Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αισιοδοξία για σοάρες μου άρεσε αρκετά. Αισιόδοξος κ για ζαμπα που είχε νευρο κ όρεξη. Πασχαλακης εξαιρετικός. Βιειρινια έπαιξε μόνο με την εμπειρία κ ήταν καλός. Πιο μαγκωμενος σημερα ο σαστρε κ κουρασμένος ο Ζίβκοβιτς. Καλός Ινγκανσον κ καλυτερος απο τα προηγουμενα ο Μιχαηλίδης. Τσιγγαρας μια χαρά βελτιώνεται κ μου αρέσει. Πήγε να το παρει ο Λουτσέσκου το μάτς αλλά όχι με υπερβολικο ζήλο κ πιστευω λόγω πεμπτης. Δίκαιο αποτέλεσμα αν κ νομίζω ότι αν έμπαινε γκολ μετά το 80 θα ήταν από εμάς. Είμαι χαρουμενος γιατί τα μηνύματα για την επόμενη χρονιά φαίνονται θετικά ( σαστρε, σοάρες, Ινγκανσον, ζαμπα). Θέλουμε ένα που να ξέρει την μπάλα του Μπίσεσβαρ με αντοχές κ τρεξίματα ακπομ
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο αντί να κουραστούμε εμείς, κουράστηκαν οι του Ο.Α.Ρ.Η.Σ., πήραμε τον έλεγχο αλλά η τελική μας προσπάθεια πήγαινε στα αζήτητα. Πιστεύω πως ο Μπότο βλέπει πολύ καλά τι χρειάζεται η ομάδα.
Με εντυπωσίασε σήμερα ο Τσιγγάρας που ήταν παντού τουλάχιστον μέχρι το 75΄ και είχε πολύ καλές πάσες μπροστά. Μ' άρεσε και ο Σοάρες που θέλει αγώνες για να δέσει με την ομάδα. Πολύ καλός ο Μιχαηλίδης, στο β΄ ο Σάστρε και με 2-3 σωτήριες επεμβάσεις ο Αλέξανδρος.
Γενικά μέτρια η ομάδα αν και καλύτερη από ότι πριν τρία βράδια, αλλά σωστή τακτικά και πλην εξαιρέσεων σταθερή στην άμυνα. Την Πέμπτη το βράδυ θέλουμε πολύ καλύτερη απόδοση, γιατί οι Δανοί τρέχουν το διπλάσιο από ότι του συμπολίτη.
Με εντυπωσίασε σήμερα ο Τσιγγάρας που ήταν παντού τουλάχιστον μέχρι το 75΄ και είχε πολύ καλές πάσες μπροστά. Μ' άρεσε και ο Σοάρες που θέλει αγώνες για να δέσει με την ομάδα. Πολύ καλός ο Μιχαηλίδης, στο β΄ ο Σάστρε και με 2-3 σωτήριες επεμβάσεις ο Αλέξανδρος.
Γενικά μέτρια η ομάδα αν και καλύτερη από ότι πριν τρία βράδια, αλλά σωστή τακτικά και πλην εξαιρέσεων σταθερή στην άμυνα. Την Πέμπτη το βράδυ θέλουμε πολύ καλύτερη απόδοση, γιατί οι Δανοί τρέχουν το διπλάσιο από ότι του συμπολίτη.
Μετά από χρόνια η ομάδα είχε στα παιχνίδια με τον αρη το κατάλληλο μενταλιτι που λέει και ο προπονητής
Δεδομένων των συνθηκών του αγώνα που έγινε εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων η ομάδα ήταν καλή.Εαν ήταν σε λίγο καλύτερη μέρα μεσοεπιθετικά τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Το πρόβλημα βέβαια σε αυτό το παιχνίδι θα υπήρχε εάν έπρεπε να το κερδίσουμε πάση θυσία ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα.Τοτε μάλλον θα έλεγα διαφορετικά πράγματα.
Τέλος πάντων.Νικη την Πέμπτη.
