Ένα πρωτάθλημα; Μάλιστα...Caballo Viejo έγραψε:Η μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ που πήρε ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει πια. Όπως δεν υπάρχει και ο προπονητής της. Ως εδώ ήταν. Πρέπει να δούμε κατάματα την αλήθεια.
βάζελος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Ομάδα χωρίς Ευρώπη, με πληρέστατο ροστερ , δεν παίζει ποδόσφαιρο. Τι να φταίει;
Δυστυχώς δεν σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων αγαπητοί μου, αύριο ο γιος μου θα πάει με σκυμμένο κεφάλι στο σχολείο και φταίτε εσείς.
Ο κοουτς δεν ξέρει πού πάνε τα 4, το ίδιο ήταν κ ο μπερετα τότε όμως ο Πάμπλο φώναξε τη διοίκηση και τον σουταρανε σε ένα βράδυ. Για εμένα εσείς φταίτε, αυτός είναι λίγος και το βλέπετε κάθε μέρα.
Αν σας επηρέασε τόσο πολύ ο μαριδακης τότε δεν κάνετε για τον ΠΑΟΚ, εμένα τα μισά να προσπαθούσε να.μου κάνει μέσα στο γήπεδο θα οργωνα το γήπεδο... εσείς...
Δυστυχώς δεν σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων αγαπητοί μου, αύριο ο γιος μου θα πάει με σκυμμένο κεφάλι στο σχολείο και φταίτε εσείς.
Ο κοουτς δεν ξέρει πού πάνε τα 4, το ίδιο ήταν κ ο μπερετα τότε όμως ο Πάμπλο φώναξε τη διοίκηση και τον σουταρανε σε ένα βράδυ. Για εμένα εσείς φταίτε, αυτός είναι λίγος και το βλέπετε κάθε μέρα.
Αν σας επηρέασε τόσο πολύ ο μαριδακης τότε δεν κάνετε για τον ΠΑΟΚ, εμένα τα μισά να προσπαθούσε να.μου κάνει μέσα στο γήπεδο θα οργωνα το γήπεδο... εσείς...
εχουμε και τα playoff... Eαν η ομαδα δειξει αληθινη σοβαροτητα και βελτιωση, δεν χασαμε ακιμα τιποτα 

- episimos73
Εσύ μπορεί να γελάς Theodorsalonika αλλά η απουσία του Καντουρί (και του Κρέσπο) βγάζει μάτια. Αλλά μάλλον το ίδιο εννοούμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος episimos73 την Κυρ 02 Φεβ 2020, 21:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hasio_john
Να δεις που ο μάγος θα κατεβάσει ακριβώς την ίδια 11δα και στο κύπελο, και ακριβώς στο 68 θα κάνει και τις ίδιες αλλαγές. Πραγματικά αρρωστήσαμε, έλεος δηλαδή! Με τι όρεξη πας στην γαμωδουλειά αύριο. Θέλω να κλείσω τα μάτια μου για κάνα μήνα να συνέλθω!
- GREATANASTASIOS
ημαρτον να ψηφίζουμε κιολας ολοι τους ητανε υπεροχοι
Από το προηγούμενο ματς φάνηκε ότι κάτι δεν πάει καλά , καθυστερήσεις στο 80 με το Βόλο εντός ,ούτε ο Βόλος δεν θα έκανε
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
- paok re niamou
πολλες φορες αναφερεται οτι προτιμουμε εναν αγωνα που να προσπαθεις να παλεψεις και ας χασεις. Μονο με αυτο το πρισμα εριξα την ψηφο μου. Και φυσικα εκανε λαθος, αλλα εβγαλε πεισμα και παθος, κατι που δεν ειδα απο πολλους παικτες και σημερα αλλα και γενικα τους τελευταιους μηνες.
Ιγκανσον για αρχηγός, τέλος.
Στηστε νέα ομάδα πάνω του.
Έχει όλο το πακέτο το παιδί
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στηστε νέα ομάδα πάνω του.
Έχει όλο το πακέτο το παιδί
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντωμεταξυ δεν παιζει και κάτι διαφορετικό,συνέχεια το ίδιο συστημα,συνέχεια οι ίδιες αλλαγές...
Προφανώς μέχρι εκεί είναι το προπονητικό του επίπεδο..
Το ειχα γράψει πριν 3 μήνες και θα το ξαναπώ...
Το να γίνει μια κακή επιλογή στον προπονητή,μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου...
Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι προπονητής μας είναι και ο καλύτερος...
Προφανώς μέχρι εκεί είναι το προπονητικό του επίπεδο..
Το ειχα γράψει πριν 3 μήνες και θα το ξαναπώ...
Το να γίνει μια κακή επιλογή στον προπονητή,μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου...
Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι προπονητής μας είναι και ο καλύτερος...
μπραβο και ενα ευχαριστω στα μπουμπουκια μας που ματωσαν τη φανελα. Αυτη τη φορα δεν θα κραξω τον Μαουρισιο που ηταν σταθερος αε αυτα που μας εχει μαθει. Ας ξυπνησει καποιος τον Ιβαν γιατι εμεινε στην επενδυση με τα σαλε και τα γηπεδα. Εχει σπανια ενοραση και ξερει να διαλεγει νομικους. Αξιζαμε τα περι μπουρδελου απο τους ανυπαρκτους και τις Β Εθνικες. Ας το βαλουν οι παικτες στον τοιχο το συνθημα στα ελληνικα μιας και δεν τα μιλανε και να εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν καταλαβαινουν λογω γλωσσας. Και ο μηνας εχει εννια. Τουλαχιστον επεσε μεσα ο Ιβαν που δεν ηθελε μεταγραφες μιας και τον τιτλο τον στειλαμε στον κλογαυρο. Θα γελασουμε στο κυπελλο. Αλλα προς θεου μην ξυπνησει κανεις τον Ιβαν και κυριως τα οπανα που εχουμε για νομικους. Παλια εφταιγε ο Βουκιτς, τωρα φταιει ο Λουτσεσκου που τα ειπε οπως επρεπε το καλοκαιρι. Δεν με νοιαζει αν μου κλεισεις το λογαριασμο. Εχω σκασει με τους φλωρους ...
Mamba mentality
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Caballo Viejo
Δίκιο έχεις. Δύο είναι τα πρωταθλήματα με το κλεμμένο. Όμως και πάλι η ουσία είναι πως αυτή η ομάδα τελείωσε. Πρέπει να σώσουμε ότι μπορέσουμε φέτος και να χτιστεί κάτι νέο το καλοκαίρι.HOOL4IGAN έγραψε:Ένα πρωτάθλημα; Μάλιστα...Caballo Viejo έγραψε:Η μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ που πήρε ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει πια. Όπως δεν υπάρχει και ο προπονητής της. Ως εδώ ήταν. Πρέπει να δούμε κατάματα την αλήθεια.
-
Ο Καντουρι όπως κ ο σαχοφ κ ο Ίβιτς και ο Σορλέν από μόνοι τους ξέρουν όσοι μπάλα ξέρουν όλοι αυτοί μαζί. Ο κόσμος πάντα τους εβρηζε ώσπου φύγανε και τους έψαχνε...episimos73 έγραψε:Εσύ μπορεί να γελάς Theodorsalonika αλλά η απουσία του Καντουρί (και του Κρέσπο) βγάζει μάτια. Αλλά μάλλον το ίδιο εννοούμε...