ΠΑΟΚ-Ε.Ο. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
1
2%
Βιεϊρίνια
2
4%
Μιχάι
34
62%
Βαρέλα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μάτος
1
2%
Μαουρίσιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μίσιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελ Καντουρί
5
9%
Μπίσεσβαρ
2
4%
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άκπομ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντρίγκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Εσίτι
6
11%
Πέλκας
2
4%
Τζόλης
2
4%
Σφιντέρσκι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 55

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: ΠΑΟΚ-Ε.Ο. MVP, σχόλια, παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από navigator11 »

Μόνοι παρόντες Βιεϊρίνια, Μιχαι και θα προσθέσω και τον Βαρέλα. Κάποιες στιγμές κάτι προσπάθησε κι ο Καντουρί, να μην είμαι παντελώς άδικος. Είχε θεωρητικά κανα 2 έξυπνες εμπνεύσεις. Μάτος σκιά ακόμα και του μέτριου εαυτού του φέτος. Λημνιός, Άκπομ, Πέλκας, Σβιντέρσκι λες και συμπλήρωσαν τα 45 προχτές, ξέρω γω. Μπίσεσβαρ αναμενόμενα ανούσιος, καλύτερος κάπως όμως του τραγικού προηγουμένου διαστήματος. Μίσιτς και Μάου άθλιοι. Ο Εσίτι, για όσο έπαιξε, καλύτερος φάνηκε κι από τους δυο τους μαζί. Με αποκαρδίωσαν πραγματικά.
Το πλέον θλιβερό είναι πως γράφουμε ήττες από μια εγκληματική οργάνωση, που, ακόμα και εν σχέσει με τον ΠΑΟΚ αυτόν, δεν υπερέχει. Δεν είναι το κύριο πρόβλημα του ΠΑΟΚ αυτό, σαφώς. Απλά είναι δύσκολο, εγώ τουλάχιστον, να το παραβλέψω. Αφού την έχουν δει Κωτσόβολος όμως οι δικοί μας, τι να γίνει.

Η ομάδα οφείλει ήδη να έχει ξεκινήσει την ανασύνταξη για τη νέα σεζόν. Κατανοώ και το θέμα οικονομική διαχείριση, ειδικά στο νέο πλαίσιο, που έχει δημιουργηθεί με τη μ@λ@κία τον κορονοϊό. Αλλά χρειάζονται αλλαγές. Και να αποφασιστούν το συντομότερο, αν δεν έχουν ήδη. Θα μείνει ο Πορτογάλος; Υπάρχει διάθεση να του δοθούν κάποιοι παίχτες της αρεσκείας του για να φέρει την ομάδα, όσο είναι δυνατόν, κάπως στα μέτρα του; Αν όχι, δεν υπάρχει νόημα να το κουράζουμε, ας φύγει. Εύκολη η δαιμονοποίησή του, το κατανοώ. Έχει δώσει κι αυτός λαβές, ναι. Από κει και πέρα καθείς, βάσει προδιάθεσης, κάνει και την κατανομή των ευθυνών για τη φετινή αποτυχία. Στο δικό μου τεφτέρι δε φέρει μεγαλύτερη ευθύνη από τη διοίκηση. Εκτιμήσεις είναι αυτές.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: ΠΑΟΚ-Ε.Ο. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Αυτός ο τύπος που κάνει τον προπονητή του ΠΑΟΚ πόσες φορές έχει αναλάβει φέτος την ευθύνη κι έχει ζητήσει συγγνώμη; Συγχωρεμένος, μόνο φύγε. Αν γίνεται και τώρα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Luigi Vampa έγραψε:Καλά δε χρειάζεται να φέρεις τον Μεσσι κ τον Λεβαντοφκι, έναν επίθετικο που να κερδίσει έστω κ μια μονομαχία απτον Σεμεδο η' να τον περάσει σε ταχύτητα μια φορά. Δύο πλάγια μπακ που να ναι γρήγορα κ αθλητικά (ένα αν δε φύγει ο Γιαννούλης) κ θα είσαι ήδη πολύ καλύτερα. Αν πάρεις δε κ ένα δεύτερο επίθετικο/μεσοεπιθετικο σε καλή ηλικία, αθλητικό που να μην παθαίνει μπλακάουτ όταν πλησιάζει την περιοχή κ είναι να κάνη μια τελική προσπάθεια η' πάσα σαν τον Πελκα θα είσαι σούπερ με Φερειρα. Λέω εγω

Τι να τα κάνεις τα δύο αθλητικά μπακ όταν θα παίζει τρίτο στόπερ το ένα από αυτά σε φάση ανάπτυξης? Μια χαρά ήταν ο γερό Μάτος σε τρεξίματα. Έχεις καταλάβει τι παίζει αυτός ο μαθητευόμενος μάγος να μας το εξηγήσεις? Αν ναι να συζητήσουμε μετά ποιοι παίκτες χωράνε στο σύστημα. Ο ΠΑΟΚ ο φετινός με Λουτσέσκου και καθαρό 4-2-3-1 ή 4-3-3 χτυπούσε το πρωτάθλημα στα ίσια. Και πες μου εσύ ιστορίες για αγρίους...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Λουίτζι

