Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Γερά ρε Ιβάναρε...τη μπουγελοφατσα και όλους αυτούς που τον προσκυνούν μη τους βγάλεις ποτέ από το σκόπευτρο....αυτούς που λυσαλαια σε κυνηγάνε και μας κάνουν τα νεύρα και τον ψυχισμό μας μακαρόνια....θα έρθει η ευκαιρία σου και τότε πάτημα στο λαιμό και στριφογυρισμα το πόδι μέχρι τέλους ...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Περιπτερος έγραψε:Ιβάν Σαββίδη καλημέρα
Δεν θα αρχίσω την μίρλα για το χαφ που δεν έχουμε.
Δεν έχουμε είναι δεδομένο.
Θεωρώ ότι θα το πληρώσουμε, όπως πληρώσαμε τις απρονοησίες αρκετές φορές.
Δημιουργικά όμως και ξέροντας ποιοί παίκτες με ευρωπαϊκό διαβατήριο παραμένουν ελεύθεροι στα χαφ σκέφτηκα τα χαρακτηριστικά του Ιmbula σε συνδυασμό με αυτά του Kagawa και "ανακάλυψα" ένα τρομερό δίδυμο.
Ο Gianneli Imbula είναι 28 ετών με την καριέρα του στα κάτω της. Ταχύ και δυνατό αμυντικό χαφ που πριν λίγα χρόνια είχε 30 εκ.
Νομίζω ότι αξίζει να στηριχθεί και η ομάδα και ο Πάμπλο, γιατί αυτό που γίνεται με τα χαφ έχει την δυναμική να εξελιχθεί σε τραγωδία.
Ας δοκιμάσουμε.
Περιπτερε στο μανατζερ τα βλεπεις αυτα; Προτεινεις συνεχως παικτες. Αυτος εχει να παιξει μπαλα απο το 2019, γιατι να τον παρεις και να μην παιξει ο Τσιγκαρας;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Περιπτερος έγραψε:baladofatsa είσαι ΠΑΟΚ ?
μου αρεσει που αναρωτιεσαι
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

eorptol1 έγραψε:
laska4 έγραψε:https://www.thestival.gr/eidiseis/oikonomia/o-ivan-savvidis-pairnei-to-meridio-ton/

ΦΕΥΓΕΙ ΡΕ
αντε να το ανεβασει και το 10malakies.gr που το ειχε κανει σημαια οτι φευγει ......κοπριες .......
Κάτσε να το εγκρίνει η ανεξαρτητη επιτροπή κεφαλαιοαγοράς πρώτα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το ότι χαιρόμαστε με τέτοιες ειδήσεις με κάνει να ανησυχώ. Μόλις χθες τελείωσε μια ακόμη μεταγραφική περίοδος που άφησε την ομάδα γυμνή, και εμείς χαιρόμαστε που ο Σαββίδης αγόρασε το 70% σε μια εταιρία άσχετη με τον ΠΑΟΚ.
Baladofatsa

Δημοσίευση από Baladofatsa »

μια και το παοκομετρο εδω μεσα παει συνεφο, θα αρχισω και εγω το ιδιο τροπαριο... να σου πω περιπτερε ,εισαι ΠΑΟΚ εσυ τωρα? γιατι ξερεις οποιος παει να ριξει το φταιξιμο στον ιβαν με υπουλο τροπο οτι δεν κανει μεταγραφες η δεν στηρίζει τον γκαρσια αυτα μονο ενας γαυρος θα τα εγραφε κανεις αλλος...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Συνεχώς δεν προτείνω. Ψάχνω μέσα στην αγωνία.
Εγραψα στο τόπικ του καφενείου για τον Τσιγγάρα, αρκετά θετικά πράγματα.
Το ζήτημα Τσιγγάρας εξαρτάται από το εάν και πότε μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι επαρκέστερο.
Εμένα μου αρέσει το παιδί, αλλά και πάλι στην θέση του έχει μείνει ένας (εκτός εάν σκεφτόμαστε ακόμα τον Ντούγκλας ως παίκτη που μπορεί να προσφέρει).
Αν εννοούμε ως χαφ με ανασταλτική δυνατότητα τους άλλους που έχουμε, μάλλον μιλάμε για άλλο άθλημα.
Χαφ με ανασταλτική έφεση είναι μόνο αυτός και την ανασταλτική λειτουργία αποδείχθηκε στα ντέρμπι ότι την χρειαζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Baladofatsa έγραψε:
μια και το παοκομετρο εδω μεσα παει συνεφο, θα αρχισω και εγω το ιδιο τροπαριο... να σου πω περιπτερε ,εισαι ΠΑΟΚ εσυ τωρα? γιατι ξερεις οποιος παει να ριξει το φταιξιμο στον ιβαν με υπουλο τροπο οτι δεν κανει μεταγραφες η δεν στηρίζει τον γκαρσια αυτα μονο ενας γαυρος θα τα εγραφε κανεις αλλος...
Εχεις με απόλυτο τρόπο και λόγο ακυρώσει πολλά πρόσωπα σε βαθμό τέτοιο που γεννιέται το ερώτημα που έθεσα.
Αν είσαι ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να δείχνεις αγάπη για την ομάδα.
Baladofatsa

Περιπτερος έγραψε:
Baladofatsa έγραψε:
Εχεις με απόλυτο τρόπο και λόγο ακυρώσει πολλά πρόσωπα σε βαθμό τέτοιο που γεννιέται το ερώτημα που έθεσα.
Αν είσαι ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να δείχνεις αγάπη για την ομάδα.
και εσυ εχεις διξει οτι θελεις να ριξεις το φταιξιμο στον ιβαν οτι δεν στηριζει τον γκαρσια και την ομαδα ενω εσκασε 10εκ για χρεος,μεχρι και γκαγκαβα σου εφερε... αυτα που λες τα ακουμε και τα βλεπουμε απο λιμανι πλευρα , καλο θα ειναι να δειχνεις αγαπη για την ομαδα και τον προεδρο και οχι για τον γκαρσια μονοπατα κατι που ειναι πολυ υποπτο...ομαδα χωρις γκαρσια υπαρχει, χωρις προεδρο δυσκολο...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Για άλλον μιλάς. Οχι για μένα.
Baladofatsa

Περιπτερος έγραψε:Για άλλον μιλάς. Οχι για μένα.
Περιπτερος έγραψε:

Νομίζω ότι αξίζει να στηριχθεί και η ομάδα και ο Πάμπλο, γιατί αυτό που γίνεται με τα χαφ έχει την δυναμική να εξελιχθεί σε τραγωδία.
.
δεν στηριζει την ομαδα και τον παμπλο ε? θελει και αλλο στηριγμα... απλα ντροπη , ουτε στο λιμανι δεν λενε τετοια, με τα ξενα φραγκα κανετε τους απλες και του λετε κ ποιον παιχτη να παρει , ενω εχει γαμηθει να δινει φραγκα ακομα και σε τσολακ, και μιλαμε για μια χρονια χωρις καν κοσμο στο γηπεδο , 0 εσοδα...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Baladofatsas ποιο είναι το παλιό σου account που αναφέρθηκε κι από τους μοντς, αν επιτρέπεται..

Επίσης οι γαύροι σε όλα τα σχόλια μας συμβουλεύουν ότι χρειαζόμαστε αλλαγή προπονητή.. μάλλον ακόμη δε μπορούν να ξεπεράσουν κάποια στίγματα που τους άφησε ο Γκαρσία.

Πάντως θέλουν το καλό μας λένε, και μας συμβουλεύουν να διώξουμε Γκαρσία και να πάρουμε άλλον.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ace?
Baladofatsa

Parolos έγραψε:Baladofatsas ποιο είναι το παλιό σου account που αναφέρθηκε κι από τους μοντς, αν επιτρέπεται..

Επίσης οι γαύροι σε όλα τα σχόλια μας συμβουλεύουν ότι χρειαζόμαστε αλλαγή προπονητή.. μάλλον ακόμη δε μπορούν να ξεπεράσουν κάποια στίγματα που τους άφησε ο Γκαρσία.

Πάντως θέλουν το καλό μας λένε, και μας συμβουλεύουν να διώξουμε Γκαρσία και να πάρουμε άλλον.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ετσι ειναι , οι γαυροι θελουν να φυγει ο γκαρσια και ο ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ο ιβαν... :lol: να δω ποσο θα αντεξει ο ιβαν με το καθε ταγαρι να βγαινει στα ιντερνετ μετα απο μεταγραφες γκαγκαβα κρεσνιτς κτλ και να του λεει παρε αυτον και εκεινον και στηριξε την ομαδα λες και δεν την στηριζει...με 0 εσοδα απο το γηπεδο, ο ορισμος του νεοπλουτου ρε φιλε, μονο για γουμενο με γκαρσια μου ειστε καποια ατομα, για τιποτα αλλο
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ace?
Ace gentile?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”