Ναι ειναι, θεωρω τον Μουργκ εξαιρετικο τεχνιτη που μπορει να περασει πολλες καθετες. Επισης τα στημενα δε μας τα δινουν δωρο απο τον σκλαβενιτη, ερχονται απο δημιουργια φασεων.joshua έγραψε:Είναι δυνατόν να μου αναφέρεις τα στημένα ως δημιουργία φάσεων η τον Μουργκ ως τον παίκτη που θα δώσει λύσεις στη θέση;
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Όσο πιθανό είναι να το κάνει αυτό ο Μουργκ άλλο τόσο είναι ο Τσολακ να αρχίζει να πυροβολαει σαν τρελός γιατί μέχρι τώρα όλα στη θεωρία τα κάνουν. Όσο για το ότι επιμένεις ότι τα στημένα είναι δείγμα καλής παραγωγής τελικών φάσεων οκ το βλέπουμε αλλιώς μάλλον.
OK κι εγώ θα τον ήθελα και είναι εφικτό. Το θέμα είναι τι οδηγίες έχει ο Ρέμπε.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Προσωπικά αν κάνει τον ιδιο ακριβως χειρισμο με τον Μπράνκο στο θέμα των ανανεώσεων θα τον θεωρήσω αποτυχημένο. Φαινόμενα Άκπομ,Πέλκα,Λημνιού κτλ δεν πρέπει να επαναληφθούν αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλο κλάμπ. Δεν λέω οτι δεν θα υπάρξουν περιπτώσεις παικτών και μάνατζερ που δεν θα μπορείς να τους φέρεις βολτα αλλα αυτοι πρέπει να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Περιμένω να τον δω σε ακόμη μια μεταγραφική περίοδο με άλλον προπονητή βέβαια.
υ.γ. magpies αν αναφέρεσαι σε μένα μιλάω για τον Ματέους Ολιβεϊρα και όχι τον Σέρτζιο.
Ο Σερτζιο μενει ελευθερος παντως. Βεβαια πλεον θα θελει κανα 2 μυρια ετησιως αλλα προτιμω να ξεφορτωθουμε μπισε εσιτι ρει ροντριγκο τσολακ και να φερουμε 1-2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ σε καιριες θεσεις που θα μας αλλαξουν επιπεδο.
Και εγω συμφωνω. Καλυυερα να απαλλαγουμε απο 4-5 μετριους και να φερουμε 2 παιχταραδες και να τους πλαισιωσπυμε με νεαρους και ταλεντακια
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προτιμω να εχω ενα κεντρο με Ολιβειρα, Καντουρι, Σβαμπ και απο πισω Τσιγγαρα παρα ενα ματσο μετριοξενους.
Προτιμω να πουλησω Σβι και Τσολακ και να εχω Πριγιο, Τζολη και Κουτσια.
Προτιμω να εχω 2 σεντερμπακαρες και απο πισω Μιχαηλιδη και Μιχαι απο αργους γηρασμενους στοπερ
Προτιμω να πουλησω Σβι και Τσολακ και να εχω Πριγιο, Τζολη και Κουτσια.
Προτιμω να εχω 2 σεντερμπακαρες και απο πισω Μιχαηλιδη και Μιχαι απο αργους γηρασμενους στοπερ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Στο τέλος μόνο το χάλασες. Μην στιγματίζουμε τον Βαρέλα και τον Κρέσπο για μερικά κακά ματς. Για σέντερ μπακ μιλάμε που παίζουνε και μεγαλύτερες ηλικίες. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
ΣυμφωνώDimg4 έγραψε:Ο Σερτζιο μενει ελευθερος παντως. Βεβαια πλεον θα θελει κανα 2 μυρια ετησιως αλλα προτιμω να ξεφορτωθουμε μπισε εσιτι ρει ροντριγκο τσολακ και να φερουμε 1-2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ σε καιριες θεσεις που θα μας αλλαξουν επιπεδο.
Συμβολαια μεγαλα δεν προκειται να δωσουμε,αντε καμια υπερβαση κοντα στο μυριο και για αυτο επιμενω στη λιστα των ελευθερων,παικτες σε limit down για να πετυχεις vfm.
Δεν ειναι θεμα ηλικιας, ειναι θεμα εικονας. Δυτυχως κανει μπαμ οτι ο Βαρελα ειδικα εχασε πολλη απο την ταχυτητα του.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Στο τέλος μόνο το χάλασες. Μην στιγματίζουμε τον Βαρέλα και τον Κρέσπο για μερικά κακά ματς. Για σέντερ μπακ μιλάμε που παίζουνε και μεγαλύτερες ηλικίες. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
- ΑποστόληςΑ
ΣΦΙΝΑ
Ο Γενάρης πλησιάζει και η ανάγκη ενίσχυσης του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη, υπάρχουν τα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία και του Όλαφ Ρέμπε, όπως φυσικά και του Γιώργου Σαββίδη, που είναι ο επικεφαλής και αυτός που αποφασίζει τι θα εισηγηθεί στον Ιβάν Σαββίδη για να γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…
Η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ “ανοίγει” το θέμα των μεταγραφών, γιατί ο Ουρουγουανός προπονητής δεν έχει δημόσιες σχέσεις μόνο π.χ. στην Πορτογαλία, αλλά μπορεί να βρει παίκτες από Ρεάλ, Μίλαν, Οσασούνα, Ουρουγουάη, ακόμη και από τη Βραζιλία, μέσω του Λίνο!
Ανοίγει ο κύκλος του ΠΑΟΚ, ενώ και ο Ρέμπε έχει διασυνδέσεις στη Δυτική Ευρώπη (Γερμανία, Αυστρία, Κροατία), όπου επίσης μπορεί να “κυνηγήσει” κάποιες περιπτώσεις.
Το πλέον βέβαιο είναι ότι ο Σαββίδης έδωσε την εντολή: “Πάμπλο, εν λευκώ αποφασίζεις, τι θέλει η ομάδα για να ενισχυθεί”…
Άρα μπορούμε να περιμένουμε επιτέλους να γίνουν σωστές κινήσεις χωρίς παραπάνω χρήματα και χωρίς να έρχονται τα ωραία “παλτά” του Ιανουαρίου…
Ο Γενάρης πλησιάζει και η ανάγκη ενίσχυσης του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη, υπάρχουν τα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία και του Όλαφ Ρέμπε, όπως φυσικά και του Γιώργου Σαββίδη, που είναι ο επικεφαλής και αυτός που αποφασίζει τι θα εισηγηθεί στον Ιβάν Σαββίδη για να γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…
Η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ “ανοίγει” το θέμα των μεταγραφών, γιατί ο Ουρουγουανός προπονητής δεν έχει δημόσιες σχέσεις μόνο π.χ. στην Πορτογαλία, αλλά μπορεί να βρει παίκτες από Ρεάλ, Μίλαν, Οσασούνα, Ουρουγουάη, ακόμη και από τη Βραζιλία, μέσω του Λίνο!
Ανοίγει ο κύκλος του ΠΑΟΚ, ενώ και ο Ρέμπε έχει διασυνδέσεις στη Δυτική Ευρώπη (Γερμανία, Αυστρία, Κροατία), όπου επίσης μπορεί να “κυνηγήσει” κάποιες περιπτώσεις.
Το πλέον βέβαιο είναι ότι ο Σαββίδης έδωσε την εντολή: “Πάμπλο, εν λευκώ αποφασίζεις, τι θέλει η ομάδα για να ενισχυθεί”…
Άρα μπορούμε να περιμένουμε επιτέλους να γίνουν σωστές κινήσεις χωρίς παραπάνω χρήματα και χωρίς να έρχονται τα ωραία “παλτά” του Ιανουαρίου…
- Salvador Allende
Με βάση αυτά που έχουνε δει τα ματάκια μας δεν ξέρω αν πρέπει να ζητάμε παιχταράδες κλπ. Ο Τσόλακ παιχταράς ήταν στο πρωτάθλημα του, έβαζε γκολ με κάθε τρόπο π.χ. Για μένα πρέπει να φέρουν παίκτες που διψάνε για διάκριση. Που τους νοιάζει πως θα ανέβουν επαγγελματικά. Αν θυμάστε τον Prijo τον πήραμε από τη Λέγκια Βαρσοβίας στην οποία είχε τίμια απόδοση και σε καμία περίπτωση δεν έφτανε τα νούμερα του Τσόλακ στη Ριέκα. Όχι μόνο τον πήραμε κατά 1 χαρτί πιο φθηνά σε σύγκριση με τον "γκολτζή Τσόλακ" αλλά έπαιξε και τρομερή μπάλα.
Στα ίδια και ο Γκάρυ Ροντρίγκες που τον πήραμε από την Έλτσε (την ποια?) ενώ είχε 31 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ στη LaLiga τον προηγούμενο χρόνο. Αριθμοί πολύ χλιαροί για να πεις ομπο ένας παικταράς κι όμως δώσαμε 300 χιλιάρικα, έκανε παπάδες εδώ και τον πουλήσαμε στο 10πλάσιο.
Φτάνει με τους παικταράδες και τα τρελά φράγκα που δίνουμε τζάμπα. Ας παίξουμε μπαλίτσα έξυπνα.
Στα ίδια και ο Γκάρυ Ροντρίγκες που τον πήραμε από την Έλτσε (την ποια?) ενώ είχε 31 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ στη LaLiga τον προηγούμενο χρόνο. Αριθμοί πολύ χλιαροί για να πεις ομπο ένας παικταράς κι όμως δώσαμε 300 χιλιάρικα, έκανε παπάδες εδώ και τον πουλήσαμε στο 10πλάσιο.
Φτάνει με τους παικταράδες και τα τρελά φράγκα που δίνουμε τζάμπα. Ας παίξουμε μπαλίτσα έξυπνα.
Νομίζω είναι στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Πόρτο.Dimg4 έγραψε:Μονο που τον παιχταρα Ολιβειρα τον ξερουμε οτι ειναι παιχταρας
Άνετα για μεταγραφή Δεκέμβρη αν δεν έχουν σκοπό να τον ανανεώσουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk