έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει σε μια νέα ομάδα,ο κύκλος της τωρινής έκλεισε οριστικά φέτος.
Γι'αυτό λέω ότι για εμένα έπρεπε να συζητηθεί άλλη θέση εντός ομάδας, κάτι που από τις δηλώσεις Βιερινια για ανανέωση δε φαίνεται να είναι αποδεκτό αυτή τη στιγμή.
Για μένα για να το πω ξεκάθαρα, ο μόνος που μπορεί ακόμα να συνεισφέρει αγωνιστικά (φυσικά σε δεύτερο ρόλο) είναι ο Κρεσπο.
Ειναι ξεκαθαρο για εμένα ότι ο Λουτσεσκου θα ζητήσει να μείνουν και οι τρεις,αν γίνει πρέπει να ξεκαθαριστεί ο ρόλος τους ,πριν υπογράψουν,γιατί αν είναι να βλέπουμε πάλι την ομάδα να ξεκινάει από αυτούς τους τρεις ,δε πάμε πουθενά.
Θέλω να πιστεύω ότι όλοι έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει σε μια νέα ομάδα,ο κύκλος της τωρινής έκλεισε οριστικά φέτος.
Ας μάθαινε να διαβάζει πρώτα τις σέντρες και τότε θα είχε καλύτερη αντίληψη στα πέναλτι .
Βουτάει στην γωνιά που ο ίδιος έχει επιλέξει κι αν του κάτσει.
Διάβασμα είναι. Αλλά δεν άνοιξε ποτέ του βιβλίο.
Κι για όσους έγραψαν ότι τον αδικούμε γράφοντας για τον κόπο του, θα πω άλλη μια φορά. Αν σε κάθε προπόνηση αφιέρωνε 15λεπτά σε μπάλες με τα πόδια απόστασης 15-20 μέτρων σε ένα τρίμηνο θα είχε μεγάλη βελτίωση όπως κι από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Φυσικά να τα λέμε όλα. Οι βοηθοί και ειδικοί για βελτίωση των παικτών που είναι?
Βουτάει στην γωνιά που ο ίδιος έχει επιλέξει κι αν του κάτσει.
Διάβασμα είναι. Αλλά δεν άνοιξε ποτέ του βιβλίο.
Κι για όσους έγραψαν ότι τον αδικούμε γράφοντας για τον κόπο του, θα πω άλλη μια φορά. Αν σε κάθε προπόνηση αφιέρωνε 15λεπτά σε μπάλες με τα πόδια απόστασης 15-20 μέτρων σε ένα τρίμηνο θα είχε μεγάλη βελτίωση όπως κι από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Φυσικά να τα λέμε όλα. Οι βοηθοί και ειδικοί για βελτίωση των παικτών που είναι?
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν Πασχαλακη, απλά τοποθετήθηκα όσον αφορά το κομμάτι των πέναλτι και τίποτα παραπάνω.
Και γω από την μεριά μου δεν θα μπορούσα να κατακρίνω ένα σχολιασμό επιθυμίας ή αρεσκείας.
Όπως θεωρώ και λέω ότι είναι ένα δικό μας παιδί που πρόσφερε πολλά επί σειρά ετών. Ωστόσο μιλάμε για τις πιθανόν αδυναμίες του, την επόμενη ημέρα, μαζί ή χωρια αλλά με ενίσχυση της θέσης με έναν αναβαθμισμένο, σύγχρονο γκολκίπερ. Εύκολο, δύσκολο? Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος.
Όπως θεωρώ και λέω ότι είναι ένα δικό μας παιδί που πρόσφερε πολλά επί σειρά ετών. Ωστόσο μιλάμε για τις πιθανόν αδυναμίες του, την επόμενη ημέρα, μαζί ή χωρια αλλά με ενίσχυση της θέσης με έναν αναβαθμισμένο, σύγχρονο γκολκίπερ. Εύκολο, δύσκολο? Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος.
Άρα κρατάμε ζιβκο που είναι καλύτερος με τα πόδια ..
Με τη βοήθεια των ειδικών θα βελτιωθεί και κάτω από τα δοκάρια, με μερικά παιχνίδια θα πάρει και ρυθμό … έτοιμος !!!
Με τη βοήθεια των ειδικών θα βελτιωθεί και κάτω από τα δοκάρια, με μερικά παιχνίδια θα πάρει και ρυθμό … έτοιμος !!!
- thomas Murg
Στην μετά Βαρ εποχή η παράμετρος πέναλτι είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο αριθμός των πέναλτι έχει υπερδιπλασιαστεί τουλάχιστον. Φαίνεται ότι οι μεγάλες ομάδες την παράμετρο αυτή την έχουν λάβει πολύ σοβαρά υπόψη όταν βλέπει κανείς χτυπήματα πέναλτι μετά από παράταση να πηγαίνουν τα περισσότερα στο γάμα ή να είναι άπιαστα. Δεν είναι τυχαία τα σκορ 15-14 στο Βιγιαρεάλ Γιουνάιτεντ ή κάτι παρόμοιο στο Λίβερπουλ Τσέλσι στο λιγκ καπ. (Για εκείνο το ματς είχα σχολιάσει μάλιστα ότι ο Τούχελ έβαλε τον καλύτερο στα πέναλτι τερματά και δεν έπιασε κανένα. Ήταν όμως όλα ένα κι ένα. Μετά στο κύπελλο δεν έκανε την ίδια αλλαγή και πάλι δεν του βγήκε. Είναι και θέμα τύχης ό,τι και να λέμε.) Οι μεγάλες ομάδες ωστόσο, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και τα χτυπήματα πέναλτι είναι εντυπωσιακά ακόμη κι από΄τους αμυντικούς.obanebane έγραψε: Δηλαδή ποσοστό κοντά στο 20% σχεδόν 1/5,τι ποσοστό έχεις στο μυαλό σου,ότι έχει ένας μέσος τερματοφύλακας;
Εγώ δεν ξέρω πιθανόν να κάνω και λάθος.
Αυτό το ποσοστό πάντως μας οδήγησε στην επόμενη φάση εναντίον της Μιντιλαντ φέτος.
1/5 Ο Πασχαλακης 0/5 Ο αντίπαλος και γεια σας.
Σημαντική λοιπόν είναι και η παράμετρος του τερματοφύλακα που δεν θα αφήσει τις λιγοστές ευκαιρίες που θα του δοθούν αναξιοποίητες. Με άλλα λόγια να βγάλει σίγουρα τα κακοχτυπημένα στο κέντρο και τα κακοχτυπημένα α αλά πανένκα.
Στο αρχικό ποστ έγραψα ο νέος ή νέοι ανάλογα τερματάδες μας να βγάζουν καί πέναλτι θεωρώντας το κερασάκι στην τούρτα. (Ως φύσει αισιόδοξος άνθρωπος που είσαι αντιλαμβάνεσαι ότι αποτελεί ευσεβή πόθο).Για παιχνίδι με τα πόδια, εξόδους, ρεφλέξ τα θεωρώ αυτονόητα.
Για τον Πασχαλάκη εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μείνει τελικά. Το ξέρει κι ο ίδιος ότι πουθενά δεν θα παίξει καλύτερα. Πιθανώς ίσως στην επόμενη ομάδα που θα συναντηθούν με τον Λουτσέσκου.
Thomas
Γενικά στα πέναλτι οι τφ έχουν ελπίδες να πιάσουν τα κακό χτυπημένα.
Στα πέναλτι η ψυχολογία είναι με τον τφ που δεν έχει να χάσει τίποτα . Όλο το παιχνίδι εκεί παίζεται και στο ποσο μπορεί να διαβάσει τον εκτελεστή ή να τον αγχώσει … αυτά δεν διδάσκονται γιατί δεν υπάρχουν κανόνες .
Γενικά οι «πεναλτακηδες» τφ δεν ήταν καλοί τφ .. αν και δεν ειναι κανόνας αυτό . Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι κανέναν.
Στα πέναλτι η ψυχολογία είναι με τον τφ που δεν έχει να χάσει τίποτα . Όλο το παιχνίδι εκεί παίζεται και στο ποσο μπορεί να διαβάσει τον εκτελεστή ή να τον αγχώσει … αυτά δεν διδάσκονται γιατί δεν υπάρχουν κανόνες .
Γενικά οι «πεναλτακηδες» τφ δεν ήταν καλοί τφ .. αν και δεν ειναι κανόνας αυτό . Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι κανέναν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Δευ 23 Μάιος 2022, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ ωραία η ανάρτηση σου που αφορά τα πέναλτι ,φίλε Τόμας!!!!
Πώς βλέπουνε το ποδόσφαιρο. Την κάθε του λεπτομέρεια. Ειδίκευση!!!!
Πόσο πίσω είμαστε. Πόσο ανάγκη έχουμε από ανθρώπους που σπουδάζουν το ποδόσφαιρο.
Πόσο πίσω είμαστε. Πόσο ανάγκη έχουμε από ανθρώπους που σπουδάζουν το ποδόσφαιρο.
