8. Douglas Augusto
- john4serres
Re: 33. Douglas Augusto
Παντως και εγω δηλωνω οτι ειναι το πουλεν μουNapoli4 έγραψε:Περίμενα να ανοιξω τόσες μέρες το topic, τελικά ανακοινώθηκε όσο ήμουν offline.
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΕ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ ΜΟΥ.
Πρωτη φορά έχω τέτοιο προαίσθημα για παίκτη που έρχεται.
ΥΓ. Το 33 δεν το αποσυραμε μετα τον Κλάους;
Ελπιζω να μη παθω Αποστολη
Με το συμπαθειο
- falconakis
- ΑποστόληςΑ
Eλεύθερα! Δεν μ' αρέσει ιδιαίτερα...grg80 έγραψε:Παντως και εγω δηλωνω οτι ειναι το πουλεν μουNapoli4 έγραψε:Περίμενα να ανοιξω τόσες μέρες το topic, τελικά ανακοινώθηκε όσο ήμουν offline.
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΕ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ ΜΟΥ.
Πρωτη φορά έχω τέτοιο προαίσθημα για παίκτη που έρχεται.
ΥΓ. Το 33 δεν το αποσυραμε μετα τον Κλάους;
Ελπιζω να μη παθω Αποστολη
Με το συμπαθειο
- ΑποστόληςΑ
-
Καλοριζικος, με τετοια μουτρα δεν γινεται να μην ξερει 100 κιλα μπαλα το παιδι. Και εγω πιστευω οτι θα λαμψει εδω και θα βρει τον δρομο του παιχτης που στα 18-19 γυρναει βλεματα Juventus κτλπ δεν γινεται να μην ξερει μπαλα τωρα ολα τα αλλα ειναι να βρει το σωστο εδαφος να ευδοκιμησει και ο ΠΑΟΚ ειναι ειδικος σε αυτο. Ειναι καλο που βρηκε παλιο γνωριμο τον Jaba ολο το team σχεδον μιλαει πορτογαλικα τωρα και ο προποντητης η Ελλαδα ειναι κοντα στην κουλτουρα δεν πιστευω να βρηκε προβληματα. Περιμενω να δω τα φιλικα να αρχισω να σχηματιζω αποψεις!!!
Εχουμε τρελαθει περιμενουμε σαν tzankia να δουμε κανενα φιλικο να παρουμε δωση ΠΑΟΚ

Καλώς τον. Σου εύχομαι γρήγορη προσαρμογή στα δεδομένα της Ευρώπης και της ομάδας μας και με πολλή δουλειά να γίνεις βασικός στον χώρο του κέντρου, όταν είσαι έτοιμος.
- abc_o_ karpouzas
εγω παλι απο αυτα που εχω δει στα ....βιντεακια....
βλεπω κατι απο δαμανακη και ντιεγκο αριας...
πως μου εκατσε αυτος ο ...παπας ...στο κεφαλι δεν ξερω....
καλως ηρθες παικταρα υγεια και να ξερεις οτι η ΠΑΟΚαρα τιποτα δεν αφηνει να ....ξεχαστει...
βλεπω κατι απο δαμανακη και ντιεγκο αριας...
πως μου εκατσε αυτος ο ...παπας ...στο κεφαλι δεν ξερω....
καλως ηρθες παικταρα υγεια και να ξερεις οτι η ΠΑΟΚαρα τιποτα δεν αφηνει να ....ξεχαστει...
-
Καλως ηρθες κ συ! Μπαλαδοφατσα φαινεσαι.. στο χορταρι ολα φαινονται βεβαια.. αλλα προσμενουμε μεγαλα πραγματα απο την ομαδα κ φετος
Θυμιζει εκεινον τον παιχταρα που ειχε φερει ο Π.Α.Ο.Κ και παραμιλαγε το γηπεδο... ενα ποστ απο το μελλον...john4serres έγραψε:Θυμίζει Luiz Gustavo μέσα από το video.
Αογκουστοοο Αογκουστοοο
Γαμησε τους για να βγαλουμε και γουστοοο
Μα περαιααας μα Αθηνααα
Μονο πουτσα στα μουνοπανα εκεινααα...
Γαμησε τους για να βγαλουμε και γουστοοο
Μα περαιααας μα Αθηνααα
Μονο πουτσα στα μουνοπανα εκεινααα...
Top κίνηση και value/money. Στα βίντεο μου δείχνει πολύ ταλέντο, ενώ έχει ως 22χρονος πολλά περιθώρια εξέλιξης, με έναν Πορτογάλλο προπονητή που από ότι ακούγεται βελτιώνει τους ποδοσφαιριστές του. Έχει aggressiveness, έχει το θράσος και τα κότσια - νομίζω ότι δε θα βγαίνει από την 11άδα, παρά μόνο για ξεκούραση. Με τέτοιες κινήσεις ο ΠΑΟΚ σίγουρα δε θα χάσει, ακόμη και αν κάποιες δεν του βγουν. Η νοοτροπία αυτή με ανανέωση, αγορές ταλέντων, είναι ο δρόμος μιας ομάδας που θέλει να μπει στην ελίτ του ποδοσφαίρου.
- navigator11
Προσγειωμένος φαίνεται αλλά και ιδιαίτερα φιλόδοξος με βαση τις δηλώσεις του. Να προσαρμοστεί γρήγορα και να βγάλουμε γούστα όλοι μαζί.