Spartak Moscow - P.A.O.K. 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Ksenitemenos4
Re: Spartak Moscow - P.A.O.K. 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμεν
παντως παρα τα λαθη στο τελος και το αγχος, αν δει κανεις τα στατιστικα και τις φασεις συνολικα ο ΠΑΟΚ πραγματικα πηγε και σε αυτην την εδρα για το διπλο και θα μπορουσε ανετα να το πετυχει αν ημασταν λιγο πιο αποτελεσματικοι...
Νομίζω οταν παίζουμε με παίκτη παραπάνω μπλοκάρουμε. Ισως έπρεπε να βγαλουμε και εναν δικό μας για να ερθουμε στα ισα μας και να βάλουμε δυο γκολακια
'Ήμουν ήρεμος πριν τον αγώνα αλλά όσο χάναμε τις ευκαιρίες τόσο πήγαινε το μυαλό στο κακό... αλλά εντάξει δεν είναι κάθε μέρα της Βασιλείας, ΠΑΟΚ σημαίνει 200 σφυγμοί.
Καλύτερος ο Μάου, αλλά ψήφισα Κρέσπο γιατί πήρε την κάρτα που άλλαξε τις ισορροπίες.
Καλύτερος ο Μάου, αλλά ψήφισα Κρέσπο γιατί πήρε την κάρτα που άλλαξε τις ισορροπίες.
- navigator11
Να κάνω και μια μνεία στο διαιτητή, τον οποίο κρίνω ως φανταστικό σήμερα. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να του ξέφυγε μισή φάση. Έτριβα τα μάτια μου.
- Γιώργος Μάτζου 4
Μπράβο στην ομάδα Θα μπορούσε να το τελειώσει Ίσως και να ήταν χειρότερα που παίξαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη παραπάνω ( με 11 εναντίον 11 ίσως να αποδίδαμε καλύτερα ) Συνεχίζουμε για το το τελευταίο βήμα πριν τους χρυσοφόρους ομίλους Μπράβο στο Μαουρίσιο και στο Λημνιό και το τίμιο Πέλκα
Υ.Γ. Κάνιας καλός,χρυσός αλλά αγόρι μου μια σωστή πάσα Πίεση ανέβασα Να μη ξαναεπαναληφθεί
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΚΚΚΚΚΚ

Υ.Γ. Κάνιας καλός,χρυσός αλλά αγόρι μου μια σωστή πάσα Πίεση ανέβασα Να μη ξαναεπαναληφθεί
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΚΚΚΚΚΚ
Λιμνιος λέει συνηθισμένα πράγματα.... επικός!!
και να πούμε οτι είχαμε και μια πολύ καλή διαιτησία απο τον Γάλλο κόρακα
-
Ksenitemenos4
αυτη ηταν πραγματικα μια καλη διαιτησια για αυτο το επιπεδο, αυτα για οσους ειπαν οτι η διαιτησια στην τουμπα ηταν καλη επειδη πηραμε ενα πεναλτι....navigator11 έγραψε:Να κάνω και μια μνεία στο διαιτητή, τον οποίο κρίνω ως φανταστικό σήμερα. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να του ξέφυγε μισή φάση. Έτριβα τα μάτια μου.
- paok re niamou
δεν πρεπει να ξαναπαιξουμε με παικτη παραπανω ποτε
Εξαιρετικη εμφανιση εξαιρετικο στησιμο, κριμα που δεν κερδισαμε αλλα λιγο εχει σημασια...5 μυρια στην τσεπη του προεδρου και τα καλυτερα ερχονται. 70-30 για Μπενφικα οι πιθανοτητες κατ εμε αλλα δεν μασαμε.
ΥΓ. Εξαιρετικη διατησια - Μας αντιμετωπισαν σαν ομαδα CL
ΥΓ. Εξαιρετικη διατησια - Μας αντιμετωπισαν σαν ομαδα CL
να παιζεις στην Μοσχα με την Σπαρτακ προκριματικα τσου λου
να φερνεις 0-0 και να αισθανεσαι αδικημενος απο το σκορ
αξια..........ανεκτιμητη
να φερνεις 0-0 και να αισθανεσαι αδικημενος απο το σκορ
αξια..........ανεκτιμητη
Μπράβο στην ομάδα αλλα πέλκα ντροπή.Δεν καταλαβα γιατι κλειστήκαμε στο τέλος.
Το αυτόsal έγραψε:'
Στατ ου παιχνιδιού πέραν των χαμένων ευκαιριών που λες μπάλα είναι και είναι πόρνη, φάνηκε η έλλειψη του κάτι παραπάνω στο κέντρο.
και κάτι άλλο.
Μπράβο στο κανάλι Έψιλον που είχε το στρημ ανοιχτό ΚΑΙ για το εξωτερικό!
-
Ksenitemenos4
γιατι οταν βρεθεις σε αυτη τη θεση και εχεις φτυσει πνευμονι με ατελειωτο βαρος οχι απλα θα γυρισεις λιγο πισω αλλα θα χεστεις και πανω σου και εγω και εσυ, δεν ειναι ρομποτ οι παικτεςMao_Mao έγραψε:Μπράβο στην ομάδα αλλα πέλκα ντροπή.Δεν καταλαβα γιατι κλειστήκαμε στο τέλος.