Εχει επιχειρήσει κανένα ένας-με-έναν; μόλις παίρνει τη μπάλα αμέσως πασούλα!BlackBlockAttack έγραψε:Εαν δε τρεχουν η δε μπορουν να αλλαξουν μια μπαλια ο προπονητης φταιει?
Ο Βιερινια ειναι ετοιμος?Πως τον βλεπετε εσεις?
Δε πρεπει να εχει περασει καποιον στο ενας με εναν....
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Φιλε, αναφερομαι στους...επαγγελματιες κραχτες...χαλαρωσε.aspromaura ioannina έγραψε:να προσθεσω οτι κανονικα θα επρεπε να χαιρομαστε. Με τον βαθμο της ισοπαλιας μειωσαμε την αποσταση απο την κορυφη..ασε μας βρε αδερφε να πουμε! Εμεις ειμαστε ΟΙ τραγικοι; οι αυτοι οι ξεφτυλες που εχουν δωσει χαρα σε καθε χωριο της επαρχιας. Λειβαδια, Σμυρνη και τωρα Λαρισα.gpaok έγραψε:ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Ξεσκιστε κι αλλο την ομαδα σας, μπορειτε.
Σας σιχαθηκα.Περινενετε πως και πως να γινει γκελα και να σκασετε μυτη.Λες και δεν μας φτανει η στεναχωρια μας, εχουμε και εσας. ΑΙ σιχτιρ πια...
Απίστευτα πράγματα μόνο σε μας αυτά..... Ο ελ καντουρι σπουδαίος παίκτης.... Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ δεν δίνει δεύτερη κίτρινη στην σκαριά στον τσιμιροτ.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ θεωρείς ότι ο Βιεϊρίνια δεν είναι έτοιμος. Να το δεχτώ.BlackBlockAttack έγραψε:Εαν δε τρεχουν η δε μπορουν να αλλαξουν μια μπαλια ο προπονητης φταιει?
Και ποιος τον ξεκινάει βασικό; Εγώ;
Θλιβερός ΠΑΟΚ. Παίζεις με αυτό το καφενείο την Λάρισα επί 75 λεπτά μάπα. Βάζεις ένα γκολ και δεν κάνεις μια ευκαιρία σε ένα ημίχρονο.
Έχεις εναν επικίνδυνο προπονητή που χαρίζει το παιχνίδι στον αντίπαλο. Φτάνει πια.
Έχεις εναν επικίνδυνο προπονητή που χαρίζει το παιχνίδι στον αντίπαλο. Φτάνει πια.
- BlackBlockAttack
Αλλαξε και αλλο προπονητη ποδοσφαιρικη λογικη 100% και η ομαδα θα πεταει....aspromaura ioannina έγραψε:Ποιος τον εβαλε τον Βιερινια ρε φιλε;Εγω;BlackBlockAttack έγραψε:Εαν δε τρεχουν η δε μπορουν να αλλαξουν μια μπαλια ο προπονητης φταιει?
Εδω ο γαυρος δε μπορεσε να βρει καποιον σοβαρο μες στη χρονια με τσου λου θα ερθει σε εμας τρεχωντας καποιος....
Και εγώ δεν γουστάρω τον Λουτσέσκου και έχω αναφερθεί πολλές φορές ότι το ρόστερ είναι από τα καλύτερα της ιστορίας του ΠΑΟΚ αλλά ο προπονητής αποτελεί μεγάλη αδυναμία.
Ωστόσο ορισμένοι γράφετε μόνον για να τρολάρετε και να κοροϊδεψετε την ομάδα. Η ομάδα έστω και έτσι άξιζε τους 3 βαθμούς οι οποίοι εκλάπησαν. ΕΝΩ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΦΤΥΣΕ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ!
Ωστόσο ορισμένοι γράφετε μόνον για να τρολάρετε και να κοροϊδεψετε την ομάδα. Η ομάδα έστω και έτσι άξιζε τους 3 βαθμούς οι οποίοι εκλάπησαν. ΕΝΩ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΦΤΥΣΕ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ!
