24. Μάριος Τσαούσης
Re: 24. Μάριος Τσαούσης
Με τέτοια έκρηξη, νεύρο,χτυπήματα...αν βελτιωθεί αμυντικά θα είναι για πλάκα τον νέο βασικό μπακ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ναι αλλα δεν επαιξε αριστερο μπακ,αλλα αριστερο χαφ.
Εγω θελω να τον δω ξανα ως αριστερο μπακ
Εγω θελω να τον δω ξανα ως αριστερο μπακ
theo-drama έγραψε:Μου άρεσε σαν χαφ-εξτρεμ, πίσω θέλω να τον δω κι άλλο.
Πάντως όσο παίρνει παιχνίδια γίνεται καλός.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μετά τον Κουλιεράκη, νομίζω η καλύτερη παρουσία νεαρού από τις ακαδημίες που ανέβηκαν στην Ολλανδία, και ευχάριστη έκπληξη της προετοιμασίας.
Ιδίως από τον συγκεκριμένο δεν το περίμενα, γιατί πέρσι έδειξε κακά δείγματα νοοτροπίας με τη Β ομάδα (σε αντίθεση με τον Τάχατο), αλλά ξεκινάει η προετοιμασία και βλέπεις ένα παιδί που επέστρεψε 2 κλικ σωματικά πιο έτοιμος και με τα πόδια να πατάνε στο έδαφος.
Πολλά μπράβο Μάριε, ίσως φέτος να είναι η δικιά σου χρονιά μετά τον Λευτέρη!
Ιδίως από τον συγκεκριμένο δεν το περίμενα, γιατί πέρσι έδειξε κακά δείγματα νοοτροπίας με τη Β ομάδα (σε αντίθεση με τον Τάχατο), αλλά ξεκινάει η προετοιμασία και βλέπεις ένα παιδί που επέστρεψε 2 κλικ σωματικά πιο έτοιμος και με τα πόδια να πατάνε στο έδαφος.
Πολλά μπράβο Μάριε, ίσως φέτος να είναι η δικιά σου χρονιά μετά τον Λευτέρη!
Μακαρι να καθιερωθει. Ειναι απο τους παιχτες που καναν αισθηση απο τις μικρες ομαδες, και θα ηταν αμαρτια να μην εχει τελικα την εξελιξη που θα μπορουσε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Aυτος είναι ταυρι ρε μην τον φοβάστε. Είναι και τεχνικά πολύ καλός. Το μόνο που πρέπει να δουλέψει είναι η ομαδική άμυνα.
- ΑποστόληςΑ
-
Οχι.-ΑποστόληςΑ έγραψε:Αριστερό μπακ έπαιξε;
Μπροστα αριστερα επαιξε κι απο πισω του ο Ραφα!
Το παλικάρι επαιξε στα 2 πρώτα φιλικα απο 1 ημίχρονο αριστερο μπακ και στα επόμενα 2 αριστερα μπροστά.serres60 έγραψε:Ναι και αμυντικά ήταν τρικυμία. Θέλει δουλειά πίσω.
Εγω θεωρούσα τυπική την παρουσία του στην προετοιμασία αλλά με την προσπάθεια του έδειξε πως είναι παρων και αξίζει μεγαλύτερης προσοχης.
Τωρα λέξεις οπως τρικυμία κτλ είναι βαριές κ μονο κακό κάνουν και ειδικά οταν πρόκειται για νεαρά και δικα μας παιδια.
Και αυτος κ ο τζιμας παρουσιάζουν ενδιαφερον αλλά βρίσκονται στα 22 κ 21 αντίστοιχα οπότε φέτος πρέπει να παιξουν και οχι να βλέπουν... Βοήθησε σε αυτο ο ΠΑΟΚ Β αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό
Το πίσω κομμάτι εύκολα φτιάχνεται μιας που είναι αλτικος, γρήγορος και δυνατός.
Το μπροστά θέλει περισσότερη δουλειά.
Γι'αυτό κι οργανισμός από πέρσι είχε δώσει οδηγίες για να πάρει παιχνίδια προωθημένος.
Αν καταφέρει και κάνει το κλικ και τον ευνοήσουν οι συγκυρίες πιθανόν να κάνει καλή καριέρα.
Το μπροστά θέλει περισσότερη δουλειά.
Γι'αυτό κι οργανισμός από πέρσι είχε δώσει οδηγίες για να πάρει παιχνίδια προωθημένος.
Αν καταφέρει και κάνει το κλικ και τον ευνοήσουν οι συγκυρίες πιθανόν να κάνει καλή καριέρα.
- WeWillRockYou
Σήμερα νομίζω πως ο βασικός του στόχος ήταν να μην κάνει το μεγάλο λάθος.
Για πρώτη εμφάνιση φέτος,αυτό είναι οκέι, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του, για να σταθεί και να βρει ρόλο στην ομάδα. Μπρος στο δρόμο που χάραξε ο Λύρατζης λοιπόν.
Μου έκανε εντύπωση το στατιστικό της opta στο sport24 ότι είχε 97% στις πάσες, περιμένω να δω στατιστικά και από άλλες πηγές.
Για πρώτη εμφάνιση φέτος,αυτό είναι οκέι, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του, για να σταθεί και να βρει ρόλο στην ομάδα. Μπρος στο δρόμο που χάραξε ο Λύρατζης λοιπόν.
Μου έκανε εντύπωση το στατιστικό της opta στο sport24 ότι είχε 97% στις πάσες, περιμένω να δω στατιστικά και από άλλες πηγές.
Αμα το πιστεψεις και αν δουλεψεις θα γινεις ο επομενος Γιαννουλης. Παμε γερα Μαριε