Δεδομένων των συνθηκών του αγώνα που έγινε εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων η ομάδα ήταν καλή.Εαν ήταν σε λίγο καλύτερη μέρα μεσοεπιθετικά τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Το πρόβλημα βέβαια σε αυτό το παιχνίδι θα υπήρχε εάν έπρεπε να το κερδίσουμε πάση θυσία ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα.Τοτε μάλλον θα έλεγα διαφορετικά πράγματα.
Τέλος πάντων.Νικη την Πέμπτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alp920 την Κυρ 20 Φεβ 2022, 21:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Τον αγώνα σαν αγώνα θα τον ξεχάσουμε σε 1 μήνα.
Αυτά που θα θυμάμαι για πάντα, είναι:
[youtube]aRXKLpQxuDo[/youtube]
Spoiler alert: στη σιγή φώναζαν.
[youtube]lwr1BmYl60w[/youtube]
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ, ΙΣΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ.
Επίσης, κρατάω το κλάμα του Mancini που δείχνει το ερυθροκίτρινο ποιόν των σκουληκιών.
ΘΕΛΩ ΤΟ GIF
Αυτά που θα θυμάμαι για πάντα, είναι:
[youtube]aRXKLpQxuDo[/youtube]
Spoiler alert: στη σιγή φώναζαν.
[youtube]lwr1BmYl60w[/youtube]
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ, ΙΣΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ.
Επίσης, κρατάω το κλάμα του Mancini που δείχνει το ερυθροκίτρινο ποιόν των σκουληκιών.
ΘΕΛΩ ΤΟ GIF
Ομαδα χειροτερη που δεν καταφερνεις για δευτερη φορα σε μια χρονια να την κερδισεις και αποτυγχανεις να κανεις ευκαιριες εκει που πελαγοδρομει απλα ειναι θεμα ανικανοτητας. Τον ιδιο αγωνα με την Τουμπα κανανε απλα ημασταν ανικανοι οπως και τοτε. Το να πουμε μπραβο που δεν ητανε χειροτεροι δεν νομιζω να γλυκαινει το χαπι. Απλα λιγοι ως παικτες. Και αν δεν ηταν ο Πασχαλακης ισως και να το τρωγαμε κι απο πανω αλλα και παλι δεν θα ετρεχε μια. Λουτσο, καποια στιγμη πρεπει να τους μαθεις να κανουν κανα γεμισμα οταν κερδιζουμε στημενη φαση ΜΠΑΣ και σκοραρουμε. Ουτως ή αλλως χαμενο το πρωταθλημα απο τον αγωνα με τον απογονο στην Τουμπα, μια χαρα θελαμε μπας και ξεπλυθει το ρεζιλικι του πρωτου γυρου, αλλα ειπαμε. Ο μηνας εχει εννια και ο Ιβαν πληρωνει χασει κερδισει.
Εγώ ένα ξέρω, τόσο καιρό η ομάδα κέρδιζε, από την στιγμή που επέστρεψε ο Ελ Καντουρι ουτε γκολ δεν έχουμε βάλει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ουτε αποτυχια αλλα και ουτε επιτυχια. Το μονο καλο οτι αφησαμε τον Αρη-2013 σε αποσταση απο την πρωτη εξαδα. Στο τελευταιο 20λεπτο κυριαρχησαμε αλλα δεν καταφεραμε να δημιουργησουμε ευκαιριες για γκολ.
Εαν προκριθουμε την Πεμπτη τοτε η σημερινη ισοπαλια δεν θα μας νοιαζει και πολυ. Αποκλεισμος ομως θα σημαινει οτι μεσα σε λιγες ημερες θα χασουμε οριστικα δυο απο τους τρεις στοχους. Τρομερη πιεση και οπωσδηποτε προκριση την Πεμπτη γιατι αλλο ειναι να εισαι στην φαση των 16 και αλλο στην φαση των 32.
Εαν προκριθουμε την Πεμπτη τοτε η σημερινη ισοπαλια δεν θα μας νοιαζει και πολυ. Αποκλεισμος ομως θα σημαινει οτι μεσα σε λιγες ημερες θα χασουμε οριστικα δυο απο τους τρεις στοχους. Τρομερη πιεση και οπωσδηποτε προκριση την Πεμπτη γιατι αλλο ειναι να εισαι στην φαση των 16 και αλλο στην φαση των 32.