- thomas Murg
Και μόνο με το νικνέιμ που έχεις δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου!-keeper- έγραψε:Thomas

Και για επιβεβαίωση αυτών που λες παραθέτω ένα σχόλιο για τον πεναλτάκια Σέρχιο Γκοϊκοετσέα :
Πολλοί περίμεναν ότι η συνέχεια της καριέρας του θα ήταν εξίσου εντυπωσιακή αλλά οι προσδοκίες δεν επαληθεύτηκαν. Ο Γκοϊκοετσέα δεν κατάφερε να γίνει τερματοφύλακας top επιπέδου και όλοι θυμούνται τον πορτιέρε της εθνικής ομάδας της Αργεντινής από τις εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει στο Μουντιάλ της Ιταλίας. Ο ίδιος πάντως δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τα όσα πέτυχε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στα γήπεδα της Ιταλίας. Ηταν ο παίκτης που πήρε λίγη από τη λάμψη του Μαραντόνα.
Επειδη το διαβασα παντως να πω πως δεν θεωρω καθολου σιγουρες τις ανανεωσεις Κρεσπο,Μπισεσβαρ.Αν ο ΠΑΟΚ ηταν σιγουρος θα ειχε καταθεσει ηδη προτασεις.Προφανως υπαρχουν σκεψεις και αμφιβολιες...
Γκοιγκοετσεα !!!!!
Τι είπες τώρα ρε αλάνι ;;;; Είδωλο μεγάλο !!!!
Αν και αγαπημένος μου ήταν ο τρισμέγιστος Φαν Μπροκελεν ο οποίος είχε πιάσει και αρκετά πέναλτι αν θυμάμαι καλά
Τι είπες τώρα ρε αλάνι ;;;; Είδωλο μεγάλο !!!!
Αν και αγαπημένος μου ήταν ο τρισμέγιστος Φαν Μπροκελεν ο οποίος είχε πιάσει και αρκετά πέναλτι αν θυμάμαι καλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Δευ 23 Μάιος 2022, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thomas Murg
Φίλε Maxpaok είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν διάβαζα στο μακρινό 2004 άρθρο που εξηγούσε πώς οι μεγάλες ομάδες φτιάχναν συστήματα με παίκτες τους να βγαίνουν σκόπιμα οφσάιντ αλλά χωρίς να επηρεάζουν τη φάση για να μπερδεύουν τις αντίπαλες άμυνες.Maxpaok έγραψε:Πολύ ωραία η ανάρτηση σου που αφορά τα πέναλτι ,φίλε Τόμας!!!!
Φίλε Τόμας, δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες πλην κάποιων εξαιρέσεων.
Μόνο ΠΑΟΚ.
Το τελευταίο που γράφεις με εξέπληξε και μένα τελευταία βλέποντας φάσεις από παιχνίδι της Ρεάλ. Πόσοι παίκτες εκτίθενται σε στατικές αλλά και στο αργό πασινγκ γκεημ μόνο και μόνο για να χαλάσουν το αμυντικό κομμάτι του αντιπάλου!!!
Το ερώτημα μου είναι πως προλαβαίνουν και καλύπτουν τις κόντρες που δέχονται!!!!
Κάτι το οποίο σε εμάς όλη την χρονιά ήταν η πληγή μας.
Μόνο ΠΑΟΚ.
Το τελευταίο που γράφεις με εξέπληξε και μένα τελευταία βλέποντας φάσεις από παιχνίδι της Ρεάλ. Πόσοι παίκτες εκτίθενται σε στατικές αλλά και στο αργό πασινγκ γκεημ μόνο και μόνο για να χαλάσουν το αμυντικό κομμάτι του αντιπάλου!!!
Το ερώτημα μου είναι πως προλαβαίνουν και καλύπτουν τις κόντρες που δέχονται!!!!
Κάτι το οποίο σε εμάς όλη την χρονιά ήταν η πληγή μας.
Θεωρώ μεγάλο λάθος αν δεν ανανεώσουν Αρχηγός, Κρεσπο και Σβαμπ.
Το ίδιο θεωρούσα και για Πάσχα αλλά δυστυχώς αυτή η ιστορία τελείωσε. Αισθάνομαι πολύ ανασφαλής σχετικά με το τέρμα στον ΠΑΟΚ.
Το ίδιο θεωρούσα και για Πάσχα αλλά δυστυχώς αυτή η ιστορία τελείωσε. Αισθάνομαι πολύ ανασφαλής σχετικά με το τέρμα στον ΠΑΟΚ.
Τώρα έγινες απόλυτα κατανοητός φίλε μου.
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα μείνει ο Πασχαλακης.
Πιστεύω επίσης ότι έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα μείνει ο Πασχαλακης.
Πιστεύω επίσης ότι έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.