Κουβέντα να γίνεται.Ο Κορνέεφ, εκτός από ρωσικά, μιλά, άπταιστα αγγλικά, ισπανικά, ολλανδικά, έχει γνωριμίες με μέλη της οικογένειας Σαββίδη και γνωρίζει εξαιρετικά τις αγορές της Ισπανίας και της Ολλανδίας. Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Χέρενφεν, Φέγενορντ και Μπρέντα. Έχει εργαστεί ως προπονητής της ομάδας νέων της Φέγενορντ από το 2006 και το 2010 ενώ ήταν και βοηθός προπονητή και της εθνικής Ρωσίας για ένα διάστημα. Το 2014 ο Κορνέεφ ανέλαβε το πόστο του ειδικού συμβούλου της Σλάβια Πράγας και από τον Αύγουστο 2016 εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στην Λοκομοτίβ μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Πάντως το μόνο όνομα που έχει ακουστεί έως τώρα για ΤΔ είναι από ρώσικο ΑΡΔοάρθρο που αναπαρήγαν εγχώριες φυλλάδες και αφορά τον https://en.wikipedia.org/wiki/Igor_Korneev
Από αύριο αναμένεται να γίνει μακελειό σ αυτό το τοπικ.
Θεωρητικά, όπως είμαστε τώρα, χρειαζόμαστε 5 - 6 παίκτες π ρ ω τ η ς γραμμής.
Πρέπει να ανακοινωθεί ο ΤΔ και να κινηθούμε.
Θεωρητικά σε ένα μήνα ξεκινάμε προετοιμασία, και σε 2 μήνες έχουμε ευρωπαϊκό ματς.
Θεωρητικά, όπως είμαστε τώρα, χρειαζόμαστε 5 - 6 παίκτες π ρ ω τ η ς γραμμής.
Πρέπει να ανακοινωθεί ο ΤΔ και να κινηθούμε.
Θεωρητικά σε ένα μήνα ξεκινάμε προετοιμασία, και σε 2 μήνες έχουμε ευρωπαϊκό ματς.
-
Πάμπλο + "δικό του" ΤΔ ή τον Ρώσο ΤΔ + νέο προπονητή (πιθανον Λουτσε) ;
Εγώ είμαι υπερ του πρώτου, και ελπίζω στην απόκτηση υλικού απο Λατινική αμερική.. Βαρέθηκα να ψωνίζουμε απο βορρά χατσερίδηδες, τσόλακ και μιχόγεβιτς. Θέλω ξανά παίκτες τύπου Πάμπλο, κοντρέρας, Λίνο κλπ.
Εγώ είμαι υπερ του πρώτου, και ελπίζω στην απόκτηση υλικού απο Λατινική αμερική.. Βαρέθηκα να ψωνίζουμε απο βορρά χατσερίδηδες, τσόλακ και μιχόγεβιτς. Θέλω ξανά παίκτες τύπου Πάμπλο, κοντρέρας, Λίνο κλπ.
Το πιο βασικο ειναι να αποφασισουν αν θα στησουν το ροστερ για το συστημα που θελει να παιξει ο Γκαρσια. Παικτες υπαρχουν.
Πάνω από όλα και πιο σημαντική απόφαση μετά από αυτά που είδαμε και ζήσαμε, είναι η παραμονή του Πάμπλο στη θέση του προπονητή.
Δεύτερο, πρώτες δύο (2) μεταγραφές πρέπει να είναι ο Μίσιτς που θέλει ο Πάμπλο και ο Ολιβέρα που θέλει ο Πάμπλο.
ΟΛΑ τα υπόλοιπα, είναι δευτερεύοντα και θα μας απασχολήσουν ένα ολόκληρο, όμορφο καλοκαίρι με τη με τη γκάβλα διαρκείας από το ξέσκισμα του κράτους - και του "κράτους" - τους από τη μια, και της προσμονής για το "σαν τον πούτσο δεν έχει" που τους επιφυλάσσουμε για του χρόνου, από την άλλη!
Μεγάλε Ιβάν, "ξένος και φιλοξενούμενος" κι εγώ σε αυτή τη σαπίλα, σε θερμοπαρακαλώ, ξεκίνα με αυτά.
Δεύτερο, πρώτες δύο (2) μεταγραφές πρέπει να είναι ο Μίσιτς που θέλει ο Πάμπλο και ο Ολιβέρα που θέλει ο Πάμπλο.