Τι σχέση έχει ο Βόλος και η Λάμια??? Άλλα παιχνίδια, άλλη σημασία, άλλη προσοχή σε αυτό, ειδικών συνθηκών.
Κράτησα την ένταση και το πάθος που είχαμε, ίσως το πρώτο μας παιχνίδι σε αυτό τον ρυθμό.
Σαστρε, μια χαρά μεταγραφή.
Σοαρες, ίσως ακόμη καλύτερη μεταγραφή.
Πάμε παρακάτω,
Κράτησα την ένταση και το πάθος που είχαμε, ίσως το πρώτο μας παιχνίδι σε αυτό τον ρυθμό.
Σαστρε, μια χαρά μεταγραφή.
Σοαρες, ίσως ακόμη καλύτερη μεταγραφή.
Πάμε παρακάτω,
Το ότι δεν έχουμε τελικές στο τέρμα δεν σας προβλημάτισε;Το ότι επίσης ο συμπολίτης έχασε 3 ευκαρίες μάτια;;
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ καλό ματς έχοντας παίξει Πέμπτη έχοντας ταξίδι
Δημιουργησαμε τόσες προϋποθέσεις και στην τελική ενέργεια τα κάναμε χάλια
Το ότι πάτησε τελευταίο 15λεπτο ο Μπίσεσβαρ πάνω από 5 φορες μέσα στην περιοχή και δεν. Τελειώσαμε καμία φάση είναι τρομερό.
Μιλαμε η μπαλα γύρναγε επί 10 λεπτά μέσα στην περιοχή τους. Ασφυκτική πίεση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημιουργησαμε τόσες προϋποθέσεις και στην τελική ενέργεια τα κάναμε χάλια
Το ότι πάτησε τελευταίο 15λεπτο ο Μπίσεσβαρ πάνω από 5 φορες μέσα στην περιοχή και δεν. Τελειώσαμε καμία φάση είναι τρομερό.
Μιλαμε η μπαλα γύρναγε επί 10 λεπτά μέσα στην περιοχή τους. Ασφυκτική πίεση.
Eνα πολυ καλο ποδοσφαιρικο παιχνιδι
για το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Πανω κατω η μπαλα. Σωστη αναπτυξη.
Ευκαιριες εκατερωθεν.
Η ομαδα επαιξε δυνατα και αν αναλογιστει
κανεις την κουραση ηταν αυτη που στα τελευταια λεπτα
εκλεισε στα καρε του τον αρη.
Κορυφαιος ο Πασχαλακης. Εντυπωσιακη εμφανιση.
Ψηφισα Μπισε γιατι μας αρεσει δε μας αρεσει
ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΟ και ολες οι μπαλες
και οι φασεις περνουσαν απο αυτον.
Μπραβο στον Μποτο για τον Σοαρες.
Δεν ξερω πως θα εξελιχθει αλλα ο ανθρωπος
εχει ματι και ο παιχτης ειναι αυθεντικο ταλεντο
με συγχρονο τροπο σκεψης παιχνιδιου.
Μπραβο και για τον Σαστρε.
Τσιγγαρας και Ακπομ ακουραστοι.
Εντυπωσιακο παιχνιδι απο Μιχαηλιδη.
Σοβαρος Ινγκασον. Καλος ο αρχηγος
εβγαλε ενενηνταλεπτο.
Ο Ζαμπα εχει προσθεσει νεες κινησεις
και ειναι πιο μεθοδικος αλλα παραμενει ατομιστης.
Αν δεν ηταν θα ηταν ο κορυφαιος του αγωνα.
Την ομαδα την κρινουμε συμφωνα με τους παιχτες
που εχουμε και την κουραση που εχουν σε σχεση με εναν
ξεκουραστο αντιπαλο που επαιζε το ματς της ζωης του
και οχι με τους παιχτες που θελαμε να ειχαμε.....
Αρνητικο το -11. Θετικο το γεγονος οτι ο αρης
θα παιξει για τη σωτηρια του και ετσι στα πλει οφ
καμια φορα γινονται και θαυματα.
για το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Πανω κατω η μπαλα. Σωστη αναπτυξη.
Ευκαιριες εκατερωθεν.
