Αραμπατζής: “Θα δώσω τα πάντα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη”
«Πολύ σημαντικό ότι με πίστεψαν…»
Ο Νίκος Αραμπατζής πριν από λίγο καιρό ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και βέβαια έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος: «Ήταν πολύ μεγάλη αναγνώριση για μένα. Μετά από έναν χρόνο που ήμουν ανενεργός λόγω τραυματισμού, η διοίκηση θέλησε να μου ανανεώσει το συμβόλαιο. Ήταν μία αναγνώριση για μένα. Είναι πολύ σημαντικό ότι με πίστεψαν και βέβαια εγώ από την πλευρά μου είμαι υποχρεωμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους. Θα κάνω τα πάντα πλέον γι΄ αυτό». Σε ότι αφορά την δική του επιστροφή στα γήπεδα μετά τον σοβαρό του τραυματισμό είπε: “Προσπαθώ κάθε μέρα στις προπονήσεις να επιστρέψω στην κατάσταση που βρισκόμουνα και πριν από τον τραυματισμό μου για να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ”. Όσο για την παρουσία των κ.κ. Ζαγοράκη, Βρύζα και Γεωργιάδη στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ ο Αραμπατζής σχολίασε: “Μπορούν να καταλάβουν πως μπορεί να είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια. Έχουν ζήσει πολλές στιγμές εδώ και μπορούν να μιλήσουν διαφορετικά σε έναν ποδοσφαιριστή. Τον καταλαβαίνουν και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα».
«Η Τούμπα είναι μεγάλη δύναμη για εμάς»
Ο Αραμπατζής μίλησε με θαυμασμό και για τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στο «Ολίμπικο»: «Αναμφίβολα ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε και πάλι πόσο αγαπάει την ομάδα του και τι μπορεί να κάνει γι΄ αυτήν. Μέσα στο καλοκαίρι και ενώ πολλοί είναι αυτοί που περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αυτοί ταξίδεψαν μαζικά στην Ρώμη για να μας ενισχύσουν. Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ αξίζει οτιδήποτε. Είναι μεγάλη δύναμη για εμάς η Τούμπα και είναι ένα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Εύχομαι φέτος να τους κάνουμε αρκετές φορές χαρούμενους».
http://www.metrosport.gr/?p=2302