ΠΑΟΚ - Falco 80-89, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
- BlackMagicPAOK
- Has thanked: 1 time
- BlackMagicPAOK
- PAOK_Antarctica
- painkiller4
Re: ΠΑΟΚ - Falco 17/12 19:00 (ΕΡΤ3)
BlackMagicPAOK έγραψε:Έδωσε βήματα οτι να'ναι στον Μπεστ.
Διπλή ΤΠ στον Ματζικ !!
βηματα ηταν αλλα προηγηθηκε αντιαθλητικο φαουλ στον ουιγκινς για αυτο φωναζουν
- BlackMagicPAOK
80-89 τελικό
Κρατήστε το πάθος για τον Προμηθέα!
Το Σάββατο.
Δεν νομίζω να ήταν βήματα του Μπεστ. Πήρε μπάλα και έκανε κατευθείαν μπασιμο, χωρίς τριπλα.
Όντως υπήρχε στην ίδια επίθεση φαουλ πάνω στον Ουιγκινς. Το κάνανε επίτηδες οι Ουγγροι, 2 φορές μάλιστα!!
Κρατήστε το πάθος για τον Προμηθέα!
Το Σάββατο.
Δεν νομίζω να ήταν βήματα του Μπεστ. Πήρε μπάλα και έκανε κατευθείαν μπασιμο, χωρίς τριπλα.
Όντως υπήρχε στην ίδια επίθεση φαουλ πάνω στον Ουιγκινς. Το κάνανε επίτηδες οι Ουγγροι, 2 φορές μάλιστα!!
Εντάξει μόλις 89 πόντους φάγαμε αυτή τη φορά.
Το 80 πόντους ενεργητικό με μόλις 8 ασίστ πρέπει να είναι και ρεκόρ
Το 80 πόντους ενεργητικό με μόλις 8 ασίστ πρέπει να είναι και ρεκόρ
Re: ΠΑΟΚ - Falco 80-89, Σχόλια & Παραλειπόμενα
εκανε 1-2 και μετα σταματαει μπορει να κανω και λαθος δυσκολη φαση...
αλλα σφυρα το φαουλ κωλοεβραιε...δυκολο ματς ξοδέψαμε μπολικη ενεργεια και με το λαυριο και με τη φαλκο σημερα στα τελευταια λεπτα ..
μακαρι να μπουμε να παρουμε την διαφορα μην τρχουμε παλι στο τελος γιατι αυτες οι καταστασεις φερνουν πιεση στην ομαδα...
αλλα σφυρα το φαουλ κωλοεβραιε...δυκολο ματς ξοδέψαμε μπολικη ενεργεια και με το λαυριο και με τη φαλκο σημερα στα τελευταια λεπτα ..
μακαρι να μπουμε να παρουμε την διαφορα μην τρχουμε παλι στο τελος γιατι αυτες οι καταστασεις φερνουν πιεση στην ομαδα...
Ο Καραμανόλης, ο Καράς και ο Χατζηνικόλας, από πόσα λεπτά, λέει, έπαιξαν σήμερα ο καθένας?
Δεν νομίζω ότι υπάρχει χειρότερη ομάδα, στο τσουλού, απ την σημερινή μας αντίπαλο, πλην, ίσως, ημών...
Υ.Γ. Μόνο εγώ συνδέω την πρωτοφανή αντίδραση του έτσι, με την αυριανή, προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου?
Υ.Γ. 2...
#PAOKfamily...................

Δεν νομίζω ότι υπάρχει χειρότερη ομάδα, στο τσουλού, απ την σημερινή μας αντίπαλο, πλην, ίσως, ημών...

Υ.Γ. Μόνο εγώ συνδέω την πρωτοφανή αντίδραση του έτσι, με την αυριανή, προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου?
Υ.Γ. 2...

απο λεπτα και κουραση νομιζω σημερα μοιραστηκε σε ολουσ σχεδον τουσ παικτεσ πλην μπεστ με 31 λεπτα και σμιθ 36 αυριο θα ειναι λαιβ απο το γιουτιουμπ τησ καε ???
ελπίζω να μάθαμε κάτι στο τελευταίο δεκάλεπτο και να μην ντρεπόμαστε να κατεβάζουμε μπάλα (με Απο ή Λιούις) και μετά από σκριν να αφήνουμε στον Σμιθ να εκτελέσει. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
Στην άμυνα έχουμε τα φεγγάρια μας και πιστεύω μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Στην άμυνα έχουμε τα φεγγάρια μας και πιστεύω μπορούμε να κάνουμε κάτι.
αυτη η ομάδα αν πέσει και μείνει ως έχει με 6 ξένους, τι πιθανότητες δίνετε να ανέβει στην Α1?