Αν ο Φερέιρα ως επαγγελματίας προπονητής θεωρεί το σύστημα του κ την εφαρμογή του στο ποδοσφαιρικό γιγνεσθαι ως το πιο σημαντικό κομμάτι της καριέρας του .... τότε από μόνος του φεύγει και ψάχνει τις συνθήκες που θεωρεί αυτός ιδανικές για να αφήσει εποχή στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Αλλιώς εφόσον μένει οφείλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το κλαμπ χωρίς κολλήματα κ προσαρμοζόμενος στο περιβάλλον κ τις συνθήκες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αφού υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν στον προπονητή... μπράβο
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Το τέρμα ανησυχητικό βέβαια είναι ότι πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλο άνοιγμα ώστε να λυπόμαστε αυτά τα δύο εκ του τσαρλατάνου... Σίγουρα τον έχουν καταλάβει όλοι εκεί μέσα.. Μιλάνε και με Βιειρίνια και με όλους...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Luigi Vampa έγραψε:Ο Γιαννούλης, ο Λημνιός γιατί είναι προπονημενος κ τρέχει πάνω κάτω σαν σκυλί; Αλλού κάνει προπόνηση;
Ειδες εσυ σημερα κανεναν Λημνιο να τρεχει? Γιατι εγω ειδα εναν Λημνιο να σερνεται...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Αν ο Λουτσεσκου μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα κ φέτος δε θα φευγε.. Αυτή η καραμέλα με τους 3 πίσω όταν αναπτύσσεται που νομίζουν κάποιοι ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, αν σας ενδιαφερει διαβάστε για τακτική, δείτε άλλες ομάδες στο εξωτερικό πως π; ιζουν κ δε θα σας ξενίζει τόσο πολύ..
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Μιλαω για όλη τη χρονια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

makispaspartou έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Καλά δε χρειάζεται να φέρεις τον Μεσσι κ τον Λεβαντοφκι, έναν επίθετικο που να κερδίσει έστω κ μια μονομαχία απτον Σεμεδο η' να τον περάσει σε ταχύτητα μια φορά. Δύο πλάγια μπακ που να ναι γρήγορα κ αθλητικά (ένα αν δε φύγει ο Γιαννούλης) κ θα είσαι ήδη πολύ καλύτερα. Αν πάρεις δε κ ένα δεύτερο επίθετικο/μεσοεπιθετικο σε καλή ηλικία, αθλητικό που να μην παθαίνει μπλακάουτ όταν πλησιάζει την περιοχή κ είναι να κάνη μια τελική προσπάθεια η' πάσα σαν τον Πελκα θα είσαι σούπερ με Φερειρα. Λέω εγω

Τι να τα κάνεις τα δύο αθλητικά μπακ όταν θα παίζει τρίτο στόπερ το ένα από αυτά σε φάση ανάπτυξης? Μια χαρά ήταν ο γερό Μάτος σε τρεξίματα. Έχεις καταλάβει τι παίζει αυτός ο μαθητευόμενος μάγος να μας το εξηγήσεις? Αν ναι να συζητήσουμε μετά ποιοι παίκτες χωράνε στο σύστημα. Ο ΠΑΟΚ ο φετινός με Λουτσέσκου και καθαρό 4-2-3-1 ή 4-3-3 χτυπούσε το πρωτάθλημα στα ίσια. Και πες μου εσύ ιστορίες για αγρίους...

Όχι απλά θα χτυπούσε πρωτάθλημα θα γαμουσε και θα έδερνε, αλλά τον πλανεψαν τα πετροδολαρα σε συνδυασμό με την ασυμφωνία χαρακτήρων με τους διοικούντες.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Οχι ευκαιρια ,ουτε αραουτ δεν μπορυσαν να κανουν...τι θελετε δηλαδη για να τον διωξετε να το γραψει στο μετωπο του ή να δηλωσει θετικος στον κορωνοιο ???
αποδεχτειτε το διπλο εγκλημα του προηγουμενου καλοκαιριου για να παμε παρακατω ,μπας και σωσουμε την επομενη σαιζον ...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το ότι δεν ξέρουν να κάνουν πλάγιο φταίει μόνο αυτός;

Ενός κακού μύρια έπονται

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Αν έχουμε χιούμορ θα πούμε πως ο καλύτερος παίκτης σήμερα ήταν η κερκίδα!
Ομάδα χωρίς νεύρο, απροπονητη, προβλεψιμη, Κρίμα.
Μαλθακή άνευρη ομάδα. Καμία ουσία, κουρασμένοι και μπερδεμένοι παίκτες. 60% θα πω ότι φταίει το γεγονός ότι δεν φέραν τους παίκτες που ζήτησε ο Φερέιρα αλλά και ο ίδιος σε ένα χρόνο δεν παρουσίασε τίποτα το ουσιαστικό. Όλη την χρονιά ένα καλό ματς με τον Άγιαξ και τίποτα άλλο.
Ο προπονητής συνεχίζει να είναι σε άλλη ομάδα και άλλο γήπεδο
Το θέμα δεν είναι ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε πλέον και τη 2η θέση.
Το θέμα είναι σε τί να ελπίζουμε για του χρόνου με ότι βλέπεις σήμερα ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είμαι περίεργος, εξαιρετικά περίεργος, ποιάς υποδοχής-υπομονής θα τύχει ο όποιος νέος προπονητής. Ανεξάρτητα από όνομα. Μόνο και μόνο για αυτό το ... σασπένς δηλαδή, είθε να τον "φύγουν" ήδη από σήμερα τον Πορτογάλο.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Ο τύπος που κάνει τον προπονητή είναι επικίνδυνος.. Έχεις στον πάγκο 2 εξτρεμ που θεωρητικά ενώ είσαι πίσω στο σκορ, πρέπει να τα βάλεις μήπως μπορέσουν και κάνουν τίποτα(τουλάχιστον έναν απ τους δύο).. Και αντί γι αυτό μου βάζεις τον Εσίτι και τον Τζόλη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”