ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 20/3 19:30 CosmoteSports
- navigator11
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 20/3 19:30 CosmoteSports
Δε θα επέτρεπε ΠΟΤΕ ο Λουτσέσκου χαλάρωση. Θα κατέβει η ομάδα όπως οφείλει.Napoli4 έγραψε:Πραγματικά αν θέλουμε να χτίσουμε μέταλλο πρωταθλητή, και νοοτροπία ομάδας που κυνηγάει κάθε χρόνο 3 διοργανώσεις, πρέπει να κόψουμε αυτά τα "ας βάλει τα δεύτερα", "δεν με νοιάζει η αεκ, μόνο η Μαρσέιγ".
Κακώς τα κάναμε με την Ευρώπη για χάρη του πρωταθλήματος, κακώς τα κάνουμε τώρα.
Προφανώς θα γίνει κάποιου βαθμού rotation, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει χαλαρότητα.
-
Θελω γι αλλη μια φορα
ΠΞΣ και ΝΕΝΕΜ!
Ζηταω πολλα;
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΥΓ. Τωρα που δεν ακολουθει
ευρωπαικο ματς στο καπακι και
με μικρο ροτεισον τους εχουμε!
ΠΞΣ και ΝΕΝΕΜ!
Ζηταω πολλα;
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΥΓ. Τωρα που δεν ακολουθει
ευρωπαικο ματς στο καπακι και
με μικρο ροτεισον τους εχουμε!
εγώ προσωπικά πιστεύω πως όσοι δεν έζησαν λόγω απουσίας τους πανηγυρισμούς της Πέμπτης,
θα σκυλιάσουν να φέρουν την νίκη για να βιώσουν όλη αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα που αποδεικνύουν
μια εικόνα οικογένειας στην ομάδα.
Άρα, Κούρτιτς, Αντρίγια, Σάστρε και Ζαμπά, θεωρώ πως θα είναι εκ των προταγωνιστών.
Καντούρι δεν αναφέρω, διότι το αν θα είναι διαθέσιμος ή όχι, δεν το γνωρίζω.
θα σκυλιάσουν να φέρουν την νίκη για να βιώσουν όλη αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα που αποδεικνύουν
μια εικόνα οικογένειας στην ομάδα.
Άρα, Κούρτιτς, Αντρίγια, Σάστρε και Ζαμπά, θεωρώ πως θα είναι εκ των προταγωνιστών.
Καντούρι δεν αναφέρω, διότι το αν θα είναι διαθέσιμος ή όχι, δεν το γνωρίζω.
- Dimitris_L4
Επιστράτευση Βαρελα διαβάζω...
Γαμω τν αντιχριστο μου θα πω..
Μακρυά (δν τν χαρακτηρίζω γτ θα φαω πολλα Μπαν) από την ομάδα...
Γαμω τν αντιχριστο μου θα πω..
Μακρυά (δν τν χαρακτηρίζω γτ θα φαω πολλα Μπαν) από την ομάδα...
Και γω ξενερωσα με τον ταληροφονια. Σε περιπτωση που χρειαζοταν, ας επαιρνε λεπτα συμμετοχης ο Κουλιερακης δηλαδη που θα ηταν το προβλημα?
Αλλωστε φανταζομαι θα ξεκινησουμε με Ινγκασον-Μιχαι στην ενδεκαδα, αρα πολυ πιθανο να μην χρειαστει να μπει καν κεντρικος αμυντικος. Γιατι την κανουμε παλι μελος της ομαδας αυτην την Πρασινοακρωτηριανη τοξικοτητα?
Αλλωστε φανταζομαι θα ξεκινησουμε με Ινγκασον-Μιχαι στην ενδεκαδα, αρα πολυ πιθανο να μην χρειαστει να μπει καν κεντρικος αμυντικος. Γιατι την κανουμε παλι μελος της ομαδας αυτην την Πρασινοακρωτηριανη τοξικοτητα?
-
Τραγικό! Μην τυχόν. Και ούτε καν αποστολή! Κρίμα τα παιδιά που κάνουν τις προπονήσεις τους και περιμένουν μια ευκαιρία.
Δεν θέλω να τον δω!
Δεν θέλω να τον δω!
Πωωω ξενέρωμα.
Ο υπαίτιος της απώλειας τίτλου επανέρχεται;
Καλύτερα να παίζει Κουλιεράκης και να ανδρώνεται παρά ο διεγραμένος με τις ιδιοτελείς ανεκδιήγητες εμφανίσεις του που μας στέρησαν τον τίτλο. Ασε που δεν θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένος, αφού δεν περίμενε ότι θα επιστρέψει ξανά, πόσο μάλλον να πρέπει και να προσπαθήσει από πάνω για αν φτάσει την απαράδεκτη απόδοση του που προσφέρει αρνητικά στην ομάδα.
Κουλιεράκης και πάλι Κουλιεράκης.

Ο υπαίτιος της απώλειας τίτλου επανέρχεται;

Καλύτερα να παίζει Κουλιεράκης και να ανδρώνεται παρά ο διεγραμένος με τις ιδιοτελείς ανεκδιήγητες εμφανίσεις του που μας στέρησαν τον τίτλο. Ασε που δεν θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένος, αφού δεν περίμενε ότι θα επιστρέψει ξανά, πόσο μάλλον να πρέπει και να προσπαθήσει από πάνω για αν φτάσει την απαράδεκτη απόδοση του που προσφέρει αρνητικά στην ομάδα.

Κουλιεράκης και πάλι Κουλιεράκης.
- john4serres
Eίναι κρίμα να μην παίξει το καμάρι μας, fernando varela.BlackFriday έγραψε:Τραγικό! Μην τυχόν. Και ούτε καν αποστολή! Κρίμα τα παιδιά που κάνουν τις προπονήσεις τους και περιμένουν μια ευκαιρία.
Δεν θέλω να τον δω!
Αρα ο Κουλιερακης θα παιξει κ ο Βαρελα θα ειναι αλλαγη; Ας παει με Γιαχτση Παναγιωτου στην αποστολη. Αιντε να δουμε. Μειναμε μονο με Ιγκασον.
- john4serres
- Dimitris_L4
Από που προκυπτει αυτό?Cylon-4 έγραψε:Ο Μιχαι εχει κορωνα..... εκτος αποστολης θα ειναι
-