Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Psaras »

makispaspartou έγραψε:Εγώ θα το ξαναπώ και ας φανώ κακός.. Σας φαίνονται εσάς αυτές οι μεταγραφές δείγμα ότι θα χτυπήσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου? Δηλαδή από Βιτάο καταλήξαμε στον Νορβηγό? Επίσης ποιος Περέα έλεος. Καλός χρυσός αλλά είναι για ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα? Εγώ συμπεραίνω δύο πράγματα.. Είτε το μπάτζετ πάλι δε θα είναι μεγάλο για τις μεταγραφές είτε θα κάνουμε πάνω από 10 γιατί τα πρώτα ονόματα που ακούγονται περισσότερο μούδιασμα προκαλούν παρά ενθουσιασμό. Το λέω τώρα 30/4/2022.
Περιμένεις Απρίλη μήνα να ανακοινώσουν 11αδατους παικτες; Και οι δύο ως τωρα είναι παίκτες ροτεισον. Οι 11αδατοι θα ακολουθήσουν μετά τον τελικό κυπέλλου. Εάν κλείσεις και βγουν προς τα έξω ονοματα όπως Βιταο, Κλαεσον, Καμπελα κτλ...δηλαδή παίκτες που προορίζονται για 11αδα θα γίνει η ομαδα νιμου. Τώρα με τα ονόματα που βγηκαν ο μόνος που την σακουλευεται είναι ο Βαρελα και ο Κωνσταντελιας.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Περιμένω περίπου 8 με 10 παίκτες,πήρα λίγο θαρρος στο ματς με τον γαύρο και τον Σοάρες αλλά και την εξέλιξη του Αυγούστου με τον Λουτσεσκου. Και μεγάλο όνομα να είναι ο άλλος πρέπει να μάθει να παίζει με την ομάδα.
Το στοπερακι σκοράρει κι όλας ,ο άλλος είναι λέει κοψια Μπισεβαρ,θα μάθει να παίζει στα μεσοδιαστήματα. Από τους παλιούς θα μείνουν Βιερίνια,Κρέσπο,Μπισεβαρ και παίζεται ο Καντουρι .
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

shogoon έγραψε:Υπάρχει μάνατζερ που αμοιβεται γιαυτη τη δουλειά και κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Οπότε και τον Ξιδαρχιδοπουλο να φέρουν από την Ραχουλα εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αρχικά από την οργάνωση και θα κριθεί στο γήπεδο όπως κρίνεται και ο Ρόναλντο καθημερινά στην ομάδα του. Κάτι φαίνεται να αλλάζει και μου αρέσει.
Ο Ξιδαρχιδοπουλος ρε συ είναι παικταράς. Μακάρι...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Νασμπεργκ βλέπω πριν ενάμιση χρόνο ακουγόταν για premier league,οπότε κάτι θα είδαν και αυτοί και τους άρεσε.
Προφανώς δεν έχω ιδέα για τον παίκτη αλλα φαίνεται κίνηση με λογική.
Φίλε makis είναι Απρίλιος ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα με συγχωρειτε αλλα και για τον Νορβηγο εχω την ιδια αποψη που εχω για τον Ουρουγουανο ισως και λιγο χειροτερη λογω ηλικιας...Στα στοπερ εχουμε μεινει με Ινγκασον,τον τραυματια Μιχαιλιδη,τον μετριοτατο Μιχαι και τους Βαρελα,Κρεσπο των οποιων ληγουν τα συμβολαια.Ακομα και αν ανανεωσει ο συγκινητικος Κρεσπο, εγω ελεγα πως θα χρειαστουμε δυο στοπερ,το ενα εκ των οποιων υψηλου επιπεδου που δεν μπορει να ειναι ο Νορβηγος, οπως και στη πειπτωση του Ουρουγουανου που δεν μπορει παρτενερ του να ειναι ο Μπισεσβαρ.
Μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι κινουμαστε αρχικα για τους παικτες στοιχηματα,παικτες λαβρακια που θα χρειαστουν μεγαλυτερο χρονο προσαρμογης οποτε καλο θα ειναι να βρισκονται εδω τις πρωτες μερες της προετοιμασιας για να ασχοληθουμε στη συνεχεια με τις περιπτωσεις πιο ετοιμων ποδοσφαιριστων...
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

kosths BXL έγραψε:ο περεα απο που προεκυψε δεν το βρισκω πουθενα...μονο στο φορουμ εχει γραφτει ?

Eγω που έψαξα είδα οτι το ανέφερε και ένα βαζελοσάιτ πριν 4-5 μέρες
kos

Δημοσίευση από kos »

makispaspartou έγραψε:Εγώ θα το ξαναπώ και ας φανώ κακός.. Σας φαίνονται εσάς αυτές οι μεταγραφές δείγμα ότι θα χτυπήσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου?
Λίγη ψυχραιμία. Δεν υπάρχει λόγος ούτε για πανικό, ούτε για ενθουσιασμό. Μιλάμε για παίκτες που δεν έχουμε δεί.

Προφανώς η ομάδα γεμίζει σε άδειες θέσεις. Χωρίς στόπερ και αριστερό εξτρέμ το καλοκαίρι δεν βγαίνει ούτε οικογενειακό διπλό στην προετοιμασία.

Μιχαηλίδης είναι τραυματίας και θα αργήσει να γυρίσει. Ο βαρέλα φεύγει. Μένει η ομάδα με max τρία στόπερ χωρίς να γνωρίζουμε τις προθέσεις για μιχαη και Κρέσπο?

Αριστερά που λένε ότι παίζει με δεξί πόδι ο Ουρουγουανός τελειώνει το συμβόλαιο του μπισε και ο δανεισμός του μιτριτσα. Θα μείνουν και οι δύο? Θα μείνει ένας? Κανένας?
Αν πάνε να κρατήσουν τον Ρουμάνο που έχει συμβόλαιο πότε θα το καταφέρουν? Ιούλιο? Αύγουστο?

Ας δούμε τον ρόλο τούς στην ομάδα και μετά συζητάμε αν παίρνεις πρωτάθλημα με αυτούς.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο Κρέσπο αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι παίκτης πολύ υψηλου επιπέδου ( για τα δεδομένα μας ) και δεν μπορεί εύκολα να τον κουνήσει από την 11αδα οποιαδήποτε μεταγραφη,ακόμα και πολύ ακριβή.
Ο Νεσμπεργκ είναι καλός παίκτης αλλά θα χρειαστεί και αυτός τον χρόνο του να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
Φαίνεται ότι ο Μποτο στοχεύει σε σύγχρονους παίκτες αφού ο Νορβηγός έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του την πολύ καλή μακρινή μεταβίβαση και ότι μπορεί να κουβαλήσει μπάλα εύκολα.
Στα μείον του το ότι δεν είναι πολύ δυνατος και ότι ίσως δυσκολευτεί στην αρχή στις καμινάδες του ελληνικού πρωταθλήματος πού στοχεύουν τα βαριά φορ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μακάρι να έχετε δίκιο όσοι πιστεύετε ότι οι Quagliata , Nasberg και Perea θα έρθουν ως βάθος πάγκου, δηλ να αντικαταστήσουν τα κενά του δεύτερου 10αριου, του τραυματία Μιχαηλίδη και του τρίτου φορ ή 4ου εξτρέμ. Ο ΠΑΟΚ όμως δεδομένα χρειάζεται εντεκαδάτα σέντερ μπακ, αριστερό μπακ, δεκάρι, εξτρέμ και ίσως χρειαστεί και τερματοφύλακα και χαφ. Εκτός κι αν ο Λουτσέσκου προορίζει εκ νέου βασικούς Βιειρίνια Μπίσεσβαρ Κρέσπο και Ελ Καντουρί.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έχετε καταλάβει ότι η ομάδα θα κάνει 7-8 προσθήκες το λιγότερ;. Αν χθες βγήκαν 3 ονόματα που θα είναι μέρος του ροτεισον για να φύγουν και τα τελευταία βαρυδια τύπου Μουργκ τι σας χαλάει;
30 Απρίλη έχουμε ακόμα...
Υπομονή και εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που αποδεδειγμένα ξέρει την δουλειά και στον προπονητή που αποδεδειγμένα είναι ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Εγώ Νασμπεργκ κ Κουαλιατα τους άκουσα πρώτη φορά χθες. Τώρα κάνουν δεν κάνουν δεν ξερω. Πως είστε σίγουροι κάποιοι ότι δεν κάνουν για ενδεκαδα η' οτι ειναι κινησεις για β ομαδα δεν μπορώ να καταλάβω. Είδαμε κ Μιτριτσα που όταν ήρθε θα είχε θέση βασικού κ τελικά είχε θέση συμπληρωματικου. Η'του Λυρατζη, που φαντάζομαι όλοι είχαν πρόβλεψει , ότι θα είναι το βασικό μας δεξί μπακ κ ο πιο σταθερός μας παίκτης. Κ αυτά ειναι μόνο δύο παραδείγματα. Εγώ βλέπω καλές ηλικίες, κ το ροστερ σιγά σιγά να γεμίζει. Δε με πειράζει να μην παίξουν απ το πρώτο ματς, αλλά να έχουν καλές προοπτικές. Όπως ο Σοαρες. Που τον βλέπεις, ότι θέλει ματς , αλλά βλέπεις κ πως μπορεί να εξελιχθεί. Εγώ τουλάχιστον. Κ ο Σαστρε μια χαρα κινηση ήταν. Δεν είναι λίγος σε καμμια περίπτωση.

Έγραψε κ κάποιος: " δυστυχώς δεν είμαστε Βέλγιο η' Ολλανδία" . Να γίνουμε κάποια στιγμή λέω εγώ. Θα μου πει κάποιος, εξαρταται μονο απο μας; Ας κανουμε εμεις το πρωτο βημα. Κ οι οπαδοί, οχι μονο η ομαδα, να στηριξουμε. Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα κ εδώ κοιτάμε μόνο τα αποτελέσματα. Αυτα
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

makispaspartou έγραψε:Μακάρι να έχετε δίκιο όσοι πιστεύετε ότι οι Quagliata , Nasberg και Perea θα έρθουν ως βάθος πάγκου, δηλ να αντικαταστήσουν τα κενά του δεύτερου 10αριου, του τραυματία Μιχαηλίδη και του τρίτου φορ ή 4ου εξτρέμ. Ο ΠΑΟΚ όμως δεδομένα χρειάζεται εντεκαδάτα σέντερ μπακ, αριστερό μπακ, δεκάρι, εξτρέμ και ίσως χρειαστεί και τερματοφύλακα και χαφ. Εκτός κι αν ο Λουτσέσκου προορίζει εκ νέου βασικούς Βιειρίνια Μπίσεσβαρ Κρέσπο και Ελ Καντουρί.
Φίλε ποιο βάθος πάγκου. Αριστερόποδαρο σέντερ μπακ είναι. Έχεις κ το Μιχαηλίδη. Δεν θα ρθει άλλος,αυτοί οι δύο θα την παίζουν τη θέση αντε κ ο Κρεσπο αν μείνει για καμμια σεζον ακομα μέχρι να επανέλθει πλήρως ο Μιχαηλίδης.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Και κάτι που δε βλέπω να έχει γραφτεί...
Ναι μεν ισχύει εν μέρει το γνωστό "αν ήταν καλοί θα τους τσίμπαγαν από καλό πρωτάθλημα" και τα λοιπά
ΑΛΛΑ επίσης ισχύει το ότι ομάδες στην Ευρώπη ανάλογου μεγέθους με τον ΠΑΟΚ (άρα όχι στα τοπ 5 πρωταθλήματα), κάνουν κυρίως τέτοιου τύπου κινήσεις και όσες τους βγαίνουν, τους φέρνουν λεφτά μετά. Μπορεί να σε βγει Μουργκ, μπορεί και Τσίμιροτ, που ξέρεις. Είδαμε μωρέ και τις "εγνωσμένες αξίες" του Λόπες και του Ονιεκούρου που τώρα ψάχνουν κάπου να τους φορτώσουν...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για τον Νορβηγό υπάρχει κάνα βίντεο;;
Ταχύτητα εχει;
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Σίγουρα στο άκουσμα των δύο αυτών δεν είναι για να πεις "εντάξει παιχταράδες" ή "πω τι κριάρια".
Δεν έχει νόημα γιατί εμείς δεν έχουμε στοιχεία του παιχνιδιού τους.

Και η ταπεινή μου γνώμη δεν είναι και τόσο θετική, όχι γιατί περιμένω να ξοδευτούν πολλά λεφτά για "γνωστούς" παίχτες, αλλά λόγω πρωταθλημάτων περισσότερο.
Φυσικά οι Νορβηγοί είναι ανερχόμενοι (η εμπειρία μας με τον αριστερό μπακ που είχαμε δεν ήταν κι η καλύτερη), αλλά το επίπεδο της Βολερένγκα ας μη γελιόμαστε είναι πολύ χαμηλό.
Και στα 26 του ο Νάσμπεργκ θα μπορούσε να ήταν δοκιμασμένος σε κάπως πιο ανώτερο ευρωπαικό πρωτάθλημα και εκεί να ήταν πιο ορθή κίνηση.
Ο Ουρουγουανός παίζει σε πιο σκληρό πρωτάθλημα και για την ηλικία του έχει αρκετά παιχνίδια στην ομάδα του.
Κι οι δυο με παραστάσεις σε μέτριο επίπεδο κι αυτό είναι που κάπως σε κρατάει πίσω ως οπαδό.

Προφανώς ο Μπότο γνωρίζει κι ο Λούτσε αποφασίζει.

Υ.Γ. Μπίσε βασικό 10αρ και του χρόνου :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”