ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Μπαλαρα, κερκιδαρα κι ενα πολυ ομορφο ασπρομαυρο απογευμα Κυριακης. Η ταχεια δεν σταματαει πουθενα, ολους παραμαζωμα απο το 1ο λεπτο.
Παμε για τον επομενο τελικο με τον πας σοβαρα για αλλους 3 βαθμους
Απολαυση η ομαδα, τι να λεμε. Μπραφο στα χαφ για τα κλεψιματα στο κεντρο
Παμε για τον επομενο τελικο με τον πας σοβαρα για αλλους 3 βαθμους
Απολαυση η ομαδα, τι να λεμε. Μπραφο στα χαφ για τα κλεψιματα στο κεντρο
- hasio_john
panpangr77 έγραψε:Διαφωνώ φίλε ο Καντουρι δίνει balance.
Δεν ξέρω αδερφέ, μου φαίνεται πολύ μέτριος γι' αυτό το τρένο που πλέον τρέχει διαστημικά.
Εμένα μου φαίνεται πως δίνει ... φρένο στην ομάδα!
Τέλος πάντων, θα δείξει, μακάρι να κάνω λάθος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 27 Ιαν 2019, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπραβο στην ομαδαρα και το λαο.
Εκπληκτικο αλογο-αρμα μαχης ΑΚΠΟΜ!
Εκπληκτικο αλογο-αρμα μαχης ΑΚΠΟΜ!
Πολυ καλη η ομαδα. Ξεχωριζω Σακχοφ, Ζαμπα και Ακπομ με τον τελευταιο να ειναι κορυφαιο και να επρεπε να κανει και χατ τρικ.
Ο Καντουρι ο μονος που δεν μου αρεσε αν και προσπαθησε πολυ. Κλασικη μετριοτητα.
Ο Καντουρι ο μονος που δεν μου αρεσε αν και προσπαθησε πολυ. Κλασικη μετριοτητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pxp920 την Κυρ 27 Ιαν 2019, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρικυμίας έγραψε:Η Μακεδονία ανήκει στον ΠΑΟΚ.
Η ομάδα ανεβάζει στροφές την πιο κατάλληλη στιγμή. Μόνο ένα νεκρό τέταρτο έχουμε σε κάθε παιχνίδι.
Rexaris να είσαι πάντα καλά και να πανηγυρίσεις άγρια χαράματα το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ.
Ευχαριστώ φίλε μου. Στο τελευταίο ήμουν στην πίστα τού αεροδρομίου το βράδι τού Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, σηκώνοντας στα χέρια τον Πάπριτσα και την Κυριακή με βάζελο είχα αγγίξει το τρόπαιο που κρατούσαν στην 1 για προσκύνημα. Αξέχαστες στιγμές που δυστυχώς δεν μπορώ να ξαναζήσω λόγω απόστασης. Τα νιώθω κι έτσι όμως.
Ωραία μπάλα ανά διαστήματα. Ο Ακπομ είναι εκπληκτικός μέχρι στιγμής . Τα κάνει όλα . Δεν είναι μόνο τα γκολ και η ασσίστ . Δεν του παίρνεις μπάλα με τιποτα. Ο ΠΑΟΚ με Ακπομ Ζαμπα θα κάνει φοβερά πράγματα ειδικά αν ανέβει ο Πέλκας και πιάσει τα περσινά του στάνταρ.
Εμένα αυτός ο Πολωνός δεν ξέρω γιατί αλλά μου βγάζει ένα feeling οτι μαζί με Ακπομ και Ζαμπα θα μας τρελάνουν εντελώς .
Εμένα αυτός ο Πολωνός δεν ξέρω γιατί αλλά μου βγάζει ένα feeling οτι μαζί με Ακπομ και Ζαμπα θα μας τρελάνουν εντελώς .
-
Εγώ πάλι θα αναφερθώ σε κάτι αρνητικό.Ο Γιακουμάκης ήρθε μπήκε για 10 λεπτά και είχε άλλους σκοπούς.Προσοχη γιατί σε κάτι τέτοια παιχνίδια μπορούν να σου κάνουν σαμποτάζ. Προσοχή στο επόμενο ματς έρχεται ο Μάνος.
Βαρελά ,Κρέσπο πρέπει να είναι ήρεμοι.
Στα αγωνιστικά άλλη μέρα.
Βαρελά ,Κρέσπο πρέπει να είναι ήρεμοι.
Στα αγωνιστικά άλλη μέρα.
Φοβερό ματς, το περίμενα, λίγο ακόμη και θα καθόταν η 5άρα που προέβλεψα, και ο Άκπομπ ήδη στα 4 γκολ με λίγο συνολικό χρόνο συμμετοχής και 2 ακυρωθέντα γκολ στο πρωτάθλημα.
Συγχαρητήρια και στο λαό του ΠΑΟΚ, που ήταν τέλειος και έδωσε δύναμη στους παίκτες μας με χειροκροτήματα. Κάπως έτσι μπήκε δυνατά και ο νέος Λαζάρ σε φορ όμως, που και αυτός έδειξε με το καλημέρα. Σκύλος ο Πολωνός.
MVP Άκπομπ, όμως από κοντά ο εξαιρετικός Ζάμπα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλέον καλά εξτρέμ. Εμπιστοσύνη και χειροκρότημα θέλουν οι νέοι παίκτες, να πάρουν αυτοπεποίθηση. Ο Ζάμπα έχει πλέον και καλύτερα τρεξίματα από τον 1ο γύρο πυο ήταν πιο σφιγμένος, όπως και όλη η ομάδα.
Συγχαρητήρια και στο λαό του ΠΑΟΚ, που ήταν τέλειος και έδωσε δύναμη στους παίκτες μας με χειροκροτήματα. Κάπως έτσι μπήκε δυνατά και ο νέος Λαζάρ σε φορ όμως, που και αυτός έδειξε με το καλημέρα. Σκύλος ο Πολωνός.
MVP Άκπομπ, όμως από κοντά ο εξαιρετικός Ζάμπα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλέον καλά εξτρέμ. Εμπιστοσύνη και χειροκρότημα θέλουν οι νέοι παίκτες, να πάρουν αυτοπεποίθηση. Ο Ζάμπα έχει πλέον και καλύτερα τρεξίματα από τον 1ο γύρο πυο ήταν πιο σφιγμένος, όπως και όλη η ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
Ο ακπομ κανει τεραστια δουλεια εντος και εκτος περιοχης.ο μπισε στο 10 τραβαει 3-4 παικτες πανω του,ο ζαμπα παιζει με σηκωμενη.....διαθεση,ο καντουρι επιτελους μας αποδεικνυει γιατι επαιξε ιταλια και ο ματος με το που ξεκουραστηκε ξεκινησε χρονια.
Ο ΠΑΟΚ παιζει στο 60-70% θεωρω.
Εχει κι αλλα να δωσει η ομαδα.
Μπραβο για την κερκιδα,μπραβο σε ολους,μπραβο στη διοικηση που φερνει παικτες με ονειρα και οχι παικτες για να κονομησουν μονο.
Ιβαν τα κυριακατικα απογευματα στην Αθηνα δυστυχως θα ειναι πολυ στεναχωρα.
Ναι σου πηρε χρονο,ναι εκανες λαθη και θα κανεις,αλλα το πεισμα ειναι πεισμα.και το ξερουμε πολυ καλα οτι δε θα το εβαζες κατω.
Ο ΠΑΟΚ παιζει στο 60-70% θεωρω.
Εχει κι αλλα να δωσει η ομαδα.
Μπραβο για την κερκιδα,μπραβο σε ολους,μπραβο στη διοικηση που φερνει παικτες με ονειρα και οχι παικτες για να κονομησουν μονο.
Ιβαν τα κυριακατικα απογευματα στην Αθηνα δυστυχως θα ειναι πολυ στεναχωρα.
Ναι σου πηρε χρονο,ναι εκανες λαθη και θα κανεις,αλλα το πεισμα ειναι πεισμα.και το ξερουμε πολυ καλα οτι δε θα το εβαζες κατω.
Πάντως κριμα τα έρμα τα πόκεμον ουτε μια αγωνιστική δεν πρόλαβαν να χαρούν την πώληση Πριγιογκολ
Παράκληση: Όποιος μπορεί ας ανεβάσει photo που ο ΑΚ βαστάει την κόμπρα
Στην χαρτοσακούλα θα την αφήσει ελεύθερη 

- Caballo Viejo
Πως τον λέγανε αυτόν τον τύπο με την κοτσίδα που πήγε στην Σαουδική Αραβία;
Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Λουτσέσκου την "κρατούσε" με το ζόρι την ομάδα και μέχρι πρότινος δεν την άφηνε να τρέχει?
Μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων η ομάδα τρέχει-τρέχει-τρέχει!
Μέχρι τότε ΔΕΝ-ΔΕΝ-ΔΕΝ.
Δεν νομίζω ότι το "κλειδί" στην υπόθεση ήταν η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς, αλλά καθαρά η επιλογή του Λουτσέσκου, για να βγάλε η ομάδα γούστα στο 2ο γύρο (από τη στιγμή που ακόμα και έτσι έπαιρνε μέχρι τότε τους αγώνες).
Μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων η ομάδα τρέχει-τρέχει-τρέχει!
Μέχρι τότε ΔΕΝ-ΔΕΝ-ΔΕΝ.
Δεν νομίζω ότι το "κλειδί" στην υπόθεση ήταν η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς, αλλά καθαρά η επιλογή του Λουτσέσκου, για να βγάλε η ομάδα γούστα στο 2ο γύρο (από τη στιγμή που ακόμα και έτσι έπαιρνε μέχρι τότε τους αγώνες).