Basketball Champions League 2021-2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου και όλων των παραλειπομένων...
Ιάσονας

Re: Basketball Champions League 2021-2022

Δημοσίευση από Ιάσονας »

kataramenos5 έγραψε:Μλκες κανεις δεν ηρθε στο Λευκο?
Χαχαχα χαχαχα :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Ο κυρ Θανάσης έμεινε τελευταίος στο σαλόνι ν απολαύσει ένα ουισκάκι μπροστά στο σβησμένο τζάκι ,να χαλαρώσει λίγο. Η υπόλοιπη οικογένεια πήγε για ύπνο νωρίς. Δύσκολες εποχές ….Τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν του παρελθόντος αποτελούν πλέον μακρινή ανάμνηση.
Τα μάτια του βάρυναν κι άρχισαν να κλείνουν όταν ένας δυνατός θόρυβος στη σκεπή τον έκανε να τιναχτεί από τη θέση του. Στήνει αυτί αλλά δεν ακούγεται τίποτα.
Βγαίνει στο μπαλκόνι κοιτάει ψηλά άλλα δε βλέπει τίποτα. Μόνο λίγα φύλλα πέφτουν από ψηλά και ….ησυχία.
-Μπα. Ιδέα μου θα ναι, μάλλον τ ονειρεύτηκα σκέφτηκε και ξαναμπήκε γρήγορα μέσα γιατί το κρύο ξύριζε.
-Άντε πάμε για ύπνο μονολόγησε ..Έκλεισε την τιβι,έσβησε φώτα και ξεκίνησε για το υπνοδωμάτιο.
Ένας νέος θόρυβος αυτή τη φορά απ το τζάκι του κόψε το βήμα. Ταράχτηκε και πλησίασε στο τζάκι.
-Ποιος είναι εκεί ρώτησε άλλα απάντηση δε πήρε .Και πάλι ησυχία..
Τι διάολο ,δυο ποτηράκια ήπια μόνο σκέφτηκε κι έκανε να φύγει
Ξαφνικά νέος θόρυβος ,κάπνα κι ένα μαύρο σακί έπεσε στη βάση του τζακιού .Κάτι μεταλλικό, κάτι γυαλιστερό αποκαλύφθηκε απ το μισάνοιχτο σάκο για 1 δευτερόλεπτο κι υστέρα εξαφανίστηκε ξανά μέσα στη καμινάδα.
-Ποιος ...ποιος είναι εκεί ξαναρώτησε με τρεμάμενη φωνή?
Το “Εσύ ποιος λες? “που πήρε γι απάντηση του κόψε τα πόδια.
-Είσαι ο…..? ψέλλισε
-Ναι ,ξέρεις πολλούς να μπαίνουν σε καμινάδες χριστουγεννιάτικα?
-Ναι σωστά ..Αλλά τι θέλεις εδώ?
-Ήρθα να σου φέρω το δώρο σου.
-Μα δε ζήτησα δώρο...
-Έλα ρε Θανάση με μένα μιλάς .Δεν είμαι κάνας χθεσινός. Θύρα 4 Καισάρειας λέμε
-Καισάρειας ? Εχουμε σύνδεσμο κι εκεί?
-Ναι ρε .Μη κοιτάς που κρατάμε low profile. Όλες οι καμινάδες του κόσμου το χουν χαραγμένο από μέσα. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ.
-ΟΚ αλλά δε ζήτησα δώρο..
-Άσχετα αν δε το ζήτησες..Ξέρω τι θέλεις..Ξέρω πως το θέλεις πολύ εδώ και καιρό.. Είναι λιγάκι περίπλοκο βέβαια..Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, δε γίνεται να στο δώσω σήμερα. Δεν είναι σωστό. Θα το πάρεις όμως σε 5 μήνες περίπου.
-Κοιτά δεν έχω χρόνο να εξηγήσω τώρα ,συνέχισε η φωνή.Πρέπει να φύγω γιατί είχα και μια αβαρία.Δύο ώρες πάλευα να κατεβάσω τον Μπότο απ την καμινάδα στη Μικράς Ασίας. Με κοπήκαν τα νεφρά κι έχω μείνει πίσω στις παραδόσεις. Μην ανησυχείς όμως,θα καταλάβεις...Καληνύχτα και ...χο,χο,χο.
Ένας θόρυβος στην καμινάδα,λίγη κάπνα ,σα ν άκουσε και κάτι κουδουνάκια ο κυρ Θανάσης και μετά ησυχία και πάλι.
-Μα εγώ…. Έμεινε με την απορία ο κυρ Θανάσης.
-Εγώ δε ζήτησα δώρο….Kαι θα το πάρω σε 5 μήνες ?Δηλαδή Μάιο?... ?Κι υστέρα θυμήθηκε το μαύρο σακί με το μεταλλικό αντικείμενο. Τα μάτια του άστραψαν .Αυτό που δεν είχε πει σε κανένα ,αυτό που τριβέλιζε το μυαλό του τόσο καιρό ,αυτό θα ταν το δώρο του.Ήρθε η ώρα .

ΥΓ Believe..

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]C93_PxP4D8Y[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Champions League”