Η ομαδα επαιξε δυνατα και αν αναλογιστει
κανεις την κουραση ηταν αυτη που στα τελευταια λεπτα
εκλεισε στα καρε του τον αρη.
Κορυφαιος ο Πασχαλακης. Εντυπωσιακη εμφανιση.
Ψηφισα Μπισε γιατι μας αρεσει δε μας αρεσει
ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΟ και ολες οι μπαλες
και οι φασεις περνουσαν απο αυτον.
Μπραβο στον Μποτο για τον Σοαρες.
Δεν ξερω πως θα εξελιχθει αλλα ο ανθρωπος
εχει ματι και ο παιχτης ειναι αυθεντικο ταλεντο
με συγχρονο τροπο σκεψης παιχνιδιου.
Μπραβο και για τον Σαστρε.
Τσιγγαρας και Ακπομ ακουραστοι.
Εντυπωσιακο παιχνιδι απο Μιχαηλιδη.
Σοβαρος Ινγκασον. Καλος ο αρχηγος
εβγαλε ενενηνταλεπτο.
Ο Ζαμπα εχει προσθεσει νεες κινησεις
και ειναι πιο μεθοδικος αλλα παραμενει ατομιστης.
Αν δεν ηταν θα ηταν ο κορυφαιος του αγωνα.
Την ομαδα την κρινουμε συμφωνα με τους παιχτες
που εχουμε και την κουραση που εχουν σε σχεση με εναν
ξεκουραστο αντιπαλο που επαιζε το ματς της ζωης του
και οχι με τους παιχτες που θελαμε να ειχαμε.....
Αρνητικο το -11. Θετικο το γεγονος οτι ο αρης
θα παιξει για τη σωτηρια του και ετσι στα πλει οφ
καμια φορα γινονται και θαυματα.
Ρε δεν βάλαμε γκολ σε 2 ματς φέτος στον τραγικό φετινό οαρης και πήραμε 1 βαθμό από τους 6 και κάποιοι είναι και ικανοποιημένοι.
Ρε να τρελαίνεσαι, ρε.
Το σταματάω εδώ γιατί θα πω χοντράδες.
Πρόκριση την Πέμπτη γιατί σε διαφορετική περίπτωση είμαστε δύσκολα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε να τρελαίνεσαι, ρε.
Το σταματάω εδώ γιατί θα πω χοντράδες.
Πρόκριση την Πέμπτη γιατί σε διαφορετική περίπτωση είμαστε δύσκολα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Η πρώτη φάση του ρουλη ίσως είναι οφσάιντ.proedros έγραψε:Το ότι δεν έχουμε τελικές στο τέρμα δεν σας προβλημάτισε;Το ότι επίσης ο συμπολίτης έχασε 3 ευκαρίες μάτια;;
Η δεύτερη φάση ξεκινά από φαουλ στον ζαμπα
Η τρίτη είναι ένα ατομικό λάθος του Αντελινο.
Δεν έχεις τελικές γιατί οι επιθετικοι μας δεν ήταν καθόλου καλοί στο τελευταίο κομμάτι το γηπέδου.
Το δίδυμο Σοάρες-Τσιγγάρας είναι εικόνα από το μέλλον, ή μάλλον από το άμεσο παρών, και έδειξε τι πρέπει να κάνει ένα καλό κεντρικό δίδυμο.
- Montrealiotis
Εγώ πάντως δεν τον είδα να γκρινιάζει στους συμπαίκτες του σήμερα. Επειδή το λες πολύ καιρό τώρα προσπάθησα να δώσω λίγο παραπάνω σημασία σε αυτό.renegade έγραψε:Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα.
Δεν πρέπει να έχω δει άλλο ματς που οι τρεις μεσοεπιθετικοι κατάφεραν να έχουν 0 θετικές ενέργειες στο σύνολο..
Εντάξει το πράγμα με τον ζιφκο από αστείο πάει να γίνει εφιάλτης...90 λεπτά δεν βρήκε συμπαίκτη... Ήμαρτον
Καλά για τα κόρνερ δεν θα μιλήσω
Ο Ζιφκοβιτς πρέπει να κάτσει πάγκο να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί.