Λαμία-ΠΑΟΚ,03/12,19:00,ΕΡΤ
Re: Λαμία-ΠΑΟΚ,03/12,19:00,ΕΡΤ
Βρωμαει προβοκατσια επεισοδιων
Γαυροι φιλαδελφειας με ασπρομαυρα μπαχαλευουν με την αστυνομια,πεφτουν 4-5 δακρυγονα και παρτο το -3.
Γαυροι φιλαδελφειας με ασπρομαυρα μπαχαλευουν με την αστυνομια,πεφτουν 4-5 δακρυγονα και παρτο το -3.
Ο γύρος κλείνει με αγώνες κόντρα στον 10ο, 11ο, 12ο και 14ο. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, ΑΠΑΙΤΩ όμως να δω πάθος, προσήλωση και λύσσα σαν να ήταν ντέρμπυ.
Δεν βγάλαμε διπλό σε Καραϊσκάκη - Χαριλάου για να τα πετάξουμε σε βοσκοτόπια και λίμνες.
Δεν βγάλαμε διπλό σε Καραϊσκάκη - Χαριλάου για να τα πετάξουμε σε βοσκοτόπια και λίμνες.
Πασχαλάκη
Ματος Βαρελα Κρεσπο Βιερίνια
Κανιας. Βερμπλουμ
Λημνιός. Πελκα. Μπισεσβαρ
Πρίγιοβιτς
Αυτή την ομαδα θα κατεβάσει ο Λουτσεσκου. Εγω θα ηθελα Μπισεσβαρ 10αρι και Ουαρντα αριστερά.
Ματος Βαρελα Κρεσπο Βιερίνια
Κανιας. Βερμπλουμ
Λημνιός. Πελκα. Μπισεσβαρ
Πρίγιοβιτς
Αυτή την ομαδα θα κατεβάσει ο Λουτσεσκου. Εγω θα ηθελα Μπισεσβαρ 10αρι και Ουαρντα αριστερά.
- ΑποστόληςΑ
Xaxaxaxa Οχι αλλά είμαι σχεδον σίγουρος....ΑποστόληςΑ έγραψε:Πληροφορία από μέσα;
Λέω τώρα ,μιας και έχουμε γύρω στους 10 - 15 προπονητές στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ,
που επίσης είναι και μάνατζερ
και παράλληλα ξέρουν από μεταγραφές,
να διώξουμε τον Ρουμάνο,
,και όλα θα πάνε πρίμα
Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας,
εγώ δουλειές ανοίγω
Αλλά όποιος έχει την μύγα ας μυγιαστει
να διώξουμε τον Ρουμάνο,
,και όλα θα πάνε πρίμα
εγώ δουλειές ανοίγω
Τελειωνε ρε στραφνικ, 9 στα 10 ποστ κραζεις συνοπαδους. Αμα δε γουσταρεις βγες, ελεος
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ θέλω να είμαι στο καλλιτεχνικό τμήμα...STRAFNIK έγραψε:Λέω τώρα ,μιας και έχουμε γύρω στους 10 - 15 προπονητές στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ,
να διώξουμε τον Ρουμάνο,
,και όλα θα πάνε πρίμα
εγώ δουλειές ανοίγω
Γίνεται????

Σε βλέπω λίγο υπερβολικό πάντως.Αν δεν κάνουμε κριτική εδώ που θα κάνουμε???
Κριτική από κριτική διαφέρει βέβαια,αλλά όλοι με τον τρόπο τους θέλουν να βγάλουν από μέσα τους αυτό που σκέφτονται. Δεν μπορούμε να μη συζητάμε.
Δεν υπάρχει λόγος να φτάνουμε από το ένα σημείο στο άλλο.
Υπάρχει και μέση λύση.
Baldur έγραψε:Ο γύρος κλείνει με αγώνες κόντρα στον 10ο, 11ο, 12ο και 14ο. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, ΑΠΑΙΤΩ όμως να δω πάθος, προσήλωση και λύσσα σαν να ήταν ντέρμπυ.
