ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 1-5,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΟΚ 1-5,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
μολις μπηκε ο πελκας στον αξονα και πηγε ο Biseswar στα πλαγια ανεβηκε η ομαδα, πηρε τα πανω του το κεντρο, και ηρθε ανετα η πενταρα
MVP Matos!
MVP Matos!
Που δεν κάνει σοβαρό έλεγχο στα τουρνικέ. Στο κάτω κάτω αυτή έχει την μεγαλύτερη ζημιά.abg12d34 έγραψε:ρε Taseos...
η παε για ποιον λογο ειναι υπεύθυνη???
Αυτο το "ΠΑΟΚ είναι κι αυτοι" και άλλα τέτοια νομίζω έχουν κουράσει. ΠΑΟΚ είναι αυτός που βάζει το καλό της ομάδας πάνω από το εγώ του. Αυτός που πετάει πυρσό ενώ ξέρει ότι θα τιμωρηθεί η ομάδα και όλοι όσοι είναι πραγματικα ΠΑΟΚ και φέτος θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει πρωτάθλημα, υποστηρίζει μόνο τον εαυτουλη του και τίποτα άλλο. Τον ΠΑΟΚ τον έχει γραμμένο στα @@ του.
Δεν είναι κανενός οπαδού δουλειά να συμμορφωσει τον διπλανό του.
Δεν είναι κανενός οπαδού δουλειά να συμμορφωσει τον διπλανό του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Τρί 19 Δεκ 2017, 22:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
εγώ μάγκες ψήφισα MVP τον Πρίγιοβιτς.
Έλειψε το γκολ, αλλά είχε όλα τα υπόλοιπα, πολύ τρέξιμο, ασίστ, πίεση στους αμυντικούς, άνοιγμα χώρου στους συμπαίχτες του, ότι περιμένεις από έναν φορ, μετά το σκοράρισμα.
Τώρα, για τα καπνογόνα κτλ, είναι ξεκάθαρα θέμα διοίκησης να το κόψει αν θέλει.
Δεν μπορώ να πείσω κάποιον που γκαβλώνει με το άναμα ενός καπνογόνου να γκαβλώσει με την ομάδα να κεντάει σε γεμάτο γήπεδο.
Ούτε να χτυπηθώ μαζί τους δεν μπορώ, γιατί εγώ είμαι 40 χρονών και αυτός συνήθως είναι 15-20.
Η διοίκηση θα πρέπει να τους κόψει.
Είτε με το καλό, είτε με την βία.
Και όταν λέμε βία, δεν εννοώ ξύλο.
Μπορεί να τους απαγορεύσει την είσοδο.
Κάτσε έξω, άναψε τα καπνογόνα σου και γκάβλωσε όσο θέλεις.
Είχα πάει στο Άρσεναλ-ΠΑΟΚ.
Ένα παόκι, άρχισε να βρίζει, να ωρύεται, να φωνάζει, να κάνει σαματά.
Σεκιουριτάδες τον πλησίασαν, τον πήραν από τη θέση του, τον πήγαν πάνω στο μπαρ (όσοι πήγαν ξέρουν τι λέω),
ήπιε μια μπύρα, ηρέμησε και τον ξαναπήγαν στη θέση του.
Έλειψε το γκολ, αλλά είχε όλα τα υπόλοιπα, πολύ τρέξιμο, ασίστ, πίεση στους αμυντικούς, άνοιγμα χώρου στους συμπαίχτες του, ότι περιμένεις από έναν φορ, μετά το σκοράρισμα.
Τώρα, για τα καπνογόνα κτλ, είναι ξεκάθαρα θέμα διοίκησης να το κόψει αν θέλει.
Δεν μπορώ να πείσω κάποιον που γκαβλώνει με το άναμα ενός καπνογόνου να γκαβλώσει με την ομάδα να κεντάει σε γεμάτο γήπεδο.
Ούτε να χτυπηθώ μαζί τους δεν μπορώ, γιατί εγώ είμαι 40 χρονών και αυτός συνήθως είναι 15-20.
Η διοίκηση θα πρέπει να τους κόψει.
Είτε με το καλό, είτε με την βία.
Και όταν λέμε βία, δεν εννοώ ξύλο.
Μπορεί να τους απαγορεύσει την είσοδο.
Κάτσε έξω, άναψε τα καπνογόνα σου και γκάβλωσε όσο θέλεις.
Είχα πάει στο Άρσεναλ-ΠΑΟΚ.
Ένα παόκι, άρχισε να βρίζει, να ωρύεται, να φωνάζει, να κάνει σαματά.
Σεκιουριτάδες τον πλησίασαν, τον πήραν από τη θέση του, τον πήγαν πάνω στο μπαρ (όσοι πήγαν ξέρουν τι λέω),
ήπιε μια μπύρα, ηρέμησε και τον ξαναπήγαν στη θέση του.
Προσεξε με δεν έγραψα αυτό που λάθος κατάλαβες. Η διαφωνία μου εγκείται στο ότι το αναμμα πυρσώνPaoki-nrw έγραψε:δηλαδη επειδη βγαζουν τα λαρυγγια τους εχουν το ελευθερο να τα κανουν μπαχαλο ?
Και ολοι οι υπολοιποι που εχουν δωσει τα χρηματα που δυσκολα περισευουν για να βλεπουν την ομαδα τους ?
ΘΑ την πληρωνουν οι πολλοι επειδη οι λιγοι βγαζουν τα λαρυγγια τους ?
Ισως επειδη εδω στο εξωτερικο 10 χρονια τα γηπεδα ειναι αλλιως και ειναι περισσοτερο διασκεδαση, τα βλεπω εγω αλλιως
απο μερικά παιδιά δεν σημαίνει οτι πρέπει να καταδικασουμε όλους όσους βρίσκονταν στο γηπεδο απο
την μια και απο την άλλη οι πυρσοι δεν ειναι δα και τόσο σπουδαίο πράγμα, ίσα ίσα δημιουργούν ατμόσφαιρα.
Απο όσο είδα στην τηλεόραση ήταν υποδειγμα κατα τα άλλα.
Το αναμμα πυρσων ουδεμια σχέση έχει με το πέταγμα αντικειμενων ή φωτοβολίδων μην τα συγχέουμαι, άσχετως
αν τα έχει μπερδέψει ο νόμος.
- john4serres
Sekeris4 έγραψε:Πρωταθλημα και κυπελλο στον πυργο τον λευκο
-
Καλησπερα αδερφια μετα απο καιρο...το μονο που κρατω απο το σημερινο ειναι θεληση που εδειξαν αν και αυριο την κανουν για διακοπες και η επανενταξη του πουλεν μου Μυστακιδη!!
Χαλαρη προπονηση και ελπιζω με το 18 να δουμε και λιγο μπαλιτσα
Χαλαρη προπονηση και ελπιζω με το 18 να δουμε και λιγο μπαλιτσα
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ανοιγεις κουβεντα,αρα γιατι το λες???Mīngus έγραψε:Καλό ξεκίνημα, ψιλοτραγική εικόνα μετά την ισοφάριση και μέχρι το τέλος του 1ου.
Στο 2ο και ειδικά μετά το 1-2 που άνοιξε το ματς, ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως έπρεπε και τους έστειλε για φέτα βοσκοπούλα.
Φάνηκε και το μέταλλο μερικών παικτών που με το ζόρι ορισμένοι δημοσιογράφοι θέλουν να υποβαθμίσουν.
Για ακόμη ένα ματς που παίζει ο Ρέι, τρώμε γκολ με μισή ευκαιρία, χωρίς να ανοίγω κουβέντα για το αν έχει ευθύνη. Στατιστικά και μόνο. Ίσως είναι γκαντέμης ο τύπος.
Υ.Γ. Σιδεροκέφαλος Μύστα
Υ.Γ.2 Δε θέλω να κράξω ανθρώπους που έκαναν χιλιόμετρα για να δούνε την ομάδα, ενώ εγώ την έβλεπα στο σαλόνι μου, αλλά πρέπει πραγματικά να σταματήσει η μαλακία με τους πυρσούς.
Αρα θες να ανοιξεις κουβεντα.Στη φαση φταιει καθαρα ο Δεληγιαννιδης.
- sourmenetes
- Moderator
Ριζλα και μεις τους γουσταρουμε.Εγω σου λεω εστω τους αναψανε.Rizla έγραψε:Προσεξε με δεν έγραψα αυτό που λάθος κατάλαβες. Η διαφωνία μου εγκείται στο ότι το αναμμα πυρσώνPaoki-nrw έγραψε:δηλαδη επειδη βγαζουν τα λαρυγγια τους εχουν το ελευθερο να τα κανουν μπαχαλο ?
Και ολοι οι υπολοιποι που εχουν δωσει τα χρηματα που δυσκολα περισευουν για να βλεπουν την ομαδα τους ?
Ισως επειδη εδω στο εξωτερικο 10 χρονια τα γηπεδα ειναι αλλιως και ειναι περισσοτερο διασκεδαση, τα βλεπω εγω αλλιως
απο μερικά παιδιά δεν σημαίνει οτι πρέπει να καταδικασουμε όλους όσους βρίσκονταν στο γηπεδο απο
την μια και απο την άλλη οι πυρσοι δεν ειναι δα και τόσο σπουδαίο πράγμα, ίσα ίσα δημιουργούν ατμόσφαιρα.
Το αναμμα πυρσων ουδεμια σχέση έχει με το πέταγμα αντικειμενων ή φωτοβολίδων μην τα συγχέουμαι, άσχετως
- sourmenetes
- Moderator
Και επειδη καποιοι ουτε αρθρο δεν εβγαλαν,το παοκμανια-φυτομανια(για καποιους) ειναι εδώ
http://www.paokmania.gr/podosfairo/prot ... -re-magkes
http://www.paokmania.gr/podosfairo/prot ... -re-magkes
Σαν ατμοσφαιρα μου αρεσει και εμενα αλλα απο την στιγμη που ξερω οτι απαγορευεται και επιφερει τιμωρια θα ζησω χωρις αυτο.Rizla έγραψε:Προσεξε με δεν έγραψα αυτό που λάθος κατάλαβες. Η διαφωνία μου εγκείται στο ότι το αναμμα πυρσώνPaoki-nrw έγραψε:δηλαδη επειδη βγαζουν τα λαρυγγια τους εχουν το ελευθερο να τα κανουν μπαχαλο ?
Το εγραψα λαθος πανω στα νευρα μου για ολους οτι φταινε
Αυτοι που κανουν την κερκιδα και εχουν το προσταγμα αν θελουν μπορουν.
Εχω κανει αρκετες φορες διπλα στον Μακη και μια φορα εκανα την μαλακια να κραταω το τυμπανο απο την μια μερια. μετα εβαλα μυαλο και πηγαινα παρα περα

Είπα εγώ ότι φταίει ο Ρέι; Στατιστικά μιλάω και όχι για ευθύνες. Που είναι και υποκειμενικό αν κάτσουμε και κάνουμε μια αναδρομή.sourmenetes έγραψε:Δεν ανοιγεις κουβεντα,αρα γιατι το λες???Mīngus έγραψε:Καλό ξεκίνημα, ψιλοτραγική εικόνα μετά την ισοφάριση και μέχρι το τέλος του 1ου.
Στο 2ο και ειδικά μετά το 1-2 που άνοιξε το ματς, ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως έπρεπε και τους έστειλε για φέτα βοσκοπούλα.
Φάνηκε και το μέταλλο μερικών παικτών που με το ζόρι ορισμένοι δημοσιογράφοι θέλουν να υποβαθμίσουν.
Για ακόμη ένα ματς που παίζει ο Ρέι, τρώμε γκολ με μισή ευκαιρία, χωρίς να ανοίγω κουβέντα για το αν έχει ευθύνη. Στατιστικά και μόνο. Ίσως είναι γκαντέμης ο τύπος.
Υ.Γ. Σιδεροκέφαλος Μύστα
Υ.Γ.2 Δε θέλω να κράξω ανθρώπους που έκαναν χιλιόμετρα για να δούνε την ομάδα, ενώ εγώ την έβλεπα στο σαλόνι μου, αλλά πρέπει πραγματικά να σταματήσει η μαλακία με τους πυρσούς.
Αρα θες να ανοιξεις κουβεντα.Στη φαση φταιει καθαρα ο Δεληγιαννιδης.
πρέπει να αποδεχθούμε πως είναι κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που τρέμουν στο γεγονός να πάρουμε πρωτάθλημα,
να ανέβουμε επίπεδο, και να ξεφύγουμε από την κατάσταση που έχουν συνηθίσει.
Φοβούνται το βήμα παραπάνω. Τρομάζουν. Είναι άβολο για αυτούς.
Και θα κανουν τα πάντα για να προστατέψουν την κατάσταση που τους βολεύει.
Με κάποιο τρόπο πρέπει να φύγει ο Ρώσος.
Μπατατούδα θέλουν. Βουλινό.
Να κατεβαίνουν στην Αθήνα, όχι για να κερδίζουν τους αντιπάλους, αλλά να πλακώνονται με γαύρους, βάζελους και χανούμια.
Να μπουκάρουν στο γήπεδο, και να γεμίζουν μαγκιά.
Ο Ρώσος τους χαλάει.
να ανέβουμε επίπεδο, και να ξεφύγουμε από την κατάσταση που έχουν συνηθίσει.
Φοβούνται το βήμα παραπάνω. Τρομάζουν. Είναι άβολο για αυτούς.
Και θα κανουν τα πάντα για να προστατέψουν την κατάσταση που τους βολεύει.
Με κάποιο τρόπο πρέπει να φύγει ο Ρώσος.
Μπατατούδα θέλουν. Βουλινό.
Να κατεβαίνουν στην Αθήνα, όχι για να κερδίζουν τους αντιπάλους, αλλά να πλακώνονται με γαύρους, βάζελους και χανούμια.
Να μπουκάρουν στο γήπεδο, και να γεμίζουν μαγκιά.
Ο Ρώσος τους χαλάει.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οι πυρσοι πεταχτηκαν ΟΛΟΙ στο ταρταν.Ο κανονισμος λεει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.Συνεχιστε να βριζετε συνοπαδους και να δημιουργειτε θεμα εκει που δεν υπαρχει,την ωρα που κανενα φερεφωνο μμε αντιπαλων δεν ασχολειται.
''Η εισαγωγή ή το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού στις κερκίδες πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, αν δεν επακολούθησε ρίψη αυτών, επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:''
''Η εισαγωγή ή το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού στις κερκίδες πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, αν δεν επακολούθησε ρίψη αυτών, επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Τρί 19 Δεκ 2017, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.