Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
1
1%
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
8
6%
Κρεσπο
1
1%
Βιερινια
42
33%
Μαουριτσιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σακχοβ
3
2%
Καμπος
1
1%
Πελκας
17
13%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πριγιοβιτς
52
40%
Αζεβεδο
4
3%
Λημνιος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 129

Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Demir έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:γενικα οποιος ειδε το ματς καταλαβαινει πως θα πεφταν παρα πολλα τεμαχια αν παιζαμε στο 100% ακομα και με βελλιδη να παιρνει τον ρολο αραχνης

αλγεινη εντυπωση που κατεβασαμε χειροφρενο τοσο νωρις!
ο λουτσε σωστα αλλαξε μακ(οχι οτι ηταν κακος στο πρωτοο) πηραμε τα πανω μας

ξερω πως ηταν τα πρωτα λεπτα του και δεν πρεπει να κριθει,αλλα εμενα δεν μου αρεσε καθολου ο ζεβεδαιος
δεν μου αρεσε που ειναι κοντος(στα στημενα στην περιοχη ημαστε λιγο επιφοβοι),ενω και αμυντικα δεν δειχνει να ναι κανενας κερβερος
ουτε τεχνικη ειδα,αλλα οκ πηρε τα πρωτα του λεπτα,θα τον περιμενουμε

κατα τα αλλα μια χαρα,καθαρισε η μπουγαδα νωρις,ο ΠΑΣ ηταν για πολλα σημερα,γλυτωσε επειδη ο βελλιδης εκανε φοβερο ματς,αλλα και επειδη βαλαμε 3 γρηγορα και εχουμε ματς κυπελου

ρε φιλε σορρυ αλλα ποτε προλαβες και τα ειδες ολα αυτα σε 20 λεπτα .. συμφωνω για το υψος... αλλα και καλο ξεπεταγμα εχει και πρωτος στην μπαλα βγηκε 2 φορες...και οβερ λαπ εκανε .. ενα κοντρολ του εφυγε του ανθρωπου μολις μπηκε..
το προβλημα ειναι οτι ξαφνικα στο 60 παρατησαμε το ματς και εκανε μπαμ οτι θα φαμε γκολ... στα χαφ ο σακοφ δεν ετρεχε ,δεν εκοβε δεν πετυχαινε συμπακτη επι 10 λεπτα ,το ιδιο και ο μακ με πελκα...
βιειρινια ειναι μαγικος απλα...
επρεπε στο 65 να βαλει κανιας και γκολ δεν θα τρωγαμε,γιατι τα χαφ μας ηταν γυμνα..
υ.γ ρε πριγιο τι χανεις αγορι μου..σημερα ηταν για να βαλει 4 ξεκουραστα...

το ειπα στο live για τα χαφ,συμφωνω

απο εκει και περα ο μεγαλυτερος μου φοβος με ζεβεδαιο ειναι το υψος!οταν θα γεμιζει η περιοχη στα στημενα θα σφιγγουμε.με τα αλλα που λες ισως να ναι και ετσι...παντως περιμενα εναν ματος εκει,αλλα τετοιος δεν δειχνει να ειναι,σωμα για επιθετικο χαφ μπροστα εχει και γενικα απο αρετες..θα δουμε ομως ειναι νωρις

μπορει να ακουστει καπως αλλα στο λιγο που επαιξε μου ειχε αρεσει περισσοτερο ο λεβεκ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 04 Φεβ 2018, 17:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

στο τελος εκει που το βγαζει ο βελιδης στο σουτ του μπισ....

χαθηκε το τοπι ή εβλεπα αλλον αγωνα
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Μπράβο σε Ομάδα κ λαο.Επιτέλους καρδιά κ παλμός πρωταθλητή Ομάδα κ λαός.Πάμε τα καλύτερα έρχονται.Βιεϊρίνια,Μακ,Πριγιοβιτς,Μαουρισιο λουκούμια.Μπράβο κ στον Λουτσεσκου. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Η ομάδα διανύει εξαιρετική περίοδο και καταφέρνει να κυριαρχεί σε κάθε ματς, ενώ η αμυντική λειτουργία (με τη συνεισφορά του Πασχαλάκη) είναι για σεμινάριο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα το πάρουμε και μάλιστα άνετα. Ωστόσο είναι η 3η φορά στο πρωτάθλημα (συν μια στο κύπελλο) που γίνεται σοβαρό λάθος υπέρ μας (μετά τα παιχνίδια με πλατανιά και ατρόμητο) και μάλιστα το σημερινό δεν ήταν δύσκολη φάση για το βοηθό. Δε θα ήθελα να συνεχιστεί αυτό.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Φέτος έχουμε πραγματικά και ξεκάθαρα, νοοτροπία πρωταθλητή.
Μπράβο σε όλους
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

Παλαιολόγος έγραψε:
Demir έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:γενικα οποιος ειδε το ματς καταλαβαινει πως θα πεφταν παρα πολλα τεμαχια αν παιζαμε στο 100% ακομα και με βελλιδη να παιρνει τον ρολο αραχνης

αλγεινη εντυπωση που κατεβασαμε χειροφρενο τοσο νωρις!
ο λουτσε σωστα αλλαξε μακ(οχι οτι ηταν κακος στο πρωτοο) πηραμε τα πανω μας

ξερω πως ηταν τα πρωτα λεπτα του και δεν πρεπει να κριθει,αλλα εμενα δεν μου αρεσε καθολου ο ζεβεδαιος
δεν μου αρεσε που ειναι κοντος(στα στημενα στην περιοχη ημαστε λιγο επιφοβοι),ενω και αμυντικα δεν δειχνει να ναι κανενας κερβερος
ουτε τεχνικη ειδα,αλλα οκ πηρε τα πρωτα του λεπτα,θα τον περιμενουμε

κατα τα αλλα μια χαρα,καθαρισε η μπουγαδα νωρις,ο ΠΑΣ ηταν για πολλα σημερα,γλυτωσε επειδη ο βελλιδης εκανε φοβερο ματς,αλλα και επειδη βαλαμε 3 γρηγορα και εχουμε ματς κυπελου

ρε φιλε σορρυ αλλα ποτε προλαβες και τα ειδες ολα αυτα σε 20 λεπτα .. συμφωνω για το υψος... αλλα και καλο ξεπεταγμα εχει και πρωτος στην μπαλα βγηκε 2 φορες...και οβερ λαπ εκανε .. ενα κοντρολ του εφυγε του ανθρωπου μολις μπηκε..
το προβλημα ειναι οτι ξαφνικα στο 60 παρατησαμε το ματς και εκανε μπαμ οτι θα φαμε γκολ... στα χαφ ο σακοφ δεν ετρεχε ,δεν εκοβε δεν πετυχαινε συμπακτη επι 10 λεπτα ,το ιδιο και ο μακ με πελκα...
βιειρινια ειναι μαγικος απλα...
επρεπε στο 65 να βαλει κανιας και γκολ δεν θα τρωγαμε,γιατι τα χαφ μας ηταν γυμνα..
υ.γ ρε πριγιο τι χανεις αγορι μου..σημερα ηταν για να βαλει 4 ξεκουραστα...

το ειπα στο live για τα χαφ,συμφωνω

απο εκει και περα ο μεγαλυτερος μου φοβος με ζεβεδαιο ειναι το υψος!οταν θα γεμιζει η περιοχη στα στημενα θα σφιγγουμε.με τα αλλα που λες ισως να ναι και ετσι...παντως περιμενα εναν ματος εκει,αλλα τετοιος δεν δειχνει να ειναι,σωμα για επιθετικο χαφ μπροστα εχει και γενικα απο αρετες..θα δουμε ομως ειναι νωρις

μπορει να ακουστει καπως αλλα στο λιγο που επαιξε μου ειχε αρεσει περισσοτερο ο λεβεκ!

σε μια φάση προς το τελος πήδηξε στο θεο πάντως , πρεπει να έχει τρελό αλμα ο αζεβε
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Μπαλάρα σήμερα. Μπράβο στην ομάδα!

3 γκολ , 3 τετ-α-τετ,μεγάλες ευκαιρίες κ ισοπεδωτικό ποδόσφαιρο μπορούσαμε να τους ξεφτιλίσουμε τους Γιαννιώτες αν συνεχίζαμε στον ίδιο ρυθμό.

Κακώς κάποιοι χαλάστηκαν από το οφ-σαιντ....Μην επηρεάζεστε από τι λέει το ποκ. Αυτοί που μας "βίαζαν" τόσα χρόνια και μας λέγανε να επενδύσουμε για να φτιάξουμε ομάδα , δεν μπορούν να μας κάνουν υποδείξεις.

Έχουμε ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στους καραπαπ@ρες σε κάθε περίπτωση! Μην τους ακούτε. Έχει δίκιο ο αρκαδοποντιος!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μπράβο στην ομάδα . Νομίζω για περίπου 70 λεπτά ήταν άψογη . Μετά ήρθε μια δικαιολογημένη χαλάρωση με το σκορ 0-3.

Για βαρελα τι να πει κανείς. Απλα τεράστιος .

Καταλαβαίνω την ξενερα μερικών για το πρώτο γκολ αλλα αν ζούσατε σε πόλεις που γαυροκρατουντε και ακουγατε αυτά που λένε για ΠΑΟΚ εδώ και 3 μήνες θα είχατε ξενερώσει που δεν έληξε 0-1.

