Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
43
61%
ΚΡΕΣΠΟ
1
1%
ΜΑΛΕΖΑΣ
2
3%
ΜΑΤΟΣ
5
7%
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΝΙΑΣ
3
4%
ΣΑΚΧΟΦ
2
3%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
7
10%
ΛΗΜΝΙΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΚ
3
4%
ΚΑΜΠΟΣ
3
4%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
1
1%
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 71

Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:ο μακ συνεχιζει να μου φαινεται υπερβαρος κ βαρυς,μπορει να κανω λαθος,αλλα οκ το σουλουπι του δειχνει πολυ βαρυ.
τον θυμαστε να ηταν ετσι προπερσι; μηπως εγω δνε θυμαμαι καλα;
Μπορεί να είναι έγκυος.
μια φορα αερινο δεν τον λες

και απο αυτα τα προτζεκτς θα κριθει το τημ του ρουμανου,κακα τα ψεμματα,δηλ αν συντομα μακ,βιερινια δεν ειναι στην προτερη κατασταση τους και καουν δυο παιχτες εκατομμυριων,τοτε απετυχαν
και αποτυχια σημαινει να μην τους πιεζει γι ανα γινουν καλυτεροι
χρειαζεται ενα προγραμμα

διαφορετικα η ενισχυση του καλοκαιριου στα ακρα θα αποδειχτει αποδυναμωση με την φυγη ενρικε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 25 Οκτ 2017, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:ο μακ συνεχιζει να μου φαινεται υπερβαρος κ βαρυς,μπορει να κανω λαθος,αλλα οκ το σουλουπι του δειχνει πολυ βαρυ.
τον θυμαστε να ηταν ετσι προπερσι; μηπως εγω δνε θυμαμαι καλα;
Μπορεί να είναι έγκυος.
Χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Περίμενα ότι Mak, Πέλκας και Λημνιός θα άρπαζαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Η νοοτροπία όμως του Δημοσίου Υπαλλήλου καλά κρατεί.
Διαφωνώ.
Ο Μακ απλά δεν μπορεί.
Ο Λημνιός δεν μου έδειξε ότι δεν ήθελε, δεν του έβγαινε όμως τίποτα.
Ο Πέλκας καλά έκανε κι είναι στ αρχίδια του.
Είναι εκ των αρχηγών, είναι στην τριάδα των σκόρερ και των ασσίστμεν φέτος
που τους ψάχνουμε με το κιάλι, είναι σε φόρμα κι όχι μόνο δεν ξεκινάει
όχι μόνο δεν μπαίνει αλλαγή, αλλά στη θέση του μπαίνει ο Κάμπος ο ανύπαρκτος;
Ε ναι παιδιά, έχει δικαίωμα ένας παίχτης σε ένα ματς να στραβώσει.

Having said that, η εμφάνιση όλων ήταν απαράδεκτη κι μειωτική για την ομάδα
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

μην ξενερωνετε με την κακη εικονα,τα φιλικα ειναι για να βελτιωνεις τα λαθη σου και να δοκιμαζεις πραγματα. Ειμαστε σε περιοδο προετοιμασιας,θα παρουμε το πρωτο πραγματικο δειγμα οταν ξεκινησουν τα επισημα τον Δεκεμβρη
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος. Το χρειαζόμασταν. Αλλιώς θα φαίνονταν βουνό να κάνουμε την πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Δεν παίζουμε μπαλά όχι δεν παιζουμε σύμφωνα με την ποιότητα των παικτών αλλά έχω την αίσθηση ότι η ομάδα έχει διαστήματα που δεν παίζει καθόλου και αυτό φέτος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος που εμφανιζόμαστε έτσι και κάνουμε όλους τους αντιπάλους δυνατούς ή μάλλον καταλαβαινω και νομίζω πως είναι οι εξής...
1. Δεν πάμε πρώτη μπάλα
2. Νωχελικά στις μονομαχίες
3. Λίγα τρεξίματα
4. Αμυντικό και επιθετικό τρανζισιον αργό εως πολύ αργό
5. Ατομικά λάθη παικτών
6. Προπονητικά λάθη
7. Μακριά οι γραμμες
8. Λιγα πράγματα στο συνδιαστικό παιχνίδι
9. Καμία ατομική ενέργεια που να ανεβάζει ψυχολογικά και τους υπόλοιπους
10. Βρίσκουμε πάντα τον αντίπαλο σε καλή μερα.
Ή Μπορεί να είμαι απλά τσατισμένος από αυτό που νομίζω ότι είδα.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Περίμενα ότι Mak, Πέλκας και Λημνιός θα άρπαζαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Η νοοτροπία όμως του Δημοσίου Υπαλλήλου καλά κρατεί.
Αν εξαιρέσω τον Bis που πάλεψε φιλότιμα, αλλά για μία ακόμη φορά δεν φάνηκε όσο θα μπορούσε γιατί η ομάδα ήταν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ στατική, τον Matos που είχε μερικές καλές στιγμές, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος, και φυσικά τον Πασχαλάκη που ήταν ο μόνος που ήθελε να δείξει ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ο υπόλοιποι ήταν κάτω του μετρίου.
O Campos ήταν ευχάριστη έκπληξη, γιατί έδωσε έναν αέρα στην ομάδα από τότε που μπήκε (όχι σε όλους όμως).
Μεγάλη απογοήτευση: Δεληγιαννίδης, Canas, Shakhov (και οι δύο δεν μπορούσαν να προωθήσουν το παιχνίδι με τίποτε) Πέλκας, Μακ (παρόλο το γκολ) και Λημνιός.
Επιθέσεις των 112 δευτερολέπτων, καμία επιθετική ανάπτυξη, αγγαρεία για τους περισσότερους κλπ κλπ.
Η Καλαμαριά άξιζε την ισοπαλία.
Συμφωνώ απόλυτα. Και να συνεχίσω για τον Campos που ήταν πολύ καλός, ότι για αυτό οι προπονητές έως τώρα τον είχαν βασικό. Η τακτική παιδεία παίζει τον ρόλο της..... κρατάει τις ισορροπίες ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

NIKOS_PAOK04 έγραψε:Δεν παίζουμε μπαλά όχι δεν παιζουμε σύμφωνα με την ποιότητα των παικτών αλλά έχω την αίσθηση ότι η ομάδα έχει διαστήματα που δεν παίζει καθόλου και αυτό φέτος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος που εμφανιζόμαστε έτσι και κάνουμε όλους τους αντιπάλους δυνατούς ή μάλλον καταλαβαινω και νομίζω πως είναι οι εξής...
1. Δεν πάμε πρώτη μπάλα
2. Νωχελικά στις μονομαχίες
3. Λίγα τρεξίματα
4. Αμυντικό και επιθετικό τρανζισιον αργό εως πολύ αργό
5. Ατομικά λάθη παικτών
6. Προπονητικά λάθη
7. Μακριά οι γραμμες
8. Λιγα πράγματα στο συνδιαστικό παιχνίδι
9. Καμία ατομική ενέργεια που να ανεβάζει ψυχολογικά και τους υπόλοιπους
10. Βρίσκουμε πάντα τον αντίπαλο σε καλή μερα.
Ή Μπορεί να είμαι απλά τσατισμένος από αυτό που νομίζω ότι είδα.
Συμφωνώ εκτός από το ότι ο αντίπαλος είναι σε καλή μέρα. Εμείς είμαστε σε κακή μέρα, οπότε εκείνος φαίνεται να πετάει.
Ειδικά αυτά τα ατομικά λάθη δεν μπορώ να τα χωνέψω.
Spiros_S

Re: Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Spiros_S »

Σε παιχνίδι με τον Απόλλωνα και τις ψήφους του mvp τις παίρνει δικαίως ο Πασχαλάκης.
Αυτό αποτυπώνει την κάκιστη εικόνα της ομάδας.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Η ομάδα είναι αργή. Και οι παίχτες ατομικά και στο πώς τσουλάει η μπάλα ομαδικά. Είτε παίζουν οι βασικοί είτε οι αναπληρωματικοί η ίδια εικόνα είναι. Κι όταν τα 2/3 της ομάδας είναι γύρω στα 30 είναι λογικό ως ένα σημείο. Μην μου πει κανείς αντιπαράδειγμα τον Σάχοφ, αυτός ειδικά σε τέτοια γήπεδα δείχνει ο πιο ηλικιωμένος απ όλους. Δεν βγάζουν ούτε φρεσκάδα ούτε διάθεση ούτε φιλοδοξία να παίξουν καλά, να κάνουν νούμερα, να ξεχωρίσουν.
Για μένα η εικόνα αυτή που είναι η ίδια από το πρώτο φιλικό μέχρι τώρα είναι συνδυασμός πραγμάτων. Μέτριοι-κακοί προπονητές και γυμναστές, τα προβλήματα της προετοιμασίας και το ρόστερ, που φέτος ανέβηκε μεν τεχνικά - ποιοτικά αλλά είναι πολύ πίσω σωματικά. Και μια διοίκηση αλλά και μέρος των φιλάθλων που τους χαιδεύει συνεχώς τ αυτιά ότι είναι οι καλύτεροι κι ας μην το έχουν αποδείξει πουθενά ως τώρα.
Οι περισσότερες μικρές ομάδες στηρίζονται σε μικρούς σε ηλικία παίχτες που δεν έχουν σοβαρή ποιότητα αλλά τρέχουν πολύ και είναι αξιοπρεπείς τακτικά. Όπως ο Πανιώνιος ή ο Ατρόμητος. Αν δεν βελτιωθεί η ταχύτητα της ομάδας θα αφήσουμε πολλούς βαθμούς εδώ κι εκεί.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Εγώ ρε παιδιά δέν βλέπω αδιαφορία που βλέπουν κάποιοι..
Ούτε κάποια χοντρά λάθη τακτικής ή στησίματος της ομάδας.
Απλά οι παίκτες κάνουν πολλά λάθη λόγω της υψηλής πίεσης.
Θέλει χρόνο για να παίξουμε μπάλα.
Μήν φέρνετε την καταστροφή για ψύλου πήδημα, έλεος..
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

Νταξ δεν ήταν καλημέρα η εικόνα της ομάδας μας αλλά μην αρχίζουμε τους αφορισμούς ρε αλάνια..
Ο Μακ πρέπει να παίζει διπλά στον Πριγιο η μόνος του αποκλειστικά σε θέση φορ. Εξάλλου έκει έκανε όνομα. Δεν έιναι έξτρεμ τουλάχιστον με τα παιχνίδι που έχουμε δει έως τώρα. Ειδικότερα στα εκτός έδρας πρέπει να τον φτιάξει ο Λουτσεσκου ναι κενταει στα εκτός. Άποψη μου είναι ό,τι θέλουμε άκομα ψωμιά για να γίνουμε ομάδα αλλά αυτός γίνεται μόνο με το χρόνο. Υπομονή. Μονό νίκη την Δευτέρα και έχει ο θεός ς Ιβάν
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

γενικα το κακο ειναι πως αυτο που μας λειπει ως ομαδα ειναι η αθλητικοτητα/ταχυδυναμη και το παθος,να γυαλιζει το ματι σου.εχουμε μια φορα τεχνικη.
δυστυχως αυτα τα στοιχεια τα διαθετουν ως ενα βαθμο(μεγαλυτερο απο μας παντως) οι ανταγωνιστες μας.Οι οποιοι παντως διαθετουν λιγοτερο τεχνικες ομαδες(οχι ομως και σημαντικα λιγοτερο).
η νοοτροπι πρωταθλητισμου μια φορα απαιτει παθος,εκτος πια και αν η διαφορα ποιοτητας ειναι χαωδης,πραγμα που δεν υφιστσται στην περιπτωση μας.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Οι παίκτες που παίξανε δεν είχανε ρυθμό και παιχνίδια η μόνη δικαιολογία για την εικόνα! Ο Μακ σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Μακ εκείνος που πριν 3 χρόνια ήρθε στην ομάδα με τον Άγγελο και κεντουσε! Δε ξέρω πάντως είναι κρίμα με τέτοιο υλικό να έχουμε αυτή την εικόνα κάποιος η κάποιοι φταίνε για όλα αυτά! Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες ακόμη! Αλλά κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και ας κέρδισε και ας είναι 2η στο πρωτάθλημα που είναι ακόμη νωρίς! Έρχονται τα δύσκολα ματς από δω και πέρα μέχρι μέσα Δεκέμβρη θα έχουνε κριθοι όλοι! Και ίσως έχουμε και αλλαγές προσώπων!
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν οι παίχτες έρθουν σε καλή κατάσταση υπάρχει η ποιότητα να μην μας απασχολούν σοβαρά τουλάχιστον τα μισά ματς του πρωταθλήματος, να είναι τυπική διαδικασία. Όταν όμως τους βλέπω να είναι πιο αργοί κι από ημιερασιτέχνες ανησυχώ. Μακάρι να γίνει γρήγορα αυτό γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλω ν αφορίσω τη φετινή προσπάθεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”