Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Τι ψάχνουμε όταν τον έχουμε μπροστά μας;
Λιβάγια και ελυσες το πρόβλημα για δύο θέσεις.
Παίζει και σέντερ φορ και πίσω από το φορ και δεύτερος φορ. Ότι ακριβώς θελουμε. Αν και εγώ αν περάσουμε ομίλους θέλω κάτι πολύ καλύτερο.
livadias 123συμ 38γκολ 27ασσιστ
πελκας 198 44 32
οχι τεραστια διαφορα σε νουμερα {μηδενικη αν υπολογισεις οτι παιζει απο μικροτερος με μικροτερο ρολο}
και εκτος οτι ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ νομιζω οτι κανει περισσοτερα στο παιχνιδι, βεβαια οπως παντα το ξενο ειναι πιο γλυκο
Βασικά αυτός αν μπει στην ομάδα που φτιάχνει ο Αμπελ θα κοιτάει τους άλλους πώς τρέχουν
Στάλθηκε από SM-N975F
Στάλθηκε από SM-N975F
- sourmenetes
- Moderator
Αν ειναι να παρεις κατι που να μην κανει διαφορα ποιος ο λογος???
Επισης καλα τα στατιστικα,δίνουν μια εικονα αλλα δεν ειναι μονο αυτα.
Παίζει και σέντερ φορ και πίσω από το φορ και δεύτερος φορ. Ότι ακριβώς θελουμε. Αν και εγώ αν περάσουμε ομίλους θέλω κάτι πολύ καλύτερο.
Πουλεν από ΠΟΚ αλλά μεταγραφές εγχώρια μεταξύ ανταγωνιστών κομμάτι δύσκολο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οι μπεσικτανοι λεγαν οτι ηταν καταστροφη που δεν θα μπουν σε ομιλο τσουλου. Τωρα να υποθεσω οτι θα ρημαξουν;
Εγώ θέλω Βιερίνια για τη θέση είτε του μεσοεπιθετικού, είτε του φουλ μπακ. Επίσης θέλω τον Μαουρίτσιο με ένα μονοετές συμβόλαιο γιατί αμφιβάλλω ότι μπορούν στην ΠΑΕ να βρουν καλύτερο στις μέρες που απομένουν. Και τον Πριγιοβιτς.
Κι ας φύγουν Ουαρντα, Ζαμπα, Μπισεσβαρ, Σβιντερσκι, Τσιγγαρας, και Μάτος.
Κι ας φύγουν Ουαρντα, Ζαμπα, Μπισεσβαρ, Σβιντερσκι, Τσιγγαρας, και Μάτος.
icue έγραψε:Οι μπεσικτανοι λεγαν οτι ηταν καταστροφη που δεν θα μπουν σε ομιλο τσουλου. Τωρα να υποθεσω οτι θα ρημαξουν;
Ας μας δωσουν τον Μενσα. Τους δινουμε και Εσιτι δανεικο.
icue έγραψε:Οι μπεσικτανοι λεγαν οτι ηταν καταστροφη που δεν θα μπουν σε ομιλο τσουλου. Τωρα να υποθεσω οτι θα ρημαξουν;
Μετά είχαν βουνό να υπερβούν,Μίλαν.
sourmenetes έγραψε:Αν ειναι να παρεις κατι που να μην κανει διαφορα ποιος ο λογος???
ναι για αυτο ειπα οτι εκτος απο τα νουμερα που ειναι κοντινα εχει καλυτερη εικονα ο πελκας. χωρις νοημα να εχεις πελκα κ να προτιμας στην ομαδα μας λιβαγια
- invincible
Πριν από δέκα χρόνια η Παρτιζαν πουλούσε παίχτες πολύ ακριβά τώρα ψίχουλα...
Παικταρα...
Για να κάνει τα ρεπό του τζολη
Τα εξτρέμ της Φλουμινένσε είναι για τα σκυλιά, ο ζαμπα εκεί παίζει βασικός. Ο μόνος που αξίζει είναι ο 19χρονος πιτσιρικάς φορ Μάρκο Πάουλο, διεθνής με τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας. Ήδη ενδιαφέρον από ομάδες της Πρέμιερ. Η Μαρσέιγ είναι κοντά, ζητάει 15 η Φλουμινένσε, δινουν 11 οι Γάλλοι. Αν θέλουν Ζαμπα το συζητάμε για τραμπα 

Όχι βρε, η ρήτρα του ζαμπα είναι 20, οπότε μας δίνουν τον πιτσιρικά τραμπα και το συζητάμε αν θα μας δώσουν και τα άλλα 5