Π.Α.Ο.Κ.-Πας Γιάννινα 2-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΤΟΣ
3
2%
ΒΑΡΕΛΑ
1
1%
ΚΡΕΣΠΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
14
11%
ΜΙΣΙΤΣ
4
3%
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
2
2%
ΠΕΛΚΑΣ
1
1%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
1
1%
ΛΗΜΝΙΟΣ
6
5%
ΑΚΠΟΜ
33
27%
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
12
10%
ΖΑΜΠΑ
1
1%
ΣΒΥΝΤΕΦΣΚΥ
45
37%

Σύνολο ψήφων: 123

Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πας Γιάννινα 2-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Άλλοι 3 βαθμοί στο τσουβάλι με πολύ άγχος αυτή τη φορά! Το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε! Σε 4 μέρες έχουμε ματς πολύ κρισημο πάμε μόνο για την νίκη στο Οακα!
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

BIacky έγραψε:Επειδή δεν μπόρεσα να δω το ματς θέλω να μου πείτε αν το γκολ του γιανεννου ήταν οφσαιδ και αν τα πέναλτι ήταν γιατί μου έχουν πρήξει τα @@ οι αλοθρησκοι....
Οριακο μεν, οφσαηντ δε. Τα πεναλτι και τα δυο καθαρα και υπαρχουν αλλες δυο φασεις με τραβηγματα τις οποιες σιγουρα θα εδινε αν δεν ειχαν προηγηθει δυο πεναλτι. Επισης ο ΠΑΣ επαιζε στα ορια της καρτας με τραβηγματα και καθυστερησεις.

Εμενα μου αρεσαμε παρα πολυ σημερα, η ομαδα εψαχνε ορθολογικα το γκολ. Ωραιος ο Μισιτς, κουβαλαει μπαλα, δινει σωστες και ευστοχες πασες και εχει και την πρωτη ντριμπλα να δημιουργει χωρους για τον εαυτο του. Οτι λαθη εκανε ηταν λαθη παικτη που ακομα δεν ξερει τους συμπαικτες του. Ο Γιαννουλης ηταν για μενα μετα τον Λημνιο ο καλυτερος της ομαδας. Μου θυμισε 30αρη εμπειρο που ξερει που να κινηθει για να εκμεταλλευτει τον χωρο ή για να δημιουργησει χωρους για τους συμπαικτες του, πως και που να πασαρει και μαλιστα με τη μια και μου αρεσε που εψαχνε και τις καθετες περα απο μια τυφλη γιομα οπως κανουν τα περισσοτερα πλαγια μπακ στην Ελλαδα. Γενικα ο τροπος που παιζει ειναι αυτο ακριβως που μας ελειπε στην ομαδα. Και πανεξυπνο φαουλ-καρτα στο τελος του αγωνα για να διορθωσει την μαλακια του Πελκα.

Ακπομ τρελη δουλεια αλλα δεν τον ηθελε. Πελκας κακιστος. Ματος καλος αλλα συνηθως χωρις ουσια. Μαουρισιο σουταρε σα να εβαζες τον Ρεντζια να παιξει μπαλα. Ο Καντουρι τρελο παθος με τακλιν στις καθυστερησεις. Μπισεσβαρ αφαντος και οι λοιποι απλα στο υψος τους. Ο Πολωνος δειχνει να ξερει μπαλα και θα μας βγει 100%.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Επιπόλαιη η ομάδα σήμερα.
Επιπόλαια και η προσέγγιση του Λουτσέσκου, επιπόλαιοι και οι περισσότεροι παίκτες.
Ακπομ, Μαουρίσιο, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Μάτος, αλλά και αρκετοί άλλοι, φάνηκαν να απίζουν χαλαρά, νομίζοντας ότι ο αγώνας τελείωσε πριν καν αρχίσει.
Δεν προσπάθησαν να είναι κυνικοί, θέλησαν περισσότερο να παίξουν ωραία μπάλα και όχι να τελειώσουν τον αγώνα.
Γιαννούλης, Σβιντέρσκι και Καντουρί οι πιο θετικοί.
Ο Πέλκας εκτός τόπου και χρόνου.

Ελπίζω ο αγώνας αυτός να χτυπήσει καμπανάκι για το τι μπορεί να γίνει αν δεν δίνουμε την πρέπουσα προσοχή.

ΥΓ: Γελοία ομάδα αυτά τα Γιάννενα. Σκ@τ@ομάδα με σκ@τ@παίκτες. Για το Λίλα ήξερα ότι είναι ότι πιο σιχαμερό κυκλοφορεί στη βορειοδυτική Ελλάδα. Σήμερα μου το απέδειξε για μιά ακόμα φορά!
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

rainmaker έγραψε:Νομίζω το δεύτερο πέναλτι δεν έπρεπε να το σφυρίξει. Έπεσε καθυστερημένα ο Ακπομ ΠΑΡΟΤΙ στην αρχή ήταν όντως παράβαση.
Στα όμως έγιναν άλλα δύο καθαρά, ειδικά στον Βαρελά και φοβήθηκε να τα σφυρίξει.

Ως ένα βαθμό, λογικο ήταν γιατί τρία πέναλτι υπέρ γηπεδούχου δεν ξέρω αν έχουν δοθεί ποτε, εκτός αν πρόκειται για κλαδεμα-σπασιμο ποδιου
Έτσι ακριβώς που τα λες είναι και πάλι καλά που έδωσε αυτά που έδωσε, δύσκολα δίνεις και τρίτο στην ίδια ομάδα (αν και το είδαμε τελευταία στο ΟΦΗ-Εργοτέλης), εδώ ένα παίρνουμε τις δέκα αγωνιστικές και οι εντεταλμένοι παθαίνουν εγκεφαλικό φαντάσου τι θα ακούγαμε για τα επόμενα 100 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Εκανε σχόλια για την διαιτησια ο Λου. Παμε για -6 βαθμους ...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

για τα πεναλτι ο Λουτσεσκου λεει ηταν συνενοημενο
το πρωτο ο Πελκας, το δευτερο ο Ακπομ
και το ειπαν και στο ημιχρονο οτι αν εχει δευτερο θα το εκτελεσει ο Ακπομ
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Ο Μαουρίτσιο σήμερα ήταν πολύ κακός όπως και οι Πέλκας και Μάτος.

Παρατήρησε κανείς ότι ο Μάνος δεν πανηγύρισε;
Μπας και είναι ΠΑΟΚτσακι;
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Mauricio-8- έγραψε:Άλλοι 3 βαθμοί στο τσουβάλι με πολύ άγχος αυτή τη φορά! Το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε! Σε 4 μέρες έχουμε ματς πολύ κρισημο πάμε μόνο για την νίκη στο Οακα!
Φίλε έθιξες το σημαντικό, με τους 3 σήμερα πάμε για δύο αποτελέσματα στη χαβούζα, αν είχαμε κάνει γκέλα σήμερα θα υπήρχε μεγάλο άγχος την Κυριακή. Βέβαια όπως έχουμε δει στο παρελθόν για να πάρεις αποτέλεσμα εκεί μέσα πρέπει να παίξεις για τη νίκη, αν μείνουμε σε παθητικό ρόλο μπορεί να χάσουμε.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

rainmaker έγραψε:Νομίζω το δεύτερο πέναλτι δεν έπρεπε να το σφυρίξει. Έπεσε καθυστερημένα ο Ακπομ ΠΑΡΟΤΙ στην αρχή ήταν όντως παράβαση.
Στα όμως έγιναν άλλα δύο καθαρά, ειδικά στον Βαρελά και φοβήθηκε να τα σφυρίξει.

Ως ένα βαθμό, λογικο ήταν γιατί τρία πέναλτι υπέρ γηπεδούχου δεν ξέρω αν έχουν δοθεί ποτε, εκτός αν πρόκειται για κλαδεμα-σπασιμο ποδιου
Πανιωνιος-Μακεδονικος
διαιτητης ο Δουρος
Gawain1978

ramolimendo έγραψε:Εκανε σχόλια για την διαιτησια ο Λου. Παμε για -6 βαθμους ...
Τώρα πλάκα κάνεις.
Εδώ ο Καραπαπάς προκάλεσε σχεδόν με τα λόγια του τον ξυλοδαρμό του Τζηλου και ούτε τους κάλεσαν σε απολογία.

Πραγματικά τί άκυρα σχόλια είναι αυτά που κάνετε κάποιοι;
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

11 νίκες έμειναν αδέρφια για να το πάρουμε και μαθηματικά!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδια και το λεω εγω,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ σε αυτο το παιχνιδι.Ο αντιπαλος δεν κατεβηκε να παιξει ποδοσφαιρο και οκ και εμεις δεν γιναμε ξαφνικα η μπαρτσελονα να πρεπει να βρισκουμε παντα τις λυσεις να νικαμε με 5-0 απεναντι σε λεωφορεια.Ναι ολοι μας μπορουμε να γκρινιαξουμε για καποιες ατομικες επιδοσεις οι οποιες δεν ηταν οι καλυτερες,λαθη εγιναν,η ψυχολογια καποια στιγμη επεσε, αλλα ειχαμε αναγκαστικες απουσιες,ειδαμε μια εντεκαδα που δεν θα ξαναδουμε και θα ξαναπω οταν ενας παικτης προσπαθει να βρει ρυθμο και αυτος σταματαει συνεχως επειδη καποιος κανει τον νεκρο και ο μεσι να ειναι θα εκνευριστει...
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Gawain1978 έγραψε:Ο Μαουρίτσιο σήμερα ήταν πολύ κακός όπως και οι Πέλκας και Μάτος.

Τι να πανιγυρίσει αφου ηταν οφσαιντ. Ασε που ήξερε οτι θα το ρουφήξουν τελικα
Gawain1978

panta έγραψε:
Gawain1978 έγραψε:Ο Μαουρίτσιο σήμερα ήταν πολύ κακός όπως και οι Πέλκας και Μάτος.

Τι να πανιγυρίσει αφου ηταν οφσαιντ. Ασε που ήξερε οτι θα το ρουφήξουν τελικα
Είδα μόλις τις δηλώσεις του στη Νόβα και ο αρδ τον ρώτησε γιατί αυτό και νομίζω ότι ήρθε κάπως σε δύσκολη θέση.
Νομίζω υπερβάλλεις πάντως.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Αν επαιζε ο Μπισε στο 10 απο την αρχη δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα. Με Πελκα στο 10 ημαστε χωρις δημιουργια και καθαρη σκεψη. Ο Λημνιος επισης ειναι αδυναμος κρικος επιθετικα αλλα οχι στο ιδιο επιπεδο προβληματος οσο το 10ρι.

Συνεχιζουμε! Παμε για το διπλο με τους χαρτινους. Ο πολωνος ειναι νεο πουλαιν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”