Απόλλων Πόντου-Π.Α.Ο.Κ. 25/10-19:30,Cosmote Sport1HD
- hasio_john
Re: Απόλλων Πόντου-Π.Α.Ο.Κ. 25/10-19:30,Cosmote Sport1HD
Φέτος έχουμε μεγάλο ρόστερ και ο προπονητής μας μπορεί άνετα να συνδυάσει παίχτες του πάγκου, αλλά και μερικούς "κλασάτους" ώστε να κυλήσει ομαλά ο αγώνας και μην την πάθουμε σαν τον ουζουνάκο που από φάρδος νίκησε χθες στις καθυστερήσεις !
- kataramenos5
Κατι τους ριξαν στον τσορβα του ποντιους.Δεν εξηγειται αλλιως .Απο μικρος συμπαθουσα γριουλες και καλαμαρια.Πλεον δεν εμεινε τιποτα.Καλο αφανισμο κι εσεις.
Βλέπω αρκετές αλλαγές και εύκολο 5-0 για να πάρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπρος η ομαδα
-
Το έχω πει πολλές φορές και εγώ αυτό, αλλά έπρεπε να φύγω για Αγγλία για να καταλάβω πόσο λάθος είναι. Ίσως είναι η μοναδική χώρα που το αν πάει καλά η ομάδα, ή έκανε καλές μεταγραφές, δεν αποτελεί κριτήριο για το πόσοι οπαδοί της θα την ακολουθούν εντος και εκτός.Εμένα πάλι, όλως αντιθέτως, καθόλου...![]()
Αφού, αυτήν την στιγμή, ούτε κέφι να πάω να δω την ομάδα από κοντά δεν έχω και το δηλώνω ευθαρσώς...
Όπως και να έχει, αφού πέρασαν 3 μέρες και ηρέμησα από τα νεύρα μου, βλέπω ότι η ΠΑΕ κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει το κλίμα γύρω από το στόχο - "Πάμε για πρωτάθλημα παρά τα στραβοπατήματα" - και από την άλλη, οπαδοί, φόρουμ, ιστοσελίδες ραδιόφωνα έχουν αρχίσει και σταυρώνουν τους πάντες.
Σήμερα ένα σχετικά εύκολο 2-0 με καλή εμφάνιση Λημνιού, Πέλκα, Μπίσεσβαρ και το βράδυ 20+ σελίδες μπινελίκι στο νήμα του Λουτσεσκου γιατί δεν τους ξεκίνησε με το γαύρο.
Σκληρό ματς με αρκετό ξύλο θα είναι γιατί θα παίξουν φανατισμένα.
Μην το έχετε σίγουρο.
Μην το έχετε σίγουρο.
Συμπάθα με ρε sourme, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι, μετά από τόσους χαμένους βαθμούς σε Λιβαδειά (οι λιγότερο σημαντικοί, αφού πιστεύω ότι και οι άλλοι μπορεί να σκοντάψουν εκεί), Λάρισα και Ριζούπολη και μετά από ήττα απ τον χειρότερο πουστόγ@υρο των τελευταίων 20 χρόνων (μάλιστα μετά κι απ την ανύπαρκτη τακτικά και αναποτελεσματική προσπάθεια να γυρίσουμε ΚΑΙ αυτό το ματς), αν συνεχίζουμε να "φωνασκούμε" ως οργανισμός ότι "φέτος θα πάρουμε το ΠρωΚτάθλημα", γνωρίζοντας μάλιστα ποιους έχουμε συνδιεκδικητές και πόσα και τι σόι αθέμιτα μέσα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μην το πετύχουμε, αυτό δεν είναι ούτε λογικό ούτε σώφρον να γίνεται, αλλά φανερώνει ισχυρογνωμοσύνη-εγωκεντρισμό, που βλάπτουν όσο δεν διορθώνουμε τα κακώς κείμενα!!sourmenetes έγραψε:Καπου το χανεις γκοραν...goran 64 έγραψε:Νοοτροπία τραγική ελληνική είναι να κρύβεις τα σκουπίδια κάτω απ το χαλί και ενώ θα πρεπε να είσαι πρώτος με 5-6 βαθμούς διαφορά απ τους διώκτες σου, εσύ να τους έχεις αγκαλίτσα, παρ όλο το πανεύκολο σου πρόγραμμα στην αρχή της περιόδου και να νομίζεις-εθελοτυφλείς ότι είσαι ακόμα διεκδικητής του ΠρωΚταθλήματος...![]()
Το να μην έχεις κέφι και όρεξη να δεις την ομάδα σου όταν σε απογοητεύει, κρύβοντας σου το με φαμφαρολογίες, είναι νοοτροπία φυσιολογική, σύμφωνα μ αυτά που έχεις ζήσει μαζί της τα τελευταία 40 χρόνια της ζωής σου...![]()
Άνθρωποι είμαστε, όχι προγραμματισμένοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές για να "λειτουργούμε" με on & off...![]()
Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη φυσικά...![]()
Υ.Γ. Κάποια στιγμή θα μου περάσει, ελπίζω δηλαδή, βασισμένος σ αυτό που μου συμβαίνει εδώ και δεκαετίες...
Ποιος εκρυψε προβληματα κατω απο το χαλι;;;
Ολοι ξερουμε τα προβληματα..
Ποιος κρυβει κατι με φαμφαρολογιες;;;
Το οτι εισαι διεκδικητης δε σημαινει οτι φαμφαρολογουμε.
Το να εισαι στεναχωρημενος-απογοητευμενος το δεχομαι,τα προηγουμενα οχι.
Δεν τα δεχομαι γιατι δεν ισχυουν.
Αυτό μάλιστα είναι και το γεγονός που με στεναχωρεί ακόμα περισσότερο απ το αν δεν πάρω φέτος το Πρωτάθλημα!
Βλέποντας το προσωπικά μ αυτόν τον τρόπο, δεν βλέπω πού το χάνω...Εκτός κι αν επιτεύχθηκε καμιά "συμφωνία κυρίων" πρόσφατα, για την παρακάτω καθαρότητα των κορακιών και όλων των "ΕΟ-εξαπτέρυγων" που δεν ξέρω...
Αλλιώς σήμερα που μιλάμε μπορεί να φαινόμαστε (βαθμολογικά) συνδιεκδικητές αλλά μάλλον τελικά δεν είμαστε!!!!
Το αν ισχύει λοιπόν αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ ή αυτό που "βλέπω" εγώ, θα φανεί απ το άμεσο μέλλον ως τον Μάιο...
- ΑποστόληςΑ
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Πασχαλάκης, Σιαμπάνης
Δεληγιαννίδης, Matos, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Crespo
Canas, Shakhov, Kace, Mauricio, Biseswar, Πέλκας
Λημνιός, Campos, Vieirinha, Mak, Prijovic.
Πασχαλάκης, Σιαμπάνης
Δεληγιαννίδης, Matos, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Crespo
Canas, Shakhov, Kace, Mauricio, Biseswar, Πέλκας
Λημνιός, Campos, Vieirinha, Mak, Prijovic.
εγω θα εβαζα γ ενα 60' μαζί παλι μακ-βιερι κ πριγιο να αρχισουν να βρισκουν μαζι το ρυθμο τους.
πασχαλακης-κρεσπο-μαλεζας-πουγγουρας-δελληγιαν-κατσε-πελκας-σακχοφ-μακ-βιερι-πριγιο
αλλαγές μαου,λημνιος/καμπος,μπισε
πασχαλακης-κρεσπο-μαλεζας-πουγγουρας-δελληγιαν-κατσε-πελκας-σακχοφ-μακ-βιερι-πριγιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τετ 25 Οκτ 2017, 17:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ρε παιδιά κανένα Λίνκ για εμάς που είμαστε εκτός Θεσσαλονίκης;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εκτός έδρας αφου
Σε ταμπλετ παιζει το λαοολοα;
Σε ταμπλετ παιζει το λαοολοα;
Βασικός ο Μάτος. Θα λιώσει αυτός στο τέλος.
3-4-1-2 ευκαιρία για δοκιμή (ιδιοι παικτες):gergeo4 έγραψε:εγω θα εβαζα γ ενα 60' μαζί παλι μακ-βιερι κ πριγιο να αρχισουν να βρισκουν μαζι το ρυθμο τους.
Πασχαλακης
πουγγουρας-μαλεζας-Κρεσπο
Βιείρίνια-Κάτσε (ή Κανιας)-Σακχωφ-Δελληγιαννίδης
Μπίσεσβαρ (ή Πέλκας)
Πρίγιοβιτς - Μακ
- PAOK_Antarctica
Εδω στην καλαμαρια πρωτυτερα έβρεξε καλα, τωρα ρίχνει ψιλοβροχο
Πασχαλακης βγήκε για προθέρμανση.
Πασχαλακης βγήκε για προθέρμανση.