Δεν υπάρχει προπονητής στον ΠΑΟΚ. Με αυτό το υλικό φέρτε Πογιέτ, να το πάρουμε ανετα. Βασικά και με Άγγελο αέρα το σηκώνουμε το πρωτάθλημα χωρίς Ευρώπη και συνεχόμενους αγώνες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και οι δικαιολογίες μια ζωή είναι το πρόβλημα αυτής της ομάδας. Άγγελο θέλουν να σφίξουν λιγάκι οι κώλοι. Τώρα το ρόστερ υπάρχει και δε θα χρειαστούν οι μαγικές του επεμβάσεις το υλικό με τις γνωστές σαρδέλες που κατά καιρούς έφερνε. Το πιστεύω με 1000 ότι ο Άγγελος σε αυτήν την ομάδα τώρα θα είχε για πλάκα 18 βαθμούς. Και τώρα να τον φέρουν, δεν παίζει να μην αφήσει τον δεύτερο 6 βαθμούς πίσω. Φέτος δεν έχουμε και εκείνες τις επικές διαιτησίες που είδαμε ειδικά μετά το +5..
Φυσικά το πουλέν μου είναι ο Σάντος και ο Πογιέτ που ξέρουν το πρωτάθλημά μας. ΟΚ, ο Σάντος δεν είναι εφικτός, αλλά ο Πογιέτ είναι σίγουρα. Για ΆΑ δε χρειάζεται να πούμε κάτι - έρχεται τρέχοντας αν του ζητηθεί.
Πρωτάθλημα με αυτόν τον προπονητή δεν παίζει να δουμε παιδιά. Με την ελπίδα δε γίνεται δουλειά. Θέλει agressive επιθετικό mentality, και όχι φοβική αντιμετώπιση. Πραγματικά μου έλλειψε ο 'τρελός'. Με αυτό το υλικό και 70% κατοχή μπάλας, να μην μπορείς να βάζεις 3-0 να τα καθαρίζεις? Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ πλέον δικαιολογία. Ακου Σάκχοφ αλλαγή. Βγάζει έναν από τους καλύτερους τον Πέλκα και στην τελική γιατί δε βάζει Μπίσεσβαρ να βγάλει μια κάθετη να κλειδώσει το ματσάκι? Με αυτόν τον αργό αγωνιστικό χώρο φώναζε το παιχνίδι από την αρχή για Μπίσεσβαρ. Θα είχαμε ένα άνετο 3-0. Πέραν των αλλαγών, δε μου αρέσει η νοοτροπία μας, δε μου αρέσει καθόλου η επιθετική μας ανάπτυξη. Τραγωδία και το όραμα του Λουτσέσκου, όπως το διακρίνω, δε παίζει να μας κάνει πρωταθλητές, σε μια σεζόν που έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ του πρωταθλήματος σε μισθούς. Το μεγαλύτερο. Η Αεκ φέτος ούτε το 1/3 του δικού μας δεν εχει ρε γμτ.
Φυσικά το πουλέν μου είναι ο Σάντος και ο Πογιέτ που ξέρουν το πρωτάθλημά μας. ΟΚ, ο Σάντος δεν είναι εφικτός, αλλά ο Πογιέτ είναι σίγουρα. Για ΆΑ δε χρειάζεται να πούμε κάτι - έρχεται τρέχοντας αν του ζητηθεί.
Πρωτάθλημα με αυτόν τον προπονητή δεν παίζει να δουμε παιδιά. Με την ελπίδα δε γίνεται δουλειά. Θέλει agressive επιθετικό mentality, και όχι φοβική αντιμετώπιση. Πραγματικά μου έλλειψε ο 'τρελός'. Με αυτό το υλικό και 70% κατοχή μπάλας, να μην μπορείς να βάζεις 3-0 να τα καθαρίζεις? Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ πλέον δικαιολογία. Ακου Σάκχοφ αλλαγή. Βγάζει έναν από τους καλύτερους τον Πέλκα και στην τελική γιατί δε βάζει Μπίσεσβαρ να βγάλει μια κάθετη να κλειδώσει το ματσάκι? Με αυτόν τον αργό αγωνιστικό χώρο φώναζε το παιχνίδι από την αρχή για Μπίσεσβαρ. Θα είχαμε ένα άνετο 3-0. Πέραν των αλλαγών, δε μου αρέσει η νοοτροπία μας, δε μου αρέσει καθόλου η επιθετική μας ανάπτυξη. Τραγωδία και το όραμα του Λουτσέσκου, όπως το διακρίνω, δε παίζει να μας κάνει πρωταθλητές, σε μια σεζόν που έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ του πρωταθλήματος σε μισθούς. Το μεγαλύτερο. Η Αεκ φέτος ούτε το 1/3 του δικού μας δεν εχει ρε γμτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 30 Σεπ 2017, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aspromaura ioannina
Οκ ρε συ gpaok με συγχωρεις.. αλλα εχω βαρεσει κοκκινο σημερα.gpaok έγραψε: Φιλε, αναφερομαι στους...επαγγελματιες κραχτες...χαλαρωσε.
- denyparxeisalio
Η φάση που νομίζω έκρινε το ματς... ο παίκτης που θα έπαιρνε κόκκινη. Έβγαλε την ασίστ στο γκολ των τυριώνeorptol1 έγραψε:Απίστευτα πράγματα μόνο σε μας αυτά..... Ο ελ καντουρι σπουδαίος παίκτης.... Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ δεν δίνει δεύτερη κίτρινη στην σκαριά στον τσιμιροτ.....
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ
κι ας ξενερώνω κι εγώ με αυτές τις ξενέρωτες ήττες , που είναι σαν την ημέρα της μαρμότας,
υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να πούμε ότι τίποτα δεν τελείωσε, εννοάω ότι κάνουν γκέλες όλοι και εμείς λογικά θα ανέβουμε, δεν μπορεί να μη βελτιωθούμε, οι άλλοι δύο θα έχουν γκέλες
κι ας ξενερώνω κι εγώ με αυτές τις ξενέρωτες ήττες , που είναι σαν την ημέρα της μαρμότας,
υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να πούμε ότι τίποτα δεν τελείωσε, εννοάω ότι κάνουν γκέλες όλοι και εμείς λογικά θα ανέβουμε, δεν μπορεί να μη βελτιωθούμε, οι άλλοι δύο θα έχουν γκέλες
- Evgenios1978
Ρε παιδια το αρπαζεστε???
Απλα ο ανθρωπος στην ξανθουλα ηταν....
Αυτοι που τον επελεξαν απλα δεν του εξηγησαν τι εστι
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ
Απλα ο ανθρωπος στην ξανθουλα ηταν....
Αυτοι που τον επελεξαν απλα δεν του εξηγησαν τι εστι
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ
- PAOK_Antarctica
Ε τοτε να τον κρατήσουμε κι ας ειναι μάπα, επειδή ξοδέψαμε τις αλλαγές μας για φέτος.
Κι ας ξέραμε ολοι (οι περισσότεροι τουλάχιστον) απο την αρχη οτι δεν κανει.
Κι ας ξέραμε ολοι (οι περισσότεροι τουλάχιστον) απο την αρχη οτι δεν κανει.
Είτε έχουμε σαρδέλες, είτε μέτριους, είτε τους πιο ποιοτικούς στην ιστορία μας, το ίδιο έργο βλέπουμε...
Νοοτροπία ομάδας που θέλει να κλέψει αποτέλεσμα κι όχι να επιβληθεί ολοκληρωτικά αν και έχει το υλικό να το κάνει.
Περιμένω την παραίτηση Λουτσέσκου σήμερα. Δεν είναι δυνατό ο Φυντάνης να σε παίζει στα ίσα στο μισό αγώνα. Οι αλλαγές ώρες ώρες μοιάζουν να γίνονται με επετηρίδα για να υπάρξει διαχείριση στα αποδυτήρια. Βάλε ρε μυρωδιά τον Μακ αντί του Πρίγιο να μετρήσουν άλλα δύο μέχρι το τέλος, τι το θες το βαρύ φορ στο 0-1? Δε μπορεί προπονητής του μισό μηδέν να δώσει πρωτάθλημα, τα φαντάσματα της εποχής Σάντος πρέπει να τελειώσουν κάποια στιγμή. 6 γκολ σε 6 αγώνες, χωρίς ντέρμπι, επίθεση ομάδας που παίζει για τη σωτηρία.
Από κει και πέρα η ομάδα ασύνδετη και ευθυνόφοβη, κανείς δεν παίρνει πρωτοβουλία. Ελπίζω να είναι θέμα χημείας κι όχι νοοτροπίας.
Για το πρωτάθλημα είμαστε πια αουτσάιντερ, βάσει προγράμματος και εμφανίσεων.
Ο διαιτητής αυτός δεν πρέπει να ξανασφυρίξει γιατί είχε σε όλο τον αγώνα πρόθεση να μας βλάψει, πάντως πέναλτι δεν υπάρχει και η κόκκινη είναι πεντακάθαρη. Ότι υπήρξαν τουλάχιστον 3 τέτοιες φάσεις από παίχτες της αελ άλλη ιστορία. Έχουν μαζευτεί πολλές κακές εμφανίσεις για να τα ρίχνουμε όλα στη διαιτησία.
Νοοτροπία ομάδας που θέλει να κλέψει αποτέλεσμα κι όχι να επιβληθεί ολοκληρωτικά αν και έχει το υλικό να το κάνει.
Περιμένω την παραίτηση Λουτσέσκου σήμερα. Δεν είναι δυνατό ο Φυντάνης να σε παίζει στα ίσα στο μισό αγώνα. Οι αλλαγές ώρες ώρες μοιάζουν να γίνονται με επετηρίδα για να υπάρξει διαχείριση στα αποδυτήρια. Βάλε ρε μυρωδιά τον Μακ αντί του Πρίγιο να μετρήσουν άλλα δύο μέχρι το τέλος, τι το θες το βαρύ φορ στο 0-1? Δε μπορεί προπονητής του μισό μηδέν να δώσει πρωτάθλημα, τα φαντάσματα της εποχής Σάντος πρέπει να τελειώσουν κάποια στιγμή. 6 γκολ σε 6 αγώνες, χωρίς ντέρμπι, επίθεση ομάδας που παίζει για τη σωτηρία.
Από κει και πέρα η ομάδα ασύνδετη και ευθυνόφοβη, κανείς δεν παίρνει πρωτοβουλία. Ελπίζω να είναι θέμα χημείας κι όχι νοοτροπίας.
Για το πρωτάθλημα είμαστε πια αουτσάιντερ, βάσει προγράμματος και εμφανίσεων.
Ο διαιτητής αυτός δεν πρέπει να ξανασφυρίξει γιατί είχε σε όλο τον αγώνα πρόθεση να μας βλάψει, πάντως πέναλτι δεν υπάρχει και η κόκκινη είναι πεντακάθαρη. Ότι υπήρξαν τουλάχιστον 3 τέτοιες φάσεις από παίχτες της αελ άλλη ιστορία. Έχουν μαζευτεί πολλές κακές εμφανίσεις για να τα ρίχνουμε όλα στη διαιτησία.
Το πεναλτι είναι πεντακάθαρο και φυσικά αν το έδινε έπρεπε και να δείξει και κόκκινη στον παίκτη της λάρισας γιατί ήταν σε προφανη θέση για γκολ.
Δηλαδή μόνος του έπεσε ο Μάτος όταν ήταν ετοιμος να κάνει το 0-2 ?
Για τις κοκκινες που χαριστηκαν στους αντιπαλους ?
Η κακή εικονα της ομάδας είναι άλλο θέμα και δεν πρέπει να συγχεόνται αυτά τα δύο μαζι...
Δηλαδή μόνος του έπεσε ο Μάτος όταν ήταν ετοιμος να κάνει το 0-2 ?

Για τις κοκκινες που χαριστηκαν στους αντιπαλους ?
Η κακή εικονα της ομάδας είναι άλλο θέμα και δεν πρέπει να συγχεόνται αυτά τα δύο μαζι...