Ιωνικός ΠΑΟΚ 3-2,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Re: Ιωνικός ΠΑΟΚ 3-2,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ξέρει κάποιος πόσα χιλιόμετρα τρέχει ο κάθε παίκτης μας σε κάθε ματς;
Πόσα χιλιόμετρα έτρεξε η ομάδα μας συνολικά και πόσα ο κάθε αντίπαλος μας;

Απλά από περιέργεια....
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Η φετινη πορεία ειναι αναμενόμενη για όποιον βλέπει ψύχραιμα την πραγματικότητα.Ευχομαι τουλαχιστον να βγούμε ευρώπη,και αν δεν συμβεί ουτε αυτό,δεν θα μου κάνει εντύπωση.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τελικός την Πέμπτη!!!! Κόντρα σε ομάδα της οποίας ο ένας παίκτης θα πει στα παιδιά στο σχολείο πως δεν θα κάνουν μαζί του μάθημα την Πέμπτη, ο τελωνειακός υπάλληλος θα πάρει αυτή τη μέρα του ρεπό του, ο υπάλληλος του πρατηρίου καυσίμων και άλλος του αεροδρομίου θα πάρουν άδεια από την κανονική τους δουλειά για να παίξουν...
Πέντε αγώνες χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ, ούτε στα πέτρινα χρόνια του συγχωρεμένου του Βουλινού, ούτε επί Γούμενου, ούτε με τις σαρδέλες.
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

hawklord έγραψε: Δεν λειτουργησε οπως παραδεχεσαι.
Και τι καναμε;
Χασαμε το πρωταθλημα με την υποθεση του σαλε οταν ημασταν πρωτοι στη βαθμολογια.
Και τι καναμε;
Μας εμπλεξε το ερμαφροδητο που εκανε το τουρνικε στο τερμα με το γαβρο στους παραδιπλα.
Και τι καναμε;
Για να μην πιασω το καραβι που συνεχιζει να μαστουρωνει τα ψαρια στο πουστολιμανο και τους μαρτυρες τους σκοτωνει κεραυνος κατακαλοκαιρα.
Αν περιμενεις εσυ να ξανακανουμνε αηττητο ΜΠΑΣ και παρουμε πρωταθλημα και ευαρεστηθει ο πουστογαβρος να μην κανει τα διπλα απο τα οσα κανει ειναι δικαιωμα σου. Αν απο την αλλη πιστευεις στην ευγενη αμιλλα και την ομορφια του αθλητισμου σορι αλλα πανε να βλεπεις NBA να το ευχαριστιεσαι.
Πολο βγαζουν, πολο πρεπει να λαβουν.
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις κινήσεις της ΠΑΕ για τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Όμως ωφέλιμο θα ήταν να την παροτρύνουμε να εστιάσει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, προς την εξεύρεση λύσης για τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου της χώρας και όχι στο πως να κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Σήμερα Σβιντερσκι, Ζιβκο, Σιντκλει και Τέιλορ έτρεξαν από 8-10 χλμ. Κουρτιτς καμία 7 άρα μαζί με Καντουρι λόγω 90λεπτου. Οι υπόλοιποι 5 ίσως.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Baldur έγραψε:Τι να παραιτηθεί ο Λου, ρε μάγκες; Φτάνει με τη δολοφονία χαρακτήρων. Ότι τον φέρανε παίκτες και αυτός δεν τους διαχειρίζεται σωστά, δηλαδή;

Και στις δουλειές σας τόσο αιμοδιψείς και αυστηροί είστε, φαντάζομαι. Ναι, κι εγώ αρρωσταίνω στην ιδέα πως τα καμάρια μας παίρνουν ΑΥΤΑ τα ποσά και παίζουν με ΑΥΤΗ την αδιαφορία/ανικανότητα - αλλά αυτό είναι πρωτίστως θέμα υλικού, όχι προπονητή. Ειδικά ενός προπονητή που αποδεδειγμένα γνωρίζει το άθλημα και το Σύλλογο.

Ολονών τα μυαλά πονάνε, αλλά μη τα γειώνουμε όλα.
Το ρόστερ μας δεν είναι χειρότερο του Ιωνικού ή της Λάρισας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

danirifle έγραψε:η ομάδα έχει στηθεί στραβά από το καλοκαίρι

η διοίκηση είναι απούσα

δεν παραξενεύομαι, δεν απογοητεύομαι, ξέρω τι θα δω και τι να περιμένω

γερό στομάχι σε όλους μας

ΠΑΟΚΑΡΑ
Μεγαλη πικρα και παλι αλλα δεν υπαρχει χρονος να το ψαξουμε.Την Πεμπτη παίζονται παρα πολλα και για τα επομενα χρονια.Μαζευτε την στεναχωρια και τα πληκτρολογια σας μεχρι τοτε.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Τι εννοείς δολοφονία χαρακτήρα ρε φίλε; Είπε ποτέ ότι δεν μου έφερναν τους παίχτες που ήθελα;
Εγώ βάζω τον Μπισε Πεμπτη-Κυριακη με αποτέλεσμα να έχει κάει; εγώ έβαλα τον Κρέσπο χωρίς αγώνες στον Ατρόμητο; Την Τετάρτη εγώ έβαλα ότι να ναι ενδεκάδα και αναγκάστηκα να βάλω βασικούς στο τέλος;

Ναι η Διοίκηση εχει τεράστια ευθύνη αλλά αγωνιστικά τι γίνεται; Μας κάνει πλάκα ο Ιωνικός;
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:
Και τι καναμε;
Χασαμε το πρωταθλημα με την υποθεση του σαλε οταν ημασταν πρωτοι στη βαθμολογια.
Και τι καναμε;
Μας εμπλεξε το ερμαφροδητο που εκανε το τουρνικε στο τερμα με το γαβρο στους παραδιπλα.
Και τι καναμε;
Για να μην πιασω το καραβι που συνεχιζει να μαστουρωνει τα ψαρια στο πουστολιμανο και τους μαρτυρες τους σκοτωνει κεραυνος κατακαλοκαιρα.
Αν περιμενεις εσυ να ξανακανουμνε αηττητο ΜΠΑΣ και παρουμε πρωταθλημα και ευαρεστηθει ο πουστογαβρος να μην κανει τα διπλα απο τα οσα κανει ειναι δικαιωμα σου. Αν απο την αλλη πιστευεις στην ευγενη αμιλλα και την ομορφια του αθλητισμου σορι αλλα πανε να βλεπεις NBA να το ευχαριστιεσαι.
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις κινήσεις της ΠΑΕ για τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Όμως ωφέλιμο θα ήταν να την παροτρύνουμε να εστιάσει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, προς την εξεύρεση λύσης για τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου της χώρας και όχι στο πως να κάνει τα πράγματα χειρότερα.
...ακριβως γι αυτο ρωτησα αν ζεις στην Ελλαδα.
Η κοπρος του Αυγεα δεκαετιων περιμενεις να καθαριστει απο την ΠΑΕ μας ωστε να κανει καλυτερα τα κακως κειμενα; Δεν χρειαζεται να γνωριζεις τις κινησεις της ΠΑΕ, γιατι απο τις υποθεσεις που ανεφερα περασαν χρονια.
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Baldur έγραψε:Τι να παραιτηθεί ο Λου, ρε μάγκες; Φτάνει με τη δολοφονία χαρακτήρων. Ότι τον φέρανε παίκτες και αυτός δεν τους διαχειρίζεται σωστά, δηλαδή;

Και στις δουλειές σας τόσο αιμοδιψείς και αυστηροί είστε, φαντάζομαι. Ναι, κι εγώ αρρωσταίνω στην ιδέα πως τα καμάρια μας παίρνουν ΑΥΤΑ τα ποσά και παίζουν με ΑΥΤΗ την αδιαφορία/ανικανότητα - αλλά αυτό είναι πρωτίστως θέμα υλικού, όχι προπονητή. Ειδικά ενός προπονητή που αποδεδειγμένα γνωρίζει το άθλημα και το Σύλλογο.

Ολονών τα μυαλά πονάνε, αλλά μη τα γειώνουμε όλα.
Η ασυλία και υποστήριξη που έχει απολαύσει ο Λουτσέσκου είναι πρωτοφανής για προπονητή του ΠΑΟΚ.

Δεν νομίζω ότι ο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος Λουτσέσκου μπορεί να συγκριθεί με έναν φτωχοδιάβολο υπάλληλο, ώστε να μας προξενεί πραγματική λύπηση.

Επίσης η στρατηγική του είναι καταστροφική για τον ΠΑΟΚ .

Ασφαλώς, χρειάζεται γείωση του Λουτσέσκου για να μην γειωθούν όλα. Για την χρονική στιγμή της γείωσης ΔΕΝ είμαι σίγουρος.
Γερασίμου

Δηλώσεις Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου: "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε". Και στην ερώτηση ποια θα είναι η αντίδραση που θα δούμε, αποκρίθηκε ότι δεν μπορεί να απαντήσει γι' αυτό το θέμα. Χρησμοί τρικυμίας εν κρανίω.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά, υπάρχει κάποιος που πιστεύει οτι κάποιος άλλος προπονητής με αυτό το ρόστερ θα τερμάτιζε στην πρώτη τετράδα?
Γερασίμου

Σίγουρα δεν μπορούμε να έχουμε υψηλές βλέψεις με αυτό το έμψυχο δυναμικό. Όμως στο μέγιστο ποσοστό ο Λουτσέσκου ήταν αυτός που το καθόρισε με τις επιλογές του, αυτός ευχαρίστησε τον Σαββίδη για τις μεταγραφές και μίλησε και για πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Χωρίς να υποννοω κάτι για τον Γκαρσία, πέρυσι είχαμε το ίδιο ροστερ αν όχι πιο αποδυναμωμένο.
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

hawklord έγραψε:
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:
Και τι καναμε;
Και τι καναμε;
Και τι καναμε;
...ακριβως γι αυτο ρωτησα αν ζεις στην Ελλαδα.
Η κοπρος του Αυγεα δεκαετιων περιμενεις να καθαριστει απο την ΠΑΕ μας ωστε να κανει καλυτερα τα κακως κειμενα; Δεν χρειαζεται να γνωριζεις τις κινησεις της ΠΑΕ, γιατι απο τις υποθεσεις που ανεφερα περασαν χρονια.
Δεν είναι δουλειά μόνο της δικής μας ΠΑΕ, είναι πολυδιάστατο θέμα και αδύνατο να αναλυθεί γραπτώς σε ένα οπαδικό φόρουμ, όμως η θέση των οπαδών, των φιλάθλων, της κοινωνίας γενικότερα θα ήταν προτιμότερο να τείνει προς την εξεύρεση λύσης, όσο δύσκολη και αν φαντάζει, παρά στην διαιώνιση του προβλήματος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”