Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σήμερα πολλοί (όχι όλοι) δείξατε αδιάφοροι, δείξατε ότι δεν γουστάρετε τον προπονητή..τέτοια αδιαφορία είχα να δώ χρόνια..μεσοβέζικες λύσεις δεν χωράνε, πρόστιμο μπας και ξυπνήσουν και λίγο..Δεν ειμαι υπέρ της αλλαγής προπονητή αλλά είτε τον στηρίζεις και μαζί και τις όποιες επιλογές του για αλλαγή παικτών-αδιάφορων είτε τον αλλάζεις αλλα δεν χαρίζεις στους αδιάφορους τίποτα..ξεφτιλα το σημερινό, ένας βιειρίνια και 2-3 ακομα..
-
Ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα με αρρωστησε στην κυριολεξία . Πρωτη φορά η πίεση μου ανέβηκε στο 20. Αρρώστησα. Πραγματικά ας φέρει τον Γεωργιάδη η ομάδα καλύτερα θα παιξει αν δεν έχει κάνει από το πόσο αγυμναστη είναι.
- ΑποστόληςΑ
Για κάποιο λόγο έχουμε παρατήσει το πρωτάθλημα, με το που μπήκε το 2020.
Αν είναι γενικευμένη η πτώση θα φανεί την Τετάρτη.
Το γράφαμε πολλοί να φύγει ο Άμπελ και να έρθει ο Π.Γκαρσία, για να σώσει ότι μπορεί και η ομάδα να παλέψει το κύπελλο και τις όποιες πιθανότητες για το πρωτάθλημα, που υπήρχαν με ένα διπλό στο γαύρο. Τώρα πάει το πρωτάθλημα πέταξε, από τη φοβικότητά μας ως οργανισμός. Ας ελπίσω τουλάχιστον να τον διώξουμε τον αποζημιωσάκια, μπας και πάρουμε το κύπελλο. Η ομάδα έχει ανάγκη από τίτλους και δε μπορεί με τίποτα να εμφανίζεται ως χορτασμένη. Το κύπελλο το έχουμε ανάγκη για να πάρουμε κάτι από αυτή την καταστροφική χρονιά, δίχως Ευρώπη.
MVP Veiirinha, όμως γενικά αγωνιστικά έχω χάσει το κουράγιο μου για σχολιασμό. Έχουμε βαλτώσει σε όλους τους τομείς και υπεύθυνος είναι αποκλειστικά ο προπονητής, που δεν εμπνέει ούτε τον εαυτό του.
MVP Veiirinha, όμως γενικά αγωνιστικά έχω χάσει το κουράγιο μου για σχολιασμό. Έχουμε βαλτώσει σε όλους τους τομείς και υπεύθυνος είναι αποκλειστικά ο προπονητής, που δεν εμπνέει ούτε τον εαυτό του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 01 Μαρ 2020, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν παιζεσαι! αχαχαχαααΜπαρκαρούτσος έγραψε:Ωραία, περισσότερος κόσμος στο Παλατάκι το Σάββατο να ξεσπάσουμε στους εγκληματίες της ΚΑΕ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Να ρωτήσω κάτι άσχετο λίγο και συγγνώμη για τη διακοπή της ροής της κουβέντας. Επειδή εικόνα δεν είχα, πέναλτι τελικά ήταν ή τσουκου;
δεν ειναι τα αποτελεσματα. Ειναι το οτι η ομαδα ακομα και οταν νικουσε επαιζε χαλια. Αντι να βελτιωνεται χειροτερευει. Ο Φερευρα εχει αγνοια κινδυνου,ζει στον κοσμο του.
Κριμα,απλα κριμα
Κριμα,απλα κριμα
Ήταν, ε και; πλέον δεν έχει γυρισμό. Θα φάνε ξύλο.... Έχει γίνει της μόδαςnavigator11 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι άσχετο λίγο και συγγνώμη για τη διακοπή της ροής της κουβέντας. Επειδή εικόνα δεν είχα, πέναλτι τελικά ήταν ή τσουκου;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Όσο έχουμε αυτόν τον "προπονητή " στον πάγκο, θα μειώνονται και οι στόχοι. Έχουμε επιστρέψει σε προ "σαρδέλας " εποχές......Πάρτε έναν κανονικό προπονητή να σχεδιάσει την ομάδα για του χρόνου. Φέτος το μόνο που προλαβαίνουμε είναι να καταφέρουμε να μην βγούμε ούτε καν δεύτεροι!Υπάρχουν ένα κάρο ελεύθεροι απο το 2019 και μετά "κανονικοί " προπονητές εκει έξω. Δεν αντέχουμε άλλο τον Πορτογάλο Χάρυ Πότερjohn4serres έγραψε:Όσο χάλια και να ήμασταν, σε 10 αγώνες το -5 μπορούσαμε να το ανατρέψουμε.
Τώρα στο -7 γεια χαρά, η ψυχολογία στα τάρταρα.
Στόχος το κύπελλο και η 2η θέση.
- V-olakiotis
Ναυάγιο...
Δυστυχώς, δεν ξέρω τι μπορεί να σωθεί...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Δυστυχώς, δεν ξέρω τι μπορεί να σωθεί...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πεναλτάρα ειναι αλλά περνάει σε 2η μοιρα αυτός ο κ@ριολης γιατί η ομάδα σέρνεται..navigator11 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι άσχετο λίγο και συγγνώμη για τη διακοπή της ροής της κουβέντας. Επειδή εικόνα δεν είχα, πέναλτι τελικά ήταν ή τσουκου;
Αποστόλη, λες να υπάρχει ελεγχόμενο φρενάρισμα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Για κάποιο λόγο έχουμε παρατήσει το πρωτάθλημα, με το που μπήκε το 2020.
-
Μάλλον πρεπει να έρθετε μία δυο προπονησεις να δείτε τι γίνεται για να σας φυγουν οι απαιτήσεις απο την ομάδα, φέτος ουτε εργομετρικα δεν τους κάνει...
-
Κοίτα για να καταλάβεις. Ειναι ο ορισμός του αν το έκανε παίχτης μας θα ήταν πεναλταρα, τώρα που το έκανε ο αντίπαλος είναι πολύ δύσκολη φάση.navigator11 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι άσχετο λίγο και συγγνώμη για τη διακοπή της ροής της κουβέντας. Επειδή εικόνα δεν είχα, πέναλτι τελικά ήταν ή τσουκου;
Στα σοβαρά τώρα μπορούσε άνετα να το δώσει. Αλλά και τώρα δεν είναι ότι μας έσφαξε.