2. Νίκος Αραμπατζής

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δεν ηταν στην προπονιση γιατι εκανε κατι χαρτια για τον στρατο για απαλαγες και μαλακιες.
Απο σημερα μπενει κανονικα και αυτος στις προπονισεις :)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ε οχι ρε πουστι μου πιος το καταραστικε αυτο το παιδι......Αραμπατζακο φατους ολους ρε παλικαρε.....
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Αραμπατζής: “Θα δώσω τα πάντα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη”

«Πολύ σημαντικό ότι με πίστεψαν…»

Ο Νίκος Αραμπατζής πριν από λίγο καιρό ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και βέβαια έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος: «Ήταν πολύ μεγάλη αναγνώριση για μένα. Μετά από έναν χρόνο που ήμουν ανενεργός λόγω τραυματισμού, η διοίκηση θέλησε να μου ανανεώσει το συμβόλαιο. Ήταν μία αναγνώριση για μένα. Είναι πολύ σημαντικό ότι με πίστεψαν και βέβαια εγώ από την πλευρά μου είμαι υποχρεωμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους. Θα κάνω τα πάντα πλέον γι΄ αυτό». Σε ότι αφορά την δική του επιστροφή στα γήπεδα μετά τον σοβαρό του τραυματισμό είπε: “Προσπαθώ κάθε μέρα στις προπονήσεις να επιστρέψω στην κατάσταση που βρισκόμουνα και πριν από τον τραυματισμό μου για να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ”. Όσο για την παρουσία των κ.κ. Ζαγοράκη, Βρύζα και Γεωργιάδη στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ ο Αραμπατζής σχολίασε: “Μπορούν να καταλάβουν πως μπορεί να είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια. Έχουν ζήσει πολλές στιγμές εδώ και μπορούν να μιλήσουν διαφορετικά σε έναν ποδοσφαιριστή. Τον καταλαβαίνουν και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα».

«Η Τούμπα είναι μεγάλη δύναμη για εμάς»

Ο Αραμπατζής μίλησε με θαυμασμό και για τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στο «Ολίμπικο»: «Αναμφίβολα ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε και πάλι πόσο αγαπάει την ομάδα του και τι μπορεί να κάνει γι΄ αυτήν. Μέσα στο καλοκαίρι και ενώ πολλοί είναι αυτοί που περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αυτοί ταξίδεψαν μαζικά στην Ρώμη για να μας ενισχύσουν. Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ αξίζει οτιδήποτε. Είναι μεγάλη δύναμη για εμάς η Τούμπα και είναι ένα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Εύχομαι φέτος να τους κάνουμε αρκετές φορές χαρούμενους».

http://www.metrosport.gr/?p=2302
Άβαταρ μέλους
Billys

Δημοσίευση από Billys »

Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Η Φέγενορντ εκδήλωσε φιλολογικό ενδιαφέρον
για τον Νίκο Αραμπατζή, σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1352302
Άβαταρ μέλους
demka4

Δημοσίευση από demka4 »

Aπορώ γιατί δεν έδωσε παρών το παλικάρι στον αγώνα με την ΑΕΚ.Απο τα δεξιά δεν έγινε καθόλου καλό παιχνίδι.ΠΑΟΚ είσε κ καλώς η κακώς το πάθος που έχουν οι έλληνες στο να καταλάβουν ένα ντέρμπι δεν το έχουν οι ξένοι.Αυτή ειαι η άποψή μου.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Άσε που ο Νικολάκης είχε και προϊστορία με το μέρος του:

http://www.youtube.com/watch?v=h5baAXamC6w
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Βαλε Αραμπατση με Πανθραξ να κανουμε κ καμια

αντεπιθεση απο τα πλαγια ..Με Σναουτσελ δεν μας βλεπω

κ πολυ καλα ... :)
Πανθεσσαλονι

Δημοσίευση από Πανθεσσαλονι »

Με Σναουτσερ δεν βλεπεις αντεπιθεση αλλα δεν βλεπεις και τους αντιπαλους επιθετικους.Σε αντιθεση με το κεντρο τι αμυνας που ευθυνεται για τις γκελες αυτος ηταν πολυ καλος.Οποτε αφηστε τον κορυφαιο του αγωνα με την αεκ σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου(και οχι μονο για ενα ημιχρονο) και καντε αλλου τις αλλαγες σας.Ας ειστε και με αλλους το ιδιο αυστηροι και οχι μονο με τους "ευκολους στοχους".
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ρε θα μας τρελανει αυτος ο ανθρωπος?????εκτος αποστολης ο αραμπατζης?????και ποιος θα παιξει δεξι μπακ αν κουφια η ωρα χρειαστει???ο κωντσαντηνιδης ή ο λακης???????

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 12930.html

:evil:
dionysis

Δημοσίευση από dionysis »

πολυ καλος παιχτης αλλα πρεπει να του δειξουμε πολυ μεγαλη ανοχη
πιστευω πως ακομα φοβαται να βαλει τα ποδια του στη φωτια εχει παθει χιαστο 2 φορες μη το ξεχναμε αυτο.
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

στη φωτια το ποδι μου παντα εβαζα για σενα οτι κι αν μου λεγανε παντα πιστευα εσεναααα!!!!α ρε κιαμο θεε!!!!

:) :x :shock:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

ρε πανουλης και πασης ελλαδος....τι ελλαδος????ευρωπης!!!τι ευρωπης????ηφηλιου!!!!!!!!!!!!
θεος!!!!!!!!!αν και δεν ειναι ΠΑΟΚ.....μου λεει:"οχι ρε γιωργο δεν ειμαι ΠΑΟΚ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....."αφου ειπε δυστυχως τον συμπαθησα!!!!

:?:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

ρε,ο μπαλαφας σε τι χρειαζεται?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
οχι πες μου.........?????????????????????
και ο κιαμος ειναι θεος!!!!κανει και γαμω τα λαιβ και τα τελευταια χρονια δεν τραγουδαει πλεημπακ....!!!

:P
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ο αραμπατζης ειναι φανερα ανετοιμοτατος..λογικα θα αρχισει να παιζει απο τα 'ευκολα' ματς στην τουμπα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”