Βαζελος-ΠΑΟΚ 2/2-19:30,Novasports1HD
- navigator11
Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 2/2-19:30,Novasports1HD
Ήταν από τις καλύτερες. Μαζί με του Μπορμπαλάν. Και του Δανού με βαζέλα πέρσι στην Τούμπα. Και του Ισπανού με γαύρο, να μην είμαι άδικος.
Ζιφκοβιτς
Ματος, Ίνγκασσον, Βαρέλα, Γιαννούλης
Αουγκούστο, Πέλκας, Μίσιτς
Λημνιός, Λάμπρου
Σβιντερσκι
Ματος, Ίνγκασσον, Βαρέλα, Γιαννούλης
Αουγκούστο, Πέλκας, Μίσιτς
Λημνιός, Λάμπρου
Σβιντερσκι
- john4serres
Πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό που δεν είμαι αισιόδοξος. Δεν ξέρω τι από όλα φταίει περισσότερο αλλά το φοβάμαι το ματς
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Δεν βλέπω πώς ο ΠΑΟΚ που παρουσιάζεται τελευταία μπορεί να κερδίσει αυτό το ματς. Μακάρι να το πάρει η αεροπορία
Είναι το πρώτο ματς που ο ΠΑΟΚ πρέπει να δούμε αν βγάλει αντίδραση με αυτά που γίνονται εκτός γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή φόρμα και εμείς όχι με το πώς παίζουμε. Το φοβάμαι πολύ το ματς η νίκη είναι μονόδρομος για πολλούς λόγους . Να μπει Πέλκας στο ματς που νιώθει ΠΑΟΚ να παίξει με τσαμπουκα τη ο ίδιο Λιμνιος Andre πρέπει να πορωσουν την ομάδα . Ο Ινγκασον φενεται να είναι στο κλίμα. Misic άμεσα στα χαφ με Εσιτι. Bise ως αλλαγή και να είναι ξύπνιος .
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Μετα τα οσα ζουμε τις τελευταιες μερες πιστευω πως αν ηταν Ελληνες οι παικτες και επαιζε μεσα και ο Λεοντιαδης θα περιμενα να δω δαγωμενα λαρυγγια αντιπαλων.
Ελπιζω αυτοι που εχουμε να εχουν συναισθηση της καταστασης και να κανουν αυτο για το οποιο χρυσοπληρωνονται.
Ελπιζω να ανοιξει ακομα και το μισοκλειστο ματι του Κρεσπο, και να μεινει εκτος αποστολης ο Μαουρισιο.
Σαν πολλα μαζευτηκανε τα αρνητικα και καπου πρεπει να ξεμπουκωσει η ομαδα.
Εσεις αδερφια που ζειτε πανω δεν φανταζεστε το τι τραβαμε εμεις στη χαβουζα. Μεχρι και με οπαδο του νιονιου τσακωθηκα στη δουλεια. Για τους αλλους δεν χρειαζεται να γραψω.
Γαμηστε τον μπουστη το βαζελο!
Ελπιζω αυτοι που εχουμε να εχουν συναισθηση της καταστασης και να κανουν αυτο για το οποιο χρυσοπληρωνονται.
Ελπιζω να ανοιξει ακομα και το μισοκλειστο ματι του Κρεσπο, και να μεινει εκτος αποστολης ο Μαουρισιο.
Εσεις αδερφια που ζειτε πανω δεν φανταζεστε το τι τραβαμε εμεις στη χαβουζα. Μεχρι και με οπαδο του νιονιου τσακωθηκα στη δουλεια. Για τους αλλους δεν χρειαζεται να γραψω.
Εγώ ένα θέλω.
Να μην πιστέψει ποτέ ξανά ο Ιβάν τον αφραγκουζο, κι ας έρθει το ματς ότι θέλει!!!
Ελπίζω να μην την πατήσει ξανά.
Αυτό μόνο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μην πιστέψει ποτέ ξανά ο Ιβάν τον αφραγκουζο, κι ας έρθει το ματς ότι θέλει!!!
Ελπίζω να μην την πατήσει ξανά.
Αυτό μόνο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν πας να μπεις σε κουβέντα, δεν υπάρχει ΈΝΑΣ να σου πει "ναι ρε όντως, έχεις δίκιο" ή έστω "μπορεί να είναι κι έτσι, θα δείξει".opaloka έγραψε:Μετα τα οσα ζουμε τις τελευταιες μερες πιστευω πως αν ηταν Ελληνες οι παικτες και επαιζε μεσα και ο Λεοντιαδης θα περιμενα να δω δαγωμενα λαρυγγια αντιπαλων.
είναι απίστευτο
απλά δε μπαίνεις σε κουβέντα, τέλος. δεν υπάρχει άλλος τρόπος
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
Ανοικτή προπόνηση την Παρασκευή να μαζευτεί κόσμος να πορωσει την ομάδα!
Μίνι συλλαλητήριο στην Τούμπα και μετά πάμε Βορίδη!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
αυτό ακριβώς!!!V-olakiotis έγραψε:Ανοικτή προπόνηση την Παρασκευή να μαζευτεί κόσμος να πορωσει την ομάδα!
- Sick Bastard