Εγώ πλέον είμαι σε εντελώς διαφορετικό mode. Δεν υπάρχουν μεταγραφές , δεν υπάρχουν καλοί και μέτριοι παίχτες, καλός ή λιγος Lucescu, αντιπαθειες , συμπάθειες. Υπάρχουν ομάδα, κόσμος και δέκα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός πρέπει να φορέσει παρωπιδες και να βλέπει μόνο το πρωτάθλημα. Τίποτα άλλο .
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ 1ο ημίχρονο
Δεν καιγομαι για το γκολ offside γιατί απλά δεν μου έδωσαν 2 λεπτά μετά ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΠΕΝΑΛΤΙ πριν προλάβει ο ΠΑΣ να ανοίξει τις γραμμές του και αυτό μου δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ.-
Ο Βιερίνια παρα πολύ καλός
Ο Πρίγιοβιτς σε όλες τις φάσεις όμως ήταν μέσα και έβγαλε 2 γκολ και μια ασιστ και πολύ πολύ ατυχία με έναν απίστευτο Βελίδη.
Ο Αζεβέδο ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ από αριστερά με Βιερίνια ή Μακ πολύ καλή τεχνική πολύ γρήγορος
Ο Βαρέλα πολύ καλός αλλά και ο Κρέσπο ο Μάτος προσπάθησε να ξεκουραστεί μετά το 0-3 και καλά έκανε
Ο Μακ και ο Τζαλμα δεν μου πολυάρεσαν σήμερα όπως σε χαμηλες πτήσεις οι Μαουρίσιο Σακχοφ
Ο Πελκίνιο γρήγορος και αεράτος κάνει λάθη αλλά γουστάρω να τον βλέπω να τρέχει και να είναι παντού.
Όσο για το βραδυνό ντερμπυ μεταξύ πεθαμένων και πουθενάδων το έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει η μελάνη.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το καλυτερο εκτος εδρας παιχνιδι μας φετος.Μπορει κατα διαστηματα να μην ημασταν οσο συμπαγεις επρεπε, κυριως λογω του Σαχοφ που αγωνιστικε σε μια θεση που απλα δεν (α ρε Τσιμιροτ),αλλα ειχαμε παρα πολλες καλες στιγμες και μικρα διαστηματα που ημασταν απολαυστικοι,βγαλαμε ωραιους συνδιασμους και καθαρες ευκαιρες για γκολ.Ειμαστε η πιο τεχνικη ομαδα του πρωταθληματος αλλα ισως και η πιο σοφτ απο τους 3.Το τι θα μπορεσει να προσφερει ο Γαλλος θα ειναι καθοριστικο για την συνεχεια.Ο Θεος να εχει καλα Βαρελα,Πελκα και Πριγιοβιτς για την συνεχεια,ειναι ισως οι 3 πιο κομβικοι παικτες για την ομαδα την παρουσα χρονικη στιγμη.

Υ.Γ Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι εκανε σημερα ο εποπτης στο γκολ.Ειναι τοσο προφανες το οφσαιντ που προκαλει απορειες το γιατι δεν το σφυριζει.Δεν θελω να μου στερουν το μεγεθος της χαρας τετοιοι τυποι.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

:pano: :pano: :pano:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

joshua έγραψε:
Υ.Γ Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι εκανε σημερα ο εποπτης στο γκολ.Ειναι τοσο προφανες το οφσαιντ που προκαλει απορειες το γιατι δεν το σφυριζει.Δεν θελω να μου στερουν το μεγεθος της χαρας τετοιοι τυποι.

αυτο
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Η ομάδα φέτος δείχνει οτι έχει την μεγαλύτερη ποιότητα εδω και πολλά χρόνια και για αυτό αντέχουμε στην πίεση!Αν στην 23 αγωνιστική μετα το ΠΑΟΚ γαυρος η διαφορά είναι στο +4 και πάνω είμαστε φαβορί για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

στ'αρχ..μου το οφσάιντ
δε μαρέσει, αλλά δε θα κλάψω κιόλας

η ομάδα κέντησε σήμερα και ότι σταμάτησε στα 3 γκολ, πάλι ευχαριστώ να λένε

από ατυχία δε μέτρησε 5άρα το γιάννενο. και να μη μετρουσε το πρώτο γκολ, δε θα άλλαζε το αποτέλεσμα
μοιράια ο ΠΑΟΚ πάτησε τους παγουράδες
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

takis4 έγραψε:
σε μια φάση προς το τελος πήδηξε στο θεο πάντως , πρεπει να έχει τρελό αλμα ο αζεβε

λες; δεν προσεξα!μακαρι να ισχυει να χει και καλο timing τοτε δεν θα χουμε θεμα

γενικα θελει ματς να τον δουμε,να κουμπωσει και αυτος.

γι ανα λεει ο λουτσε πως εχει μεγαλη ποιοτητα δεν μπορει θα ισχυει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”