PAOK FC -Spartak Moscow 8/8 20:00 PAOKmania Web Radio & NS2

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: PAOK FC -Spartak Moscow 8/8 20:00 (PAOKmania Web Radio)

Δημοσίευση από Alastor »

Ε ρε πουστη μου,δηλαδη σε 2 θεσεις εχουμε προβλημα,στο αριστερο μπακ και στα χαφ και ηρθαν οι τραυματισμοι σε αυτες τις 2. Αν ειναι δυνατον
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τοπικό ντέρμπι έχει το πρόγραμμα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λοκομοτίβ.

Ο Ιταλός τεχνικός της αντιπάλου του Δικεφάλου, επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, έχοντας τον Μαξιμένκο κάτω από τα δοκάρια και τους Εσένκο, Γκιγκότ, Μποκέτι και Κομπάροφ, ως τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Φερνάντο, Ζόμπνιν και Γκλουσακόφ, θα είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής των Ρώσων, με τους Τασάεφ, Πρόμες και Ζε Λουίς, να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα της Σπαρτάκ στην αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ.

ωρα για κατασκοπία
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Ξέρουμε ποιο κανάλι δείχνει το ματς την Τετάρτη;
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

νοβα νομίζω
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Βλέπω Σπάρτακ πολύ δυνατή στην Αμυνα.Εχω ξεχωρίσει Promes Fernando και ένα στόπερ με περίεργο όνομα που δεν περνάει τίποτα από εκεί! Σκληρή ομάδα παικταράς ο Προμις δεν πρέπει να του δώσουμε καθόλου χώρους. 0-0 στο 76 είναι.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Πολύ καλή ομάδα η Σπάρτακ γρήγορη με εναλλαγές 2 ταχύτητες πάνω από την Βασιλεία ,πολύ καλό τρανζισιον και πολύ καλή αμυντική λειτουργία.
Αν είδα μια αδυναμία κατά την γνώμη μου είναι ότι έσκασαν στο 70
Δεν θέλω να δώσω πρόβλεψη απλά θα πω ότι είναι 1-2 επίπεδα πάνω από την βασιλεία.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CL
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν ισχύει το ποσό 900Κ για μισθό του Νάτχο, είναι αστείο ποσό, όταν σε αυτά περίπου τα επίπεδα είναι του Κανιας και του τζάλμα που εφυγε. Με κλειστά μάτια Νάτχο και είναι σε καλή ηλικία. Νομίζω ότι το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η θέση ξένου, και ίσως για αυτό καλό θα ήταν να πουληθεί ο Ουάρντα. Έχουμε πάρα πολλά εξτρέμ, και εκει βλέπω να παίζει ο "δε βγαίνω ποτέ εκτός και αν είμαι τραυματιας" Καντουρί. Ουάρντα και Μύστα θέλει να φύγουν. Εννοείται ότι η ομάδα με Βερνμπλουμ είναι πλήρης στο κέντρο, όμως το να υπάρχει σε ροτέισον το Βερνμπλουμ, Νάτχο, Μαουρίτσιο, και από πίσω Κάνιας, τα σπάει. Ίσως όμως υπό αυτές τις συνθήκε να πρέπει να φύγει και ο αγαπημένος μου Σάκχωφ, που πιάνει θέση ξένου. Αυτοί οι 4 δε θα αφήσουν ούτε ενα ματσάκι για 5ο χαφ, άσε που υπάρχει και ο Ελ Καντουρί που πέρα από εξτρέμ ίσως πάρει και λίγα ματς στο 8.

Πραγματικά μπορεί να ακούγεται πλεονασμός ο Νάτχο, αλλά σε τέτοια χρήματα ορμάς, και έτσι ίσως να συμφέρει και να πωληθεί ο Μαουρίτσιο που έχει και πολύ υψηλό συμβόλαιο και άρα εξοικονομούμε. Τώρα που η ομάδα έχει αρκετό ύψος, μου αρέσει περισσότερο ο Νάτχο από ότι όταν είχαμε όλα τα χόμπιτ.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Να πω την αμαρτία μου παρόλο το τεράστιο μπατζετ 100εκατ+++.Εμένα οκ καλη ομαδα φαίνονται αλλα δεν έμεινα και με το στόμα ανοιχτό.Πρόμες και φερνάντο πραγματικά πολυ καλοί παικτες σαν την μύγα μες το γάλα.Ενω και πίσω δεν ειναι σκορποχώρι.Δεν ξέρω μου φάνηκε ομάδα που πάει για το μισό 0.Δηλαδή σφηχτά πίσω και μπροστά οτι κάνουν.
Γενικά δεν εντυπωσιαστηκα σε σχέση με το μπάτζετ τους.Ειδα μέχρι το 75' μετά βαρέθηκα
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Πάμε δυνατά από την αρχή και γράφουμε στο πρώτο τέταρτο... Βάζει και ο Πριγιογκολ το τεμάχιο του στο τέλος και πάμε με ένα καθαρό 2-0 για την ρεβάνς στην Μόσχα.

Να μας βάλουν 3 γκολ χωρίς εμείς κανένα χλωμό το βλέπω και πρέπει για Πορτογαλία!!?

Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Πάρα πολύ δυνατή ομάδα η Σπαρτάκ, ομως το γνωρίζαμε αυτό.
Η Λοκομοτιβ είναι πρωταθλητρια μην το ξεχναμε.
Πιθανον να έκανε και συντηρηση ενοψη ΠΑΟΚ η Σπαρτακ.
Πρέπει να πιασουμε αποδοση 200% αν θελουμε να τους αποκλείσουμε.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Απτό να βάλουμε πάλι 2 και να φάμε ένα προτιμάω ένα να μαστε τέρμα προσεκτικοί στην Τουμπα και ας έρθει και 0-0!Εκει μέσα γκολ θα βγάλουμε όσο καλύτερη ομάδα έχουνε και από τη Βασιλεία και το γκολ εκτός μετράει για 1,5!Προσοχη στο ματς της Τετάρτης να μην δεχθούμε γκολ!
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Τώρα που πήραμε φορά ποιος μας πιάνει!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

falconakis έγραψε:Πάμε δυνατά από την αρχή και γράφουμε στο πρώτο τέταρτο... Βάζει και ο Πριγιογκολ το τεμάχιο του στο τέλος και πάμε με ένα καθαρό 2-0 για την ρεβάνς στην Μόσχα.

Να μας βάλουν 3 γκολ χωρίς εμείς κανένα χλωμό το βλέπω και πρέπει για Πορτογαλία!!?

Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ ένα μεδέν μεδέν πάντως στο ... "σβηστό" το δεχόμουν. Με κλειστά μάτια.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Και γω πάντως από το να φάμε 1 και να βάλουμε 2 προτιμώ να βάλουμε 3 και να μην φάμε κανένα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”