5. Ousman Krubally
Re: Ousman Krubally
Καλά αν δούμε και 20 χρόνια πίσω, ο Anthony Bonner center με μικρό ύψος ήταν αλλά τεράστιους μυες.
όχι μόνο στο σύγχρονο μπασκετ
Και έπαιζε ανάμεσα σε θηρία με επιτυχία.
καλή επιτυχία στο νέο μας παίκτη
όχι μόνο στο σύγχρονο μπασκετ
Και έπαιζε ανάμεσα σε θηρία με επιτυχία.
καλή επιτυχία στο νέο μας παίκτη
Βρε τι να μετρήσει η αθλητικότητα μπροστά σε ένα κλασικό φορ, π.χ. τον ευθυτενή γίγαντα Γλυνιαδάκη?painkiller4 έγραψε:Στο συγχρονο μπασκετ βλεπουμε επαναλλειμενως οτι μετραει το τι κορμι εχεις χτισει και ποσο αθλητικος τυπος εισαι γι αυτο και παιζουν σεντερ οπως ο Χαινς που ειναι σεντερ τσεπης θα λεγα.Και ο Κρουμπαλι ειναι τρομερα αθλητικος παικτης με φοβερο αλμα και διαθετει αυτα τα χαρακτηριστικα.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"Π.Α.Ο.Κ. με ηγέτη τον Ousman
κι όλ' οι αντίπαλοι τρων' ban!!!!

- Lacedaemonian
- painkiller4
[youtube]0ag2y-MSFQo[/youtube]
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Δεν είναι μόνο ο Krubally ο παιχταράς-υπέρβαση φέτος.. Έχουμε και τον Dillard... Και ο Jones είναι ένας πολύ καλός Αμερικανός!
- john4serres
O Dillard είναι φοβερός παικταράς, θα μας βγει !!!
(δεν ξέρω ούτε την φάτσα του, ούτε τι θέση παίζει)
(δεν ξέρω ούτε την φάτσα του, ούτε τι θέση παίζει)
- Μπαρκαρούτσος
Re: 5. Ousman Krubally
Με ποστάρισμα στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Αμερικανός απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ειδικά στους... ποδοσφαιρικούς, ζητώντας τους να δημιουργήσουν ξανά μοναδικές στιγμές όπως τη δεκαετία του 90'.
«H νέα σεζόν είναι εδώ οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ας έχουμε μία εξαιρετική χρονιά. Ελάτε να μας υποστηρίξετε για τη σεζόν 2017/2018. Χρειαζόμαστε τον καθένα από εσάς. Οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, θέλουμε την υποστήριξη σας.
Όπως τη δεκαετία του 90'. Ας την ξαναφέρουμε πίσω. Ελάτε αγοράστε τις φανέλες μας στο γήπεδο μας. Αγοράστε τη δική σας φανέλα Κρουμπάλι», ανέφερε ο άσος του Δικεφάλου.

«H νέα σεζόν είναι εδώ οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ας έχουμε μία εξαιρετική χρονιά. Ελάτε να μας υποστηρίξετε για τη σεζόν 2017/2018. Χρειαζόμαστε τον καθένα από εσάς. Οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, θέλουμε την υποστήριξη σας.
Όπως τη δεκαετία του 90'. Ας την ξαναφέρουμε πίσω. Ελάτε αγοράστε τις φανέλες μας στο γήπεδο μας. Αγοράστε τη δική σας φανέλα Κρουμπάλι», ανέφερε ο άσος του Δικεφάλου.

Φετος εχει ανναγενηθει ο ΠΑΟΚ αλλα δυστυχως δεν βλεπω να εχει παρθει στα σοβαρα απο το οπαδικο κινημα που προτιμαει να βλεπει 11 ατομα να στουκαρουν ο ενας με τον αλλον παρα ενα σοβαρο οργανωμενο τμημα που αναγεννιεται σταδιακα μεσα απο τις σταχτες
Πικρή αλήθεια και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Φέτος όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια άξιζει την μεγάλη στήριξη του κόσμου αλλά χλωμό το βλέπω.
Τα αποτελέσματα θα φέρουν τον κόσμο δυστυχώς
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- V-olakiotis
Το παλατάκι θα τραβήξει αρκετό κόσμο φέτος! Και μπάσκετ και βόλεϊ.
Η ομάδα που έστησε ο Παπαθεοδώρου αξίζει στήριξη, με όλα τα μέσα...
Ωραίος τύπος ο Κρουμπάλι,btw!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Η ομάδα που έστησε ο Παπαθεοδώρου αξίζει στήριξη, με όλα τα μέσα...
Ωραίος τύπος ο Κρουμπάλι,btw!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Off ball στην άμυνα, προσφέρει αφειδώς high lites για ελληνορωμαϊκή... 
Όσο για την επίθεση, πλην των καρφωμάτων, στο "θα μπει δεν θα μπει", μαδάς άνετα μαργαρίτα... :ugeek:

Όσο για την επίθεση, πλην των καρφωμάτων, στο "θα μπει δεν θα μπει", μαδάς άνετα μαργαρίτα... :ugeek: