Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Απλα, λιτά και απέριττα.
Φάνηκε να υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ζαμπα, τον Σοαρες θα τον κρίνω με τη νέα σεζόν.
Πάμε τώρα για τα σπουδαία της Πέμπτης.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φάνηκε να υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ζαμπα, τον Σοαρες θα τον κρίνω με τη νέα σεζόν.
Πάμε τώρα για τα σπουδαία της Πέμπτης.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
ABOLEYTOI έγραψε:Τι θα γίνει με τα διαρκείας για το ευρωπαϊκό;
Το καλό που τους θέλω, να ισχύουν.
- V-olakiotis
Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη, σε βαρύ γήπεδο και με πολλές αλλαγές.
Δεν υπήρξε υστερησας, Ζαμπά, Σάστρε, Καντουρι, Ινγκι οι καλυτεροι!
Μπράβο και στον Μιχαηλίδη για το σεντερμπακισιο τεμάχιο!
Πάμε να σκισουμε τη Γάνδη!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Δεν υπήρξε υστερησας, Ζαμπά, Σάστρε, Καντουρι, Ινγκι οι καλυτεροι!
Μπράβο και στον Μιχαηλίδη για το σεντερμπακισιο τεμάχιο!
Πάμε να σκισουμε τη Γάνδη!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μας έφυγε και το άγχος τού αήττητου τού γάβρου, το οποίο ούτως ή άλλως δεν άξιζε με τίποτε. Έγινε βέβαια με πολύ κουφό τρόπο που κάποια σκοπιμότητα πρέπει να κρύβει.
Όλα όμορφα χθες. Όλοι σχεδόν Θετικότατοι και η ομάδα να δουλεύει σαν ρολόι. Ψήφισα τον Ελ Καντουρι γιατί τον έχω σταυρωσει και χθες φοβήθηκα μην τον ματιασω. Πήγα Λαμία, άκρη δεν έβγαλα αφού η σελίδα ΔΕΝ δούλεψε και μπήκανε μόνο τα διαρκείας όσο κι αν ψαχτηκαμε 5 άτομα. Φάγαμε τρελή βροχή αλλά το καταχαρηκαμε πέραν τις εμφάνισης και του ψαροξεπαρθενεματος για τις φωτό με παρά πολλούς παίκτες μας και κυρίως για το συνειμμενο:

- ΑποστόληςΑ
Εγώ βλέποντας τη σύνθεση, αλλά κυρίως το βρεγμένο τερέν δεν ήμουν καθόλου αισιόδοξος ότι θα πηγαίναμε καλά. Τελικά όμως τα καταφέραμε. Δεν περίμενα να αποδώσουν καλά οι Ζαμπά, Μουργκ και Καντουρί, αλλά όλοι έπαιξαν καλύτερα απ' ό,τι εγώ τουλάχιστον περίμενα. Αντίθετα περίμενα ότι επιτέλους θα ξεμπουκώσει ο Τσόλακ, αλλά με απογοήτευσε για μία ακόμη φορά. Δεν είναι μόνο ότι ήταν πολύ ακίνδυνος, είναι ότι μόλις η μπάλα έφτανε σε αυτόν χανόταν και ξεκινούσαν οι αντίπαλοι αντεπίθεση.
Καλύτερα, χίλιες φορές, ο Κούτσιας.
Καλύτερα, χίλιες φορές, ο Κούτσιας.
Και εγώ είχα ένα κακό προαίσθημα λόγω του αγωνιστικού χώρου και ειδικά για τον Ζαμπά περισσότερο. Κάπως έτσι ήταν το γήπεδο της Δράμας που τραυματίστηκε.
Βελτιωμένος κι ο Σοάρες σήμερα που δείχνει ότι σιγά σιγά θα αφομοιώνεται από την ομάδα. Όσο για το παιχνίδι ειμασταν εξαιρετικοί!! Η ομάδα χόρευε στο νερό κι ήταν από εκείνες τις εμφανίσεις που φέρνουν πολύ προκλητικά την σφραγίδα Λουτσεσκου. Χιλιάδες μπραβο κι τώρα πάμε για τα πολύ μεγάλα ευρωπαϊκά ματς της ιστορίας μας. Ο αγώνας της Πέμπτης είναι για μένα ο πιο σημαντικός μέχρι κι τον επόμενο ευρωπαϊκό.
Όλοι στο γήπεδο την Πέμπτη!!!!
Όλοι στο γήπεδο την Πέμπτη!!!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είχα ξαναπει πριν κάτι αγωνιστικές και το ξαναλέω και τώρα που τελείωσε η κανονική διάρκεια , πως η ομάδα στον 2ο γύρο έκανε πορεία πρωταθλητισμού!
4 ισοπαλίες , η μία με γαύρο σε ματς που ήσουν ανώτερος , μία με κουλα παίζοντας με 10 παίχτες από το 20 , και 2 σε ματς που έκανες συντήρηση για τα ευρωπαϊκά.
Η ομάδα δείχνει να αποκτά μέταλλο πρωταθλητή και ο Λουτσεσκου έχει δώσει κίνητρο στους παίχτες , κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι του χρόνου με κάποιες σωστές προσθήκες θα είμαστε νούμερο 1 φαβορί για τον τίτλο.
Και όλα αυτά με ένα ρόστερ το οποίο υστερεί πολύ ποιοτικά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές..
4 ισοπαλίες , η μία με γαύρο σε ματς που ήσουν ανώτερος , μία με κουλα παίζοντας με 10 παίχτες από το 20 , και 2 σε ματς που έκανες συντήρηση για τα ευρωπαϊκά.
Η ομάδα δείχνει να αποκτά μέταλλο πρωταθλητή και ο Λουτσεσκου έχει δώσει κίνητρο στους παίχτες , κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι του χρόνου με κάποιες σωστές προσθήκες θα είμαστε νούμερο 1 φαβορί για τον τίτλο.
Και όλα αυτά με ένα ρόστερ το οποίο υστερεί πολύ ποιοτικά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές..