ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Μεγάλη νίκη η σημερινή μέχρι την επόμενη.
Αλλα δεν ανέχομαι πλεον αυτόν τον πόλεμο που μας κάνουν όλοι. Πάνε να τα βγάλουν όλα σκάρτα. Ως εδώ.
Ανακοίνωση ή ΠΑΕ σήμερα τώρα και βίντεο μαζί για τα πέναλτι που δεν μας έδωσε.
Οκ ο κουγιας είναι καρναβάλι κτλ αλλά θέλω άμεση απάντηση.
Αλλα δεν ανέχομαι πλεον αυτόν τον πόλεμο που μας κάνουν όλοι. Πάνε να τα βγάλουν όλα σκάρτα. Ως εδώ.
Ανακοίνωση ή ΠΑΕ σήμερα τώρα και βίντεο μαζί για τα πέναλτι που δεν μας έδωσε.
Οκ ο κουγιας είναι καρναβάλι κτλ αλλά θέλω άμεση απάντηση.
Η αθλητική Κυριακή σήμερα υπάρχει ή μονο διαφημίσεις βάζουν;
Το πρόγραμμα έλεγε ότι αρχίζει στις 10 η εκπομπή και πέρασαν ήδη 45 λεπτά... Μαζεύουν τα μαντήλια μάλλον

Το πρόγραμμα έλεγε ότι αρχίζει στις 10 η εκπομπή και πέρασαν ήδη 45 λεπτά... Μαζεύουν τα μαντήλια μάλλον

- sourmenetes
- Moderator
++++++++++Mīngus έγραψε:H μισή Ελλάδα απόψε πονάει λίγο περισσότερο απ' ότι πονούσε μια βδομάδα πριν.
Αυξάνεται ο πόνος.
Μην στεναχωριέστε.
Δεν θα περάσει.
- ΑποστόληςΑ
Ωραία. Ευχαριστώ. Αυτά τα στιγμιοτυπα τα έδωσε η nova. Στην Αλητικη Κυριακή όλες τις φάσεις με τα πέναλντι τις έκοψαν και δεν τις εδειξαν....ΑποστόληςΑ έγραψε:http://paokmania.novasports.gr/
Έχουμε και δικό μας ρε Αποστόλη
Πριν λίγο γύρισα από γήπεδο και βλέποντας τα highlights φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν μας δίνει αλλά 2 ΞΕΚΑΘΑΡΑ πεναλντυ...
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...
- hasio_john
-
Μαγκες... δεν βλεπω να την βγαζουμε την χρονια ετσι...πολυ αγχος ρε φιλε...τι ειναι τουτο....
Μηπως ρε Ρασβσανε...λεω μηπως...να δοκιμασουμε κανα συστηματακι με επιθετικο δυδυμο Πριγιο- Ακπομ;..
Δηλαδη με το καθε χωριο που ερχεται στήν Τουμπα και παιζει με συστημα 2 πουλμαν στην ευθεια,..δεν θα ηταν καλυτερα οΠριγιο να εχει καποιον διπλα του;....
...λεω τωρα εγω!!..
...αντι να σπαταλαμε καθε φορα ενα ημιχρονο..και μετα "" τρεχατε ποδαρακια μου"" δεν θα ηταν καλυτερο να τους πιεζαμε απο την αρχη με δυο επιθετικους;....λεω τωρα εγω!!....μια δοκιμη ρε Ρασβανε...μια δοκιμη...!!!
Τελικα το εκεινο πανο λεει αληθειες...
........θα πεθανουμε απο τον ΠΑΟΚ....
Μηπως ρε Ρασβσανε...λεω μηπως...να δοκιμασουμε κανα συστηματακι με επιθετικο δυδυμο Πριγιο- Ακπομ;..
Δηλαδη με το καθε χωριο που ερχεται στήν Τουμπα και παιζει με συστημα 2 πουλμαν στην ευθεια,..δεν θα ηταν καλυτερα οΠριγιο να εχει καποιον διπλα του;....
...λεω τωρα εγω!!..
...αντι να σπαταλαμε καθε φορα ενα ημιχρονο..και μετα "" τρεχατε ποδαρακια μου"" δεν θα ηταν καλυτερο να τους πιεζαμε απο την αρχη με δυο επιθετικους;....λεω τωρα εγω!!....μια δοκιμη ρε Ρασβανε...μια δοκιμη...!!!
Τελικα το εκεινο πανο λεει αληθειες...
........θα πεθανουμε απο τον ΠΑΟΚ....
Τι δοκιμη να κανει οταν η ομαδα εχει 12 νικες και μια ισοπαλία;
Ο κοντός κάνει παρέμβαση στη ετ!! Λέει για την σφαγή του τυριού!! Χαμός ..νομίζεις ότι άλλο ματς έβλεπε !!τουλαχιστον 100 λάθος αποφάσεις .. χαχαα
Συμφωνω ταγμα. Οταν δεν παιζει ο πελκας και παιζει ο καντουρι βραχυκυκλωνει ολη η ομαδα. Πρεπει να ξεκολλησει λιγο και να δοκιμασει με αυτες τις ομαδες κανα 4-4-2 με ενα κοφτη και μαου και ακπομ πριγιο μπροστα. Η ομαδα αποκταει τρομερη δυναμικη στην περιοχη με αυτους. Ελπιζω να το δοκιμασει.
vs40 εχθρος του καλου το καλυτερο φιλε. Η νικη ηρθε απο τις αλλαγες σημερα μολις φορτωθηκε η περιοχη. Η ομαδα ειναι δυσκοιλια με καντουρι. Αυτο το εκνευριστικο του στυλακι μετα απο καθε σπριντ λες και θα λιποθυμησει πρεπει να τελειωνει. Χιλιες φορες Μπισε εκει απο την αρχη
vs40 εχθρος του καλου το καλυτερο φιλε. Η νικη ηρθε απο τις αλλαγες σημερα μολις φορτωθηκε η περιοχη. Η ομαδα ειναι δυσκοιλια με καντουρι. Αυτο το εκνευριστικο του στυλακι μετα απο καθε σπριντ λες και θα λιποθυμησει πρεπει να τελειωνει. Χιλιες φορες Μπισε εκει απο την αρχη
Η αθλητική Κυριακή παίζει; Στο Web TV της ΕΡΤ τόση ώρα δε βλέπω τίποτα
Σήμερα έχουμε διασκεδάσει περισσότερο με τις δηλώσεις τους, παρά με την μπάλα γενικότερα.
Τη μια ο Καραπαπάς, την άλλη Κούγιας.
Συνεχίστε. Καυλώνουμε να σας βλέπουμε να κλαίτε (απλά και μόνο γιατί σας χοροπηδάμε).
Τη μια ο Καραπαπάς, την άλλη Κούγιας.
Συνεχίστε. Καυλώνουμε να σας βλέπουμε να κλαίτε (απλά και μόνο γιατί σας χοροπηδάμε).