Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Μόνο αν κάτσει κάποιο λαχείο στα αριστερά. Στα εξτρέμ μια πώληση του Πέδρο Ενρίκε νομίζω θα ήταν ό,τι καλύτερο.nasos66 έγραψε:Για μενα ας μη παρουμε αρ.μπακ,ας βγει με Γιαννουλη Ροντριγκο μεχρι να μπει ο Αντελινο για να μην καει ο Γιανουλης.
Μια πωληση στα εξτρεμ για να βρει χωρο ο Λαμπρου θα ηθελα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- Aigle_Noir
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
-
Φήμες λένε ότι αυτός που θα του ζητήσει να περάσει από το τούνελ είναι ο Κάτσεobanebane έγραψε:Εγώ σκέφτομαι τους δικούς μας όταν θα τον βάλουν στο τούνελ καλωσορισματος,μήπως να το ξανά σκεφτούν;

Δεν με νοιαζει αν θα ερθει ο Κοεντραο αλλα δε θελω σιριαλ. Μεχρι ποτε θα περιμενουμε?
Αμα θελουμε να βγαζουμε παιχτες, και να τους στηρίζουμε θελει,θελει και ρισκο.
- milhouse777
πωληση ενρικε για τις θεσεις ξενων...Aigle_Noir έγραψε:Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Μόνο αν κάτσει κάποιο λαχείο στα αριστερά. Στα εξτρέμ μια πώληση του Πέδρο Ενρίκε νομίζω θα ήταν ό,τι καλύτερο.nasos66 έγραψε:Για μενα ας μη παρουμε αρ.μπακ,ας βγει με Γιαννουλη Ροντριγκο μεχρι να μπει ο Αντελινο για να μην καει ο Γιανουλης.
ο λάμπρου αν δεν μπορεί να πείσει και αλλο προπονητή, μάλλον θα πωληθεί τώρα που έχει καλή τιμή.
εκτίμηση των ρεπόρτερ είναι πως δεν θα πάρουμε άλλο παίχτη ως τα παιχνίδια με τον άγιαξ.
Nikos 74 έγραψε:Κάτι τέτοιους τους φορτώνει στον ώμο και τους πάει στην φωλιά του!Λεμεσος4 έγραψε:Θελω να δω κατι τοροσιδηδες και κατι Ιγκλεσιας να τσαμπουκαλευονται

KAA Gent News
@KaaGentNews
1 ώ
Anderson Esiti is undergoing medicals for PAOK FC. He has already signed and clubs have reached an agreement.
€3.5M, 30% sell-on clause
€700K/year
4 years
@KaaGentNews
1 ώ
Anderson Esiti is undergoing medicals for PAOK FC. He has already signed and clubs have reached an agreement.
€3.5M, 30% sell-on clause
€700K/year
4 years
Και ετσι καλα είναι.Η πωληση ισως του Ενρικε καλα θα είναι να παει για μετα τον Αγιαξ.milhouse777 έγραψε:πωληση ενρικε για τις θεσεις ξενων...Aigle_Noir έγραψε:Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Μόνο αν κάτσει κάποιο λαχείο στα αριστερά. Στα εξτρέμ μια πώληση του Πέδρο Ενρίκε νομίζω θα ήταν ό,τι καλύτερο.nasos66 έγραψε:Για μενα ας μη παρουμε αρ.μπακ,ας βγει με Γιαννουλη Ροντριγκο μεχρι να μπει ο Αντελινο για να μην καει ο Γιανουλης.
ο λάμπρου αν δεν μπορεί να πείσει και αλλο προπονητή, μάλλον θα πωληθεί τώρα που έχει καλή τιμή.
εκτίμηση των ρεπόρτερ είναι πως δεν θα πάρουμε άλλο παίχτη ως τα παιχνίδια με τον άγιαξ.
-
Σωστά.Ο Ενρίκε μπορεί να χρειαστεί με Άγιαξ.
Μετά ας πάει στην ευχή του Θεού.
Οπωσδήποτε πώληση και Ουαρντα.
Όχι άλλο δανεισμό.
Πώληση
Μετά ας πάει στην ευχή του Θεού.
Οπωσδήποτε πώληση και Ουαρντα.
Όχι άλλο δανεισμό.
Πώληση
κλεινουμε λοιπον τις κινησεις στα χαφ χωρις καποια απο τις επιλογες να εντυπωσιαζει. παραθυρο για μια προσθηκη ακομη. ταμειο 1/9.
- paokovios1974
Έχει ζητήσει ο προπονητής και αριστερό μπακ, αν έρθει μέχρι Παρασκευή και είναι έτοιμο πόλεμος προλαβαίνει Αίαντα.
- Dimitris_L4
Ο προπονητής θέλει αριστερό μπακ. Καταλαβαίνω ότι γίνεται προσπάθεια να έρθει κάποιος άμεσα ώστε να πάρει την φανέλα βασικού. Δύσκολα πάντως να προλάβει με Άγιαξ.
Και εγώ το ίδιο βλέπω, αλλά τα βίντεο είναι βίντεο. Αυτό που ακούγεται είναι πως θολώνει υπό πίεση. Θα δούμε. Πάντως τέτοιου είδους παίκτη δεν είχαμε. Θεωρώ θετικό το ότι αποκτήσαμε.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Παντως στα βιντεο του Εσιτι εγω δεν βλεπω ατεχνο παικτη. Δηλαδη οκ, ασφαλως και δεν είναι ο Ρικελμε, αλλα για την θεση του και το επιπεδο μας, μια χαρα ελεγχο της μπαλας εχει, την κραταει καλα, κοντα στα ποδια του κι όχι με ατσαλες κινησεις, και τα λακτίσματα του είναι σωστα. Διαφωνω και με οσους λενε ότι είναι παικτης για λιγα ματς τον χρονο. Ακομα και με ομαδες ταμπουρια, είναι ο ορισμος του παικτη που θα τις οδηγησει στο λαθος και σε επιθεση μας κοντρα σε αποδιοργανωμενη αμυνα, ενώ αν παρει οδηγιες να παταει περιοχη όταν παιζουμε από τα ακρα, σιγουρα θα γραψει και γκολ.
Το ότι δεν εντυπωσιάζουν οι μεταγραφές που κοστίζουν 1,5 Ροντρίγκο 3 Ντάγκλας 3,5 Εσιτιjibbie έγραψε:κλεινουμε λοιπον τις κινησεις στα χαφ χωρις καποια απο τις επιλογες να εντυπωσιαζει. παραθυρο για μια προσθηκη ακομη. ταμειο 1/9.
το χρωστάμε στον Ιβάν που μας ανέβασε τις προσδοκίες μας.
Ευτυχώς πολλοί το αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή εξαφανίζοντας σε χρόνο ρεκόρ τα διαρκείας.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk