Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
22
16%
ΜΑΤΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΑΡΕΛΑ
10
7%
ΚΡΕΣΠΟ
27
19%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
4
3%
ΣΑΚΧΟΦ
11
8%
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
46
33%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
2
1%
ΛΗΜΝΙΟΣ
1
1%
ΖΑΜΠΑ
15
11%
ΑΚΠΟΜ
1
1%
ΟΛΙΒΕΙΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΕΝΡΙΚΕ
1
1%
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 141

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:Εγω ειμαι αυτος που φημιζεται για αυτομαστιγωμα αλλα ρε παλικαρια ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ για να το πω ευγενικα ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ?
Έλα ντε;
Είδες τί κάνει τόσα χρόνια προπαγάνδα;

Όλα τα δικά μας είναι, ενώ του ρουλη δεν ήταν οφσάιντ........

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Το κορακι στημενο, ακομα δεν εχω δει πουθενα βιντεο με το πιθανο πεναλτι στον Ζαμπα. Κιτρινη επρεπε να ειναι στον Ζαμπα αφου δεν εβλεπε τον αντιπαλο αρα δεν ειχε και προθεση. Προθεση και κοκκινη ειναι στη ξανθοψειρα που χτυπησε τον Βιερινια.
ΜΒΠ ο Πασχα που δεν εγινε ροντεο το ματς στο τελος, που αν γινοταν μαλλον θα μας ωφελουσε, αν μπορουσαμε να βαλουμε τα αχαστα βεβαια του Πεδρο και Παλτου Ολιβειρα.
Σου φερνει ο Ιβαν απο Ιανουαριο ενα ΠΑΙΚΤΑΡΑ ετοιμο για να τον αφομειωσεις ΑΜΕΣΑ στην ομαδα, με προοπτικη το
δεσιμο για τα προκριματικα του Τσου Λου. Και εσυ τον βαζεις μετα το 70. Καμια λογικη εξηγηση, και εχεις και καποιους εδω μεσα που ειναι Λουτσεσκου, και μην τυχον και γραψει καποιος κατι για το πουλεν τους. Καντε ενα Λουτσεσκομανια αφου ειστε τοσο πολυ προσωπολατρες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

pilotos έγραψε:
Maximus έγραψε:Mπράβο στην ομάδα...

MVP Πασχαλακης, που μας χάρισε ένα μη αγχωτικό τελευταίο 15λεπτο...

Ο κοράκης σε καμία περίπτωση δεν ηταν στημένος.
Αν ηθελε, ακύρωνε άνετα το πρώτο γκολ ως επιθετικό φάουλ (αγκωνιά στο κεφάλι), όπως επίσης μερικά οφσαιντ του βαζελου θα τα περνούσαν έτσι...

ΟΚ, σε 1-2 φάσεις ελέγχεται για το επικινδυνο παίξιμο των βάζελων, αλλά όπως και να 'χει η κοκκινη στο 70 φευγα με 0-2 υπερ μας δεν ειναι και αλλοιωση αποτελέσματος... Πρέπει να ξαναδούμε το replay για το αν είναι όντως κόκκινη ή όχι. Δεν είναι και τόσο ακραίο το σφύριγμα.
Την 2η κίτρινη στον ξανθοψειρα που χτυπάει τον Βιερίνια την είδες ή όχι;

SM-G965F
Ε μα ναι. Άλλωστε έχουμε τέτοια ποιότητα σαν ομάδα που για να βρίσκουμε κίνητρο για συνεχή δουλειά και βελτίωση δεν είναι και κακό να παίζουμε πού και πού με δέκα ενώ ο αντίπαλος όχι ενώ επιβάλλεται! Ίσα ίσα. Μόνο σε ομάδες-χαλιφάτα φέρονται τόσο ... στοργικά. Είναι γνωστό αυτό. Τώρα, που θεωρητικά έρχονται πιο ... ανυποψίαστα παιχνίδια και θα σφυρίζουν και ντόπια κοράκια, ας παίξουμε σε 2-3 με 9 παίχτες. Δεν τρέχει τίποτα.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

joshua έγραψε:Εγω ειμαι αυτος που φημιζεται για αυτομαστιγωμα αλλα ρε παλικαρια ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ για να το πω ευγενικα ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ?
κλασική αθηναϊκή οπτική. Δεν υπάρχει περίπτωση να θεωρήσουν πως δίκαια κερδίσαμε.
Έψαχναν ένα ολόκληρο ημίχρονο να βρούνε κάτι να πούνε.
Ε, τελικά είπαν αυτό, χωρίς να δείξουν την φάση, την οποία την έδειξαν 5-6 φορές για το 1ο γκολ, χωρίς κανένας να
''υποστηρίξει'' κάτι μεμπτό.
Μετά από 1 ώρα παιχνιδιού, οι αθηναίοι της ερτ1, ανακάλυψαν ''φάουλ'', χωρίς να δείξουν καν την φάση ξανά, ώστε να στηρίζουν το επιχείρημα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

navigator11 έγραψε:
pilotos έγραψε:
Maximus έγραψε:Mπράβο στην ομάδα...

MVP Πασχαλακης, που μας χάρισε ένα μη αγχωτικό τελευταίο 15λεπτο...

Ο κοράκης σε καμία περίπτωση δεν ηταν στημένος.
Αν ηθελε, ακύρωνε άνετα το πρώτο γκολ ως επιθετικό φάουλ (αγκωνιά στο κεφάλι), όπως επίσης μερικά οφσαιντ του βαζελου θα τα περνούσαν έτσι...

ΟΚ, σε 1-2 φάσεις ελέγχεται για το επικινδυνο παίξιμο των βάζελων, αλλά όπως και να 'χει η κοκκινη στο 70 φευγα με 0-2 υπερ μας δεν ειναι και αλλοιωση αποτελέσματος... Πρέπει να ξαναδούμε το replay για το αν είναι όντως κόκκινη ή όχι. Δεν είναι και τόσο ακραίο το σφύριγμα.
Την 2η κίτρινη στον ξανθοψειρα που χτυπάει τον Βιερίνια την είδες ή όχι;

SM-G965F
Ε μα ναι. Άλλωστε έχουμε τέτοια ποιότητα σαν ομάδα που για να βρίσκουμε κίνητρο για συνεχή δουλειά και βελτίωση δεν είναι και κακό να παίζουμε πού και πού με δέκα ενώ ο αντίπαλος όχι ενώ επιβάλλεται! Ίσα ίσα. Μόνο σε ομάδες-χαλιφάτα φέρονται τόσο ... στοργικά. Είναι γνωστό αυτό. Τώρα, που θεωρητικά έρχονται πιο ... ανυποψίαστα παιχνίδια και θα σφυρίζουν και ντόπια κοράκια, ας παίξουμε σε 2-3 με 9 παίχτες. Δεν τρέχει τίποτα.
Μέχρι να χάσουμε...
Για να πούμε, είδες τον μλκ τον λουτσεσκου τί έκανε;

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Επισης γενικοτερα αυτο με τις κοκκινες στο κωλο ΟΑΚΑ πρεπει να σταματησει καποτε
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το θέμα που δημιουργήθηκε, έχει ήδη λυθεί, για όσους έχουν απορίες, αγκαλιά είναι τα παιδιά μας, one family

Οκ?

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Πρωτάθλημα των σκουφιών.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

paok re niamou έγραψε:Το κορακι στημενο, ακομα δεν εχω δει πουθενα βιντεο με το πιθανο πεναλτι στον Ζαμπα. Κιτρινη επρεπε να ειναι στον Ζαμπα αφου δεν εβλεπε τον αντιπαλο αρα δεν ειχε και προθεση. Προθεση και κοκκινη ειναι στη ξανθοψειρα που χτυπησε τον Βιερινια.
ΜΒΠ ο Πασχα που δεν εγινε ροντεο το ματς στο τελος, που αν γινοταν μαλλον θα μας ωφελουσε, αν μπορουσαμε να βαλουμε τα αχαστα βεβαια του Πεδρο και Παλτου Ολιβειρα.
Σου φερνει ο Ιβαν απο Ιανουαριο ενα ΠΑΙΚΤΑΡΑ ετοιμο για να τον αφομειωσεις ΑΜΕΣΑ στην ομαδα, με προοπτικη το
δεσιμο για τα προκριματικα του Τσου Λου. Και εσυ τον βαζεις μετα το 70. Καμια λογικη εξηγηση, και εχεις και καποιους εδω μεσα που ειναι Λουτσεσκου, και μην τυχον και γραψει καποιος κατι για το πουλεν τους. Καντε ενα Λουτσεσκομανια αφου ειστε τοσο πολυ προσωπολατρες.
η λογικη φιλε ειναι οτι επαιξε 120' λεπτα προχθες και μπορει ο προπονητης να μην ηθελε να εχει 2 χαφ απο τους 3 με 120 λεπτα πριν 3 μερες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Κυρ 03 Μαρ 2019, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

pilotos έγραψε:Το θέμα που δημιουργήθηκε, έχει ήδη λυθεί, για όσους έχουν απορίες, αγκαλιά είναι τα παιδιά μας, one family

Οκ?

SM-G965F
ακούγεσαι σίγουρος. έχεις ιδία άποψη ή απλά μεταφέρεις κάτι που σου είπαν;
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Ποιο φάουλ και μαλακίες λέτε τώρα???

Ο ένας πηδάει στο θεό και ο άλλος ξεκινάει να σηκωθεί για τα μάτια του κόσμου!!!
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ φάση, από όλες τις πλευρές.
Ψάχνετε σε κάθε επαφή το παράπτωμα? Αυτό ακριβώς κάνουν τόσα χρόνια τώρα οι ποκίτες και μας βγάζουν χαζούς..
Στην κόκκινη τι έγινε δηλαδή? Ο Ζαμπά κοιτάει ψηλά και προσπαθεί να κοντρολάρει την μπάλα. Βρίσκει τον άλλον στο μηρό, χωρίς να θέλει να τον χτυπήσει και ο διαιτητής του δίνει κόκκινη.
Στη φάση όμως του Βιερίνια, ο άλλος αφήνει την μπάλα στο δρόμο της και ορμάει να τον τσακίσει. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ!!!

Δεν ανέχομαι άλλο να μας παίζουν και να μας δουλεύουν.

Ο αγώνας έληξε 0-2 γιατί έτσι θέλαμε. Αν θέλαμε 0-4, θα έληγε 0-4. Αν θέλαμε 0-6, θα έληγε 0-6.

Ο ΠΑΟΚ δεν καταλαβαίνει τιποτα. Πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα, και σε όποιον αρέσει!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

gpap έγραψε:
pilotos έγραψε:Το θέμα που δημιουργήθηκε, έχει ήδη λυθεί, για όσους έχουν απορίες, αγκαλιά είναι τα παιδιά μας, one family

Οκ?

SM-G965F
ακούγεσαι σίγουρος. έχεις ιδία άποψη ή απλά μεταφέρεις κάτι που σου είπαν;
Ιδία άποψη δεν έχω μιας και είμαι σπίτι μου, έμαθα όμως.-

SM-G965F
gpap

Δημοσίευση από gpap »

οκ.
αναμένω κάτι πιο επίσημο.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

μακαρι γιατι ειναι το τελευταιο που θα θελαμε να χαλασει το κλιμα στην ομαδα
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

paok re niamou έγραψε:Το κορακι στημενο, ακομα δεν εχω δει πουθενα βιντεο με το πιθανο πεναλτι στον Ζαμπα. Κιτρινη επρεπε να ειναι στον Ζαμπα αφου δεν εβλεπε τον αντιπαλο αρα δεν ειχε και προθεση. Προθεση και κοκκινη ειναι στη ξανθοψειρα που χτυπησε τον Βιερινια.
Φίλε μου εγώ που δε θέλω να μπώ στου Λουτσεσκομάνια αλλά κουράστηκα να διαβάζω συνέχεια υπερβολικές κριτικές τι να κάνω? Ξέρω μπλοκ θα μου πεις. Προχτές γιατί δεν έβαλε τους βασικούς από την αρχή, σήμερα γιατί δεν έβαλε τον Ολιβεϊρα να δέσει με την ομάδα, αύριο γιατί δε βάζει τον Σβιντέρσκι. Δηλαδή κάπου ώπα, μήπως υπάρχει μια μικρή, τόσο δα προκατάληψη με τον προπονητή της ομάδας μας?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”