ΠΑΟΚ-Olimpik Donetsk 2-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-Olimpik Donetsk 2-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Μέχρι ο Στανο να έχει την έμπνευση του αγώνα και να βγάλει τον καλύτερο παίκτη μας η ομάδα είχε το κέντρο και δημιουργούσε φάσεις. Με το που έβγαλε τον Bis ΤΕΛΟΣ. Δεν υπήρχε κέντρο δεν υπήρχε τίποτε. Και ποιον έβαλε στα χαφ; Τον Campos!
ELEOS ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ! ΕΛΕΟΣ!
Και εγώ μέσαbuffalobill4 έγραψε:Βάλε ακομα εναν. Αυτο ακριβως σκεφτομουνα.apple64 έγραψε:Μάλλον είμαι ο μοναδικός που πιστεύει πως δεν υπάρχει θέμα μεταγραφών αλλά τρόπου παιχνιδιού. Η ομάδα θέλει χρόνο να μάθει να παίζει αυτό που ο κοουτς ζητά.
Υπομονή.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Αμα τον καψεις ομως,χωρις λογο,παλι θα λες ελεος προπονητη..ελεος..ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέχρι ο Στανο να έχει την έμπνευση του αγώνα και να βγάλει τον καλύτερο παίκτη μας η ομάδα είχε το κέντρο και δημιουργούσε φάσεις. Με το που έβγαλε τον Bis ΤΕΛΟΣ. Δεν υπήρχε κέντρο δεν υπήρχε τίποτε. Και ποιον έβαλε στα χαφ; Τον Campos!
Μην τα λεμε ετσι ευκολα.
Ειναο νομιζω η πιο ευκολη περιοδος για καψιμο παικτων.
Ειδικα οταν δεν εχεις πολλους σαν αυτον,ακομα,θελει λιγο ρεγουλα.
- ΑποστόληςΑ
θα ανεβει μεχρι αυριο εδωSplashBro22 έγραψε:Τσακάλια επειδή δε μπόρεσα να το δω, μήπως ολόκληρο το παιχνίδι κάπου;
https://vk.com/paok_fc
για την ωρα καποια HL
http://livetv.sx/enx/showvideo/486011_p ... k_donetsk/
- desperando
- Επικοινωνία:
Τον έβαλε μετά από 7 λεπτά,τι διαφορετικό είδες?
Τρεις φορές πήρε μπάλα ο πελκας 4 λάθος πάσες έκανε.
Ενώ έχει τόσο ταλέντο αυτό το παιδί δεν δείχνει να ωριμάζει αγωνιστικα
Τρεις φορές πήρε μπάλα ο πελκας 4 λάθος πάσες έκανε.
Ενώ έχει τόσο ταλέντο αυτό το παιδί δεν δείχνει να ωριμάζει αγωνιστικα
περίεργο από πλευράς συναισθημάτων το σημερινό παιχνίδι.
Πόσα και πόσα χρόνια έβγαινα στην Ευρώπη έχοντας το 1-1 στην Τούμπα και μια ΠΑΟΚτσήδικη ελπίδα, ότι δεν μπορεί κάτι θα γίνει να περάσουμε. Και πήγαινες έξω και σε ξεφλούδιζε σαν αυγό ο αντίπαλος και σκεφτόσουν μετά, ναι αλλά αυτοί έχουν παιχταράδες για αυτό τα βάζουν από το κέντρο.
πρώτη φορά λοιπόν πρόκριση επί ουκρανικής καλά τα παιδιά φιλότιμα, αλλά ως εκεί.
Αρκετός ο κόσμος στην Τούμπα, πολύ η ζέστη, στο πρώτο ημιχρόνιο έγινε και διακοπή για νερό.
τα μεγάλα κορμιά είναι ακόμα πιασμένα, ο Κάμπος θα είναι για καιρό ακόμα η πρώτη αλλαγή και η ομάδα γενικά δυο φορές καλύτερη από αυτό που είδαμε πριν μια εβδομάδα.
Πάμε για την κλήρωση αύριο με την ευχή να μας τύχει ευκολάκι, όχι γιατί το χρειαζόμαστε, αλλά γιατί ρεαλιστικά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ PLAYOFF ΤΟΥ EUROPA LEAGUE που μπορούν να θεωρηθούν ευκολάκι για τον φετινό ΠΑΟΚ.
Πόσα και πόσα χρόνια έβγαινα στην Ευρώπη έχοντας το 1-1 στην Τούμπα και μια ΠΑΟΚτσήδικη ελπίδα, ότι δεν μπορεί κάτι θα γίνει να περάσουμε. Και πήγαινες έξω και σε ξεφλούδιζε σαν αυγό ο αντίπαλος και σκεφτόσουν μετά, ναι αλλά αυτοί έχουν παιχταράδες για αυτό τα βάζουν από το κέντρο.
πρώτη φορά λοιπόν πρόκριση επί ουκρανικής καλά τα παιδιά φιλότιμα, αλλά ως εκεί.
Αρκετός ο κόσμος στην Τούμπα, πολύ η ζέστη, στο πρώτο ημιχρόνιο έγινε και διακοπή για νερό.
τα μεγάλα κορμιά είναι ακόμα πιασμένα, ο Κάμπος θα είναι για καιρό ακόμα η πρώτη αλλαγή και η ομάδα γενικά δυο φορές καλύτερη από αυτό που είδαμε πριν μια εβδομάδα.
Πάμε για την κλήρωση αύριο με την ευχή να μας τύχει ευκολάκι, όχι γιατί το χρειαζόμαστε, αλλά γιατί ρεαλιστικά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ PLAYOFF ΤΟΥ EUROPA LEAGUE που μπορούν να θεωρηθούν ευκολάκι για τον φετινό ΠΑΟΚ.
Την αλλη φορα δες απο το 80΄να βαλουμε κανα δυο γκολ ακομηpgetsos έγραψε:Είδα από το 55 και μετά και είδα μια απαράδεκτη ομάδα. 40 λεπτά κενό διάστημα δε το λες
Και εγώ μέσα,με μια επιφύλαξη μιας και δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει να παίξει ο προπονητής μας.Dimpatra έγραψε:Και εγώ μέσαbuffalobill4 έγραψε:Βάλε ακομα εναν. Αυτο ακριβως σκεφτομουνα.apple64 έγραψε:Μάλλον είμαι ο μοναδικός που πιστεύει πως δεν υπάρχει θέμα μεταγραφών αλλά τρόπου παιχνιδιού. Η ομάδα θέλει χρόνο να μάθει να παίζει αυτό που ο κοουτς ζητά.
Υπομονή.
+1Alastor έγραψε:Αληθεια αυτη η Γανδη που "εξεθεσε" πριν μερικες βδομαδες τον προπονητη απτην β' Κινας,τι εκανε κοντρα στο μεγαθηριο Αλταχ,μπορει να μας πει καποιος?
Η τεραστια Μιλαν εμαθα πως κερδισε το μεγαθηριο της Κραιοβα με το επιβλητικο 2-0 μπροστα σε 65 χιλιαδες κοσμο,ενω ο ΠΑΟΚ επρεπε να βαλει τουλαχιστον 4-5 γκολ για να πεισει καποιους προπονητες εδω μεσα οτι κατι παει να κανει
Εγω δεν απορω καθολου με την εικονα την ομαδας στα δυο παιχνιδια, ηταν φυσιολογικη για την εποχη
περσι εγινε αλλη προετοιμασια, για να εχουμε δυνατη ομαδα στα προκριματικα του τσου λου, πραγμα ομως που το πληρωσαμε το τελος της σεζον οταν η ομαδα εμεινε απο δυναμεις