+++++++++++++
παμε γερα για την νικη κ συνεχιζουμε
Μέχρι τα τα ντέρμπι δεν δίκαιολογειται και δεν συγχωρείται καμία απώλεια δυστυχώς.
Πλέον ο μόνος αντίπαλος μας είναι ο βρωμιαρης, ο οποιος έχει κάποια δύσκολα παιχνίδια και σε συνδιασμο με την αναποτελεσματικότητα του δεν είναι απίθανο να χάσει βαθμούς.
Οπότε σοβαροί μέχρι τα ντέρμπι, νίκη έναντι του γαυρου στο μεταξύ μας και τέλος το παραμύθι 20η αγωνιστική.
Πλέον ο μόνος αντίπαλος μας είναι ο βρωμιαρης, ο οποιος έχει κάποια δύσκολα παιχνίδια και σε συνδιασμο με την αναποτελεσματικότητα του δεν είναι απίθανο να χάσει βαθμούς.
Οπότε σοβαροί μέχρι τα ντέρμπι, νίκη έναντι του γαυρου στο μεταξύ μας και τέλος το παραμύθι 20η αγωνιστική.
- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
Ρε σεις, έλεος .... αφήστε τις ειρωνείες και τα χαζά περί προπονητών και μανατζαραίων του ΠΑΟΚμάνια και κτλ. Οπαδικό φόρουμ είναι, τι θέλατε να διαβάζετε??? Επίσης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ που διαβάζετε εδώ μέσα. ΑΝ δεν συμφωνείς με κάτι, μπορείς απλά να το προσπεράσεις και όλα θα κυλήσουν ομαλά στο φόρουμ! Εξάλλου αυτός που εκφέρει την γνώμη του / κριτική για κάτι που βλέπει ή νιώθει, δεν την εκφέρει για να περάσει από αξιολόγηση, αλλά το κάνει για να το βγάλει από μέσα του και επειδή αυτό τον σκοπό έχουν τα αντίστοιχα οπαδικά φόρουμ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να μιλάμε για τ' αυτονόητα μετά από τόσα χρόνια ύπαρξης του PAOKMANIA!
Πάμε στα του αγώνα ... ΝΙΚΗ και μόνο νίκη αύριο και προσοχή στα κοράκι γιατί μυρίζομαι σφαγή σήμερα. Θα βολέψει πολύ το γάβρο πιθανό στραβοπάτημα μας και σίγουρα θα κινήσει γη και ουρανό γι' αυτό! Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο Baldur από πάνω ότι δεν πρέπει να πετάξουμε άδικα τα διπλά που φέραμε σε καυτές έδρες. Λαμίες και σια πρέπει να τις έχεις για προπόνηση αν θες πραγματικά πρωτάθλημα! Απλά κάνε σωστά αυτό που πρέπει να κάνεις.
Πάμε στα του αγώνα ... ΝΙΚΗ και μόνο νίκη αύριο και προσοχή στα κοράκι γιατί μυρίζομαι σφαγή σήμερα. Θα βολέψει πολύ το γάβρο πιθανό στραβοπάτημα μας και σίγουρα θα κινήσει γη και ουρανό γι' αυτό! Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο Baldur από πάνω ότι δεν πρέπει να πετάξουμε άδικα τα διπλά που φέραμε σε καυτές έδρες. Λαμίες και σια πρέπει να τις έχεις για προπόνηση αν θες πραγματικά πρωτάθλημα! Απλά κάνε σωστά αυτό που πρέπει να κάνεις.
- ΑποστόληςΑ
Σε όποιον δεν αρέσουν τα σχόλια κάποιου άλλου καταφεύγει σε ειρωνίες ή ύβρεις. Αν η άποψή σου συμφωνεί με τη δική του είσαι ΟΚ. Αν όχι, είσαι Μουρίνιο, είσαι ο νέος manager, ή είσαι πόκεμον.