ΟΛΑ τα υπόλοιπα, είναι δευτερεύοντα και θα μας απασχολήσουν ένα ολόκληρο, όμορφο καλοκαίρι με τη με τη γκάβλα διαρκείας από το ξέσκισμα του κράτους - και του "κράτους" - τους από τη μια, και της προσμονής για το "σαν τον πούτσο δεν έχει" που τους επιφυλάσσουμε για του χρόνου, από την άλλη!
Μεγάλε Ιβάν, "ξένος και φιλοξενούμενος" κι εγώ σε αυτή τη σαπίλα, σε θερμοπαρακαλώ, ξεκίνα με αυτά.
- buffalobill4
-
- Επικοινωνία:
Ωχχ μετά τον Biseswar ούτε το τον Esiti ξεφορτωθηκαμε;πάλι αγκάθια θα έχουμε
- Μπαρκαρούτσος
- Salvador Allende
Το μόνο που χρειάζεται η ομάδα μας είναι να πάρει παίκτες για το 4-2-3-1 θεωρώντας δεδομένο ότι μπορούμε να παίξουμε το 3-4-3.
Πουλάει μόνο Σβι-Τζόλη ή Σβι-κάναν άλλο προκειμένου να φέρει:
ένα καλό ποιοτικό χαφ για το 4-2-3-1,
Κρατάει Κρμεντσικ + αγοράζει ένα ακόμη φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά
ένα ποιοτικό εξτρέμ για το 4-2-3-1
Στα μπακ θα υπάρξει μεγάλο κενό σε περίπτωση φυγής Μπάμπα. Θα πρέπει να κάνουμε ποιοτική προσθήκη κι εκεί θεωρώντας πως ο Βιερίνια θα παίζει δεξί μπακ. Αλλά ακόμα κι αν παίζει αριστερό μπακ ο Αντρέ, στα δεξιά δε βγαίνεις με Ροντρίγκο και Λύρατζη. Ούτε βέβαια στα αριστερά με Βιερίνια και Περέιρα. Κι όλα αυτά σε 3 διοργανώσεις.
Πουλάει μόνο Σβι-Τζόλη ή Σβι-κάναν άλλο προκειμένου να φέρει:
ένα καλό ποιοτικό χαφ για το 4-2-3-1,
Κρατάει Κρμεντσικ + αγοράζει ένα ακόμη φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά
ένα ποιοτικό εξτρέμ για το 4-2-3-1
Στα μπακ θα υπάρξει μεγάλο κενό σε περίπτωση φυγής Μπάμπα. Θα πρέπει να κάνουμε ποιοτική προσθήκη κι εκεί θεωρώντας πως ο Βιερίνια θα παίζει δεξί μπακ. Αλλά ακόμα κι αν παίζει αριστερό μπακ ο Αντρέ, στα δεξιά δε βγαίνεις με Ροντρίγκο και Λύρατζη. Ούτε βέβαια στα αριστερά με Βιερίνια και Περέιρα. Κι όλα αυτά σε 3 διοργανώσεις.
αρχικα πρεπει να κρατησουμε καποιους κομβικους παικτες, αλλιως σφιξαμε.
Σίγουρα τέρμα - δεξί και αριστερό μπακ, ένα χάφ ολκής και έναν μεσοεπιθετικό και ένα φορ …
Έχουμε παρά πολλά θέματα να λύσουμε … ινγκανσον ( θα γίνει ο στυλοβάτης της άμυνας την επόμενη 3 έτια η φεύγει
Μπαμπά λογικά θα φύγει ,
Ροντριγκο - θελουμε ποιοτικότερο
Καντούρι ;; Θα μείνει ;
Ζιφκοβιτς ανανέωση
Σφιρντεσκι ανανέωση η πώληση
Τσέχος μένει ;;
Ντάγκλας - θέλει ακόμα να φύγει ;
Τσιγγάρας θα ανανεώσει ;
Και πως θα διώξουμε όλους τους δανεικούς που γυρνάνε ;
Έχουμε παρά πολλά θέματα να λύσουμε … ινγκανσον ( θα γίνει ο στυλοβάτης της άμυνας την επόμενη 3 έτια η φεύγει

Μπαμπά λογικά θα φύγει ,
Ροντριγκο - θελουμε ποιοτικότερο
Καντούρι ;; Θα μείνει ;
Ζιφκοβιτς ανανέωση
Σφιρντεσκι ανανέωση η πώληση
Τσέχος μένει ;;
Ντάγκλας - θέλει ακόμα να φύγει ;
Τσιγγάρας θα ανανεώσει ;
Και πως θα διώξουμε όλους τους δανεικούς που γυρνάνε ;
-