φετος, επειδη περσι βγαλαμε μια πολυ μεγαλη σεζον, εχει γινει διαφορετικη προετοιμασια με προγραμματισμο η ομαδα να βρεθει σε φορμα αργοτερα. Λογος οτι οι ομαδες που θα παιξουμε τωρα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, οι Ουκρανοι εχουν παιξει ηδη 3 παιχνιδια στο πρωταθλημα τους, εμεις θα ξαναεχουμε παιχνιδι σε 2 δυο εβδομαδες, στην ουσια ακομα προετοιμασια κανουμε με τα ευρωπαϊκα παιχνιδια να ειναι δυο δυνατα φιλικα. Αυτο φυσικα μπορει να το πληρωσεις, οπως εγινε με πολλες γνωστες ομαδες και φετος το καλοκαιρι, αλλα ειναι οτι κανουν ολοι οι μεγαλοι συλλογοι στην ευρωπη
Υπομονη και στηριξη, ενα μηνα εχουμε ακομα για μεταγραφες, και 2 εβδομαδες για τα πλει οφ του europa και την εναρξη του πρωταθληματος. Τωρα ξεκιναει η χρονια
περσι εγινε αλλη προετοιμασια, για να εχουμε δυνατη ομαδα στα προκριματικα του τσου λου, πραγμα ομως που το πληρωσαμε το τελος της σεζον οταν η ομαδα εμεινε απο δυναμεις
φετος, επειδη περσι βγαλαμε μια πολυ μεγαλη σεζον, εχει γινει διαφορετικη προετοιμασια με προγραμματισμο η ομαδα να βρεθει σε φορμα αργοτερα. Λογος οτι οι ομαδες που θα παιξουμε τωρα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, οι Ουκρανοι εχουν παιξει ηδη 3 παιχνιδια στο πρωταθλημα τους, εμεις θα ξαναεχουμε παιχνιδι σε 2 δυο εβδομαδες, στην ουσια ακομα προετοιμασια κανουμε με τα ευρωπαϊκα παιχνιδια να ειναι δυο δυνατα φιλικα. Αυτο φυσικα μπορει να το πληρωσεις, οπως εγινε με πολλες γνωστες ομαδες και φετος το καλοκαιρι, αλλα ειναι οτι κανουν ολοι οι μεγαλοι συλλογοι στην ευρωπη
Υπομονη και στηριξη, ενα μηνα εχουμε ακομα για μεταγραφες, και 2 εβδομαδες για τα πλει οφ του europa και την εναρξη του πρωταθληματος. Τωρα ξεκιναει η χρονια
- sourmenetes
- Moderator
Ακουστηκε το επικο απο τον τσωχο σημερα.
"Βλεπουμε τον καλυτερο φετινο ΠΑΟΚ!!!! "
Μαλακα ειχαμε παιξει μεχρι εκεινη την ωρα 3 ημιχρονα...
Dimpatra έγραψε:Και εγώ μέσαbuffalobill4 έγραψε:Βάλε ακομα εναν. Αυτο ακριβως σκεφτομουνα.apple64 έγραψε:Μάλλον είμαι ο μοναδικός που πιστεύει πως δεν υπάρχει θέμα μεταγραφών αλλά τρόπου παιχνιδιού. Η ομάδα θέλει χρόνο να μάθει να παίζει αυτό που ο κοουτς ζητά.
Υπομονή.
m2

Γενικά μέτριο το παιχνίδι της ομάδας, ωραία τα γκολ, εύκολη πρόκριση χωρίς καρδιοχτύπια. Είδα αρκετά πράγματα που μου άρεσαν σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα. Και μερικές πινελιές του νέου προπονητή, που στο α' του ψιλοβγήκαν, στο β' όχι. Αυτά που δεν μου άρεσαν είναι αυτά που ξέρουμε από πέρυσι και δεν έχουν διορθωθεί ακόμα συν τον Μάτος, που όταν κουράζεται έχουμε τρύπα στην πλευρά του.
Καλή κλήρωση να έχουμε με όσο το δυνατόν πιο εύκολη ομάδα για να υπάρχει χρόνος να δουλέψουν χωρίς πίεση ενόψει πρωταθλήματος.
Καλή κλήρωση να έχουμε με όσο το δυνατόν πιο εύκολη ομάδα για να υπάρχει χρόνος να δουλέψουν χωρίς πίεση ενόψει πρωταθλήματος.
sourmenetes έγραψε:Ακουστηκε το επικο απο τον τσωχο σημερα.

Ρε τον τσωχο...