34. Evgen Χατσερίδης
Re: 34. Evgen Χατσερίδης
1.98cm
Βουνό.
Και ενεργός, όχι παροπλησμένος.
Εύχομαι να δέσει γρήγορα και να τον δούμε στα προκριματικά.
Και αναμένω παρόμοιες κινήσεις και στις υπόλοιπες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.
Πάμε γερά.
Βουνό.
Και ενεργός, όχι παροπλησμένος.
Εύχομαι να δέσει γρήγορα και να τον δούμε στα προκριματικά.
Και αναμένω παρόμοιες κινήσεις και στις υπόλοιπες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.
Πάμε γερά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλώς ήρθες τεράστιε! Πάμε για νέο ρεκόρ στην άμυνα πλέον! Υγεία μόνο να έχει και να κάνει καλό δυδυμο με βαρέλα και κρεσπουρα!
-
Καλώς όρισες γίγαντα.Εύχομαι να δέσετε με τον Βαρελά κ να κάνετε ένα εκπληκτικό δίδυμο.Φαντάζομαι τα στημένα του Π.Α.Ο.Κ με Χατσεριδη,Βαρελά,Ματος,Πριγιοβιτς........

- abc_o_ karpouzas
τωρα εχουμε 2 ευγενιους.....
ψιλε...
ξερεις εσυ ε??
τραβας γραμμη και απο αυτην την γραμμη ποτε δεν περναει παικτης και μπαλα μαζι...
ψιλε...
ξερεις εσυ ε??
τραβας γραμμη και απο αυτην την γραμμη ποτε δεν περναει παικτης και μπαλα μαζι...
- Μπαρκαρούτσος
Μπορεί να παίξει PF (4) με τον Προμηθέα, μιας και ο δανεικός μας την έκανε;;
- Dimitris_L4
Δεν μπορώ να το θέσω καλύτερα. Γιαυτό το παραθέτω.... Με εκφράζει απόλυτα!Dimitris_L4 έγραψε:Καλως ηρθες γιγαντα..μακαρι να τρελαθω στην κωλοτουμπα...

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Καλως ηρθες ΘΗΡΙΟ.
Τετοιον αμυντικό και μαλιστα ΠΟΝΤΙΟ δεν είχαμε απο την εποχη του αειμνηστου Φουντουκιδη.
Σιδεροκεφαλος!
Τετοιον αμυντικό και μαλιστα ΠΟΝΤΙΟ δεν είχαμε απο την εποχη του αειμνηστου Φουντουκιδη.
Σιδεροκεφαλος!
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... misei-stin
"Ο πρόεδρος της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκόρ Σούρκις, μίλησε για την μεταγραφή του Εβγέν Χατσερίδη στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε το τηλεφώνημα που μεσολάβησε ανάμεσα στους δύο άνδρες.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ο Εβγέν Χατσερίδης του τηλεφώνησε σήμερα και τον ενημέρωσε πως μετακομίζει στην πατρίδα του πατέρα του. Τον ευχαρίστησε για τα χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Ντιναμό, κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις στην καρδιά του αλλά αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Ντιναμό για την αποχώρηση του 31χρονου αμυντικού:
«Με κάλεσε σήμερα και μου είπε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και τον ευχαρίστησα για τα χρόνια που ήταν στην Ντιναμό.
Μου είπε ότι η Ντιναμό είναι στην καρδιά του, αλλά ήθελε να αλλάξει παραστάσεις και να μετακομίσει στην πατρίδα του πατέρα του.
Δεν μπορούσα να τον εμποδίσω να κάνει τέτοια επιλογή στα 31 του. Με τη βοήθεια του Θεού θα πετύχει στον ΠΑΟΚ».
"Ο πρόεδρος της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκόρ Σούρκις, μίλησε για την μεταγραφή του Εβγέν Χατσερίδη στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε το τηλεφώνημα που μεσολάβησε ανάμεσα στους δύο άνδρες.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ο Εβγέν Χατσερίδης του τηλεφώνησε σήμερα και τον ενημέρωσε πως μετακομίζει στην πατρίδα του πατέρα του. Τον ευχαρίστησε για τα χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Ντιναμό, κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις στην καρδιά του αλλά αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Ντιναμό για την αποχώρηση του 31χρονου αμυντικού:
«Με κάλεσε σήμερα και μου είπε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και τον ευχαρίστησα για τα χρόνια που ήταν στην Ντιναμό.
Μου είπε ότι η Ντιναμό είναι στην καρδιά του, αλλά ήθελε να αλλάξει παραστάσεις και να μετακομίσει στην πατρίδα του πατέρα του.
Δεν μπορούσα να τον εμποδίσω να κάνει τέτοια επιλογή στα 31 του. Με τη βοήθεια του Θεού θα πετύχει στον ΠΑΟΚ».
- ΑποστόληςΑ
- falconakis
η καλοπροαίρετη κριτική ματιά των συνοπαδών μας, ρίχνει νερό στο μύλο των εχθρό μας οι οποίοι προσπαθούν να αποδομήσουν κάθε μεταγραφή με στόχο να μπορούν ευκολότερα να "δικαιολογήσουν" τον πόλεμο που θα εξαπολύσουν εναντίον του.
Κρίνοντας λοιπόν με βάση τη Σούπερλιγκ και όχι κάποιον ιδεατό ΠΑΟΚ των ονείρων μου να καλοσωρίσω με τη σειρά μου την ΚΟΡΥΦΑΙΑ με διαφορά μεταγραφή αμυντικού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο παίκτης προφανώς θα κάνει πλάκα στις εγχώριες διοργανώσεις και θα είναι ένα μέτρο του πόσο διαφορετικά θα χρειαστεί να αντιμετωπίζονται οι παίχτες του ΠΑΟΚ ώστε να κατέβουν στο επίπεδο του ανταγωνισμού.
Κρίνοντας λοιπόν με βάση τη Σούπερλιγκ και όχι κάποιον ιδεατό ΠΑΟΚ των ονείρων μου να καλοσωρίσω με τη σειρά μου την ΚΟΡΥΦΑΙΑ με διαφορά μεταγραφή αμυντικού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο παίκτης προφανώς θα κάνει πλάκα στις εγχώριες διοργανώσεις και θα είναι ένα μέτρο του πόσο διαφορετικά θα χρειαστεί να αντιμετωπίζονται οι παίχτες του ΠΑΟΚ ώστε να κατέβουν στο επίπεδο του ανταγωνισμού.
Preach the Truth, brother.Ζαντός έγραψε:Μπορεί να παίξει PF (4) με τον Προμηθέα, μιας και ο δανεικός μας την έκανε;;
Ale-louiahh!!!
- kataramenos5
Πανωραφισια μεταγραφη, αρκει να κουμπωνει με τα θελω του Λουτσου.
Καλως ηρθες ψηλε.
Καλως ηρθες ψηλε.